Beoordelingen Jongerencamping Dennenoord

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-7-2020

Datum beoordeling: 2 augustus 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Super leuke camping waar veel te beleven is. Botsauto’s, silent disco. Wij hebben ons zeer goed vermaakt

Beoordeling gegeven door Peter.

Smerig
1 11111

Bezoekdatum: 13 juli 2020

Datum beoordeling: 16 juli 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Het is niet eens 1 ster waardig. De sanitaire voorzieningen zijn vreselijk goor. De kampwinkel heeft bijna niets of is dicht. Animatie is er niet. Zwemvijver is gebarricadeerd met hekken waar tegenaan gescheten is. Te triest voor woorden.

Beoordeling gegeven door Joost.

Verschrikkelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 03/08/´14-08/08/´14

Datum beoordeling: 8 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Wij wilden gewoon gezellig met z'n zessen op vakantie, nou hadden we het probleem dat we twee vijftien jarigen hadden en geen achttienplusser. Dat betekent dus dat je alleen maar naar een jongerencamping kunt. Nu hadden wij natuurlijk wel op zuipende mensen gerekend, maar niet zó erg. Toen we daar aankwamen dachten we gelijk 'Ah oh, waar zijn we nu weer in beland?' Ze begonnen al met drinken als ze uit hun bed kwamen en stopten pas als ze rond zes uur 's morgens hun bed in doken. In de tussentijd kwam overal keihard gebonk vandaan en als dat dan rond een uur of één 's nachts uit ging (een uur te laat dus) ging het geschreeuw nog lekker door. Natuurlijk, als je houdt van bier en hamburgers bij elke maaltijd en lekker feesten met je vrienden en chickies scoren, dan is het top - op het smerige sanitair en het práchtige meer na- maar wij zijn helemaal niet zo. En wij worden dan als groepvan zes meiden op een veld gezet dat door de bewakers zelfs berucht wordt genoemd. Je snapt al dat we dat gemerkt hebben. Al die gozers willen natuurlijk maar één ding - je snapt wel wat ik bedoel- en wij zijn enorm lastig gevallen. Nou is het natuurlijk hooguit op een gegeven moment vervelend als er de hele tijd naar je geroepen wordt en als iederen steeds naar je fluit, maar er zijn er ook een paar geweest die het echt bont hebben gemaakt. Getrek aan de tent, iedere keer maar naar binnen willen en op de laastse avond zelfs een heuse inbraakpoging, echt wat die waarschijnlijk allemaal van plan waren geweest als die met hun domme dronken koppen binnen waren gekomen.. Ook de tent zelf heeft eronder geleden, want ze hebben geprobeerd hem in te laten storten en hebben erop gesprongen -terwijl wij binnen zaten. Geen fijn volk dus. Overdag ging het nog wel hoor, dan was iedereen best gezellig, iedereen ging kwam erbij zitten (om nog meer bier te drinken, en, wij waren de meiden op het veld) we hebben de buren zelfsnog aan de thee gekregen, maar 's avonds ben je als onschuldige meidengroep dus niet veilig. Nou is er wel bewaking - al weet ik niet waar die rondhangt als je hem er zelf erbij haalt - en die helpt je ook echt, maar die verdenkt wel erg snel een bepaald persoon. Zitten wij daar op ons plekkie tussen al dat andermans troep keurig ons fruit te eten en onze thee te drinken, wordt er van ons verwacht dat wij al die bierdopjes en flessen en aardappels uit het aardappelkanon van de overburen (waar dan ook niets aan wordt gedaan) en allemaal andere troep gaan opruimen, want anders krijgen we de borg niet terug en dan moet je ook nog tien euro borg gaan betalen voor zo'n stomme hark waar je toch niets mee kunt. Het toiletgebouw is gewoon smerig. Er is altijd wel één van de twee wasbakjes aan de wc-kant verstopt en de rest is ook hardstikke vies. bij de douches zijn meer wasbakken maar ook daar is alles nat. 6 Minuten douches is kort, maar voor mij nog te doen en de temperatuur van het water is prima, maar ook daar ziet het er niet prettig uit. Ook wat waarschijnlijk ooit een afwasplaats is geweest ziet er niet uit, er ligt allemaal oud, vies eten, nu moet je warm water halen achter de bar. Degenendie doen aan water drinken moeten dat trouwens ook bij de wc's vandaan halen want verder is er geen water bij de plekken. Het meertje is ook een vieze bruine bende. Door het personeel wordt je soms wel normaal behandeld, maar vaak gewoon als een lastige puber.

Beoordeling gegeven door Eef v/d B..

