Beoordelingen Faunapark Flakkee

leuk dierenparkje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-9-2020

Datum beoordeling: 10 september 2020

Reisgezelschap: alleenreizend

Het dierenparkje is niet zo heel groot, maar het heeft veel diersoorten. De dieren zagen er gezond uit en de verblijven waren schoon. De kleine katachtigen waren goed te zien; prachtige dieren ! Mijn algemene indruk van het park is positief; veel bomen,struiken, bloemen en kort gemaaide gazonnetjes. Ik heb een fijne middag gehad, die mensen van Faunapark Flakkee zijn goed bezig.

Beoordeling gegeven door De Schout.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31-05-2020

Datum beoordeling: 31 mei 2020

Reisgezelschap: met partner

Ik dacht eebn mooi park te bezoeken met mijn vrouw.wij waren op vakantie in middelburg We dachten we gaan naar het faunapark we zijn nu toch in Zeeland Nou ik heb het nog nooit zo erg gezien wat een trieste boel Ik heb vele parken gezien maar zo erg als dit slecht bijgehouden in somigge kooien zo veel begroeiing dat je de dieren niet meer zit zo hoog met planken Dat je niks tot weinig ziet. Ik raad het niet aan

Beoordeling gegeven door Leo.

1
1 11111

Bezoekdatum: 15 februari 2020

Datum beoordeling: 17 februari 2020

Reisgezelschap: alleenreizend

Soms kom je ergens en dan zie dat er gewerkt word, niet alles is klaar, maar je ziet enthousiaste mensen aan het werk, of ze puffen even uit, zijn vriendelijk naar bezoekers. Hier werd ik hartelijk welkom geheten, geen bonnetje, dat dan weer niet. Bij het weggaan werd er van verre geschreeuwd: "Bedankt". Hier zag ik één droeve bende. Vrijwilligers die enkel oog voor hun ploegje hadden, luidkeels lol makend. Prima, maar niet als je een rattenverblijf ziet, misschien wel een meter vuil, met een homp brood boven op gesmeten. Iets waar ik nu nog verdriet over heb. Bevers met een super klein badje, met smerig water. En verder gewoon vies. Schildpadden, met een beetje ijsbergsla. Ik ga er vanuit dat ze ook andere dingen te eten krijgen. Kom op mensen als je zo met dieren omgaat, sluit dan. Ik wist niet dat dit in Nederland bestond. O, ik vul geen gegevens in moet er niet aan denken, een prijs winnen ten koste van dieren.

Beoordeling gegeven door N.N..

Dramatisch!!!
1 11111

Bezoekdatum: Afgelopen week

Datum beoordeling: 17 februari 2020

Reisgezelschap: met partner

Wij dachten dat dit een leuk kleinschalig park zou zijn. Klein is het zeker! Zielig voor de meeste dieren op zeker. Dat dit kan anno 2020! Helaas niet pinnen. Wat een l..l verhaal. Dat de belastingdienst dit accepteert!! We waren na een drie kwartier door de bende heen en 19 euro armer. Schildpadden zonder warmte lamp! Voor veel dieren een kwelling. Ratten verblijf, ik ben nog steeds bezig deze beelden uit m’n hoofd te halen. Pure horror. Bevers in vies water. De vrijwilligers zitten die drie kwartier dat wij daar gelopen hebben allen maar op hun gat, niets te doen. Sluiten die bende, beter voor deze wereld en zeker voor de dieren.

Beoordeling gegeven door Jan .

Leuk park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31/8/2019

Datum beoordeling: 31 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Ik had er nooit van gehoord. Mooi park schoon dieren heel dichtbij. En leuk als je hoort dat het op vrijwilligers draait. Is het een bijzonder en leuk park zeker ook voor kinderen.

Beoordeling gegeven door corherpen@gmail.com.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 augustus 2019

Datum beoordeling: 30 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastische dag gehad! Alles ziet er netjes uit, vriendelijke vrijwilligers, mooi dieren.

