1

Beoordelingen Kamelenmelkerij Smits

bijzonder
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2023

Datum beoordeling: 22 juni 2023

Reisgezelschap: met partner

Laatst bezochten wij Kamelenmelkerij Smits. Ze boden een uniek inzicht in de wereld van kamelenmelk en alles wat daarmee samenhangt. Mijn ervaring bij Kamelenmelkerij Smits was ronduit fascinerend.

Beoordeling gegeven door Jet.

Verassend!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-6-2023

Datum beoordeling: 22 juni 2023

Reisgezelschap: met een groep

Geweldig!! Vriendelijk ontvangen en leuk personeel. We hadden niet verwacht dat deze grote beesten zo vriendelijk zouden zijn. Zeer verast met de rondleiding en de uitleg! Wij hebben genoten.

Beoordeling gegeven door Nina.

top!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 april

Datum beoordeling: 14 juni 2023

Reisgezelschap: met vrienden

OMG, ik moet je gewoon vertellen over mijn geweldige avontuur op een kamelenmelkerij! Het was zó cool, ik kan het bijna niet geloven. Ik mocht niet alleen kalfjes melk geven en op een kameel rijden, maar ik heb zelfs wafels gebakken en de kamelen uit de wei gehaald. Hoe gaaf is dat?! Toen ik daar aankwam, voelde ik me meteen welkom. De mensen op de kamelenmelkerij waren zo aardig en lieten me meteen thuis voelen. We begonnen met het voeren van schattige kalfjes, en daarna mochten we onze eigen wafels maken. Serieus, ik was echt verbaasd dat we dat mochten doen! Het was zo leuk om met het deeg te spelen en onze wafels te versieren met allerlei lekkere toppings. Na al die smakelijke wafels was het tijd voor het volgende avontuur: de kamelen uit de wei halen. Ik was een beetje zenuwachtig, maar de medewerkers waren zo behulpzaam en legden alles duidelijk uit. Met hun begeleiding mocht ik een echte kamelenfluisteraar zijn en de kamelen naar de stallen leiden. Het was geweldig om zo dichtbij deze majestueuze dieren te zijn en een band met ze op te bouwen. En natuurlijk, als kers op de taart, mocht ik op een kameel zitten! Ik voelde me net een echte ontdekkingsreiziger terwijl ik door het prachtige landschap hobbelde. Het was alsof ik op een magisch tapijt reed, zo spannend en onvergetelijk! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig het personeel was. Ze waren zo vriendelijk en geduldig, en ze namen echt de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Hun passie voor kamelen en melk was aanstekelijk en maakte de hele ervaring nog specialer. Ik kan deze kamelenmelkerij echt aanraden aan iedereen die houdt van avontuur, dieren en lekkernijen. Het is de perfecte plek om kalfjes te voeren, wafels te bakken, kamelen uit de wei te halen en op een kameel te rijden. Het is een dag vol plezier, ontdekking en heerlijke herinneringen. Ik ben zo dankbaar voor deze unieke ervaring en ik kan niet wachten om terug te gaan!

Beoordeling gegeven door Tessa.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 juni

