Beoordelingen Boerengolf Parkhoeve de Middelt

nieuw Escape room de Bokkenrijders
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-11-2018 met in totaal 9 vri

Datum beoordeling: 11 december 2018

Reisgezelschap: met vrienden

een verrassende Escape room. Perfect ingericht met oog voor detail. Uitdagend door de vele, verschillende spelelementen in twee kamers, waardoor iedereen van onze groep vol aan de bak moest. Lastig soms maar onwijs gaaf om te doen. Alles was zeer goed en gastvrij geregeld.

Beoordeling gegeven door Erica van den Akker.

Geweldig dagje uit
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november 2018

Datum beoordeling: 5 december 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor onze familiedag hebben we gekozen voor het spelen van de escape room met na de lunch een solextocht. We hadden al eens eerder een escape room gespeeld, maar deze escape room vonden we echt goed afgewerkt en ook met veel uitdagende opdrachten. We hebben het net gered binnen de tijd! Na de lunch hebben we een tocht gereden op de solex; een aanrader. De tocht is heel afwisselend en de omgeving is heel mooi. Alles was goed geregeld en de ontvangst en verzorging tijdens de dag was prima. We gaan zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Silvy.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 juli 2017

Datum beoordeling: 6 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

met vrienden heb ik eerst boerengolf gespeeld en daarna archery attack het was heel leuk en we hebben veel plezier gehad vooral archery attack was super graag tot een volgende keer groetjes

Beoordeling gegeven door hans.

Heerlijke dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-3-2017

Datum beoordeling: 11 maart 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Samen met een groep vrienden heb ik bij parkhoeve de middelt de dag doorgebracht. We hebben bubble voetbal en boerengolf gespeeld en verder hebben we genoten van een heerlijke lunch. De service was goed en het personeel was erg vriendelijk. Een aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Mr. Pelzer.

Winteruitje met kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: -

Datum beoordeling: 21 november 2016

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen week hebben we met ons gezin 'boerengolf' gespeeld in Limburg. Wat een heerlijk uitje was dat! We hebben enorm veel gelachen met elkaar. Na afloop hebben we binnen nog wat gedronken met een stuk echte Limburgse vlaai. Top!

Beoordeling gegeven door Fam. Hovens.

Super gezellig vriendenweekend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: September 2016

Datum beoordeling: 16 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

In september een fantastische dag gehad bij Parkhoeve de Middelt met onze vriendengroep. We hebben er bubbel voetbal gespeeld (hilarisch!) en een prachtige solextocht gemaakt. Zeker de moeite waard om eens te doen. Ook het eten was goed verzorgd. Wij komen nog een keer terug! Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, groetjes

Beoordeling gegeven door Linda.

miskleun
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 8 2014

Datum beoordeling: 24 augustus 2014

Reisgezelschap: met een groep

Onvriendelijk personeel boeren arragement nog geen balkebrij spek of zelfs een eitje, op het einde 0, 30 vrij drinken zij dan alleen met gasten bezig hebben 1 consumptie mogen genieten in die tijd en dan te bedenken dat het keizerskroon was 1 bak kost 5, 00e nee nooit meer zijn alleen bezig met je geld uit je knip tehalen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 oktober 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Op een authentieke solex door een heuse herfststorm en dan genieten van warme chocomel in een gastvrije , (ver)warmde omgeving , dat was me het middagje wel.We komen zeker nog een keertje terug met de zon op onze rug. Dhr. en Mevr.Vonk met 3 kinderen en hun aanhang op vakantie in Limburg vanuit Scherpenzeel en dan op bezoek bij Hoeve de Middelt om een middag te solexen.

Beoordeling gegeven door Mevr. W.Vonk uit Scherpenzeel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 september

Datum beoordeling: 20 oktober 2009

Leuke activiteiten in een mooie landelijke omgeving in Limburg. De route op de solexen was erg mooi (met terrasjes!) en tijdens het boerengolf hebben we veel gelachen. We zijn hartelijk ontvangen bij Hoeve de Middelt op het boerderijterras met een leuke bediening. 's Avonds nog lekker gegeten in de Boerenschuur tijdens de barbecue. Fam. Schellekens

Beoordeling gegeven door Fam. Schellekens.