Beoordelingen Kip & Ei Restaurant Dubbel-Op

lekker
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Leuk en lekker gegeten. 1 pannenkoek was wat donker maar het voordeel van dubbel-op is dat je onbeperkt mag eten dus laat je hem staan en haal je een nieuwe. Vriendelijk personeel, leuk contact met de keuken ploeg. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Kees.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juni2012

Datum beoordeling: 25 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Meer dn we verwacht hadden, gezellig, lekker, geweldig personeel, echt een avondje genieten

Beoordeling gegeven door TE de Graaf.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 juni

Datum beoordeling: 21 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij zijn gisteren voor het eerst bij het restaurant in almere geweest. Het was erg leuk. Leuk ingericht en de prijs kwaliteitsverhouding is prima. Het is te merken dat het nieuw is en dat het personeel nog ingewerkt moet worden al doen ze erg hun best. een leuke afsluiting van de dag op landgoed de kemphaan.

Beoordeling gegeven door Aimee Bijls.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 21 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag bij het nieuwe restaurant geweest in almere. Het ziet er leuk uit. Prijs kwaliteitsverhouding is goed. Je kan merken dat het een nieuw bedrijf is met nieuw personeel maar ze doen goed hun best. Voor kinderen is lelystad wat makkelijker, maar als je een hele dag op de kemphaan bent is het een perfecte afsluiting.

Beoordeling gegeven door marion.

Zeer slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-06-2012

Datum beoordeling: 21 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Pannenkoek was niet gaar en aan de buitenkant verbrand. Bij het afrekenen verteld en laten zien aan de bediening. Hierop volgde geen excuus of enig andere compensatie. Niet naar toe gaan.

Beoordeling gegeven door Johan .

erg leuk restaurant voor ouders en kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-3-2011

Datum beoordeling: 28 maart 2011

We hebben als gezin hier al een aantal keer gegeten. het bevalt ons altijd erg goed. onbeperkt pannenkoeken eten voor 12 euro p.p en 9 euro voor kinderen van 5 tm 12 jaar en 6 euro voor kinderen van 2 tm 4. daar heb je in een normaal pannenkoeken restaurant nog geen 1 pannenkoek voor. Wanneer je geen zin hebt in pannenkoeken is er ook nog keuze uit diverse pastasoorten en 6 soorten saus of papat met een gehaktbal of kippenvleugeltjes behoren ook nog tot de mogelijkheden. Een heerlijk soepje vooraf, keuze uit 2 soorten en een soft ijsje met slagroom toe. En dan nog de fasiliteiten voor de kinderen. Alles is ingesteld op kinderen het bestek, bekers van plastick zodat het niet stuk kan vallen. Ook krijgen de kinderen een leuk presentje bij hun pannenkoek en bij vertrek mogen ze nog een kadootje uitzoeken! Voor de kinderen is er genoeg speelgoed om te spelen. buiten en rondom een speelplaats met schommels huisjes klimtoestellen enz. en de kinderboerderij is erg leuk met de speelse geitjes, schaapjes en een pony om te aaien. Dit alles maakt het voor ons als ouder ook erg aangenaam om hier rustig te gaan eten Al met al een geweldig en goed betaalbaar restaurant. Reserveren doen wij eigenlijk nooit en zijn nog nooit geweigert. Het personeel is heel vriendelijk en heeft altijd tijd voor een praatje. De eigenaren staan zelf achter het fornuis waardoor ze betrokken blijven bij hun eigen restaurant. dit vind ik een goede zaak. wij komen zeker nog een keer terug. Ik kan het iedereen die eens rustig wil eten met hun kinderen aanraden om naar Dubbel-op in Lelystad te gaan. groeten fam. peterse

Beoordeling gegeven door fam. peterse.