Beoordelingen Outdoorpark SEC Survivals

Uitdagend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-01-2017

Datum beoordeling: 31 januari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb hier een Workshop Boogschieten gevolgd. Het was onwijs leuk en moeilijker dan gedacht, vandaar uitdagend. Eens super leuke middag gehad.

Beoordeling gegeven door Annabel.

Fantastisch !!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-01-2017

Datum beoordeling: 30 januari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn hier geweest met een groep vrienden, het ontvangst was top! Een super leuke dag met lekker eten aan het einde ! Heerlijk die BBQ, zou al teruggaan voor puur alleen de BBQ !

Beoordeling gegeven door Dijk.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2016/05

Datum beoordeling: 30 januari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Prachtig mooi terrein en omgeving. Klantvriendelijk personeel. Echt even weg van alle dagelijkse drukte en even terug de natuur in!

Beoordeling gegeven door N.N..

Grote familie
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-01-2017

Datum beoordeling: 30 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je merkt dat iedereen er met plezier werkt het lijkt net 1 grote familie. Dit maakt de sfeer erg gezellig. Je wordt zorgvuldig geholpen.

Beoordeling gegeven door Iris.

SUPER!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-01-2017

Datum beoordeling: 28 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen (en hun vriendjes) hebben de tijd van hun leven gehad! Ondanks het nog ietwat koude winterweer zijn de jongens goed vermaakt en hebben de dag afgesloten bij een gezellig kampvuur.

Beoordeling gegeven door Jerry de Boer.

Geweldig leuk !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 mei 2016

Datum beoordeling: 20 mei 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

In de vakantie mijn kleinkinderen opgegeven voor de open inschrijving survival. Wat een lol. En oma en opa ook . De kids waren lekker bezig en ik kon even bij komen op het terras. Leuk dat jullie ook in de vakanties leuke programma’s hebben met passende acties. Wij komen zeker nog een keer terug!! Groetjes , Oma Miek & Opa Eja

Beoordeling gegeven door Annemieke.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-05-2016

Datum beoordeling: 13 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

Heel gastvrij, mooi terrein. Een onvergetelijk feestje!

Beoordeling gegeven door Anne.

TOP!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 Mei 2016

Datum beoordeling: 12 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een leuk concept op een mooie locatie. Zeker leuk voor kinderen en kinderfeestjes maar ook genoeg te doen voor volwassenen!

Beoordeling gegeven door Samantha .

Erg gastvrij
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-4-2013

Datum beoordeling: 25 april 2013

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben een super dag gehad. Alles was goed geregeld en het programma was voor iedereen haalbaar. De mensen zijn erg gastvrij bij SEC. Er kan een hele hoop.

Beoordeling gegeven door Linda.

Heeeeel leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-10-12

Datum beoordeling: 21 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles is goed geregeld. Leuke enthousiaste medewerkers. De kinderen kwamen met een grote glimlach terug en veel verhalen!

Beoordeling gegeven door Henk Rietveld.

Super feestje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-1-12

Datum beoordeling: 4 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een super kinderfeestje. Gezellige ontvangst, spannend voor de kids en heerlijke frietjes.

Beoordeling gegeven door Evert.

Heel leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-9-11

Datum beoordeling: 30 september 2011

Reisgezelschap: met een groep

Met de hockeyclub een super dag gehad. Ontzettend leuk outdoorprogramma en na afloop gezellig bbq'en. Mooie plek, aardige mensen.

Beoordeling gegeven door Mark.

Perfect uitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Het familiefeest was echt perfect. Voor alle leeftijden was er de juiste uitdaging. Veel plezier en gezelligheid. Aardige mensen en een mooi outdoorpark.

Beoordeling gegeven door Sabrina.

Super wintersurvival
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-11-10

Datum beoordeling: 24 november 2010

Onze wintersurvival was super. We hadden gevraagd om een pittig parcours. Dat hebben we geweten! Het zweet stond op ons voorhoofd. Complimenten voor de begeleiding, alles was professioneel aangepakt zonder starre regels. De sfeer was top en het kampvuur erg gezellig.

Beoordeling gegeven door Esther en Cees .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 september

Datum beoordeling: 3 september 2010

Gewoon ontzettend leuk! Goede prijs-kwaliteit verhouding, fijne sfeer, mooie locatie, perfect team.

Beoordeling gegeven door Henk Everaart .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 2 september 2010

We zijn hier met vrienden geweest en hadden een top-uitje. Een leuk programma met professionele begeleiding, maar de mensen waren vooral enthousiast en hadden er plezier in. Mooi outdoorpark met veel verschillende hindernissen en onderdelen, ook voor niet-sportievelingen is het leuk want er waren veel variaties en keuzes. Bijvoorbeeld boogschieten wat super. Geen luxe, maar wel gastvrij en heel leuk.

Beoordeling gegeven door Relinde Aversloot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 augustus

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Wel toch even kwijt dat we ondanks het slechte weer een top survival hebben gehad. We hadden dit niet verwacht. Super bedankt Groetjes Henderik

Beoordeling gegeven door Henderik.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

Wij hebben met een aantal meiden een vrijgezelle survival gedaan. Wat een feest. We hebben ontzettend gelachen en uiteindelijk nog de modder onderdelen gedaan. Eerst dachten we dat is niks voor ons, maar door de enthousiaste begeleiding kwam je helemaal in de juiste sfeer. Echt top is het daar. Groetjes Jolanda

Beoordeling gegeven door Jolanda.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 11 augustus 2010

We hebben bij SEC Survival in Almere een fantastisch familieuitje gehad. Een gezellig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Hoewel het leeftijdsverschil in onze groep groot was (7 tot 65 jaar) was het voor iedereen ontzettend leuk. Het was best actief, maar je kon je eigen tempo en niveau bepalen. Het is niet luxe, maar erg mooi in de natuur. Een park met veel verschillende onderdelen waar we zeker nog eens naar toe gaan.

Beoordeling gegeven door P. Wiegers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 november 2009

Datum beoordeling: 3 december 2009

Super gezellig en heel gastvrij.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 november 2009

Datum beoordeling: 3 december 2009

Super gezellig en heel gastvrij.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 2 september 2009

We hebben een topfeestje gehad. Mijn zoon was jarig en is met zijn vriendjes wezen survivallen. Daarna patat eten en stoere verhalen vertellen op het terras. Helemaal vol van de ervaring en lekker moe, kreeg hij nog een oorkonde en een survivalpet als kadootje mee. Een leuk bedrijf met aardige medewerkers en een goede sfeer. En het is niet duur, ook niet onbelangrijk. Zijn zusje wil haar verjaardag ook bij SEC vieren.

Beoordeling gegeven door Evelyn .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ?

Datum beoordeling: 21 mei 2009

vet cool

Beoordeling gegeven door ?.