Beoordelingen Theehuis Dennenoord

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4/9/22

Datum beoordeling: 5 september 2020

Reisgezelschap: met partner

De Entourage en de plek is super leuk ! Bij een bijzonder theehuis verwacht je een lekker vers appeltaartje. Het smaakte als een waterig ( uit de diepvries ) smaakloos taartje, dat was echt een teleurstelling. Vriendelijke bediening !

Beoordeling gegeven door N.N..

ongeïnteresseerd personeel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2 mei 2012

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Supermooie plek om voor een high tea,maar thats all. Erg ongeïnteresseerd en personeel dat vragen totaal niet serieus neemt en het gevoel geeft dat wanneer je meldt dat je een stuk plastic quiche taart proeft je maar wat aan het zeuren bent, ik ga er echt nooit meer naar toe. Is naar verhouding ook erg aan de prijs. Liever naar de Karmeliet in Zenderen waar je net zo mooi kan zitten maar wel erg vriendelijk wordt geholpen.

Beoordeling gegeven door irene.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 januari 2008

Datum beoordeling: 7 maart 2008

WE WERDEN HARTELIJK ONTVANGEN EN KREGEN EEN RUIME EN RUSTIGE UITLEG VAN HET MAKEN VAN EEN SCHILDERIJ OP DOEK. DE 2 BEGELEIDENDE DAMES HADDEN VOOR IEDEREEN DE TIJD OM HEN MET RAAD EN DAAD BIJ TE STAAN BIJ VRAGEN, PROBLEMEN. DE RESULTATEN WAREN VAN EEN IEFDER PRACHTIG. ECHT VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK EN TE DOEN: OOK VOOR MENSEN DIE NIET KUNNEN TEKENEN OF DENKEN NIET CREATIEF TE ZIJN. DAARNA WERDEN WE GETRACTEERD OP EEN UITGEBREIDE EN OVERHEERLIJKE HIGH TEA MET VEEL EIGENGEMAAKTE LEKKERNIJEN EN ALLES HEEL ECHT ENGELS. KORTOM EEN DAG OM NIET MEER TE VERGETEN EN ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR!!! En weet u, ze hebben de zaak zelf open gesteld op hun vrije dag: geweldig toch?!?!!

Beoordeling gegeven door Theehuis Dennenoord.