Beoordelingen Safaripark Monde Sauvage

1 11111

Bezoekdatum: 10/6/2019

Datum beoordeling: 10 juni 2019

Tijdens ons bezoek aan "monde sauvage" zijn mijn ouders, broer en ik op een VERBAAL AGRESSIEVE en DREIGENDE manier buitengegooid uit het park. De reden was omdat er geen honden toegelaten waren. Dit werd voordien NOOIT aan ons gecommuniceerd waardoor wij onwetend onze hond in het park meenamen. Wanneer ze in het park zagen dat we een hond hadden werden we begeleid door het GEROEP VAN DREIGEMENTEN op een heel klantonvriendelijke en agressieve manier uit het park gegooid. CONCLUSIE: De dierenliefhebber rijdt best met een grote bocht om dit park heen om zulke taferelen te vermijden.

Beoordeling gegeven door Brent Vandenbroeck.

Dierentuin des doods!
1 11111

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 30 november 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dierentuin des doods!! Veel mensen zijn het ermee eens dat dierentuinen niet altijd even diervriendelijk zijn, maar Safari Parc Monde sauvage slaat op alles!! De dieren hier lopen eindeloos heen en weer. Overduidelijk verveeld, gefrustreerd en onverzorgd in te kleine nietszeggende kooien zonder beschutting. De dieren bonken uit wanhoop met hun hoofden tegen de tralies door de erbarmelijke leef-omstandigheden. Ook de safaritocht geen basisbehoeftes: water, voedsel of beschutting. Deze dierentuin is schandalig. Ik begrijp niet waarom hij nog geopend is. Al met al een verschrikkelijke ervaring. En de positieve recensies hier? Schaam jullie!! Het is afschuwelijk!!

Beoordeling gegeven door Tamara.

leuke dag gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-08-2013

Datum beoordeling: 4 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het safari gedeelte is heel leuk, volgens mij wel het leukste als je et met je eigen auto doet je kunt zelfs dan meerdere keren gaan, de zebras komen heel kort bij wij hadden er zelfs eentje met zn hoofd in onze auto!!! et wandelgedeelte is mooi. het mindere vond ik de kleine verblijven voor de katachtigen ze waren wel mooi maar veel te klein en de omheining was verouderd wat een beetje naar uitzicht geeft. de verblijven van de andere dieren waren wel heel mooi, de giraffen waren superleuk en zeer dichtbij te zien vanuit de toren. ze mogen wel eens iets aan hun sanitaire voorzieningen doen een gehuurde wc die niet onderhouden wordt en dus heel smerig is is niet wat de mensen graag hebben! achter een struik was properder geweest! in et restaurant waren wel degelijke wc s maar ook verouderd en niet heel goed onderhouden. personeel in kantine is niet van het vriendelijkste maar goed je komt voor de dieren en de wandeling en de speeltuin en niet voor het personeel waar je een enkele keer iets mee moet afrekenen. de mevrouw aan de toegangspoort was wel heel vriendelijk en sprak zeer goed nederlands. we hebben helaas de shows (roofvogels en zeehond) gemist. van anderen wel gehoord dat de roofvogelshow zeer leuk was en het einde van de zeehondenshow (vanaf de zijkant gekeken) zag er ook leuk uit. iig voor een leuke middag en as je veel beesten wilt zien en een mini safari zeker een aanrader! personeel en verouderde hekken gewoon negeren!!!

Beoordeling gegeven door viv.

Slecht!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29 juli 2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een verouderd park met veelal kleine verblijven! Wc's heel slecht, stug personeel dat alleen maar Frans wil praten, we zijn 2 keer achter elkaar weggestuurd bij het treintje omdat deze gereserveerd was en de derde keer werden we in een oud barrel met natte, kapotte stoeltjes gestopt! Mensen liepen al boos weg en je moest notabene kaartje kopen voor het treintje. Het enig mooie aan het park is de wandelroute en de roofvogelshow. Verder een dag om snel te vergeten.

Beoordeling gegeven door Danielle.