Beoordelingen Avonturenpark Hellendoorn

Leuk, maar te klein en te druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1-5-201@

Datum beoordeling: 1 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk, maar te weinig capaciteit in het hoogseizoen

Beoordeling gegeven door Peter.

Leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-2018

Datum beoordeling: 18 januari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park met leuke attracties. We hebben met de kinderen een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Scholtens.

Leuk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 08-08-2017

Datum beoordeling: 20 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bestelde en betaalde foto is niet opgestuurd via email jammerrrrrrrr. Dus doen we niet meer.

Beoordeling gegeven door Kuller.

Aan vernieuwing toe
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 04 06 2017

Datum beoordeling: 4 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles kan een likje verf gebruiken. Daarnaast betaal je veel te veel geld voor zeer slecht eten. Pizza lijkt karton en kaas is niet gesmolten. Chicken wings leken wel gekookt! Snap dat de prijzen in een pretpark hoger zijn maar dit kan echt beter! Wel vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door RHo.

Leuke glijbanen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-07-2015

Datum beoordeling: 9 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Leuk park, wel kleiner dan verwacht. De attracties waren leuk, sommige wat verouderd. Geen lange wachtrijen. Aquaventura Slidepark was helemaal top! En maar 3 euro pp. dat zijn mooie prijzen. Hebben genoten. Maar zonder Aquaventura Slidepark hadden we al om 14:00 uur klaar geweest.

Beoordeling gegeven door D.

Verwaarloosd park!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-08-2013

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

In het park mogen honden rondlopen wat ik al een no-no vind. Sommige attracties maken een heel schrijnend geluid( ouderdom). Veel verwaarloosd zoals een oude speeltuin(tje) die ze beter kunnen afbreken. Park kan ook wel weer een nieuwe verfbeurt gebruiken bladert gewoon eraf. Niks in het park is goed bijgehouden ik heb het idee dat sinds het geopend is er nooit meer wat aan het onderhoud is gedaan. De attractie met de boomstammen, water loopt in de bootjes en gaat niet weg net een peuterbad, de baan is zo vies! allemaal groene aanslag wat ontzettend stinkt. De ronde boten zijn gevaarlijk met in en uit stappen, je stapt er soms bijna naast doordat de instap verkeerd gedraaid is voor kleine kinderen is dit 100x niks die mag je er wel in tillen als ze uitglijden liggen ze er naast. Het personeel lijkt er ook geen zin in te hebben, boze en chagerijnige gezichten. Het enige wat er goed uitzag was het nieuwe slidepark.

Beoordeling gegeven door Kimberley.

.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 8 2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooi park..Het jammere is alleen,en dit geldt voor meerdere parken dat ze wel ontzettend jong personeel aan het werk hebben. Vooral bij de attracties voor de kleintjes kan dit eigenlijk niet. Ze hebben geen inlevingsgevoel voor de kleintjes die het allemaal erg spannend en soms ook wel wat eng vinden. Ook mis je dan even die glimlach naar de ouders die genieten van hun kind. Aan het dreumesgedeelte mag wel wat vernieuwd worden,het ziet er niet allemaal meer even onderhouden/veilig uit.

Beoordeling gegeven door natasja.

mooi park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 augustus

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heel mooi en niet al te groot park, zodat je niet echt ver uit elkaar verdwaald. Toch is er veel te beleven voor jong maar ook ouderen. Wij vinden het nog altijd leuk om daar naar toe te gaan en zijn toch al 53 jaar en de andere 28 jaar

Beoordeling gegeven door Alie van den Berg.

