1

Beoordelingen Recreatiepark Duinhoeve

Top vakantie!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2022

Datum beoordeling: 6 december 2022

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben in augustus op Recreatiepark Duinhoeve een geweldige vakantie gehad! De kinderen hebben zich goed vermaakt bij de speeltuinen, animatie en in het buitenzwembad. Het Smulhuis heeft geen tafelbediening, maar een afhaalconcept. Je kunt kiezen om het in het restaurant/terras op te eten of mee te nemen naar je plaats. Op nog geen 5 minuten loop afstand zit het prachtige gebied; De Loonse en Drunense Duinen. Hier zijn wij diverse keren geweest, wat is het mooi daar!! Verder is het personeel erg vriendelijk en kun je met al je vragen terecht bij de receptie. Kortom; wij hebben deze week volop genoten en komen zeker snel weer terug naar dit prachtige park!

Beoordeling gegeven door Natasja.

NATUURlijk genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-08-2016

Datum beoordeling: 2 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Duinhoeve is een gezellige camping met perfecte mogelijkheden voor verschillend fietstochten in de mooie omgeving. Rond om de Duinen zijn genoeg terrasjes voor heerlijke versnaperingen en een verdiende pauze. Op de camping was een echt brabantse sfeer te proeven tussen de vaste gasten uit verschillende landen en de kinderen speelde met iedereen. Een bezoek aan de Efteling mocht voor ons niet missen maar ook kun je het wat kleiner (en goedkoper) aanpakken met het Maisdoolhof en de pluktuin. De kinderen zijn maar een paar keer naar het animatieteam geweest omdat ze erg druk bezig waren met de speeltuinen en rondrijden op de fietsen en skelters. Het treintje was elke ochtend en avond een heerlijk gezicht voor ons ouders maar onze kinderen vonden het niet "stoer"genoeg meer. (dat is de leeftijd) Het is voor de vrouw van het gezelschap ook makkelijk dat er een cafetaria, voor een snel frietje, en een restaurant is waar je wat kunt eten met de hele familie. Ze proberen ook thema avonden te houden zoals de pannenkoekenavond en de bingo, dit vond iedereen gezellig. De dames op de receptie zijn ook erg vriendelijk en hielpen ons met een lach en een grap bij de klachten (eerder kleine probleempjes) die wij hadden. Zelfs de knie van onze zoon werd professioneel ge-"pleistert" en daarna werd hij door een medewerkster in een bakfiets thuis gebracht. Voor ons dus een heerlijke ervaring en we gaan volgend jaar waarschijnlijk weer.

Beoordeling gegeven door Angelique.

erg matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 38/2011

Datum beoordeling: 18 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

We zijn afgelopen weken bij deze camping geweest voor een periode van 2 weken en hebben er een erg wrange nasmaak aan over gehouden: - uitbaatster was erg grof/brutaal toen we met een klacht kwamen! - 's avonds veel overlast van lawaai Poolse bewoners (oa in Zwembad) - horeca werd te pas en onpas zonder aankondigingen dicht gehouden - sanitaire voorzieningen werden ook zonder aankondging gehalveerd - animatieteam was erg matig/onprofessioneel (stageloopsters)

Beoordeling gegeven door van Dooren.