Beoordelingen MiniHaven Schutterspark

schandalig!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-7-15

Datum beoordeling: 22 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren met 2 gezinnen / 5 kinderen. Ze gingen een voor een voor hun 'vaarbewijs'. De eerste opvang was goed door een jongere havenmeester. Maar er stond een oude man die de kinderen les gaf. Hij schreeuwde echter hard en berispend wanneer ze niet meteen gehoor gaven aan zijn instructies. Mijn zoon kwam met betraande ogen terug. Even later was het volgende kind aan de beurt. Ook zij werd afgebekt. We hebben onze onvrede aan gegeven over deze kindonvriendelijke benadering. De oude man zei toen snerend of hij het dan moest .fluisteren . We hebben wel het geld terug gekregen van de overige kinderen. Het had iets plezierigs moeten zijn, de oude man moet beter in het leger gaan werken als drilsergant.

Beoordeling gegeven door ramon.

helemaal top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01/07/2012

Datum beoordeling: 8 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Mijn kinderen hebben het heel leuk gehad ze waren echte kappiteinen en wij als ouders de matrozen mijn dochters van 3 en 7 mochten zelf sturen en de snelheid bepalen met een echte kappiteinshoed op en wij als ouders matrozenpetjes erg leuk gedaan.

Beoordeling gegeven door jessica.

ahoy!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 september 2011

Datum beoordeling: 5 september 2011

Reisgezelschap: met een groep

Mijn zoontje vierde hier zijn 9de verjaardag en het was geweldig. De havenmeester geeft zeer rustig, duidelijk en met humor tekst en uitleg en alle 8 de kids hingen aan zijn lippen. De aandacht voor de jarige wordt ook goed verzorgd en ouders kunnen participeren of op het terras toekijken. De begeleiding van de kids die vanaf 9 zelfstandig mogen varen is super. De speelomgeving om de pauze te vullen is erg ruim en gevarieerd. Een tip is om eigen pingpong bedjes mee te nemen of jeu de boules ballen. Een absolute aanrader en wij zullen zeker nog eens teruggaan!

Beoordeling gegeven door daniela.