Beoordelingen Camping 't Veenmeer

Waardeloze camping
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2021

Datum beoordeling: 27 juli 2022

Reisgezelschap: met partner

Vorig jaar een caravan gekocht met nog 3 maanden seizoensplaats. Wij zijn zeer teleurgesteld in deze camping, oud en gedateerd sanitair, €0,50 betalen voor een lauwe douche. Er is een strandje, maar als je daar ook maar 1 stap opzet met je hond wordt je gelijk weggestuurd, want dat mag niet, dit terwijl wij altijd zakjes bij ons hebben en zeker niet onze honden daar uitlaten. Het restaurant is ook geen ster waardig, niet lekker en geen variatie. Er ligt een kabel voor tv naar de seizoenplaatsen, maar die zijn en worden niet aangesloten, iets waar wij achterkwamen toen we een tv aan wilde sluiten. De honden achter een verplaatsbaar gaas hekje zetje voor je eigen caravan mag niet. Kortom, 2 weken geweest toen de caravan achter de auto gehaakt en met gierende banden weg van deze camping.

Beoordeling gegeven door Marjo.

Zwaar gedateerd
1 11111

Bezoekdatum: Juli 2021

Datum beoordeling: 27 september 2021

Reisgezelschap: gezin

Park is zwaar gedateerd, toiletgebouw zit onder de schimmel en de gaten zitten in het plafond. Douchen middels 50 cent munten en een zeer verouderd systeem, geregeld koude douche. Kleine plekken, want alles wordt volgestamp ivm corona. Er wordt geen rekening gehouden met lengte caravan icm grootte van de plekken. Stroom 4 ampere en valt geregeld uit. Animatie is slecht en onbetrouwbaar, dan wel dan niet. Visvijver alleen voor vaste stok, visbestand wordt niet onderhouden, is allemaal te lastig. Onvriendelijk personeel. Restaurant is veelal dicht en communicatie hierover nergens te vinden. Eigenlijk geen punt waard.

Beoordeling gegeven door Astrid.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-09-2010

Datum beoordeling: 2 september 2010

heden, 02-09-2010 10.15,zijn wij zeer vriendelijk ontvangen. wij kregen direct,een zeer goede indruk. en hebben dan ook die zelfde dag een jaar plaats, vast laten leggen. een dikke 10 hoor!!!! groeten fam zuur uit assen.

Beoordeling gegeven door fam zuur uit assen.