Beoordelingen Kamelenmelkerij Smits

kinderfeestje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-5-2019

Datum beoordeling: 4 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik heb laatst een kinderfeestje gehad en heb daarbij een fijne rondleiding gehad en de kinderen hadden het goed naar hun zin, de uitleg die we kregen was goed en duidelijk en vond dat het meisje die de rondleiding gaf goed haar best deed om alle kinderen hun aandacht erbij te houden.

Beoordeling gegeven door dempsy.

Geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-11-2018

Datum beoordeling: 13 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

Met een groep van 11 volwassenen, 2 kleuters en een baby, de melkerij bezocht. Wij, maar zeker de 2 kinderen, hebben er van genoten! De ontvangst was allerhartelijkst, de presentatie leerzaam maar het contact met de dieren meer dan top! De dieren aaien, de fles geven en er even zitten op maakten het tot een leuke en leerzame middag.

Beoordeling gegeven door Mark en Liesbeth Scholten.

FANTASTISCH GENOTEN
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 september 2018

Datum beoordeling: 2 september 2018

Reisgezelschap: met een groep

Zaterdag 1 september met familiedag met 50 man deelgenomen aan de groepssafari. We waren weliswaar op de afgesproken tijd maar voor dat je 50 man aan de koffie hebt ben je zo een gezellig kwartier verder. Vlak na ons was weer een groep maar er werd absoluut niet met stress gereageerd. We kregen een leuke met droge humor doorspekte leerzame uitleg van de eigenaar. Daarna gingen we de stal in voor meer feitjes en was er ruim de mogelijkheid voor foto's en het zitten op de kamelen. We hebben pannenkoeken gebakken en de kleintjes van het gezelschap kregen van de eigenaresse alle tijd om de baby kamelen de fles te geven. Alle familieleden waren dolenthousiast en we hebben dan ook zeer genoten. Wat wij gezien hebben is dat twee mensen met hun personeel de benen uit het lijf liepen (op een rustige manier dan) om het iedereen naar de zin te maken. En die kamelen.....wat een gave dieren, daarvan alleen al wordt je vrolijk! Moet je een familiedag o.i.d. organiseren: DOEN. Hartstikke bedankt !

Beoordeling gegeven door Monique.

Bijzonder
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-6-2018

Datum beoordeling: 19 juni 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met 17 personen tussen de 65 en 80 jaar naar de kamelenmelkerij Smits geweest met de Polder expres van de heer Biemans uit Gemert. Het was erg interessant om over de kamelen te horen hoe dat allemaal ging. Goede uitleg hierover gehad van Emelie bedankt hiervoor.

Beoordeling gegeven door groep oud gemert 3.

B&B
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05 april

Datum beoordeling: 13 april 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een hele leuke en interessante B&B. Je mag kort bij de dieren komen. Ook hele nette nieuwe kamers. Hygiene prima. Het ontbijt was simpel, weinig uitgebreid. Een beetje onwetendheid voor ons over : Mogen we zelf de koffie zetten? Moeten we zelf de vuile borden in de vaatwas doen? Er was niemand in de buurt bij het ontbijt. We hadden bij het ontbijt wel kamelenmelk verwacht of in de badkamer kamelenzeep. In de omgeving is er veel te doen, zowel voor jonge als oudere kinderen. Spijtig dat je met de kamelenbadge slechts 1x korting krijgt bij eetcafé De Prins. Als je er de tweede keer komt, betaal je volle pot, dan telt het kaartje niet meer. Verder vriendelijk personeel op de kamelenboerderij. Zeker een aanrader voor gezinnen met jonge en oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Okido.

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-10-2017

Datum beoordeling: 13 november 2017

Reisgezelschap: met partner

Zeer klantonvriendelijke eigenaar. Bed en breakfast is vrij simpel. Prijs kwaliteit verhouding niet voldoende. Veel gedoe bij het terugkrijgen van de borg.

Beoordeling gegeven door Sara.

Duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 augustus 2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Bij entree alleen de mogelijkheid om met boekje met uitleg + plattegrond naar binnen te mogen. Echter alle kamelen stonden in de wei. (Plattegrond dus niet nodig) Geen brokken gegeven, geen melk geproefd. Kortom : €5 pp vinden wij veel om in de wei te mogen staan.

Beoordeling gegeven door HW.

Erg leuk en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 maart 2016

Datum beoordeling: 28 maart 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een erg leuke en leerzame dag. Ze vertellen op een leuke manier over de kamelen. En krijgt daarna een rondleiding over het bedrijf en daarna kan je zelf nog vrij rondlopen en tot slot een pannekoek bakken met kamelenmelk. Erg lekker.

Beoordeling gegeven door Karin Jacobs.

Top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3/1/2015

Datum beoordeling: 25 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk uitje met de kids! Korte presentatie, daarna op de kamelen zitten, flesjes geven en daarna nog pannenkoeken bakken. Tof!

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-12-2014

Datum beoordeling: 16 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat een bedrijf! Aardige mensen met passie voor het vak en de dieren! En die kamelen zijn echt lieverds! Vooral nummer 36, Sabrina, was echt een schatje. De kinderen hadden een topdag en papa en mama ook! Echt een aanrader! Onze jongste gaf al aan dat hij hier zijn kinderfeestje wilde vieren! dus ons zien ze in de zomer weer terug.

Beoordeling gegeven door Linda van Dam.

