Beoordelingen Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13-08-2021

Datum beoordeling: 16 augustus 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Dagelijks overlast Nederlandstalige muziek. Dag en nacht harde radio met reclame in toiletgebouw. Smerige plantenbak voor het toiletgebouw vol met sigarettenpeuken. Douchen met douchemunt (hopeloos ouderwets). Zeer eenvoudig toiletgebouw en ook voor de afwas en niet schoon. Mooie safaritenten en goed in gericht. Veel zwerfafval. Foto’s website doen het mooier en beter voorkomen dan het is. Geen gescheiden afval ophalen (papier en glas bijv) Locatie aan het meer en mogelijkheid tot bootje huren is prima. Receptie beperkt open evenals het winkeltje (lege schappen). Zwembad klein en te harde muziek Strandtent geen mens te vinden en de cocktails op de kaart zijn niet verkrijgbaar.

Beoordeling gegeven door Karin .

Onderhoud slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3 tm 14 augustus 2020

Datum beoordeling: 15 augustus 2020

Reisgezelschap: met partner

Het park wordt slecht onderhouden. Foto’ zijn mooier dan de werkelijkheid. Zwemwater vies strand niet leuk om te zitten. Geen gezellig restaurant om iets te drinken. Vis water slecht ook niet mooi plekje om te zitten. Voetbal veld niet onderhouden. De eigenaren proberen er iets van te maken maar het lukt hen helaas niet. Het mist de gezelligheid. Het park op het eind van dezelfde straat is veel beter.

Beoordeling gegeven door N.N..

Matige camping door de familie die er eigenaar is
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7-2020

Datum beoordeling: 25 juli 2020

Reisgezelschap: gezin

Camping met absurd maar 1 toiletgebouw. Vieze wc’s en douches. Camping wordt door familie gerund en die kids van de familie denken dat ze alles kunnen en mogen maken. Ruzie zoeken met onze kinderen en dan de schuld bij anderen neerleggen. Geen sorry kan ervaar. Jammer dat het op deze manier zo gebeurd. Winkeltje is maar tot 12 uur open.

Beoordeling gegeven door Visser.

vies oud en verlopen voor alles
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11 jullie tot 13 jullie

Datum beoordeling: 12 juli 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wc vies douchen vies water 3 min lopen afwas 5 min lopen plek wel mooi stroom zit verstopt in de bosjes kijk uit voor brandnetel met tent opzetten En duur voor dit vieze oude zooitje voor aan het water moet je extra betalen Kortom nooit weer ow ja en je hebt ook een keuze om later van je plaats af te gaan maar dat kost een vo ledige nacht extra

Beoordeling gegeven door chris.

Super leuke camping
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-06-2013

Datum beoordeling: 20 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweest met ons gezin in Juni 2013. Heerlijke camping direct aan het water met privestrand, heerlijke pizzeria en cafetaria. Voor de kinderen een lekker zwembad en leuke speeltoestellen. Wij komen hier zeker terug.

Beoordeling gegeven door Severine.

vies en oud
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 5 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

zeer afgeleefde camping,sanitair een 8 op campingzijde. groen/onkruid,volgen``s mij hebben ze geen personeel? faciliteiten matig.

Beoordeling gegeven door hekkers.

vergane glorie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 09-07-2012

Datum beoordeling: 12 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik denk dat het jaren geleden best een hele mooie camping is geweest maar er is nu duidelijk de klad in gekomen..Wij zijn er een midweek geweest in de 2de week van het hoogseisoen maar het is daar gewoon doods.. De maandag was er totaal niks open behalve het winkeltje,een winkeltje wat niks uitstraald en het hoognodige verkoopt,wat ik me dan ook wel voor kan stellen als er niemand is waar je je spullen aan kunt verkopen.Het cafetaria ging op woensdag pas los i.p.v de aangeplakte maandag...Bisrto was op dinsdag wel los..maar ook daar ga je voor de lol niet zitten.. Het cafe is niet open geweest! Okay het was deze week geen echt strandweer maar op het hele park was onderhand geen mens...de jaarplaatsen zijn wel bezet maar er is niemand... Wii vroegen ons echt af wat is hier aan de hand? Het is een toplokatie,wij stonden echt prachtig aan het water maar de rest is vies oud en vervallen. Zonde van zo'n opzich prachtige plek. Er staan denk ik wel 30 challets te koop..da.s geen goed teken. Ik denk dat daar heel snel een frisse wind doorheen moet,iemand die de boel daar opknapt,schoonmaakt...want het sanitair behoor je minimaal 2x daags schoon te maken,niet 1x per week zoals nu.Verder de facaliteiten die men volgens de folder bied ook daadwerkelijk bieden en niet dicht zijn,zeker niet in het hoogseizoen. Succesparken is iets te veel van het goede....ik zou zeggen Succes met je park...ik hoop dat het nog goed komt! Gr Mark

