Beoordelingen Minicamping De Kijkvelder

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni en juli 2008 en aug 2009

Datum beoordeling: 3 november 2009

ik heb div. keren op de kijkvelder gekampeerd , en heb zeer goede ervaringen opgedaan, het douce/toilet gebouw is super schoon , je krijgt vlonders voor in de voortent, en als je stoel stuk gaat komt Martines , de boer hem nog maken ook. dus deze camping is zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door mevr J.F. de Graaf-Bij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ieder voorjaar 2000 t/m 2006

Datum beoordeling: 31 oktober 2009

Het is altijd net weer "thuis komen"op deze gezellige mini camping. Vooral door aanwezigheid van gastheer Marinus en gastvrouw Woutje. We zijn er een aantal jaren geweest toen de kindern klein waren. In het voorjaar en zomer en die hebben zich altijd prima vermaakt op de camping en omgeving. Volgend jaar gaan we zeker weer terug, benieuwd of de kinderen , nu pubers, weer meegaan!.

Beoordeling gegeven door Fam Jansen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 18 augustus 2007

Een zeer nette, mooie en rustige boederijcamping met ruime plaatsen en prachtig uitzicht over de landerijen. Zeer vriendelijke en gastvrije beheerders. Keurig sanitair (ook voor minder validen!!) Verder is er een recreatieruimte aanwezig waar kinderen kunnen spelen, lezen, tv kijken etc. Ik vind de Kijkvelder voor een minicamping zeer compleet, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Beoordeling gegeven door Bertil ter Haar.