Leuk, maar.....
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28 augustus 2012

Datum beoordeling: 29 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Hellendoorn is voor mij nostalgie. Ouders kijken echter anders naar een pretpark als kinderen; die vinden het prachtig. Park is overzichtelijk en attracties zeker geschikt voor kinderen > 3 < 12 jaar. Wel enigszins gedateerd. Jammer. Parkeren was goed (€7). Geen lange wachtrijen voor de attracties, die voor een deel worden bemand door vakantiekrachten. Op zich niks mis mee. Leuke speeltuin. Neem wel eigen eten mee, want aan de patat e.d. wordt geen aandacht aan besteed en is te duur. Koffie is echt niet te zuipen! Koop daarom niet een hervulbare beker! Samengevat: leuk dagje met (kleinere) kinderen. Kijk een beetje door de gedateerdheid heen, wees blij met kortere wachtrijen en de overzichtelijkheid. Maat blijf weg van het eten en de koffie! Oh ja: bij online bestellen moet je VERPLICHT aanvinken dat je op de hoogte wilt worden gehouden via mail. Dat kan toch echt niet.....

Beoordeling gegeven door Bart.

rolstoel vriendelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 07 2012

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Kreeg een formulier mee voor mij daar op stond duidelijk omschreven waar ik wel in kon of juist niet en in overleg was een boel mogelijk. De paden ruim opgezet. Wc,s netjes behalve die ene bij de rioolrat in de buurt.

Beoordeling gegeven door Andrea Ruitenberg.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 mei 2012

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een heel leuk park voor zowel jongere kinderen als tieners (en hun ouders). In 1 dag is prima alles te doen, en sommige atrakties zelf meerdere malen. Park is schoon, genoeg personeel. Zoals elk atraktiepark in Nederland zijn de consumpties aan de prijzige kant maar dat heb je zelf in de hand. We hebben genoten!

Beoordeling gegeven door Eugenie.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

slecht weer en park kleiner als verwacht prijs kwaliteit is niet goed

Beoordeling gegeven door ruud toonen.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-07-2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen vermaken zich hier prima. Vinden ze gewoon geweldig om een dagje heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Rorije.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-07-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een leuk park voor een nog leuke prijs! En de wachtrijen zijn ook niet zo enorm lang

Beoordeling gegeven door inge.

zeer gaaf
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-05-2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

voor alle leeftijden is het een zeer leuk park de kinderen vinden alle atracties erg leuk

Beoordeling gegeven door margot .

Vergaande Glorie
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31-11-10

Datum beoordeling: 1 november 2010

Omdat ik in mijn kindertijd zoveel pret had in Hellendoorn leek het mij weer nostalgisch om weer eens terug te komen. Ik had er heel erg zin in. In hellendoorn aangekomen zag ik dat er veel veranderd was. Niet in de zin van nieuwe attracties maar juist het tegenovergestelde, Enkele attracties waren gesloopt en ook de attracties van vroeger waren niet meer zoals ik herrinerde. Mijn favoriete attractie van vroeger was de Junglevaart/Junglemonster. Deze gaf mij echt het gevoel dat ik in de jungle was en hij was ook nog grappig en spannend. Maar helaas in het bootje gestapt te zijn merkte ik al dat er iets anders was. Alle bomen en heggen waren kaalgeknipt en iedereen kon je zien zitten. De geluidsboxen die vroeger de geweldigde atmosfeer creerde waren nu compleet zichtbaar en erg sfeerdodend. Toen kwamen we bij één van mijn favoriete momenten van de attractie, nadat je de waterdruppelde slang(deze was weg) voorbij was kwam er uit het niets een nijlpaard boven water en blaasde water uit zijn neus. Deze keer zag ik hem al van meters afstand in het water liggen en omhoog kwam hij niet meer(ouderdom?) teleurgesteld kwam ik in de grot waar vroeger imboorlingen muziek maakte of de junglemonster variant bloed en lijken. Voor de entree van de grot was vroeger ook een waterval die net voordat je eronder ging uitging maar die was HELAAS ook weg. De grote finale was ook teleurstellend, het junglemonster bleef alleen in het donker grommen (wat eigenlijk enger was) maar geen licht of beweging. Erg jammer want dit moest mijn nostalgische ritje zijn die dag. De rioolrat was gelukkig nog even sfeervol als vroeger, op dit moment is deze attractie het best aangekleed alhoewel ik de achtbaan niet meer zo intens vind als vroeger. Het eten was zoals ik hier meer lees niet prijs-kwaliteit waardig, frikandellen kwamen niet recht uit de frituur maar uit een ijzeren omholsel met vlam eronder(vind ik persoonlijk een schande) patat wordt gebakken en onder een rode lamp gezet(ziet er een beetje amateuristisch uit) en onduidelijke prijzen. Personeel was voornamelijk pubers die er geen zin in hadden, erg jammer want zij bepalen grotendeels de sfeer. Mijn grootste ergenis was dat Hellendoorn haar sfeer kwijt is. Het avontuur is eraf. Normaal was er zoveel meer zoals een vrij lange introductie bij de discovery club(was toen erg mooi aangekleed, nu GEEN INTRO of SFEERvolle wachtrij) Ik snap dat Hellendoorn misschien veel concurrentie heeft maar investeer dan in de attracties die je hebt en maak geen vernieuwde attractie die praktisch hetzelfde zijn zoals slangenachtbaan>dondersteentjes. Toch maakte de herrineringen aan vroeger veel goed en zijn nogveel attracties bijna net zo leuk als vroeger.