Beoordeling gegeven door Mark.

jaarplaats
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: seizoen

Datum beoordeling: 3 april 2012

Reisgezelschap: gezin

We gaan voor het vierde seizoen,en hebben een stacaravan vor het hele jaar. Jammer dat de oude gebouwen van het sanitair er steeds verlabberd uit zien,de camping kwa verzorging mag er beter uit zien,en met de feestdagen en voor de kids meivakantie, een kids club er neer zetten. Vooral lente en zomertijd.

Beoordeling gegeven door N.N..

super genoten!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 16 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke vakantie gehad en dat kwam ook zeker door de gastheren John en Patrick! Er is voldoende te doen en een heerlijk strand en zwembad. Alles wordt heel schoon gehouden en ziet er goed uit. Ook de afspraken werden goed nagekomen! Er hangt een heerlijk ontspannen sfeertje op deze camping! Iemand had het over luidsprekers die continue aanstonden, nou wij waren er ook die periode, geen luidspreker gehoord! Wij hebben het zo leuk gehad, dat we besloten hebben daar een caravan of chalet te kopen!

Beoordeling gegeven door Jolanda .

Heerlijk genoten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Hemelvaartweekend

Datum beoordeling: 16 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Vond het een leuke nette en schone camping, toiletten keurig verzorgd, lekker gegeten, winkel waar ze echt van alles verkopen, voor een zeer goede prijs. Komen zeker volgend jaar weer terug hier. En gezelligheid hoort nu eenmaal op een camping, daar ben je toch ook voor weg....

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 27 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Continu staan de luidsprekers muziek te tetteren over de hele camping.

Beoordeling gegeven door N.N..

leuke gezellige camping
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 17 februari 2011

Ook wij hebben hier een super leuke vakantie gehad . Heerlijk aan het water en zeer mooie chalets voor een goede prijs . Voor kinderen is er ook genoeg te doen . Waaronder leuke speeltoestellen , buiten zwembad en gezellige animatie . We hebben ook leuke avonden gehad met live muziek . Wij komen zeer zeker nog een keer terug !!! Groetjes madelon

Beoordeling gegeven door madelon.

Super camping voor redelijke prijs
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 16 februari 2011

Ik weet niet waar deze mevrouw het over heeft, wij zijn met ons gezin, daar ook geweest en het was super leuk en gezellig daar.... Voor de kinderen een heel leuk animatie team, waar van alles te doen was, een heerlijk zwembad met leuke spelletjes voor groot en klein, waar onder het spijkerbroek hangen boven het zwembad, met live muziek enz..enz... Ook heerlijk in het restaurant gegeten, vanaf €5.00 euro pannenkoek tot en met een menu tot € 10.00. Gewoon heerlijk was het. Groetjes Carolien

Beoordeling gegeven door carolien.

slechte camping Vol van oplichting
1 11111

Bezoekdatum: xxxxxxxx

Datum beoordeling: 31 januari 2011

Wij hebben tijd geleden een prachtige chalet gehuurt, niks mis mee, Maar in de zomer had ik de kachel niet aan en toch een rekening van 1000 in de 3 maanden zo schroefen ze je meterstanden omhoog je schrikt je rot en zeker omdat je al €750 euro aan huur moet betalen. ook als je een chalet koopt moet je goed de kleine lettertjes lezen wand als ze het kunnen naaien ze je een oor aan zonder dat je het weet 2000 park kosten terwijl er nooit onderhoud aangedaan word er staat heel veel te koop maar vraag je van te voren eens af waarom deze te koop staan. je mag altijd contact op nemen om iets te kopen of te huren dan staan ze je goed te woord maar als je weggaat praten ze echt niet meer normaal dan snauwen ze je af. een heel klein winkeltje ze hebben echt niets, en ook de patatzaak die ze daar hebben is een vieze smerige boel patatje kost €300 en halve haan is daar echt niet lekker uitgedroogde zooi €8,00 dus gewoon zelf je frituurpan mee nemen dus. voor de kids hebben ze alleen de bijbelclub jammer niet iedereen gelooft in god en hun zelf ook niet met deze praktijken oplichting Let op de kleine lettertjes

Beoordeling gegeven door bianca .