Datum beoordeling: 14 juni 2023

Reisgezelschap: met opa en oma

"Ik had het voorrecht om onlangs een bezoek te brengen aan een kamelenmelkerij en ik kan met zekerheid zeggen dat het een geweldige ervaring was. Wat dit bezoek zo bijzonder maakte, was de mogelijkheid om interactie te hebben met schattige kalfjes en de sensatie om op een kameel te zitten. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel van de kamelenmelkerij. Ze waren zeer gastvrij en stonden klaar om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. De kamelenmelkerij zelf was prachtig gelegen, omringd door rustgevende landschappen die een gevoel van sereniteit opriepen. Het hoogtepunt van het bezoek was absoluut het moment waarop we de kalfjes mochten voeden met melk. Deze schattige en nieuwsgierige wezentjes waren een genot om mee om te gaan. Het was ontroerend om te zien hoe ze genoten van de voeding en hoe dankbaar ze waren voor de aandacht en liefde die we ze gaven. Na deze vertederende ervaring kregen we de gelegenheid om op een kameel te zitten. Het was een spannend moment dat ons in staat stelde om de hoogte en het imposante uiterlijk van deze majestueuze dieren te ervaren. Het zachte schommelen tijdens de korte rit gaf een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur. Tijdens het hele bezoek werden we begeleid door deskundige medewerkers die graag hun kennis over kamelen en hun melk deelden. Ze waren geduldig en beantwoordden al onze vragen met enthousiasme. Het was duidelijk dat ze gepassioneerd waren over hun werk en dat ze er alles aan deden om ons een educatieve en leuke ervaring te bieden. Ik wil het personeel van de kamelenmelkerij bedanken voor hun warme gastvrijheid en professionaliteit. Ze zorgden ervoor dat ons bezoek aan de kamelenmelkerij onvergetelijk was. Het was een geweldige gelegenheid om meer te weten te komen over de verzorging van kalfjes en de rol van kamelen in de melkindustrie. Al met al zou ik dit bezoek aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in kamelen en hun melk. Het is een unieke kans om betrokken te raken bij de zorg voor kalfjes en om een ritje op een kameel te maken. Het vriendelijke personeel en de prachtige omgeving maken deze ervaring compleet. Bedankt voor een onvergetelijke dag vol bijzondere momenten!"

Beoordeling gegeven door jan Oudenmans.

Dubbel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 juni 2023

Datum beoordeling: 3 juni 2023

Reisgezelschap: met een groep

Dubbel gevoel. Het is een geweldig bedrijf voor de dieren. Ze hebben ruimte, worden goed verzorgt en zien er goed uit. Wat betreft de wijze en toon van de ontvangst dat liet wel te wensen over. Respect en een vriendelijke toon had wonderen verricht. De kennis was goed. De pannenkoeken waren een aanfluiting. Niets hoeft voor niets maar zorg wel dat het goed is. Afkappen in vragen en uitleg is not Done.

Beoordeling gegeven door leontine99@hotmail.com.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 april 2023

Datum beoordeling: 15 april 2023

Reisgezelschap: met een groep

Rondleiding gehad van Sas. Iemand met kennis van (het gedrag van) dieren. Ze is ook niet bang voor een discussie. Top! Studenten Dierverzorging hebben echt waar voor hun geld gehad met veel achtergrondkennis! Volgende excursie gaan we zéker weer vragen of Sas onze rondleiding wil verzorgen!

Beoordeling gegeven door Wilma.

Te massale rondleiding
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-04- 2023

Datum beoordeling: 13 april 2023

Reisgezelschap: met partner

Op zich leuk en informatief, helaas veel te massaal. De gids moest heel hard schreeuwen om zich verstaanbaar te maken. De groep was te groot, waardoor de gezellige sfeer die je bij zo'n rondleiding verwacht ontbrak.

Beoordeling gegeven door Anita .

Vreselijke ervaring
1 11111

Bezoekdatum: Januari 2023

Datum beoordeling: 5 maart 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vreselijke eigenaar, heel onvriendelijk. Heeft zeker geen respect voor omgangsnormen. Op de website kan beter staan 'niet voor kinderen onder de twaalf jaar'. Ipv ouders aan te spreken, worden kinderen weggetrokken aan hun kleding, ze mochten niet bij de kamelen staan.

Beoordeling gegeven door Stella.

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 06/06/2022

Datum beoordeling: 6 juni 2022

Reisgezelschap: gezin

I am very angry and disappointed with what happened to us today on the Camel dairy Smits (kamelenmelkerij Smits). After 1 hour and 15 minutes of travel, we got there very excited, but when we arrived, a very rude attendant kicked us out of the place, just because while I was waiting in line to show our tickets, my husband climbed a little staircase that led to the restaurant looking for a toilet for our 9 year old daughter who was in desperate need to use the toilet. All of the sudden, this attendant started yelling at my husband, my husband tried to talk to him, I also tried to talk to him, but screaming he opened the door and let us out, not even tried to listen to us. My 9 year old daughter couldn't even use the the toilet and came out crying very scared. It was a very frustrating and traumatizing journey for a child. Horrible! Do not recommend it to no one!