Beoordeling gegeven door Andy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06082010

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

Gisteren dan eindelijk met onze kinderen(drie jongens van 11,10 en 3 jaar) naar een pretpark geweest.Vanwege onze 3 jarige voor Hellendoorn gekozen(dreumesland) Wij zijn niet van die pretparkgangers en zagen er best tegen op. Mede door het mooie weer en het plezier van de kinderen maar vooral door de prima faciliteiten van het park een prima dag gehad. De attracties zijn goed verzorgd en de horeca is prima met zeer schappelijke prijzen(1,80 voor een prima kop koffie is echt goedkoop) Kortom voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door fam Postma.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: vorig jaar een keer

Datum beoordeling: 29 juli 2010

park is echt voor wat jongere kinderen op 1 van de achtbanen en de wilde rivier na. de werknemers zitten er wat verveeld bij. park is mooi schoon.

Beoordeling gegeven door Erika.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-07-2010

Datum beoordeling: 7 juni 2010

Wij zijn een dagje Hellendoorn geweest naar t avonturenpark.Een van de betere parken in Nederland.Het is niet te groot,goed overzichtbaar,en vriendelijk personeel.Ben op verschillende parken geweest maar Hellendoorn is super

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-9-09

Datum beoordeling: 26 september 2009

geweldig wat leuk!! heb genoten en mijn kind ook.. De show van jasmijn en kareltje was echt super,mijn complimenten..

Beoordeling gegeven door noordberger.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 augustus 2009

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

Wij hebben met onze kleinzoon van 7 die de ziekte van Duchenne heeft en in een rolstoel zit, genoten van een heerlijke dag omdat we op een meer dan voortreffelijke manier zijn ontvangen op uw park. Het begon al bij de kassa en vervolgens bij degenen die de toegangsbewijzen controleerden. Even melden bij de Info/EHBO post en u krijgt een brief waarin u kunt lezen hoe het werkt met rolstoelers. Even melden via de uitgang van de diverse attracties en u krijgt voorrang. En inderdaad overal behulpzame mensen. Geweldig! Een groot compliment voor de organisatie.

