Beoordelingen 't Pannekoekhuis Ugchelen

ondanks de zondagsdrukte attent en lekkere panneko
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 09 2018

Datum beoordeling: 23 september 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

ambachtelijk dikke pannekoeken met veel appels en rozijnen

Beoordeling gegeven door weenink l.

Geweldig restaurant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-12-2017

Datum beoordeling: 4 december 2017

Reisgezelschap: gezin

Het is een geweldig restaurant! ik heb er al meerdere keren gegeten. De bediening kan soms wat mopperig zijn, maar he dat heeft iedereen wel is. Ook de prijzen zijn prima :) bedankt pannekoekenhuis dat ik hier elke keer weer zo lekker kan eten!

Beoordeling gegeven door Amy.

heerlijk en betaalbaar
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 september 2017

Datum beoordeling: 1 oktober 2017

Reisgezelschap: gezin

Na een nat maar leuk dagje apenheul als afsluiting hier gegeten. heerlijke knapperige pannekoeken. leuke bediening, zoontje mocht eigen ijsje maken, zelfs aan de hond word gedacht. voor de prijs hoef je het niet te laten zeer betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Bos.

Top !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-8-2017

Datum beoordeling: 4 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Na een leuk dagje paleis het loo, prinsessendag met onze kinderen, pannekoek wezen eten bij pannekoekhuis ugchelen. Heerlijke pannekoeken, vriendelijke bediening en heel leuk voor de kinderen. Wat ook opviel is dat dit pannekoekhuis echt betaalbaar is, zeer aangename prijzen voor heerlijk eten. Dat is nog eens leuk als afsluiting van een hele leuke dag.

Beoordeling gegeven door Wilma.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-5-2017

Datum beoordeling: 22 mei 2017

Reisgezelschap: met een groep

Op aanraden van de apenheul hier terecht gekomen. Wat een heerlijke pannekoeken en snelle service, heerlijk buiten gegeten als slot van leuk dagje apenheul. Zeer de moeite waard. dikke 10 van onze hele familie

Beoordeling gegeven door johanna brinkman.

Super lekker
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 maart

Datum beoordeling: 15 maart 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijke pannekoeken, prijs kwaliteit echt super. we komen bij veel pannekoekhuizen maar deze blijft voor ons de beste. echt een dikke 10 waard . Ga zo door!! AANRADER.

Beoordeling gegeven door henk.

Heerlijke pannekoeken
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 maart 2017

Datum beoordeling: 11 maart 2017

Reisgezelschap: gezin

Dit is nou echt een pannekoekhuis waar ze alles doen voor de kids. Heerlijke pannekoek gegeten met rijk belegde vulling. Personeel doet echt heel leuk met de kids ( willen niet eens mee naar huis) Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Brendan.

Slecht!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23-10-2016

Datum beoordeling: 24 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Veel te druk restaurant met veel lawaai. Een uur moeten wachten op pannekoeken, veel te lang wachten met een kindje. Toen we dit aangaven werden we onvriendelijk te woord gestaan (door eigenaresse?) en werr aangegeven dat dit kwam door ons voorgerecht: een mandje net vier halve sneetjes geroosterd witbrood (terwijl we met 5 waren) met harde boter. Pannenkoeken waren matig. De ene niet gaar, de ander met veel zwarte randen aan het beleg. Gaan we nooit meer heen.

Beoordeling gegeven door Voskamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-11-2009

Datum beoordeling: 8 november 2009

duidelijke informatie die ook in werkelijkheid klopt! we hebben er heerlijke gegeten

Beoordeling gegeven door struyck.