Beoordelingen Sybrandy's Speel- en Natuurpark

Echte aanrader voor gezin met jonge kinderen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juli 2020

Datum beoordeling: 3 augustus 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat heerlijk dat er nog zulke parken zijn. Heel erg betaalbaar en bovendien mag je ook nog eigen drinken meebrengen. De kinderen hebben zich bijzonder goed vermaakt op de leuke attracties. Het park is knus en erg overzichtelijk. De draaischijf werd door het persoonlijke verhaal en de persoonlijke bediening van de eigenaar een publiekstrekker. Het eten was lekker en het softijsje na verrukkelijk. De ligging van het park is perfect wat aansluitend zijn we heerlijk naar het strand geweest voor een duik in het IJsselmeer. Dit park is echt een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.

Beoordeling gegeven door Heidi van der Werf.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 Augustus

Datum beoordeling: 29 augustus 2009

erg leuk park. erg overzichtelijk een mijn kind (11 jaar) vermaakt zich daar prima. niet zo erg groot en je hoeft niet zolang in de rij te staan. een paar attracties (minimaal 2) zijn ook leuk voor volwassenen. o.a. luna loop (een rond wagentje dat over de kop gaat) en de nautic jet (eerst word je ±81/2 meter omhoog gehijsd en word je vervolgens op de schans gelanceerd en plons je in een keer op het water. en het is een hele mooie omgeving om hierna een wandelingetje te gaan maken als je tijd over hebt. dus in een woord:top!

Beoordeling gegeven door rico.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Afgelopen weekend zijn we zondag in de auto gestapt om het mooie Gaasterland (Fr) op te zoeken. Hier ligt voormalig vogelpark Sybrandy's in Oudemirdum. In eerste instantie oogt het park niet groot, maar omdat de attracties dicht bijeen zijn is er (veel) meer te doen dan je verwacht. Wat heel fijn is, is dat het ook geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen (0 tot 4 jaar). Voor de wat grotere kinderen, vanaf ± 8 jaar wordt het minder interessant. Het geheel is makkelijk te bereiken, heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is rolstoelvriendelijk. Het park maakt een schone, verzorgde indruk. Het personeel komt vriendelijk en geduldig over. Minpunt vind ik dat er alleen een snackbar is voor de vertering. Je kunt eventueel zelf een broodje meenemen en dit op het park nuttigen. Mits niet op het terras, is dit toegestaan. Het park is rolstoeltoegankelijk, maar slechts 1 attractie biedt de mogelijkheid om rolstoelgangers mee te nemen. Deze mensen zullen het voornamelijk met kijken moeten doen. Verder is er een grote verscheidenheid aan attracties, waar de ouders vaak aan mee kunnen doen. Samen in de monkeyrail is leuk, maar ook een wedstrijdje skelteren, griezelen in Villa Kalkenstein en surfen behoren tot de mogelijkheden. Ook afgeschoten worden in een bootje, een kabelbaan en bijna zelf te besturen auto's zijn aanwezig. De kleintjes worden niet vergeten met o.a. springkussens, schommels/wipkippen, bootjes en een zweef. De algemene indruk is goed. Onze tweeling van 5 heeft zich er prima kunnen vermaken en er staan bankjes genoeg om even op adem te komen. Bij de grotere attracties is toezichthoudend personeel. Al met al een prima dagje uit voor de gezinnen met kleine kinderen. Mocht je het toch gezien hebben na een halve dag, dan biedt de mooie omgeving genoeg om lekker rond te toeren. Gaasterland is een gevarieerd watergebied met veel bossen. Heerlijk om te wandelen of te fietsen. Veel bekende plaatsjes in de omgeving zijn de moeite waard om bekeken te worden. Denk aan Makkum, Hindeloopen, Lemmer en Stavoren. Wijzelf hebben Makkum nog bekeken en hebben lekker uitgewaaid op het kitestrand bij Workum. Al met al is Sybrandy's en haar omgeving een aanrader voor jonge gezinnen.

Beoordeling gegeven door Tanja Stam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomers

Datum beoordeling: 14 april 2008

Leuk park, voor kleintjes maar ook wel voor tieners(tot 14 jaar??)

Beoordeling gegeven door *.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 september 2007

Echt een leuk, nog eenvoudig park. Heel overzichtelijk, vooral gechikt voor jongere kinderen, tot +/- 12 jr. Onze kids varierend van 3 tot 7 hebben zich er prima vermaakt en wilden de volgende dag weer naar Rijs. Ook nog een acceptabele toegangsprijs. Prima!

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 3 augustus 2006

we zijn er in de laatste week van juli geweest en het is echt een aanrader het is niet zo heel groot maar wel overzichtelijk daardoor, onze kinderen zijn 8,10 en 11 jaar en hebben zich er top vermaakt

Beoordeling gegeven door A van der Aa.