Beoordelingen Sonnetje Pannenkoek & Zo

twee keer nadenken om nog eens te gaan
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: September 2019

Datum beoordeling: 26 september 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wat mij het meeste stoorde was dat de bediening erg slordig was,en dat we er regelmatig achteraan konden lopen , daar meerdere dingen niet werden gebracht,men was het vergeten om even na te brengen.(deze avond 3 x gebeurd.) Verder waren de desserts een aanfluiting en prijzig, vrijwel alles was softijs. vermeldt dit dan op de kaart niet iedereen houd van softijs.

Beoordeling gegeven door tony.

beoordeling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22 juni 2019

Datum beoordeling: 30 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Pannenkoeken waren lauw en niet gaar. De vulling van de gemberpannenkoek moest je zoeken. Het enige positieve was dat de borden warm waren. Misschien een tip; Pannenkoeken uit de koekenpan zijn veel lekkerder en dunner dan uit de automaat. Ga eens op bezoek bij Pannenkoeken restaurant langs de rijksweg bij Leiderdorp. Altijd warm en gaar. Dit is voor ons de laatste keer geweest.

Beoordeling gegeven door E. Smit.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-12-2011

Datum beoordeling: 15 december 2011

Reisgezelschap: gezin

We zijn zondag even een pannenkoek gaan eten in Pannenkoekboerderij 't Sonnetje. Door de drukte zaten wij ook op zolder! Wij vonden het daar in tegen erg gezellig. Dit vooral omdat we met zijn alle aan 1 grote tafel konden zitten. De pannenkoeken waren ook lekker. De kinderen konden zich prima vermaken in de speelschuur en de kist met speelgoed die boven staat. Wanneer er gegeten moest worden zaten alle kinderen gewoon gezellig bij ons aan tafel. Kinderen moet je toch in de gaten houden of je nu boven of beneden zit, de verantwoording ligt bij de ouders zelf. Zeker de moeite waard om nog een keer naar terug te gaan. Het restaurant was ook mooi vesierd voor de kerst.

Beoordeling gegeven door Marielle .

Jammer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-10-2011

Datum beoordeling: 30 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Dit was de laatste keer dat we bij 't Sonnetje hebben gegeten. Met de hele familie gaan we ieder jaar een keertje naar 't Sonnetje. De kinderen hebben het er altijd goed naar hun zin dankzij de aparte speelkamer. Omdat we niet konden reserveren en toch graag een acceptabele plek wilden, zijn we al om 16.30u(!) naar 't Sonnetje gegaan. Helaas waren we al te laat, we kregen een plek op de zolder. Heel warm en te ver om toezicht te kunnen houden op onze kinderen in de speelkamer. Omdat onze oudsten al jaren de pannekoeken van 't Sonnetje niet kunnen waarderen ( 1 cm dik) namen zij frietjes. Onze jongsten hadden aan een kwart pannekoek wel genoeg. Andere jaren vond ik de specialiteiten van het 't Sonnetje altijd wel lekker. Deze keer zat er wel heel veel pannekok onder de groenten en pittige saus van de Maeslander. De serveersters waren vriendelijk en liepen zich een ongeluk; Trap op, trap af...Ik hoop dat ze voor dat harde werken een fatsoenlijke beloning krijgen. De teamleidster/manager van de avond was erg onbeleefd tegen mijn moeder. Bovendien zat ze wel heel erg in onze nek te hijgen om weer een tafel bechikbaar te krijgen voor al die mensen die inmiddels in de rij stonden. Het is jammer om te zien dat er zo weinig over is van de gezellige gelegenheid die het 't Sonnetje vroeger was.

Beoordeling gegeven door j. Vogels.

Jammer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-10-2011

Datum beoordeling: 30 oktober 2011

Reisgezelschap: met een groep

Dit was de laatste keer dat we bij 't Sonnetje hebben gegeten. Met de hele familie gaan we ieder jaar een keertje naar 't Sonnetje. De kinderen hebben het er over het algemeen goed naar hun zin dankzij de aparte speelkamer. Omdat we niet konden reserveren en toch graag een acceptabele plek wilden, zijn we al om 16.30u naar 't Sonnetje gegaan. Helaas waen we al te laat, we kregen een plek op de zolder. Heel warm en te ver om toezicht te kunnen houden op onze kinderen in installeerd onbeleefd bejegend door de (waarschijnlijk) teamleidster/manager van de avond.

