Beoordelingen Openluchtmuseum Bokrijk

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 07/2022

Datum beoordeling: 2 augustus 2022

Reisgezelschap: met partner

Ik ken Bokrijk al meer dan 30 jaar en ik zie het alleen maar achteruit gaan. Waar 25 jaar geleden de living historie echt goed uitgewerkt was met fijne acteurs en kinderen die meespeelden is het nu een verlaten bouwwerf met gesloten huisjes en videoschermen geworden. Wie verzint nu zoiets? Schermen? in Bokrijk? Dat staat als een spreekwoordelijke tang op een varken. Ik kwam hier om te beleven en niet om belerend te worden toegesproken via video of andere schermen. Ik vermoed dat hier een besparingsronde geweest is die veel van de acteurs heeft weggesaneerd. Geen maaltijd of boerenvlaai meer in de huisjes, geen trouwfeesten of jubileums. Gewoon niets. Je vindt nog enkele acteurs die er het beste van maken en die ik wel nog waardeer, al valt het wel op dat zij het ook met veel minder mensen (en middelen?) moeten doen. Ik weet niet welke visie er op dit moment heerst maar ik hoop dat men nog eens goed nadenkt of dit concept (schermen) wel iets met Bokrijk te maken heeft. Als ik dit concept in één woord moet vatten dan zeg ik SAAI of, maak er maar twee woorden van, SAAI en BELEREND.

Beoordeling gegeven door Nahon H.

Vijf
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9 juni 2022

Datum beoordeling: 9 juni 2022

Reisgezelschap: met partner

Vandaag , 9 juni 2022 bezochten wij Openluchtmuseum Bokrijk. Groot was onze teleurstelling dat we , op 1 huisje na , de overige huizen alleen aan de buitenkant konden bekijken. We voelden ons echt een beetje bekocht. Had de avond tevoren nog inlichtingen opgezocht en heb niets gevonden over zulke uitgebreide restauratiewerkzaamheden. De middeleeuwse stad en de sixties waren gesloten ivm een personeelsfeest.3 jaar geleden stonden wij voor hetzelfde feit ; toen ook gesloten. Dat er gerestaureert moet worden is natuurlijk mooi maar pas dan de entree prijzen aan.15 euro voor een wandeling door een park is wel heel duur betaald.

Beoordeling gegeven door Barbara.

Valt er tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 juni 2022

Datum beoordeling: 2 juni 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Als Nederlanders op vakantie in Belgie hebben we Bokrijk bezocht. Zeer jammer dat de overigens mooie gebouwen alleen van buiten te zien zijn en als er dan een open is, zie je binnen niets, soms een video. Voor ons een desillusie omdat we automatisch een vergelijking maken met het Openlucht museum in Arnhem. We hebben wel een mooie wandeling gemaakt maar daarvoor ga je niet naar zo'n museum. Bokrijk kan niet tippen aan het Openluchtmuseum.

Beoordeling gegeven door vd Heuvel.

Jammer dat het personeel niet enthousiast is
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7/07/2021

Datum beoordeling: 8 juli 2021

Reisgezelschap: gezin

De bezienswaardigheden zijn leuk, maar als je aan sommige uitleg vraagt, dan is het hun te veel en maakt je dag al minder leuk. Jammer voor degene die wel vol enthousiasme daar werken.

Beoordeling gegeven door Daisy.

afzetterij met parkeren
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14-10-2016

Datum beoordeling: 18 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

binnen half uur is gratis,maar dit haalt niemand ivm het lopen naar het park en lange laan na de kassa en de dame bij de kassa die langzaam werkt Dus bent u 5 min te laat, betaalt u gewoon 5 euro dagtarief, snel verdient. Er wordt geen rek gehouden met andere zaken maar gewoon het dagtarief geincasseerd Verder is het personeel ook niet de vriendelijkste. sterke afrader

Beoordeling gegeven door h verbeek.

Wel aardig, kan dynamischer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 9 augustus 2016

Datum beoordeling: 9 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wel aardig park maar mag stukken dynamischer. Personeel straalt weinig vreugde uit. Mag wat enthousiaster. Ook het onderling klagen van het personeel draagt niet bij aan een leuke sfeer. Verder wel ok.

Beoordeling gegeven door Ireen Pi van de Venne .

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 augustus 2012

Datum beoordeling: 11 september 2012

vond dat het er erg verwaarloost uitzag en vele huisjes zaten op slot, en was er toch een open, werden we weg gestuurd, omdat een groep kinderen belangrijker was. dit was bij het weven. de andere dames, waren er niet veel waren erg aardig. maar je komt er om wat te horen en te zien, maar buiten en binen in de gebouwen zag het er vreselijk vies en vewaarloost uit ,ook de tuinen

Beoordeling gegeven door N.N..

klasse apart.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-08 2011

Datum beoordeling: 14 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

heel relex.en intersant.de smit met zijn smeden. de meel molen. de varkensstal.heel intersant voor de klein kinderen.

Beoordeling gegeven door wetzels.

verhelderende blik
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2010 (2011 komt ook)

Datum beoordeling: 28 maart 2011

Wij hebben op een zeer ontspannen manier een geweldige dag mogen BELEVEN, verhelderend waren de herkenningen uit grootmoeders tijd, mooi de gebouwen en terreinen en zeer lekker de koffie met lekkers en ook het eten kon onze goedkeuring ontvangen. Een zeer aan te raden dagje uit zowel met als zonder kinderen. In tegenstelling tot vaak is de dag hier niet lang genoeg.

Beoordeling gegeven door Timmer fam..