1

Beoordelingen Het Nederlands Stoommachine-museum

Jammer als je lees het museum is op zondag open. S
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5 februari 2017

Datum beoordeling: 6 februari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Het museum zo volgens informatie geopend zijn .zie de website . Sta je voor de poort met een groep , poort dicht met op het bord gesloten . En tel . Onbereikbaar . Slechte zaak .

Beoordeling gegeven door Vd linden .

Heel goed!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 september j.l.

Datum beoordeling: 7 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ik was op 24 september op bezoek in het museum, men deed erg zijn best om alles uit te leggen, speciaal voor kinderen waren er speeltafels met werkende machientjes. Zeer leerzaam voor kinderen en jongeren die niet zijn opgegroeid in het stoomtijdperk. Ik moet erbij vermelden dat naar mijn mening de horeca wel wat beter mag. Er was weinig keuze voor consumtie. Zelf ben ik bouwer van modellen, o.a. De durkopp motor, de Landeweer machine en nog enkele machines ca. 12 stuks. De volgende keer zal ik mij aanmelden om op de stoomdag te exposeren onder voorbehoud dat de datum uitkomt. Evt. Overleg.

Beoordeling gegeven door Nico van Pel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-07-2010

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Nostalgisch, leerzaam en gewoon hartstikke leuk. Ben er met twee vrienden naar toe geweest vanuit Noord-Brabant (ongeveer 1,75 uur rijden). Was al lang eens van plan om hier een kijkje te nemen. Een dag uitgezocht waarbij ze 'het grote stoom' erop hadden staan, want op die dagen draait zowat alles. Aardige en kundige mensen stonden klaar om ons alles over de maschines te vertellen. Ook zeer leuk voor jonge kinderen, want die mogen hier zelf met stoommaschientjes (van Wilesco uiteraard) spelen. Dikke duim omhoog voor dit geweldig leuke museum.

Beoordeling gegeven door Eric de Jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Het museum binnen glimt je tegemoet. Voldoende personeel/vrijwilligers om de mooie verhalen bij de machines te vertellen. De kinderen kunnen een ministoommachine bedienen. Trek 2 tot 3 uur uit. In de zomer is de smid er vaak, Dit maakt een bezoek nog leuker. Buiten is een trieste rommelige boel van roestige apparaten die nog opgeknapt moeten worden. Tijd gebrek en geldgebrek is de reden.

Beoordeling gegeven door Cinemagnus.


-advertentiepositie-