Beoordeling gegeven door Gert en Ria Stam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin augustus

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

avontuerenpark Hellendoorn druk atracties lang wachten behalve bij de wat kleinere achtbaan ongeveer een 15 min. De patat van het hamburger menu was zo oud dat je het zo kon weg gooien. Dit deden meerdere gasten. Personeel was beleeft en hulpvaardig. De piratenshow was super. Het was een mooie dag met 3 kleine kinderen en een volwassene.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

wij vinden de verhouding voor alle leeftijden in dit park echt super goed.Heel belangrijk vind ik dat ik als rolstoelganger kan genieten van mijn kids en alles goed kan zien.Andere parken kan je vaak moeilijk kijken waar ze in gaan. een dikke TIEN omdat ik de dag van mijn leven heb gehad met mijn kids eindelijk na zoveel jaren ziek zijn.Walibi zou ik graag beoordelen dus hoop ik dat ik de kaartjes win.Kan ik de kids nog verassen in de vakantie om toch nog wat leuks te doen.We kunnen dit normaal niet doen omdat er veel vervoer kosten bij komen.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 July 2009

Datum beoordeling: 11 juli 2009

Wij zijn naar Hellendoorn, het atractiepark geweest op een maandag. De vakantie was net begonnen en het was heerlijk rustig. Ook is het een mooi gezellig park voor ieder wat wils. Het eten is goed en ook de koffie met appeltaart is mmmmmm!!! Je kan hier lekker een dagje vol maken tot 17.00 uur!! Dus naar Hellendoorn. Nadeel: parkeerkosten zijn 6 euro!

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: weet ik niet meer

Datum beoordeling: 1 april 2009

het is daar super !!!

Beoordeling gegeven door klara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-10-2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 23 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-7-2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door danielle wolberink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door diane van leijnen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 september

Datum beoordeling: 21 september 2008

Omdat we kortingbonnen hadden gekregen, 50 % korting, leek het ons leuk om een dagje naar Hellendoorn te gaan. Inderdaad is de route wat lastig en zijn er nauwelijk borden die de weg wijzen. Maar wij hadden Jan-Jan bij ons dus alles kwam goed. Bij de entree kregen wij een bon waarmee wij ons smulpakket konden afhalen. De dame die deze pakketten uitdeelde stond wel erg lang in de tasjes te rommelen maar goed, ik dacht nog, lekker naief, wat wordt alles hier goed gekontroleerd. Toen ik het smulpakket had ontvangen (wit plastic markttasje) wierp ik er een blik in. Inderdaad, 1 appel, een pakje drinken, een ienie minie zakje snoep, een plaktattoo = het kadootje, een toegoedbon voor een suikerspin en een krentenbol in een papiertje. Op het park zelf had ik weinig aan te merken, schoon, opgeruimd, leuke attraties, welliswaar soms wat gedateerd maar zeker niet slecht. Echter waar ik over viel was het smulpakket. Later bleek namelijk dat het gerommel in de tasjes tot doel hadden gehad om de krentenbollen te kontroleren. Toen ik namelijk een krentenbol wilde eten merkte ik al dat deze niet echt vers meer was, vieze smaak etc. Dus weggegooid. In de hoop dat de andere krentenbollen beter waren nam ik er nog eentje uit de verpakking en jahoor helemaal beschimmeld, en met beschimmeld bedoel ik dus echt groen met een laagje groen erboven op. Ik blij dat ikzelf de krentenbollen had gepakt en niet een van de de kideren.Ook de andere twee krentenbollen waren zwaar beschimmeld. Met andere woorden ons is dus willens en wetens bedorven voedsel in handen geschoven (het gerommel in de tasjes was inderdaad een controle maar dan op het schimmelgehalte, zo van zie je niets dan geven we het maar mee aan onze bezoekers, echt goed heeft deze dame blijkbaar niet gekeken). Na mijn beklag te hebben gedaan bij het kantoortje kregen wij een tegoedbon voor een broodje hamburger... tja fraaie vergoeding als men je heeft geprobeerd te vergiftigen.... Dat er willens en wetens oud en bedorven voedsel wordt verstrekt baart mij zorgen (lees ook het appelverhaal van een andere parkbezoeker)De gezondheid van de bezoekers staat blijkbaar niet erg hoog in het vaandel bij Hellendoorn... Er werd excuses gemaakt en sorry sorry sorry en het zou nooit meer gebeuren en nooit meer voorkomen (hahaha, goede grap) Wat betreft de suikerspin, daar kreeg je gratis wespen bij die gezellig in de suikerspinkom hun buikje rond aten.. op mijn vraag of ik de suikerspinbon kon inruilen tegen b.v. een lollie of popcorn gezien de wespen, kunt u vast zelf het antwoord wel invullen(nee dus). Kortom best een leuk park wat betreft de attracties, wij hebben ons er prima vermaakt met onze twee kinderen 6 en 10 jaar oud maar dan zonder pakket. Ik raad dan ook een ieder aan zelf drinken, snoepjes, krentenbollen e.d. meenemen. Het eten in het park is bedorven, oud, koud,niet lekker of veel te duur. Dus ga je erheen probeer dan kortingsbonnen die echte korting geven dus zonder smulpakket en neem lekker van thuis iets mee....