Beoordeling gegeven door j. Vogels.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Mei 2011

Datum beoordeling: 15 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pannenkoekboerderij 't Sonnetje is een, op mooie locatie, liggend restaurant met een vrij groot terras en 'speelhok' voor kinderen. Zoals elk pannenkoekrestaurant kan je bij 't Sonnetje, wat pannenkoeken betreft, vrijwel elke combinatie bestellen. De kwaliteit van het eten is redelijk tot goed. Daar valt niet veel over te klagen. Echter over de bediening wel. Het is blijkbaar daar vrij normaal dat je eerst je drinken kunt bestellen en later pas je pannenkoeken. Dat is; als je geduldig bent en geluk hebt een oplettende serveerster te hebben getroffen. Wij zijn een aantal keren bij dit restaurant geweest en de bediening was nooit echt super maar deze keer spande men de kroon. Na 30 minuten wachten kregen wij nog steeds niet de vraag wat we wilde bestellen. Aan de drukte kon het niet liggen; zo druk was het namelijk niet. Aan een te kort in personeel ook niet; er liepen zat jonge vrouwen rond. Echter vonden deze vrouwen het interessanter om met elkaar te kwekken dan klanten te helpen. Wij zijn daarom na consumptie maar direct vertrokken en hopen dat 't Sonnetje zich gaan inspannen de bediening beter te trainen want hierdoor raak je echt je klanten kwijt!

Beoordeling gegeven door Sigma.

lekker gegeten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 november

Datum beoordeling: 8 november 2010

Ik heb hier heerlijk gegeten, vooral de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Bediening was vrolijk en maakte een gezellig praatje. Ook de pannekoeken smaakte goed. Alleen jammer dat de actie met de spaarmunten alleen voor de grote pannekoeken geldt.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15 juli 2010

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Voor het eerst heen geweest met 2 kleine kinderen, omdat we al een tijdje nieuwsgierig waren. Wat een ramp! Toen we binnen kwamen was het heel rustig, we zochten een tafeltje en al snel kwam de bediening. Ze vroeg of we iets wilden drinken. We hadden al even gekeken op de kaart, dus we wisten al welke bestelling we wilden doen, maar ze nam de drankjes op en zou zo terug komen voor de bestelling van de pannenkoeken.. Vreemd, maar prima, dan. De drankjes werden gebracht en de tafel werd gedekt. De kinderen kregen een kleurplaat. Tot zover leek het prima. Maar de potloden waren geen van allen geslepen, dus de kids konden er niets mee en ook de andere tafels hadden geen geslepen potloden. Nou ja.. jammer. Vervolgens kwam niemand de bestelling voor de pannenkoek opnemen en de kinderen werden al ongeduldig. Er waren inmiddels meerdere gasten binnen gekomen, welke allemaal al drinken aangeleverd kregen. Vervolgens begint dezelfde dame de bestelling van al die eerder binnengekomen gasten op te nemen en komt als laatste bij ons. Al die mensen gingen voor! En wij zaten nog steeds te wachten. Toen ze bij ons kwam vroeg ik haar hoelang het nog zou gaan duren, met 2 kleine kinderen wil ik niet nog eens 30 minuten wachten, zeker gezien al die andere bestellingen die nu voor ons waren. "hoezo?"vroeg ze. Ik legde uit dat we er al even zaten en dat het met 2 kinderen niet fijn is als we nog veel langer moesten wachten. "nou, het is niet dat u hier al heel lang zit, want ik heb u de drankjes 15 minuten geleden gebracht!" Heel bijzonder dat het aantal minuten wordt bijgehouden. Ik heb haar uitgelegd dat 15 minuten met een kind van 3 en daarna wachten op de pannenkoek vrij lang is en dat wij al bij binnenkomst de bestelling bij de drankjes wilden opgeven. Blijkbaar is het een techniek om extra drankjes te verkopen, in dat kwartier kun je wel een extra drankje gebruiken bij je eten! Er zijn 3 vliegen geland op onze pannenkoek. Het tafeltje naast ons klaagde over de pannenkoek met spek, wat drap leek. Die € 40,- besteed ik nooit meer bij 't Sonnetje!

Beoordeling gegeven door N.N..