Beoordelingen Boerderij 't Geertje

kindvriendelijk, niet diervriendelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: voorjaar 2014

Datum beoordeling: 2 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Boerderij 't Geertje is een hele leuke boerderij voor kinderen en ook voor volwassenen. Er zijn veel dieren (vooral geiten!) en ook veel speelgelegenheid, en een prima, gezellig restaurant. Ze zijn echter ook wel erg commercieel vind ik. Voor wat betreft de horeca ed helemaal prima. Maar waar ik zelf veel moeite mee heb is dat jonge geitjes heel jong (ik vrees zelfs al direct na hun geboorte...) weggehaald worden bij de moeder. Ze worden allemaal bij elkaar zonder mama in een hok gezet, zodat de kinderen de geitjes tegen betaling flesjes melk kunnen geven (en de melk van mama geit niet naar het geitjes maar naar ons mensen gaat). Misschien leuk voor de kinderen, maar ik vind het toch wel schrijnend voor de dieren. Het doet mij pijn om te zien. Vandaar dat ik er zelf liever niet meer kom.

Beoordeling gegeven door Anna.

Leuk voor de kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2013

Datum beoordeling: 19 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Super leuk voor een middagen of een paar uurtjes plezier. Toegang is gratis. Men kan geitjes een flesje geven voor €1,00 of pony rijden voor €1,00 Eigen consumpties niet toegestaan, maar ook logisch, want de toegang is gratis en de boerderij moet toch draaien. Restaurant wel heel basic. Winkeltje is heel leuk met veel keuze in kazen en andere producten van de boerderij. Ze hebben er veel verschillende dieren en men kan er ook nog roeiboten huren.

Beoordeling gegeven door Wieb.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-05-2012

Datum beoordeling: 15 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn twee kleindochtres van 4 en 6 jaar willen elke maand naar de geitjes e.d. Ze vinden alles leuk en ik ,opa, vindt het nog leerzaam ook voor hun. En een verwennerij in het restaurant. Toppertje.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-10-2011

Datum beoordeling: 8 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

fantastisch, het was natuurlijk ook prachtig weer, er waren veel mensen aan het roeien en de kinderen genoten. Een verademing binnen deze jachtige wereld. Kom zeker terug. Lekker gegeten en gedronken en een aantal dingen gekocht.

Beoordeling gegeven door Lilian Buijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meerdere keren met de kleinkin

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: minimaal 2x per week

Datum beoordeling: 24 september 2009

Minstens 2 keer per week bezoek ik met mijn jongste kleinzoon Puck Lee Boerderij Geertje. Beiden genieten wij van de geitjes, eendjes, kalfjes, varkens en de loslopende hanen en kippen de simpele speeltuin is een walhalla voor Puck, en daarna nuttigen wij altijd de lekkere Tosti en aard- beien-ijs in het restaurantje met de klantvriendelijk meisjes achter de balie. Ze verdienen een pluim van ons beide. Maar vooral de rustieke boerderij- sfeer is het genieten waard. Ik raad veel mensen aan deze echte boerderij te bezoeken Lieve groetjes van Opa Joey en Puck Lee Chong2

Beoordeling gegeven door Joey Lee Chong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Onze dochters vonden het helemaal geweldig. Wat groter dan een gewone kinderboederij. Leuke dingen die gedaan kunnen worden, zoals geiten eten en kleine geiten de fles geven en als het drukker is kan je ook nog een (heel) klein rondje lopen op een paard. Wat was minder was de speeltuin. Vond hem niet goed onderhouden en in verhouding met de rest klein. Overal plassen dus de kinderen konden op weinig dingen. Een ander min puntje was de hygiene. Op andere kinderboederijen heb ik vaak heel veel wasbakken etc gezien om je handen te kunnen wassen. Je kan overal dieren aaien maar je kan er ook wat eten. Er was bij de toilet een wasbak en je kon er je handen wassen, maar de handdoek was te vies om beet te pakken. Doordat dit niet netjes was is het voor ons reden om niet zo snel weer terug te gaan.

Beoordeling gegeven door Petra Anders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind juni

Datum beoordeling: 12 juli 2008

we zijn naar de geitenboerderij geweest het geertje in zoetermeer . Het is erg leuk! kids mogen de kleine geitjes melk geven en ze vinden dat fantastisch! Er zijn veel verschillende dingen te doen paardrijden kijken bij de biggetjes en er is een prima restaurant. De speeltuin is op sommige onderdelen wel aan vervanging toe . Het is een prima zondagmiddaguitje. echt een vermelding waard!

Beoordeling gegeven door carla kop.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

goed. Het is leuk dat kinderen met de natuur in aanraking komen en de lammergeiten zelf en flesje kunnen geven en en de kippen los op het erf rondlopen. Educatief

Beoordeling gegeven door geertje.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 en 28 april 2008

Datum beoordeling: 30 april 2008

Samen met mijn zoon van 13 hier een nachtje doorgebracht. De volgende dag heeft mijn zoon volop genoten van een roeitochtje. Jammer dat de kano's nog niet verhuurd werden, maar dat is dan mooi voor een volgende keer. Daarna de lammetje gevoerd met melk en de geiten met biks. De biggetjes en alle andere dieren lijken het erg naar hun zin te hebben op deze boerderij. Wij hebben erg genoten van ons verblijf.

Beoordeling gegeven door Ineke Mols.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-04-2008

Datum beoordeling: 13 april 2008

leeftijd meisje 10/11 jaar. Kinderen kopen voor 0,70 een flesje geitenmelk die ze geven aan de jonge geitjes. Er zijn hokken waar de meisjes op strobalen kunnen zitten. De geitjes springen om ze heen. Ondanks de leeftijd vinden ze dit geweldig. Ook kan je er tegen redelijke prijzen lekker lunchen, o.a kaasplankje met kaas uit eigen maak. er is ook een landgoed winkel waar je lekkere eigengemaakte producten kunt kopen. Ritje op pony is ook mogelijk En in de zomer kan je er een roeiboot huren. Kortom een uitje wat niet al te duur is en iedereen vindt het leuk.

Beoordeling gegeven door Fam. van Tilburg.