Beoordelingen Forestia - Dierenpark en Avonturenparcours La Reid

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30 juli 2013

Datum beoordeling: 5 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

De hoeven van met name pony's geiten en ezels die wij zagen waren niet gekapt en de beren in hun verblijf is niet meer van deze tijd.Ook vonden wij het onderhoud matig

Beoordeling gegeven door Jan vd Berg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08-2011

Datum beoordeling: 16 augustus 2011

Forestia is een groot bosgebied waarin bezoekers de dieren in hun natuurlijke habitat kunnen zien. Dus geen tijgers en leeuwen, maar bosdieren, zoals everzwijnen, herten en wolven. De route door het park is schitterend en duurt ongeveer een uur. Ook goed te doen met buggy. De dieren zien er ontspannen en verzorgd uit. Na de parkroute hebben wij een biertje (ehm... twee) gedronken bij het restaurant met vriendelijke bediening, terwijl de kinderen in de uitdagende speeltuin speelden. We hebben allemaal een prima middag gehad. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door karin.

adventure park super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 juli 2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een 10 voor het adventure park.Jong en oud(ook volwassenen)kunnen hier super gaaf klimmen en van kabelbanen af.Het klimparcour is echt heel goed.Dit zie je niet aan de buitenkant van het park.De dierentuin krijgt een 4 stelt niks voor.Is eerder een grote kinderboerderij met een speeltuintje.In verhouding ook veel te duur.Het adventure gedeelte is de entree dubbel en dwars waard.Ga hier heen om te klimmen,maar niet als je een dierentuin wil bezoeken.Klimmen wordt ook goed begeleid.Er zijn voor de oudere jeugd,ook verschillende parcouren.Onze kids vonden het zwaarste parcour ook echt moeilijk.En ze zijn zeer sportief en wel wat gewend. De oudste die mee was is 23,ook voor hem was het spannend en zwaar.Neem eten en drinken mee! Het restaurant is erg duur.7 euro een tosti. Tussendoor kun je even wat eten en dan weer terug gaan om weer verder te gaan. Bij ons hebben ze geklommen van de leeftijd 9 tot 48 jaar.

Beoordeling gegeven door JA Oudenbroek.