Zeker een keer bezoeken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2013

Datum beoordeling: 16 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig mooi bedrijf, leuke uitleg en rondleiding. We hebben met een aantal vriendinnen genoten van alles. Ontvangst, uitleg, safari, pannenkoeken bakken en lunch. Wellicht nog mooier als de nieuwe kantine klaar is. Veel succes met alles.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Geweldig en leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-9-2013

Datum beoordeling: 10 september 2013

Reisgezelschap: met een groep

Omdat het intersant en leerzaam is en we een goede uitleg kregen,over de melk en over de kamelen.

Beoordeling gegeven door C Stuer.

negen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-04-2011

Datum beoordeling: 3 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag een kinderfeestje gevierd bij de kamelen. we hebben allemaal genoten. bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. eerst gingen we een cake versieren en wat drinken. daarna een rondleiding bij de kamelen. de kalfjes drinken geven, kamelen voeren en het bed opmaken voor de kamelen. de kinderen hebben zelfs op de rug van een kameel mogen zitten. nog even spelen in een heus maisbad en heerlijke pannenkoeken gegeten. daarna nog even terug naar de kamelen en allemaal een diploma en een kadootje gekregen. het was zeer zeker een zeer geslaagd feestje en we komen zeker een keer terug. groetjes fam. giesen uit cuijk

Beoordeling gegeven door giesen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half Juli 2010

Datum beoordeling: 19 juli 2010

Het was een leuek en lerzame dag. We hebben genoten en echt een aanrader voor iedereen. Veel nieuwe en leuek dingen geleerd

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni

Datum beoordeling: 30 juni 2010

Was heel leerzaam leuk en vooral het vertellen van de eigenaar was heel leuk om naar te luisteren. Het lopen tussen de kamelen wie verzint zo iets geweldig gewoon.

Beoordeling gegeven door mieke_ van_ neerven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-12-2009

Datum beoordeling: 12 december 2009

Naar aanleiding van een krantenartikel zijn we op het idee gekomen om het kinderfeestje van onze zoon op de kamelenboerderij te vieren. Bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomd en mochten we plaats nemen aan de tafel. Eerst werd erg gezongen voor Bas en mochten ze een cakeje versieren en een glaasje limonade drinken. De begeleider legde eerst het programma uit en splitste de groep in twee-en. De groep waar de jarige in zat mocht als eerst de baby kameeltjes melk geven. De andere groep ging op de houten kameel oefenen met melken. De begeleider was erg enthousiast en vertelde leuke verhalen. De kinderen konden alles aan haar vragen. Als derde activiteit gingen de kinderen met zijn allen de stallen in om een bed te maken voor de grote kamelen. Als afsluiting werd er heerlijke pannenkoeken gebakken en bij het eten werd de kamelenmelk geproefd. De reacties waren verbazend goed. Wij en de kinderen hebben genoten van het feestje. We wisten niet dat kamelen zulke lieve beesten waren (je kon er gewoon mee knuffelen!) Wij komen zeker volgend jaar terug op de nieuwe locatie om te kijken hoe het met de beesten gaat!

Beoordeling gegeven door Tanja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-11-09

Datum beoordeling: 12 december 2009

We hebben hier de verjaardag van onze dochter gevierd. Het was geweldig. Ook al was het erg regenachtig. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Na het eten van een cakeje die ze zelf mochten versieren met slachroom en snoepjes begon het programma. De groep werd gesplitst. De ene groep mocht de kalveren drinken geven. Dit was echt heel leuk. De andere groep ging een houten kameel melken en een spel spelen met een bal. Na gewisseld te hebben mochten ze de stal op strooien. Dit was een hele ervaring om zo tussen de kamelen te lopen. Als begeleider denk je dit is kinderachtig. Maar ook voor de begeleiders was het hartstikke leuk. Na deze activiteiten gingen we pannenkoeken bakken. We konden kiezen om dit op een houtvuur buiten te doen of binnen in de schuur op een reusachtige pan. Omdat het regende deden wij het binnen. Tijdens het pannenkoeken bakken waarden de kinderen aan het zwemmen in een maïs bad (ballenbad maar dan met maïskorrels). Ze waren er niet meer uit te slaan. Nadat de kids de pannenkoeken hadden gegeten en de kamelenmelk hadden gedronken kregen ze een kamelen diploma en leuk flesje met snoepjes mee naar huis. Onderweg werd er geroepen dit was het aller-leukste feestje ooit. Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door Jose.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 november 2009

Datum beoordeling: 7 november 2009

We zijn hier geweest voor het verjaardagsfeest van onze dochter. Prijs kwaliteitverhouding was niet best. Een droog cakeje wat ze zelf mochten versieren, wat ranja en verder niets. De boer had geen tijd omdat hij druk bezig was de melkproductie te verhogen. De kinderen moesten vooral stil zijn omdat anders de melkproductie daalde......Het meisje wat ons begeleide deed haar best maar was niet mondig genoeg en kon zeker niet de lead nemen. Haar eerste op0merking was: hier is wat uitleg op papier, wij zijn er om er voor te zorgen dat de kamelen niets fout doen, jullie moeten zelf de kinderen bezig houden.....mhhhh niet echt kind- c.q. klantvriendelijk Minimale uitleg, geen of nauwelijks begeleiding en (in de winterperiode) alles binnen met in totaal 2 activiteiten. Eerste activiteit was het melken van een kunstkameel, 2e activiteit was een soort balspel waar punten mee verdiend konden worden. Aan het einde van de twee uur mochten we (zelf) pannenkoeken bakken. Dat was dan wel weer aardig. Ondanks dit hebben de kinderen het daar wel leuk gehad. Maar, zoals aangegeven is de prijskwaliteit verhouding in de winterperiode niet goed te noemen.

Beoordeling gegeven door Hein.