Beoordelingen Wellness Thermen Soesterberg

Fijne sauna!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 maart 2020

Datum beoordeling: 2 maart 2020

Reisgezelschap: met partner

We hebben 2 heerlijke dagen gehad in Soesterberg. Heerlijk de 3 zwembaden en de theatersauna was ook bijzonder!We hebben overnacht in het hotel achter de thermen(klooster)prima kamer en goed ontbijt.lopend naar sauna is prima te doen....samen een duo ontspanning behandeling gedaan wat genieten was!al met al zeker de moeite waard om eens te proberen!!

Beoordeling gegeven door A steenbergen.

Zeer slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 oktober 2019

Datum beoordeling: 4 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Je word bij Sauna Soesterberg gelokt met “sauna voor twee”. Je betaald de aanbieding. Mijn vrouw moest toen onverwacht naar het ziekenhuis en ik verzocht en kreeg telefonisch uitstel. Lijkt correct. Na reservering, toen mijn vrouw weer beter was, moest ik voor de tweede persoon gewoon bij betalen! Niet te geloven. Hier heerst de sauna Gestapo gekleed in zwart uniform en bewapend met portofoon. Zij speuren de gehele dag naar meegebrachte etenswaren. Er gaan kennelijk niet genoeg klanten naar hun veel te dure restaurant. Mijn vrouw met diabetes, moest de inhoud van haar plastic tasje laten zien. Terwijl zij nog niets had genuttigd, moest zij haar broodje verpakt in aluminiumfolie naar haar locker wegbrengen. Schandelijk dit gaat te ver! Je voelt hier publiekelijk aangevallen, terwijl je niets hebt misdaan. Je wilt niet als een crimineel behandeld worden tijdens een dagje “ontspannen” sauna. Wees dus de gehele dag op je hoede, als je bij Sauna Soesterberg wilt boeken. Wij komen hier nooit weer!

Beoordeling gegeven door Lucky.

Misleidend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-10-2018

Datum beoordeling: 26 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

Was helaas voor ons veel te druk. Er waren geen lege kapstokken meer om je badjas aan op te hangen. De drukte in de sauna's viel nog wel mee. In het restaurant werden we ondanks het heel druk was redelijk snel geholpen. Wat wel voor ons heel erg en ook onbegrijpelijk is dat er alleen maar een rustruimte is. Op de website staat aangegeven meervoud van rustruimte. Dit klopt niet of ze moeten het restaurant en beautysalon meerekenen. Wij willen niet de hele tijd in het restaurant zitten om uit te rusten. Bovendien zit het vol misschien omdat er niet veel rustruimtes zijn. Wij willen niet de hele tijd drankjes bestellen misschien dat een ander daar geen problemen mee heeft en geen probleem met extreme drukte heeft dan kun je daar rustig heen gaan. Wij hadden een gratis voucher en korting voor de andere persoon maar als we dat nog een keer krijgen gaan we daar toch niet meer heen. We zijn er na drie uurtjes weggegaan terwijl we de hele dag konden blijven.

Beoordeling gegeven door Lina.

helaas te druk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21 januari 2018

Datum beoordeling: 21 januari 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

helaas...helaas...het is zo vreselijk druk hier geworden dat het ten koste gaat van de rust, de reinheid en de privacy. Een paar lowlights van vandaag: botsen bij de douches, 12 minuten wachten om af te kunnen rekenen, vrijende stelletjes in het zwembad, vieze vloeren, haf uur in restaurant en niet geholpen, over mensen heen kruipen om een plek in de sauna te bemachtigen, geen plek om uit te kleden en wederom niet om aan te kleden en als klap op de vuurpijl witte vlokken in het bubbelbad. Het doet me denken aan de Efteling, waarbij mensen ook steeds meer elkaar gaan zitten bekijken omdat ze moeten wachten. Erg jammer dit, want oorspronkelijk was het een erg fijne sauna waar ik jarenlang abonnementen heb afgenomen. Aan het personeel ligt het niet. Alleraardigst en behulpzaam. Het management zal zich moeten gaan herbezinnen. Ik betaal liever een tientje meer en een prettige dag, dan dit. Vooralsnog mijd ik deze plek even

Beoordeling gegeven door P Jacobs.

Matig,
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-06-16

Datum beoordeling: 26 juni 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Sfeerloos complex, alhoewel de tuin mooi is. Kleine sauna's en ongeïnspireerde opgietingen (' genoeg zo of wilt u nog een wapper'?....) Lang wachten op ons eten want "het was zo druk aan de andere kant" (de badkledingkant). Nee, vroeger vond ik Soesterberg heerlijk, maar hier zien ze me niet zo snel meer terug. Jammer.

Beoordeling gegeven door Yvonne.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7-5-2016

Datum beoordeling: 8 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Na jaren te hebben genoten van Sauna Soesterberg, hebben wij voor het eerst de nieuwe sauna Omega bezocht. Wij missen de oude vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer. Het is kaal en ongezellig. De gezellige sfeer en het gemoedelijke gevoel zoals de oude sauna je zo goed kon geven, is nergens meer te bekennen. Buitenterras heeft een schoolplein gehalte, roken mag buiten ook niet meer. Wij hebben vernomen dat de nieuwe eigenaren totaal geen kennis van horeaca hebben en dat heeft zn weerslag. Jammer!

