Beoordelingen BestZOO

Bestzoo
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-04-2019

Datum beoordeling: 16 april 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park is niet groot, maar voor een bezoekje met kleine kinderen is dat perfect. Veel grote katachtigen, prachtige dieren die er (naar mijn mening) regelmatig wat gestrest uitzien en in vrij kleine verblijven leven, maar ik ben geen expert en dat zal heus wel uitgebreid naar gekeken worden! Leuk de voerronde, mooie speeltuin en genoeg te doen voor de kids! Het personeel was echt super behulpzaam en vriendelijk, tot we bij de ingang / winkel/ het restaurant kwamen... Wat een zuurpruim stond daar zeg!

Beoordeling gegeven door G. .

superuitje voor de niet al te grote kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks het druilerige weer toch een superuitje. Veel dieren, keurig schoon park, leuke speeltuin. Geen "dagtocht" maar voor de kleinere kinderen - die het al gauw, lang genoeg vinden duren - een erg leuke belevenis. Zeker ook het "knuffelhok", waar zij o.a. kuikentjes van zeer dichtbij kunnen bekijken en zelfs aaien. Prima wandelpaden (geen blubberboel). Prima prijs voor een aantal uren vermaak. En ook voor een kleine portemonnee toch keuze uit een aantal souveniertjes. Al met al, zeker een aanrader. Ik heb me er met mijn 3 kleinzoontjes er prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door Oma Franken.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Vroeger ben ik wel eens naar Best Zoo geweest. Dat is minstens 15 jaar geleden, toen heette het nog De Vleut. Het was een klein dierentuintje met een speeltuin erbij. Toen vrienden in de zomer van 2009 vroegen of ik meeging naar het park moest ik eerst een beetje lachen omdat ik dacht dat het niet veel voorstelde. Eenmaal binnen moest ik toegeven dat er veel was veranderd. Het park is nu veel professioneler en groter, met veel meer (exotische) dieren, grotere dierenverblijven en een leuke speeltuin voor de kinderen. Je kunt je er niet een hele dag vermaken, maar voor bijv. een zondagmiddag is het een leuk uitje.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juni 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Best Zoo is heel erg leuk voor kleine kinderen. Alles is heel overzichtelijk en er zijn leuke dieren. OOk de geitjes waar je bij kan zijn heel leuk. Het speeltuintje is niet echt groot maar daardoor heel overzichtelijk. Echt een aanrader

Beoordeling gegeven door Dana van de ven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Het is een geweldige dag geweest nu moet ik wel zeggen het weer zat ook mee Dus dan is het gauw leuk natuurlijk

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 17 februari 2008

Ik vind het ontzettend duur. Omdat wij in de winter zijn geweest waren er heel veel dieren niet. Maar je betaald wel dezelfde prijs. Wij vonden het echt heel slecht.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 juli 2007

Grote variatie aan dieren, ze hebben zelfs poema's en heel veel apen. Erg leuke speeltuin. Een erg leuk middag vullend programma, jammer van de paar regendruppels die we hebben gehad. Een erg leuke kleine dierentuin.

Beoordeling gegeven door hannah.

Datum beoordeling: 30 mei 2007

Dag mensen goedemorgen MRS: Lena Walravens een Ton Larhouven alles goed meet jullie hier spreeik heet meet erik uit Brazillie van de Hollandse Bakker uit Holambra 1/sp, brasil ik screeif vat de volendejaar koom ik naar jullie voor op bezoek en Holland en ik koom bij jullie pannekoek eten overniuw varom de laste keer vat ik bij jullie vaas is op 1993 tuen ik een holland stagie loupee vas bij de bloemen een daat vas luik nu groetjes van Erik een tot ziens, OBS: nu heeb ik een bedreif die hei Empório de Roode-Leeuw delicatessen zaack uit nederland (NL)

Beoordeling gegeven door Erik antonio gerritsen.