Beoordelingen Center Parcs Park De Haan

Smerige cottage
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 1-08-22

Datum beoordeling: 5 augustus 2022

Reisgezelschap: gezin

Park,placa en zwembad zelf is netjes maar Super vieze cottage comfort gehad overal stof spinnenwebben,maandverband van de vorige bewoners lag nog in de prullenbak,in de dolce gusto zat nog een cup,afwas machine zat nog vol met etensresten en alle apparatuur was te smerig voor aan te raken daarom ook enorm veel Fruitvliegjes dus hier absoluut niet gekookt natuurlijk.De voordeur kan je niet van binnen afsluiten is niet echt handig met een 3 jarige.De ramenklemmen boven zaten los terwijl er een blaadje lag met het verzoek van het team om deze aan te draaien.De Baluga daar groeien nog net geen paddestoelen zoveel stof ligt daar.Tot nu toe altijd in Nederland naar center parcs geweest altijd tevreden maar België de haan slaat echt alles.75% van het personeel is gewoon onvriendelijk hele slechte ervaring en dat voor € 1735 van Ma 15.30 tot Vrij 10.00 uur voor ons nooit meer center parcs de haan.

Beoordeling gegeven door Stephanie.

Vies, saai, duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 7 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Weekendje in 8 persoonshuisje op Center Parcs de Haan. Het huisje en beddengoed waren niet schoon. Stof, rare vlekken, plakkerige trap, etc. Er waren maar 4 tuinstoelen. Het strand was een kwartiertje lopen, maar je mocht daar officieel niet zwemmen. De supermarkt en restaurant waren veel te duur, wat je al bijna verwacht van center parcs, maar moet het echt zo duur zijn? Het zwembad was saai; verschillende baden en de wildwaterbaan waren al heel lang buiten gebruik. De keuze uit toppings was erg gering, dit park biedt niet wat sommige andere parken wel hebben. Er waren wel overal konijntjes! Een wasrek was aanwezig, dat was fijn. En er waren genoeg glazen en borden. Ik heb wel een fijne vakantie gehad, maar dat lag niet aan Center Parcs.

Beoordeling gegeven door Roos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni tot 25 j

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Wij verbleven in de luxe lake side villa's. Deze zijn 1 jaar oud, maar veel functioneerde er niet, ramen gingen niet open of dicht, verwarming deed het niet etc. Inventaris was zeer minimaal voor zo'n luxe huisje, zeker ten aanzien van kinderen terwijl ze pretenderen zo kindvriendelijk te zijn. Onze grootste schok over het park kwam toen onze dochter van 9 maanden het traphekje boven open wist te krijgen en 2,5 meter naar beneden is gevallen. Ze is er uiteindelijk goed vanaf gekomen maar de reactie van het personeel bij de receptie was schrijnend. Zeer onverschillig en koel. Van zeer veel ouders hoorden we dat zij ook geschokt waren over de klantonvriendleijke houding van het personeel in het park. De techn. dienst heeft naar het hekje gekeken en beaamd dat de bovenkant goed vast zat, maar de onderkant niet. Die kleine heeft eerst het hekje onder open gekregen, toen een goeie ruk aan het rechter spijltje gekregen en voila!. Verder was het speelparadijs bijzonder smerig, grote stof vlokken overal en zijn onze kinderen ziek terug gekomen vanwege het zwembad. De ene met een fikse oorontsteking, de andere met een soort krentebaard over zijn lichaam wat hij heeft opgelopen in het zwembad. Kortom de prijs-kwaliteit verhouding van de luxe huisjes is echt onnacceptabel. Daarbij is de klantonvriendelijkheid zo schrijnend dat ik niemand zou aanraden naar dit park te gaan.

Beoordeling gegeven door anouk.