Beoordeling gegeven door Alink.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-12-2012

Datum beoordeling: 18 december 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

vandaag was het spa-badkledingdag. Erg genoten. Er waren allerlei gratis dingen te doen zoals een klankschalensessie/yoga en meditatie/voedingsworkshop. Bij welke sauna vind je dit nog? En niet zo megadruk zoals veel andere sauna's Ik ben er de volgende spa dag weer bij!

Beoordeling gegeven door Wilma.

prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-12-2012

Datum beoordeling: 18 december 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Spa-dag. Dat maak je niet vaak mee dat er van alles (gratis) te doen is op de spa/badkledingdag. Gratis /klankschalensessie/Yoga /opgietingen en voedingworkshop.

Beoordeling gegeven door jannie.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-11-2012

Datum beoordeling: 30 november 2012

Reisgezelschap: met partner

Wat een gave opgieting was het weer vanavond. Het is echt een feestje. Lekkere smoothy na afloop gedronken die ter plekke vers gemaakt werd. top

Beoordeling gegeven door Elisabeth.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-02-2012

Datum beoordeling: 24 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Wat een mooie tuin. Wat een gave opgietingen. Fijn dat er ook speciale badkleding dagen . En wat gaaf al die gratis activiteiten op de badkleding dag.Zoals Yoga, Aquefit, voedingsworkshops. Echt een dagje voor mij.

Beoordeling gegeven door Wies.

