Beoordelingen 't Pannekoekhuis Sturms

Prima!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2017

Datum beoordeling: 7 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vriendelijk personeel, pannenkoeken werden snel geserveerd, schappelijke prijzen en voor de kinderen echt leuke cadeaus bij het kindermenu.

Beoordeling gegeven door Josephine.

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-02-2015

Datum beoordeling: 21 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Vlotte, aardige bediening. Heerlijke pannenkoeken en beslist niet duur!!

Beoordeling gegeven door Ria van de Lagemaat.

saai
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12022015

Datum beoordeling: 12 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Zelf tafel uitzoeken. Geen muziek op de achtergrond ik denk christelijk eigenaar . Maar dan wel personeel in spijkerbroek . pannenkoeken konden wel veel beter veel te dik en weinig smaak saai saai saai en je kan bijna niet met elkaar praten uit angst dat je andere stoort of dat ze mee genieten van je gesprek kortom Saai geen leuk muziek op achtergrond niemand langs geweest of we wat wilde drinken dus bespaar je de reis en rij hier maar snel voorbij. mvg dipak uit Rhenen

Beoordeling gegeven door Dipak patel .

onbeschoft en smakeloos
1 11111

Bezoekdatum: 16-6-2014

Datum beoordeling: 7 juli 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Het is te erg voor woorden dit 'restaurant'. Smerige, lauwe pannenkoeken. En je wordt voor geen meter geholpen. Alsof je niet bestaat. Zelf maar een tafeltje uitgezocht. Met zoveel desinteresse en gebrek aan kwaliteit vraag je je af waarom ze nog bestaan. En hoe hygiƫnisch het allemaal is.

Beoordeling gegeven door JvB.

Onbeschoft personeel
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-04-2014

Datum beoordeling: 20 april 2014

Reisgezelschap: met partner

pannenkoek niet warm en niet goed gaar , wat van gezegd , kreeg als antwoord het is nu ook druk dus kan er niets aan doen. er zaten wel geteld 6 tafeltjes bezet waar van de helft al aan het eten waren toen wij binnen kwamen. Dus als het echt druk is moet je er helemaal niet zijn of je eigen pannekoek bakken. Onervaren en veelste jong personeel.

Beoordeling gegeven door Paul en eef.

Prima restaurant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Zaterdag 21 Sept

Datum beoordeling: 4 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Vriendelijk personeel en hele lekkere pannenkoeken.

Beoordeling gegeven door Fam Muller.

Zeer goede pannekoeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-9-2012

Datum beoordeling: 13 november 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Pannekoeken o.h.a. perfect, nog nergens anders betere gevonden...

Beoordeling gegeven door Rob.

Onsmakelijk en asociale bediening
1 11111

Bezoekdatum: 01-01-2012

Datum beoordeling: 4 november 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Dat dit nog een restaurant mag heten: de pannenkoeken zijn niet smakelijk, het personeel is onbeschofd en niet klantgericht en het interieur is zwaar gedateerd. Hier moet nodig de bezem door, letterlijk en figuurlijk!

Beoordeling gegeven door Henk.

prima!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-5-2012

Datum beoordeling: 13 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Komen er al jaren! Prima pannekoeken en bediening

Beoordeling gegeven door E.J.nijeboer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Na een leuk fietstochtje samen met de vrienden van stichting welzijn ouderen te Lienden (gemeente Buren) een heerlijke pannekoek gegeten op het terras. De kwaliteit/prijs verhouding was uitstekend en ook de sorbet als toetje smaakte escellent.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 26 september

Datum beoordeling: 9 november 2009

Op 26 september heb ik met kinderen en kleinkinderen een bezoek gebracht aan restaurant Sturms. De pannenkoek van mijn kleindochter was vergeten en kwam pas toen we uitgegeten waren. De drankjes, werden eveneens vergeten. De pannenkoeken waren koud en niet gaar. Bij controle van de rekening stond er een pannenkoek te veel op. Netjes een brief geschreven gedateerd 30 september. Ik moet nog antwoord krijgen. JKaarten voor een museum hoef ik niet, maar wel dat mijn klacht netjes afgehandeld wordt.

Beoordeling gegeven door Wilma Nauta, Soest.