Beoordeling gegeven door Annemieke .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 20 september 2008

een heel kindvriendlijk park spesiaal voor kinderen met autisme het park is heel overzichtelijk prijzen in het park zijn heel redelijk de atractie fantastisch en gevarieerd

Beoordeling gegeven door maaike claus.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meivakantie

Datum beoordeling: 18 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door dirkje kampen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14september

Datum beoordeling: 15 september 2008

Het was heel leuk zeker de achtbaan over de kop! de zweer in het attractie park was goed! Kortom het was een hele leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-8-2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Super dag voor kinderen en volwassenen. De show was spectaculair en vol humor. Het is leuk voor het hele gezin van klein tot groot. Zeer vriendelijk personeel; het enige minpunt vonden wij de hygiene.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24-06-08

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Het is een leuk park. Maar wel voor kinderen met een beetje lef. Veel snelle/ hoge attracties. Ik ben er geweest met een schoolreisje (8/9 jaar)De meeste kinderen vonden het prachtig, maar er waren ook een aantal kinderen, die die dag toch vooral hebben gekeken, omdat ze er niet in durfden. Er moet ook iets voor kleine kinderen zijn, maar daar zijn we niet geweest. Er was een leuk animatie team die door het park reed. Bij in ieder geval 1 attractie staat een bord met de lengte die je moet hebben, niet overzichtelijk genoeg. Kinderen uit mijn groep zijn daar in geweest, terwijl ze de goede lengte nog niet hadden. Pas later tijdens het wachten viel me dat op. Erg jammer dat het doolhof die dag, de hele dag gesloten was voor reparatie. Al met al vooral voor de waaghalzen een erg leuk park!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 22 juli 2008

ik heb genoten en mijn 2 kleinkinderen ook

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juli

Datum beoordeling: 22 juli 2008

leuk familiepark, goed verzorgd en leuke atrakties voor jeugd tot ca 12 jaar. Niet erg groot en daarom overzichtelijk voor kinderen en ouders.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juni

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Onze zoon van 4 vond het geweldig, zelfs met het slechte weer, bijna geen wachtrijen en de boomstammen dat was echt geweldig

Beoordeling gegeven door Tineke Juffer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Was een geslaagde dag. Kinderen hebben erg genoten, was voor alle leeftijden erg geschikt.

Beoordeling gegeven door diana van doorn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

een leuk atractiepark voor kleine en grotere kinderen

Beoordeling gegeven door Remco.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Leuk park, vooral voor wat kleinere kinderen (tot 10 jaar)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juni 08

Datum beoordeling: 28 juni 2008

een erg leuk park zowel voor de kleintjes als de grotere kinderen. Erg leuk was de aparte afdeling voor de allerkleinsten met meerdere atracties. Goede toilletten, de prijs van het aldaar te kopen eten was wel aan de hoge kant. Verder een leuk park

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Schoolreisje naar Avonturenpark Hellendoorn, een geweldige dag gehad en er was van alles te doen voor groot en klein.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Wij zijn er met het hele gezin geweest, klein en groter.,En iedereen heeft het erg naar zijn/haar zin gehad !. Er is voor ieder wat de doen !! De shows niet te vergeten!. Ook het eten was goed.