Beoordeling gegeven door Sabrina.

Is wel aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-6-2021

Datum beoordeling: 16 augustus 2021

Reisgezelschap: met partner

Dacht dat een kameel 2 bulten had ??? Je ziet alleen maar dieren met 1 bult(dromedaris ??) Maar goed als het maar gezellig is..

Beoordeling gegeven door Krijt.

Unieke geweldige ervaring!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-7-2021

Datum beoordeling: 12 juli 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een bezoek aan de Kamelenmelkerij is erg leerzaam en interactief. De tourguides vertellen leuke weetjes over de dieren. De kinderen vonden het top!

Beoordeling gegeven door Anna.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Dochter en zoon

Datum beoordeling: 1 oktober 2020

Reisgezelschap: gezin

Die was iets wat je niet zomaar ziet. Je mocht ze aan raken de fles geven erg leuk

Beoordeling gegeven door Janneke.

kinderfeestje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-5-2019

Datum beoordeling: 4 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik heb laatst een kinderfeestje gehad en heb daarbij een fijne rondleiding gehad en de kinderen hadden het goed naar hun zin, de uitleg die we kregen was goed en duidelijk en vond dat het meisje die de rondleiding gaf goed haar best deed om alle kinderen hun aandacht erbij te houden.

Beoordeling gegeven door dempsy.

Geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-11-2018

Datum beoordeling: 13 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

Met een groep van 11 volwassenen, 2 kleuters en een baby, de melkerij bezocht. Wij, maar zeker de 2 kinderen, hebben er van genoten! De ontvangst was allerhartelijkst, de presentatie leerzaam maar het contact met de dieren meer dan top! De dieren aaien, de fles geven en er even zitten op maakten het tot een leuke en leerzame middag.

Beoordeling gegeven door Mark en Liesbeth Scholten.

FANTASTISCH GENOTEN
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 september 2018

Datum beoordeling: 2 september 2018

Reisgezelschap: met een groep

Zaterdag 1 september met familiedag met 50 man deelgenomen aan de groepssafari. We waren weliswaar op de afgesproken tijd maar voor dat je 50 man aan de koffie hebt ben je zo een gezellig kwartier verder. Vlak na ons was weer een groep maar er werd absoluut niet met stress gereageerd. We kregen een leuke met droge humor doorspekte leerzame uitleg van de eigenaar. Daarna gingen we de stal in voor meer feitjes en was er ruim de mogelijkheid voor foto's en het zitten op de kamelen. We hebben pannenkoeken gebakken en de kleintjes van het gezelschap kregen van de eigenaresse alle tijd om de baby kamelen de fles te geven. Alle familieleden waren dolenthousiast en we hebben dan ook zeer genoten. Wat wij gezien hebben is dat twee mensen met hun personeel de benen uit het lijf liepen (op een rustige manier dan) om het iedereen naar de zin te maken. En die kamelen.....wat een gave dieren, daarvan alleen al wordt je vrolijk! Moet je een familiedag o.i.d. organiseren: DOEN. Hartstikke bedankt !

Beoordeling gegeven door Monique.

Bijzonder
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-6-2018

Datum beoordeling: 19 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met 17 personen tussen de 65 en 80 jaar naar de kamelenmelkerij Smits geweest met de Polder expres van de heer Biemans uit Gemert. Het was erg interessant om over de kamelen te horen hoe dat allemaal ging. Goede uitleg hierover gehad van Emelie bedankt hiervoor.

Beoordeling gegeven door groep oud gemert 3.

