1

Beoordelingen De Waterburcht Millen

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28/09/2013

Datum beoordeling: 29 september 2013

Zeer lekker gegeten en goede bediening! Zeker de moeite waard, een echte aanrader. Niet lang moeten wachten op eten ondanks dat de zaak helemaal vol zat en het was ook zeer lekker! Chapeau! Ook voor de snelle en vriendelijke bediening.

Beoordeling gegeven door Eric.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-09-2013

Datum beoordeling: 23 september 2013

Gisteren heb ik heerlijke spareribs gegeten, mijn vrouw had lekkere garnaalkroketten. Aangezien we al enkele malen naar ginds zijn geweest kregen we zelfs een glaasje wijn van het huis aangeboden. De bediening was vriendelijk en de prijs viel erg mee.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22/09/2013

Datum beoordeling: 22 september 2013

Vandaag enkele hallucinante onderwerpen kunnen volgen van andere bezoekers.Vooreerst een jongetje die een pannenkoek wenste te bestellen en de ouders te horen kregen dat de pannenkoeken op waren en dit om 14u15?Op een zondag?Geen ei,bloem en melk aanwezig?Ik zag de man een heus gevecht aangaan met een troep wespen en zijn rijsttaart.Een wespenlokker kan je best zelf maken hoor en voor geen geld.Aangezien de man zolang moest wachten op de taart, was ie dan wel vers?Je kan best een eurootje meer vragen voor een vers stukje taart, is echt geen schande.Anders moet je dit niet op de kaart zetten.Want dan is zoiets een heuse afknapper.Daarna; een ouder koppel had bruchetta's besteld. Zag ik de vrouw terug naar binnengaan ermee want ze wilde er niet voor betalen. Ik vond het best ook vreemd.Zolang wachten voor 4 ronde rondjes van een voorgebakken baguette met een centimeter boter, een visje, een tomaatje.Ik bladerde door de menukaart, en kon deze vrouw geen ongelijk geven...Het heeft niets te maken met nieuw en overrompeling en ongeorganiseerd. Jullie willen de mensen heel wat bieden en doen echt jullie best. Maar kunnen jullie het niet beter houden bij hetgeen waar jullie echt mee uitblinken, waarvan je zelf vindt, dit is heerlijk.Beter een paar goede gerechten waardoor mensen overal gaan zeggen, dit moet je daar echt gaan eten!En ook, voor groepen misschien de kaart inperken? En, de grote keuken niet de volledige dag openhouden opdat er nog tijd is voor de gewone snacks en zoetigheden? De bediening was echt wel oké. Maar wat ik erg jammerlijk vond, was de openstaande keukendeur waar een vrouw veelvuldig kon vloeken, lijkt me niet erg bevorderlijk voor de werksfeer. Het moet jullie voldoening geven en ook jullie klanten.Als uitbaters stralen jullie dit door. Ontevreden klanten zijn er altijd.Zelf vind ik de Waterburcht goed voor café momenteel, niets meer. Hopelijk wordt deze beschouwd als opbouwende kritiek. Ik wens jullie nog veel moed, sterkte en doorzetting!

Beoordeling gegeven door M&B.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14/09/2013

Datum beoordeling: 14 september 2013

Beste Site- of Waterburcht bezoeker. Brasserie de "Waterburcht" werd op 01/07/2013 door mijn echtgenoot en ik heropend. Wij kunnen dus niet verantwoordelijk zijn voor de recensies die dateren van vóór deze datum. Betreffende de recensies ná 01/07/2013 wensen wij te reageren door volgende argumenten aan te halen: - zeer grote stormloop van bezoekers - personeel en wijzelf nog niet ingewerkt en onvoldoende georganiseerd ( zie klacht 7/7 ... 1 week na opening) - zeer mooi terrasjesweer Deze moeten niet dienen als excuus om een slechte bediening of maaltijd te mogen geven maar een beetje begrip kan geen kwaad. Wij hebben ook steeds willen proberen om de enkele klachten zo goed mogelijk op te lossen door een alternatief te willen aanbieden ; bv; een gedeelte niet betalen, iets anders in de plaats te nemen, excuses aanbieden enz....als wij daar de kans toe kregen....helaas gaven sommigen er de voorkeur aan om het meteen online en wereldkundig te maken, tot luidruchtige scènes op het terras toe.... Gelukkig was de overgrote meerderheid van de bezoekers zeer begripvol voor de "kinderziektes" en hebben wij kunnen constateren dat zij ook nu nog regelmatig terugkomen.... -

Beoordeling gegeven door Rigo Ingrid.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2013

Datum beoordeling: 3 augustus 2013

10 heerlijk op het terras gezeten met uitzicht op de mini-schaapjes en de rijpe kersen! Lekkere warme appeltaart gegeten, snelle professionele bediening, chapeau !

Beoordeling gegeven door Mirjam.

1 11111

Bezoekdatum: 7/7/2013

Datum beoordeling: 7 juli 2013

Na een reservatie voor 7 personen, goed op tijd aangekomen. Half uur gewacht op aperitief en opname van bestelling van het eten. Nog eens een uur later gevraagd waar het eten blijft en van de ober te horen gekregen dat hij niet op de hoogte is van de gang van zaken in de keuken. 2 uur na aankomst krijg je dan te horen dat de bestelling niet is doorgegeven aan de keuken en dat we opnieuw moeten bestellen.0 Bovendien is de helft van de bestelling dan plots niet meer verkrijgbaar en komt het eten half rauw en voor een persoon zelfs niet op tafel. Uiteindelijk zijn we vertrokken zonder het eten te betalen en ziet men ons daar niet meer terug.

Beoordeling gegeven door Erwin Crauwels.

1 11111

Bezoekdatum: 10-1-2012

Datum beoordeling: 21 januari 2012

In een mooie omgeving hebben we uitermate slecht gegeten. Een deel van het eten was koud, het andere enkel vettig en smakeloos. De zeer beperkte menukaart liegt over porties spareribs en er werd gesjoemeld met getapt bier door stiekem 2 soorten te mengen omdat de ene soort op was. De mensen waren vriendelijk, maar daardoor voelen wij ons eigenlijk alleen nog maar meer bestolen en bedrogen. Het wordt hoog tijd om hier Gordon Ramsey in te vliegen. Of de tent gewoon te sluiten!

Beoordeling gegeven door Sandra Heiloo.