Beoordeling gegeven door Avonturen park Hellendoorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

dagje uit in Hellendoorn een geweldig park voor jong en oud. Niet van die zenuwachtige muziek overal zoals in Slagharen.Dit is een lekker relaxed park.Iedereen was er vriendelijk en er waren geen lange rijen voor de attracties.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-06-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

geen lange wachtrijen supernetjes erg aardig personeel en de kinderen 8 en 9 kunnen overal in...helemaal top dus!

Beoordeling gegeven door John Klein Nagelvoort.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-6-2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

heel erg goed. het was mooi weer dat scheelt. De kinderen konden alle atracties in. Het park is mooi overzichtelijk, leuke actie dat je snoep met een broodje cado kreeg en dat je goedkoop patatjes kon kopen. Het is een leuk park om nog eens te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Cora Bollen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-06-08

Datum beoordeling: 10 juni 2008

Leuk opgezet en een ervaring voor de kids Echt een dagje uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Hartstikke leuk park, ideaal voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden. In eerste instantie dacht ik dat we er met 3 uur wel doorheen zouden zijn (aan de groote op het plattegrond te zien) maar toen het park ging sluiten waren we het nog lang niet zat. Wat een echte tegenvaller was, is dat het lastig te bereiken was per openbaar vervoer (wij waren op een zondag gegaan)het was een hele lange reis!

Beoordeling gegeven door Avonturenpark Hellendoorn.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Leuk park, niet zo heel groot waardoor de attracties niet ver van elkaar af liggen en alles makkelijk te bereiken is. Leuke attracties, niet heel erg spectaculair maar leuk voor het hele gezin

Beoordeling gegeven door Ellen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 07

Datum beoordeling: 23 mei 2008

erg leuke dag niet te druk en vooral belangrijk de wc werden regelmatig schoon gemaakt.

Beoordeling gegeven door dirks.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2005

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27-4-08

Datum beoordeling: 28 april 2008

Een erg gedateerd park. Alle attracties kunnen wel wat onderhoud gebruiken. Wachthuisjes die duidelijk al in geen tijden geverfd zijn. Afgebladderde leuningen. Slecht aangeklede attracties zoals vieze betonnen bakken waar het water door stroomt en een kaal mosveldje met een versleten reus voor de auto-tjes. Is er een nieuwe attractie dan wordt de omheining gemaakt van bij elkaar gezocht, gebruik in verschillende kleuren geverfd (of juist niet) hout. De achtbaan rammelde en liep niet soepel. De beugel van de bank bleef steken en in plaats van het huilende jongetje iets van een vrijkaartje of zo aan te bieden werd hij aan zijn lot overgelaten toen hij eenmaal los was. In het smulpakket ontbraken de appel. en toen ze eenmaal werden nagebracht kon ik de helft weggooien want ze waren verrot. De toiletten zijn oud en stinken. Het allerergste was nog wel het eten. Wij namen patat met frikandellen en een cheeseburger om half 5. De patat was koud en duidelijk opgebakken. De broodjes gortdroog. Geen wonder dat je als Hollander je eigen broodjes meeneemt. Dat wordt zo wel gestimuleerd. Het enige positieve deze dag waren de korte wachtrijen, maar ik snap nu waar het door komt. Ik heb wel eens schonere parken gezien. Kort om: geen aanrader.

Beoordeling gegeven door M Peters.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 6 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door judith weening.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 29 maart 2008

leuk park voor kinderen tot ongeveer 13 jaar .Je kunt je er goed een hele dag vermaaken.veel zitjes. Goed onderhouden Schoon en net park.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

avonturenpark hellendoorn erg gezellig en leuk park de hele dag vertier

Beoordeling gegeven door kim snijders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Hellendoornse Berg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 15 maart 2008

leuk opgezet park.