B&B
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05 april

Datum beoordeling: 13 april 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een hele leuke en interessante B&B. Je mag kort bij de dieren komen. Ook hele nette nieuwe kamers. Hygiene prima. Het ontbijt was simpel, weinig uitgebreid. Een beetje onwetendheid voor ons over : Mogen we zelf de koffie zetten? Moeten we zelf de vuile borden in de vaatwas doen? Er was niemand in de buurt bij het ontbijt. We hadden bij het ontbijt wel kamelenmelk verwacht of in de badkamer kamelenzeep. In de omgeving is er veel te doen, zowel voor jonge als oudere kinderen. Spijtig dat je met de kamelenbadge slechts 1x korting krijgt bij eetcafé De Prins. Als je er de tweede keer komt, betaal je volle pot, dan telt het kaartje niet meer. Verder vriendelijk personeel op de kamelenboerderij. Zeker een aanrader voor gezinnen met jonge en oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Okido.

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-10-2017

Datum beoordeling: 13 november 2017

Reisgezelschap: met partner

Zeer klantonvriendelijke eigenaar. Bed en breakfast is vrij simpel. Prijs kwaliteit verhouding niet voldoende. Veel gedoe bij het terugkrijgen van de borg.

Beoordeling gegeven door Sara.

Duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Bij entree alleen de mogelijkheid om met boekje met uitleg + plattegrond naar binnen te mogen. Echter alle kamelen stonden in de wei. (Plattegrond dus niet nodig) Geen brokken gegeven, geen melk geproefd. Kortom : €5 pp vinden wij veel om in de wei te mogen staan.

Beoordeling gegeven door HW.

Erg leuk en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 maart 2016

Datum beoordeling: 28 maart 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een erg leuke en leerzame dag. Ze vertellen op een leuke manier over de kamelen. En krijgt daarna een rondleiding over het bedrijf en daarna kan je zelf nog vrij rondlopen en tot slot een pannekoek bakken met kamelenmelk. Erg lekker.

Beoordeling gegeven door Karin Jacobs.

Top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3/1/2015

Datum beoordeling: 25 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk uitje met de kids! Korte presentatie, daarna op de kamelen zitten, flesjes geven en daarna nog pannenkoeken bakken. Tof!

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-12-2014

Datum beoordeling: 16 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat een bedrijf! Aardige mensen met passie voor het vak en de dieren! En die kamelen zijn echt lieverds! Vooral nummer 36, Sabrina, was echt een schatje. De kinderen hadden een topdag en papa en mama ook! Echt een aanrader! Onze jongste gaf al aan dat hij hier zijn kinderfeestje wilde vieren! dus ons zien ze in de zomer weer terug.

Beoordeling gegeven door Linda van Dam.

Zeker een keer bezoeken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2013

Datum beoordeling: 16 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig mooi bedrijf, leuke uitleg en rondleiding. We hebben met een aantal vriendinnen genoten van alles. Ontvangst, uitleg, safari, pannenkoeken bakken en lunch. Wellicht nog mooier als de nieuwe kantine klaar is. Veel succes met alles.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Geweldig en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-9-2013

Datum beoordeling: 10 september 2013

Reisgezelschap: met een groep

Omdat het intersant en leerzaam is en we een goede uitleg kregen,over de melk en over de kamelen.

Beoordeling gegeven door C Stuer.

negen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-04-2011

Datum beoordeling: 3 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag een kinderfeestje gevierd bij de kamelen. we hebben allemaal genoten. bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. eerst gingen we een cake versieren en wat drinken. daarna een rondleiding bij de kamelen. de kalfjes drinken geven, kamelen voeren en het bed opmaken voor de kamelen. de kinderen hebben zelfs op de rug van een kameel mogen zitten. nog even spelen in een heus maisbad en heerlijke pannenkoeken gegeten. daarna nog even terug naar de kamelen en allemaal een diploma en een kadootje gekregen. het was zeer zeker een zeer geslaagd feestje en we komen zeker een keer terug. groetjes fam. giesen uit cuijk

Beoordeling gegeven door giesen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half Juli 2010

Datum beoordeling: 19 juli 2010

Het was een leuek en lerzame dag. We hebben genoten en echt een aanrader voor iedereen. Veel nieuwe en leuek dingen geleerd

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni

Datum beoordeling: 30 juni 2010

Was heel leerzaam leuk en vooral het vertellen van de eigenaar was heel leuk om naar te luisteren. Het lopen tussen de kamelen wie verzint zo iets geweldig gewoon.