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1augustus t/m 7augustus

Datum beoordeling: 3 augustus 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ronduit slecht. we zouden met 8man een leuke vakantie hebben op camping Dennenoord nabij Ommen. 3 caravans mee een bbq en we gingen heen. bij aankomst werd er gelijk moeilijk gedaan over de stroomvoorziening terwijl op de site staat dat je p.p. 1 aansluiting krijgt. We moesten 3caravans aansluiten op 1 aansluiting wat resulteerde in overbelasting en een drietal kapotte stoppen. we hebben dit zelf maar opgelost door een extra kabel te trekken. mijn volgende punt- het personeel is erg afstandelijk en reageert vaak erg vel, bij de ochtend ronde werd ons verteld dat we onze afval voor de caravans moesten opruimen, toen ik hun vertelde dat m'n maten nog op bed lagen en ik op hun wachtte kreeg ik te horen dat ik het maar alleen moest doen of we konden onze spullen pakken en de camping verlaten. Op hun website pronken ze met een mooie zwemvijver. in werkelijkheid is dit nog steeds een vieze stinkpoel die vol met blad en dennenappels ligt. sanitair laat heel veel te wensen over, de douches zijn drama en stinken vreselijk. je krijgt de kans om 6minuten te douchen waarna de douche 10minuten uitgaat, erg vervelend als je net na iemand gaat. De wc zijn ronduit walgelijk met braaksel en ontlasting all over the place, maargoed dat was je ook al gewend van de douches. wat betreft muziek moet je niet in Dennenoord zijn, wij hadden 2boxen en versterker meengenomen die vrijwel voordat ze aan de stroom stonden weggenomen werden omdat ze groter waren als 30cmX30cmX30cm. muziek mag namelijk niet bij de buren te horen zijn, onmogelijk als de buren 5meter naast je staan. Na 3dagen hoorden we van een buurman dat er 24nieuwe groepen bij kwamen, wij vroegen ons gelijk af waar ze al die groepen wouden plaatsen omdat het aardig druk was. Twee uur later verscheen er een crewlid bij onze caravans en vroeg naar onze vriend die alles geregeld had, hij moest zich melden bij de campingbaas. Wij legden hem uit dat onze maat boodschappen aan het doen was en met een halfuur terug zou wezen. ondertussen vroegen wij ons natuurlijk af wat er gaande was en stiekem hoopten we dat we onze muziek installatie terug zouden krijgen. 45minuten later verscheen onze kameraad Arnoud met het nieuws dat we de camping moesten verlaten omdat we volgens de campingbaas ons niet aan de muziek regels hadden gehouden en omdat we s''ochtens een hoeveelheid glas voor de caravans hadden liggen. normale wijze zou je dan een laatste waarschuwing op het borgpapier moeten ontvangen maar die hadden wij niet. We werden gewoon van de camping afgetrapt als het ware terwijl we met eigen vervoer waren en het al 15:00uur was, u kunt wel nagaan dat er al een paar pilsjes gedronken waren. Daar had de campingbaas wel een oplossing voor en belde de politie die vervolgens de 3chauffeurs lieten blazen en concludeerde dat we zelfstandig de camping moesten verlaten. Erg apart om later te horen dat een uur na ons vertrek alweer nieuwe gasten op onze plek stonden. Was dit misschien zo gepland of??? we namen wel veel ruimte in natuurlijk met onze caravans. We ontvingen maar de helft van onze borg terug en naar de rest van de centen konden we fluiten. geschat 70euro p.p Jongeren camping Dennenoord----een slecht idee

Beoordeling gegeven door jeffrey Prins.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 juli t/m 11 juli

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

De camping zelf is ronduit slecht. Te beginnen met de mensen die er werken. Je mag er helemaal niks en om alles wordt gezeurd. Het ergste is nog de toiletten en douches. Het stinkt er onwijs naar urine, in de wasbakken ligt kots en er ligt zelfs poep in de douches. De camping zelf vonden wij in ieder geval helemaal niks, maar dat neemt niet weg dat we toch nog een gezellige week hebben gehad.

Beoordeling gegeven door Rick van Wijngaarden.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 juli t/m 11 juli

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

De camping zelf is ronduit slecht. Te beginnen met de mensen die er werken. Je mag er helemaal niks en om alles wordt gezeurd. Het ergste is nog de toiletten en douches. Het stinkt er onwijs naar urine, in de wasbakken ligt kots en er ligt zelfs poep in de douches. De camping zelf vonden wij in ieder geval helemaal niks, maar dat neemt niet weg dat we toch nog een gezellige week hebben gehad.

Beoordeling gegeven door Rick van Wijngaarden.