Beoordelingen Pannenkoekenhuis De Oase

Tijden veranderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 1 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij komen al jaren bij de oase en het is niet altijd even goed geweest. Maar het mag ook gezegd worden dat er de laatste maanden veel veranderd is bij de oase. Het personeel is erg vriendelijk. En de pannenkoeken zijn ook weer constant lekker. Dat de oase tegenwoordig naast de heerlijke sate ook spareribs verkopen en na 5 uur kindermenu's met patat aanbied is een hele vooruitgang.

Beoordeling gegeven door Familie Bakker.

Alleen de drankjes waren ok, bitterballen te laat.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16 juli

Datum beoordeling: 17 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

Drankjes ok.Bitterballen te laat en pannenkoeken met ui waren nog niet gaar.Veel uien en nog niet helemaal gebakken!

Beoordeling gegeven door Hans van Pelt.

heerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 maart 2013

Datum beoordeling: 26 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

De pannenkoeken waren super en dag maak ik niet vaak mee in een pannenkoeken huis.

Beoordeling gegeven door familie scheurwater.

gezellige middag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-1-2012

Datum beoordeling: 15 januari 2013

Reisgezelschap: met een groep

Met een grote groep volwassenen en kinderen mijn verjaardag gevierd in de Oase met pannekoeken. Helemaal top! Goede service en lekker eten. Gewoon van tevoren reserveren!

Beoordeling gegeven door Jolanda & Eric.

waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15-7-2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Tafels mogen niet aan elkaar geschoven bij een groter gezelschap. Personeel zit hier duidleijk mee. mag niet van baas. baas geeft aan dat klant die geen pickwick thee wil maar zijn eigen thee gebruikt. Dat zijn beste klanten. Voor een kopje water de volle mep rekenen. Zeer klant onvriendelijk. Zijn direct vertrokken

Beoordeling gegeven door Kees.

verschrikkelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-06-2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ik rij zelf op een scootmobiel, en daar rij je niet voor niets op! Er werdt gelijk gezegd dat ik de scootmobiel maar bij het hek moest plaatsen en dan maar terug moest lopen. (Terwijl er ruimte zat was om er omheen te gaan ,maar daar had ze geen zin in), verder stonden er op dat moment nog kopjes enz van de vorige klanten, er werdt gevraagd of dat van ons was, terwijl wij net aan kwamen. Mijn vrienden die er bij waren , waren zo verbijsterd, dat ze zeide we gaan thuis wel iets drinken, en zijn direct weer vertrokken. Wat klant onvriendelijk, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, en ik rij inmiddels al meer dan 10 jaar met een scootmobiel. Ga zo door zou ik zeggen en je zult weinig klanten houden. Echt vreselijk daar!!

Beoordeling gegeven door Bekker.

verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 16 juni 2012

Datum beoordeling: 16 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Bij betreding van terras vraagt serveerster of ze ons (8 personen) kan helpen (we zitten nog niet) Op ons antwoord dat we wat willen drinken krijgen we de opmerking:als je maar niet denkt dat je tafels aan elkaar kunt schuiven. Bij bestelling van koffie met appeltaart(staat op menukaart) krijgen we als antwoord dat de taart nog niet geleverd is (zaterdag om 14.45 uur) Vervolgens zijn we opgestapt waarop we het antwoord krijgen:veel succes. DUS NOOIT meer naar toe !!!!

Beoordeling gegeven door John van Gestel.

korte termijn zakelijkheid
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17 augustus 2011

Datum beoordeling: 17 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Pannenkoek met kaas zeer slecht; hard als een steen en smakeloos. Op klacht geen reactie. Geen prettige sfeer, personeel heeft er weinig zin in. Men denkt waarschijnlijk: mooie omgeving, de klanten komen toch wel. Reken daar niet te veel op Oase!

Beoordeling gegeven door Boonman.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 5april

Datum beoordeling: 8 april 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Waardeloos personeel niet vriendelijk en gast vrij moeten nodig op een cursus

Beoordeling gegeven door Diana.