Beoordelingen Bakkerijmuseum Oosterhout

Geweldige middag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-04-2015

Datum beoordeling: 28 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Een ontzettend leuke middag (we weten nu hoe je een brood in de vorm van een olifant, paard of een 'gewoon' vlechtbrood maakt). De kinderen (4 en 6) konden heerlijk zelf aan de slag en de bakker en de dames die hielpen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Het maken van de koekjes zorgde voor veel gezelligheid terwijl het brood in de oven stond. Aan het eind van de gezellige middag ga je met heerlijk brood en lekkere koekjes naar huis. In ons gezelschap met veel kleine kinderen kwam de bakker niet aan het geven van veel informatie over deeg maken etc toe (dat lag zeker niet aan de kennis van de bakker dus bij gezelschap met grotere kinderen of volwassenen zal daar zeker meer ruimte voor zijn). Een bezoek aan het bakkersmuseun in Oosterhout is absoluut een aanrader voor iedereen die iets wil leren over brood maar vooral lekker 2 uurtjes bezig wil zijn!

Beoordeling gegeven door Kwakkel.

matig enthousiast
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 april 2016

Datum beoordeling: 26 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prijs: geen 9 maar 10 euro bij individueel bezoek. Niet van 13.00u - 16.00u, maar een uur korter. Geen uitleg, geen rondleiding, maar een zeer vlotte gang van zaken: de klompen deeg liggen al klaar, evenals de schijven om met vormpjes koekjes uit te drukken. Kinderen vroegen zelf maar aan de bakker (die druk bezig was met andere -privé-zaken) hoe deeg gemaakt wordt. Als begeleider vertel je dan maar eea, over oven e.d. Verwacht het dus niet van de bakker! De 2 dames die de leiding hadden, waren erg vriendelijk en behulpzaam bij het vormen van de broodjes. De kinderen waren erg trots op het resultaat, de broodjes en (erg donker uitgevallen) koekjes.

Beoordeling gegeven door Krusemeijer.

superleuk aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 mrt 2015

Datum beoordeling: 29 maart 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

we hadden iets te vieren en het was erg gezellig

Beoordeling gegeven door fam van dongen.

Hebben van hun oude beroep weer hun hobby gemaakt
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2011

Datum beoordeling: 20 februari 2011

Was heel leuk, onze dochter van 3 jaar vond het geweldig. Voor ons was het ook heel leuk Ze legden heel leuk uit en hadden erg veel geduld met kinderen. Maar als volwassenen doe je gewoon mee. We hadden alleen voor 5 dagen brood..... (We hadden met 3 personen meegedaan)

Beoordeling gegeven door Marisca.