Na 35 jaar opgestapt! Wat een afknapper!!
1 11111

Bezoekdatum: 03-08-2012

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Na 35 jaar opgestapt! Wij komen er nooit meer! Mijn man ging naar de sauna, ik naar de beautysalon. Ik kon deze keer geen saunabezoek nemen vanwege gezondheidsredenen. Wel een voucher op zak voor 2e persoon gratis van optimel. We zouden elkaar boven ontmoeten na mijn behandeling en dan lekker een late middag en avond ontspanning, hapje eten, er toch even tussenuit! Nieuwe eigenaar, nieuwe regels. Prima! Alleen het personeel heeft onafhankelijk van elkaar andere regels!!!??? Hoe moeten wij als klant DE REGELS dan wel kennen? Communicatie of opstartproblemen? Ik dacht het wel! Onbeleefd en niet respectvol. Met uitzondering van de oudere blonde dame die er al langer werkt en de Manager. (Was zij wel de Manager?) Ze stelde zich niet voor en noemde haar naam niet! Zachtaardige lieve vrouw die vroeg mag ik even met U praten, maar niet veel met het gesprek opgeschoten! Alleen het woord REGELS viel, telkens weer. Gisteravond thuis hierover nagepraat en we vonden haar optreden met alle respect niet Managerswaardig, ze was te "zwak" tijdens het gesprek en heeft niets gedaan om het op te lossen! Moest de "Manager" eraan te pas komen? Hoe dit zover kon komen? Mijn man nam de ingang van de sauna en ik van de beautysalon, ik had daar om half 3 een afspraak met de pedicure. (03-08-2012) Toen ik klaar was met de behandeling, ging ik naar boven in mijn jurkje en met mijn tas. Ik zou immers daar mijn man ontmoeten en vervolgens vragen hoe verder? Ik zat net in een heerlijke stoel voor mijn hernia rug, kwam er direkt een medewerkster op mij af. (Dame 1) Wacht U op iemand? Ja op mijn man, die komt zo hierheen en dan gaan we samen verder........ U mag hier zo niet zitten!!!! In de ruimte boven de Beautysalon binnen, U moet een badjas aan. Er zat verder niemand, ik zat in het aangebouwde stuk. Mocht niet in mijn korte jurkje zonder mouwen. Blote armen, blote benen. Dat is goed zei ik. U mag alleen daar gaan zitten gekleed wees ze (een tafel bij de sauna-ingang) dan is het voor ons ook duidelijk wat U van plan bent???? (Alsof ik gratis naar binnen wilde zo klonk het, dit was een zeer betuttelende ontfatsoenlijke een met REGELS doorspekte mevrouw, die nog wel een cursus communicatie kan gebruiken) Ik mee naar de sauna ingang 1 tafel met harde houten stoelen, zo pijnlijk voor mijn rug. Maar ik mocht me immers nergens anders begeven en moest daar wachten op mijn man! Dame 1 heeft gelijk haar collega's ingeïnformeerd (achter de bar) duidelijk hoorbaar voor mij, die mevrouw zit daar en maakt geen gebruik van de sauna. O, ja?! Dat vond men onderling maar vreemd! dame 2&3 en een jonge man Ze wacht daar op haar man zei dame 1! Toen ik vroeg of mijn man omgeroepen kon worden (na een half uur), was dat een probleem? Dit kan kennelijk alleen als de masseur nog plaatsen vrij heeft of als er wordt geadviseerd wordt je goed in te smeren en je producten komt kopen.....of de Beautysalon op je wacht. De blonde mevrouw met half lang haar (die er al jaren werkt) zei: "Waarom wilt U dat Uw man omgeroepen wordt"? Toen ik haar het verhaal vertelde zei ze: "Ach ga even naar de kleedruimte beneden en trek een badjas aan en je kunt naar je man" Zo gezegd, zo gedaan! Ik dacht:"Ik ga niet naar de blauwe ligstoelen (daar bleek mijn man achteraf te zijn) ik wacht bij het begin van de bar buiten op mijn man, zodat ze konden zien dat ik geen gebruik maakte van de saunafaciliteiten........... Kwam meisje nummer 3 mij vertellen dat mobiele telefoons verboden waren volgens de REGELS! Ik zei:"Prima, ik begrijp het en berg mijn mobiel op" Toen kwam de eerste dame erbij (versterking) volgens de REGELS mag U geen tas bij U hebben! Ik zei:"Ja die ruimt mijn man op, als ik hem zie!" Hij had immers de kluissleutel! Ik mocht blij zijn dat ze zo coulant waren dat ik daar zomaar mocht zitten buiten in badjas nog voor het zwembad! Goed zichtbaar voor het personeel! Dat mij goed in de gaten hield en duidelijk dame 1 was iedereen achter de bar aan het informeren over mij. Ik zei nog:"Ik heb een Optimelvoucher 2e persoon gratis sauna, is dat een optie?" Ik neem Uw tassen mee dreigde ze, of U kleed zich aan en gaat weer terug naar de plek waar U gekleed mag zitten! Waf Waf Waf!! Tafel ingang met de harde houten stoelen, waar ik net vandaan kwam! Als een schooljuffrouw tegen een kleuter! Hoezo respectvol???!!! Ik ben inmiddels oma en dan nog! Ik moest er niet aan denken, weer die trappen af, aankleden en terug naar de plek tafel bij sauna-ingang. Ik ga helemaal nergens naartoe zei ik, ik heb hier toestemming voor van de mevrouw die hier al jaren werkt!!!!!!!!!! Jammer dat ze net naar huis was, dan was het gesprek heel anders gelopen. En nu ineens weer iets anders????? Ja dat zijn de REGELS, ik inmiddels bekaf zei: "Ik blijf hier zitten"! DAN HAAL IK NU DE MANAGER! Aldus Dame 1. Zij haalde samen met haar jongere collega de Manager en ik ging op zoek naar mijn man. Die ik in het kort had uitgelegd wat er gebeurd was. De Manager was rustig en vond het vervelend maarja REGELS, er zijn mensen die met hun mobiel filmen en dit op internet zetten. Ik zei dat ik het vreemd vond dat het personeel de REGELS onafhankelijk van elkaar anders interpreteerde en dat ik daar zojuist de dupe van was. Alsof ze niks anders te doen hadden dan mij in de gaten TE houden! Echt een ontspannen late middag en avond was het dus niet, we waren na krap 2 uur weer thuis. Amersfoort! Hadden genoeg van de miscommunicatie c.q. REGELS die telkens anders werden uitgelegd en het onfatsoenlijke gedrag van vooral dame 1. Voor de laatste keer! Na 35 jaar! Bekijk het maar met jullie verschillende REGELTJES! Onderling verschillende REGELTJES??? Wel goed opgelet, tijdens de "scholing"??? Is er wel werkoverleg? Volg een cursus, doe er iets aan! Echt dom! Ik werd nog net niet in een kennel gezet! Dag Sauna Soesterberg! Jullie gaan bergafwaarts! Tip: Cursus COMMUNICATIE en hoe bureaucratisch moet je zijn??? Dit was niet nodig geweest! Was alles naar wens? Nee! Bij het afrekenen met dame 1 nog wel!

Beoordeling gegeven door Anna van Kuijk.

heel fijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-04-2012

Datum beoordeling: 11 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Rustige ambiance. Prachtige tuin. Prettige service. Lekker eten. Kortom: aanrader.

Beoordeling gegeven door anja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 maart 2010

Datum beoordeling: 21 april 2010

Mijn vrouw en ik zijn nu een paar maal geweest in het kader van de Optimel aktie. We hebben het elke keer prima naar de zin gehad : schoon, goed geoutilleerd, smakelijk eten in het restaurant opgediend door vriendelijk personeel. Jammer dat er geen opgietingen zijn. Wij komen zeker vaker terug en niet alleen voor de prachtige tuin. Een bezoek meer dan waard.

Beoordeling gegeven door Remi Bakker.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-10-2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Niet echt heel slecht of zo, maar toch niet een adres waar we snel weer terug zullen komen. Zittend bij het haardvuur ging er opeens een televisie aan met een luidruchtige voetbalwedstrijd. Daar ga je toch niet echt voor naar een sauna. Het personeel was trouwens ook niet bepaald inspirerend. Tegen het onvriendelijke aan. Er is geen apart avondtarief. De sauna's zijn wel redelijk verzorgd en er is genoeg keuze in de mogelijkheden. Nergens een aankondiging van opgietingen gezien. Zijn die er wel eens? Mooie omgeving.

Beoordeling gegeven door michiel.