Beoordeling gegeven door Gea Bergman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was een grandioze dag, mooi weer, niet zo druk en er liepen die dag ook heel veel artiesten rond voor de ondertekening van het contract met betrekking tot het Mega Piraten Festijn. Omdat het niet zo abnormaal druk was konden we meerdere malen in alle atracties die overigens zeer gebruiksvriedelijk zijn voor kinderen. Het leuke voor mijn zoon van 10 jaar was dat Thomas Berger met hem op de foto wilde. We stonden in de buurt op camping Noetselerberg in Nijverdal wat trouwens ook een aanrader is voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Ik hoop hierbij voldoende informatie te hebben gegeven en we gaan zeker weer een keer naar Avonturenpark Hellendoorn als we er weer in de buurt zijn.

Beoordeling gegeven door Avonturenpark Hellendoorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een hele gezellige dag

Beoordeling gegeven door henriette.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Juni 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik ben een keer samen met mijn man naar Avonturenpark Hellendoorn geweest. Het was heel erg gezellig in het park. Echter die dag was het ook heel slecht weer. Tussendoor wel wat zon. Ons vielen een aantal dingen op: Er is een wc waarbij je een steile heling naar beneden moet. Die is gelegd met grove stenen (als ik me goed herriner). Doordat het flink geregend had vond ik het nogal gevaarlijk uitzien. Ben daar dan ook heel erg voorzichtig naar beneden gelopen. Verder viel ons ook op dat er weinig schuilplekken waren als het slecht weer is. Hadden ze wel meer rekening mee mogen houden vinden wij. Routebeschrijving naar Park was ook niet echt heel duidelijk. Kon moeilijk borden vinden met begleiding naar het park. Al met al waren we wel zeer tevreden na een dagje Hellendoorn en zouden we het wel weer gaan doen. Echter houden we dan wel goed de weerberichten in de gaten. Met vriendelijke groeten, Fam Hoogenboom

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door andre vervoorn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 28 februari 2008

Hellendoorn is een super leuk park voor het hele gezin. Het mooie van het park is dat het attracties heeft voor alle leeftijdsgroepen. Als je kinderen bij je hebt van verschillende leeftijden dan kunnen ze zich allemaal vermaken. Wij zijn er geweest tijdens heksendoorn een super leuke ervaring voor de kinderen. Iedereen was leuk verkleed en ging reuze leuk met de kinderen om. Ook het park was erg gezellig aangekleed.

Beoordeling gegeven door Fam. Hubers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 6 oktober 2007

Prima park met leuke attracties voor alle leeftijden mijns inziens vooral van 2-12 en ook leuk voor opa en oma.Vaak leuke acties inclusief patat, drinken en suikerspin en dan zeer goed betaalbaar ook voor klein budget.

Beoordeling gegeven door J schonewille.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Ondanks dat de wildwaterbaan het niet deed op de dag dat wij daar waren, is dit park nog net zo leuk als toen ik er als kind misschien wel 20 jaar geleden naar toeging. Er zijn leuke attracties; het schip, achtbaan, oldtimers, leuke speeltuin, treintje, draaimolen etc etc. Het park is prettig om te vertoeven. Het is vergelijkbaar met de Efteling maar dan kleinschaliger en dat maakt het heel aangenaam. We hoefden ook nergens lang te wachten. Een aanrader dus.

Beoordeling gegeven door R. Breedveld.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 augustus 2007

Hebben 2-08 het park bezocht met onze twee klein kinderen vonden het een mooi schoon park en vriendelijk personeel. Wij waren er om elf uur en gingen pas om half acht weer weg. Het is voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door RA Kleijer- Hahn.