Vreselijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2023

Datum beoordeling: 26 juni 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Het is een vreselijke camping, op de site staat een gemoedelijke brabantse sfeer, maar er heerst een schrikbewind. De eigenaars kunnen niet op een normale manier communiceren. De kampeerders gunnen elkaar het licht in de ogen niet en als het even kan dan doen ze om pietluttigheden een klacht bij de eigenaar indienen. Er is niets te beleven. Er is geen horeca, op de site staat dat er een gezellig terras is maar deze is gesloten en gaat ook niet meer open. De camping wordt hoofdzakelijk bewoont door mensen boven de 70 jaar.

Beoordeling gegeven door Rob.

acht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 aug 2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

mooie camping, schoon en goed onderhouden. Gemoedelijke, vriendelijke sfeer. zoveel mogelijk auto vrij, met goede parkeervoorzieningen. Kind vriendelijk, met klein zwembad (in Chaam is een groot zwembad) en speelgelegenheid inde zomervakantie is er een animatieteam dat de kinderen bezig houdt. Het zou wel fijn zijn als de uren van de snackbar en het barreke uitgebreid zouden worden.

Beoordeling gegeven door ank.

niks voor kids
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 14 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Camping doet zich voor als kindvriendelijk,dus niet. er staat dat er een zwembad is,ja dat klopt een mini zwembad dat bij 21 graden buiten temp open gaat, water is dan ijskoud, tegelijker tijd is de ballenbak binnen dicht en is er dus bar weinig te doen. Een potje voetballen moet buiten de camping gebeuren. Ik vind dat er weinig faciliteiten zijn bv.geen winkeltje,bar en friettent beperkt open en ballenbak dus ook. heeft u kinderen boven de 10 jaar dan zeg ik nee.

Beoordeling gegeven door berk.