Beoordelingen 't Pannenkoekhuis Borne

Lekkere pannenkoeken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juni 2019

Datum beoordeling: 26 juli 2019

Reisgezelschap: met partner

De pannenkoeken smaken altijd goed en vriendelijke bediening. Alleen laatst een beetje vreemde reactie toen ik na mijn eerste cola om een glaasje kraanwater vroeg. Er staat op de menukaart dat dat mag in combinatie met eten. Zegt de serveester: nou,liever niet. Tja,zet het dan niet op de kaart. Overigens wel gekregen.

Beoordeling gegeven door Johanna.

goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 mei 2016

Datum beoordeling: 28 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Lekkere pannenkoeken, leuke vlotte bediening. Gezellig pannenkoekenrestaurant.

Beoordeling gegeven door N.N..

Tegenvallend!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-04-2015

Datum beoordeling: 28 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op Koningsdag 2 pannenkoeken naturel besteld. niet goed gebakken. naar keuken terug en na terug op tafel gezet leken het wel uitgedroogde pizza's. absoluut ontevreden!

Beoordeling gegeven door Peter.

Lekker maar duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-05-2013

Datum beoordeling: 26 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Vol verwachting gingen wij naar het Pannenkoekhuis in Borne. Het was redelijk druk dus hadden we verwacht enige tijd te moeten wachten op de bestelling. We hadden al snel het voorafje op tafel staan. Deze was nog niet op, of de pannenkoek werd geserveerd. Wel lekker, maar de prijs kwantiteit verhouding was naar onze mening niet aanwezig. Vrij dunne pannenkoeken en dan ook nog 50 cent extra als je volkoren beslag wilt gebruiken. Voor die prijs koop je een heel pak bloem! Qua bediening hadden we niet te klagen: 4 verschillende dames aan de tafel gehad. Volgens mij kan dat efficiƫnter. De enige was wat vriendelijker dan de ander. Kortom, wel lekker maar ook gelijk de laatste keer.

Beoordeling gegeven door Fred.

Bon ''zonder''korting.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-08-12

Datum beoordeling: 25 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

met de bon uit TC. Tubantia ,waar op elke 2e pannenkoek gratis zou zijn ,naar het Pannenkoekenhuis, navragen aan tafel, kunnen we de bon gebruiken? Ja,hoor, bij afrekenen werdt er gezegt, er hangt een A4 bij de ingang, er is wat mis met de bon,deze is maar voor 1 pers. en op de goedkoopste pannekoek dat was ons wel duidelijk , maar ook als u met meer aan 1 tafel zit!! Er stond op de bon geldig voor 4 pers.Nee,dan moesten we meer bonnen hebben, wij waren met z'n 2en.1pers had 2 goedkope pannenkoeken, de ander had 2 wat duurdere, bij navraag kregen we te horen dat er een papier op de deur zat, maar als je in een volle rij staat, dan zie je dat papier dus niet,hoeveel mensen hebben dit mee gemaakt? of zijn nog van plan met de bon te gaan? ,

Beoordeling gegeven door hasselo.

matige bediening
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-3-2012

Datum beoordeling: 29 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ik geef een voldoende ,alleen omdat de pannenkoeken wel lekker waren. Allereerst moesten we bijna 15 minuten wachten voordat het 3e voorgerecht werd geserveerd,de 2 andere voorgerechten waren er snel. Met het neerzetten v d voorgerechten werd niet smakelijk eten gewenst en werd heel vluchtig het bord "neergekwakt",we hadden nauwelijks het voorgerecht op ,kwamen de pannenkoeken er aan ,kregen geen nieuw bestek.Nadat we het op hadden zeker een half uur gewacht op de bediening voor de rekening.De 2 jonge mensen in de bediening waren erg aardig, maar de oudere dame was geen vriendelijke bediening,en zij had bediende onze tafel.

Beoordeling gegeven door Karin.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2010

Datum beoordeling: 2 april 2010

Heel gezellig, niet te duur, leuk voor kinderen de pannenkoeken, alleen het speelgedeelte viel wat tegen.

Beoordeling gegeven door J Langenhof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 januari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Astrid Workel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 januari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geregeld naar Borne om pannekoek te eten.(pannekoekenhuis Borne) Prima en heerlijke pannekoek. Heel vriendelijk en joviaal personeel. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door j.h.kappert.