Beoordeling gegeven door mieke_ van_ neerven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-12-2009

Datum beoordeling: 12 december 2009

Naar aanleiding van een krantenartikel zijn we op het idee gekomen om het kinderfeestje van onze zoon op de kamelenboerderij te vieren. Bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomd en mochten we plaats nemen aan de tafel. Eerst werd erg gezongen voor Bas en mochten ze een cakeje versieren en een glaasje limonade drinken. De begeleider legde eerst het programma uit en splitste de groep in twee-en. De groep waar de jarige in zat mocht als eerst de baby kameeltjes melk geven. De andere groep ging op de houten kameel oefenen met melken. De begeleider was erg enthousiast en vertelde leuke verhalen. De kinderen konden alles aan haar vragen. Als derde activiteit gingen de kinderen met zijn allen de stallen in om een bed te maken voor de grote kamelen. Als afsluiting werd er heerlijke pannenkoeken gebakken en bij het eten werd de kamelenmelk geproefd. De reacties waren verbazend goed. Wij en de kinderen hebben genoten van het feestje. We wisten niet dat kamelen zulke lieve beesten waren (je kon er gewoon mee knuffelen!) Wij komen zeker volgend jaar terug op de nieuwe locatie om te kijken hoe het met de beesten gaat!

Beoordeling gegeven door Tanja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-11-09

Datum beoordeling: 12 december 2009

We hebben hier de verjaardag van onze dochter gevierd. Het was geweldig. Ook al was het erg regenachtig. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Na het eten van een cakeje die ze zelf mochten versieren met slachroom en snoepjes begon het programma. De groep werd gesplitst. De ene groep mocht de kalveren drinken geven. Dit was echt heel leuk. De andere groep ging een houten kameel melken en een spel spelen met een bal. Na gewisseld te hebben mochten ze de stal op strooien. Dit was een hele ervaring om zo tussen de kamelen te lopen. Als begeleider denk je dit is kinderachtig. Maar ook voor de begeleiders was het hartstikke leuk. Na deze activiteiten gingen we pannenkoeken bakken. We konden kiezen om dit op een houtvuur buiten te doen of binnen in de schuur op een reusachtige pan. Omdat het regende deden wij het binnen. Tijdens het pannenkoeken bakken waarden de kinderen aan het zwemmen in een maïs bad (ballenbad maar dan met maïskorrels). Ze waren er niet meer uit te slaan. Nadat de kids de pannenkoeken hadden gegeten en de kamelenmelk hadden gedronken kregen ze een kamelen diploma en leuk flesje met snoepjes mee naar huis. Onderweg werd er geroepen dit was het aller-leukste feestje ooit. Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door Jose.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 november 2009

Datum beoordeling: 7 november 2009

We zijn hier geweest voor het verjaardagsfeest van onze dochter. Prijs kwaliteitverhouding was niet best. Een droog cakeje wat ze zelf mochten versieren, wat ranja en verder niets. De boer had geen tijd omdat hij druk bezig was de melkproductie te verhogen. De kinderen moesten vooral stil zijn omdat anders de melkproductie daalde......Het meisje wat ons begeleide deed haar best maar was niet mondig genoeg en kon zeker niet de lead nemen. Haar eerste op0merking was: hier is wat uitleg op papier, wij zijn er om er voor te zorgen dat de kamelen niets fout doen, jullie moeten zelf de kinderen bezig houden.....mhhhh niet echt kind- c.q. klantvriendelijk Minimale uitleg, geen of nauwelijks begeleiding en (in de winterperiode) alles binnen met in totaal 2 activiteiten. Eerste activiteit was het melken van een kunstkameel, 2e activiteit was een soort balspel waar punten mee verdiend konden worden. Aan het einde van de twee uur mochten we (zelf) pannenkoeken bakken. Dat was dan wel weer aardig. Ondanks dit hebben de kinderen het daar wel leuk gehad. Maar, zoals aangegeven is de prijskwaliteit verhouding in de winterperiode niet goed te noemen.

Beoordeling gegeven door Hein.


-advertentiepositie-