Beoordeling gegeven door M. Van de Berg.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 23-08-2019

Datum beoordeling: 24 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Nieuwsgierig geworden door promotie door promotie Radio Rijnmond, zijn wij naar het Fauna park getogen. 3 volwassenen + 1 kind van 10 jaar. Kosten € 36,00. Je kunt er niet pinnen , en dat merk je pas als je er bent, maar gelukkig contant bij me. Je krijgt geen officiële kassa bon, met naam vermelding, en krijgt daardoor het gevoel dat het om zwart geld gaat. Het park en de dieren verblijven [ en dan met name het groen in de verblijven zelf ] Verdord, en onverzorgd. Bij het verblijf van de ratten, sloeg ons de schrik om het hart, want er lagen jonge dode dieren, waarvan er één zelfs was aan gevreten, door waarschijnlijk de soort genoten. Wat voor een kind van 10 [ en een grote ratten liefhebber ] een traumatische reactie veroorzaakte. Het hele park en het onderhoud is gewoon slecht, en ik begrijp niet dat sponsors, zoals een bekende keukenboer, zijn naam daar aan verleend. Al met al, we hadden de € 36,00 beter kunnen schenken aan de dieren bescherming.

Beoordeling gegeven door RS Nobbe.

Leuk park wat nog steeds uitbreidt.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2019

Datum beoordeling: 6 augustus 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een leuk, goed onderhouden park, wat goed aan de weg timmert. Dieren zijn goed te zien, verblijven worden steeds mooier. Gezellig restaurant. Echt de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

Beoordeling gegeven door Yvonne.

Zeker 9waard
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juli 2019

Datum beoordeling: 25 juli 2019

Reisgezelschap: met een groep

Super dierentuin. Waar de dieren nog zich zelf zijn. Ook de verzorgers werken met gart en nieren voor deze dieren. Hier zie je dieren nog dieren zijn.

Beoordeling gegeven door Edmond van de Berg.

klein maar mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 juni 2019

Datum beoordeling: 23 juni 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Het is niet zo groot maar wel heel mooi aangelegd in een park-achtige setting. Je kunt de dieren van dichtbij bekijken. Vriendelijk personeel bovendien. ik kom zeker nog eens terug in het najaar om het park te beleven in herfstkleuren, want dat lijkt me extra mooi.

Beoordeling gegeven door Marcel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-03-2019

Datum beoordeling: 31 maart 2019

Reisgezelschap: met opa en oma

Heel leuk park voor met name jonge kinderen. Dieren zijn van dichtbij te zien. Gemakkelijk te vinden met voldoende parkeer ruimte.

Beoordeling gegeven door Kees.

GEWELDIG MOOI
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-03-2019

Datum beoordeling: 8 maart 2019

Reisgezelschap: met een groep

Prachtig mooie collectie aan dieren! Ze hebben ruime verblijven welke mooi en natuurlijk ingericht zijn. Het park wordt gerund door vrijwilligers. Geweldig leuke dag gehad. Een aanrader voor allen!! We hebben een super goeie lunch gehad welke netjes was verzorgt! Een leuk en geslaagd groepsuitje!!

Beoordeling gegeven door Deborah de Weger.

Teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19--9-2018

Datum beoordeling: 20 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Allereeerts toen we binnen kwamen liepen we eerst even bij de stokstaartjes te kijken en kwam er al gelijk een medewerker naar ons toe en zei zo je moeten nog wel betalen hoor Dat was al de 1e tegenvaller Het park is zeer slecht onderhouden veel onkruid en de paden zijn zeer slecht Vooral voor kinderwagens en rolstoelen slecht te bereiken Er is ook helemaal geen aangegeven route dus je loopt kris kras door het park maar heb je dan wel alles gezien. Verder zag het terras er vies en onuitnodigend uit. En dat voor die prijs Vooral nu het een dierentuin is geworden kunnen ze er wel wat meer aan doen. Ik zou er geen 2e keer meer komen en zeker niet aanbevelen aan andere vrienden en kennissen

Beoordeling gegeven door Marjan Wisse.

Erg tegen gevallen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 01 augustus 2018

Datum beoordeling: 1 augustus 2018

Reisgezelschap: met partner

Faunapark moeilijk te vinden . Erg rommelig on verzorgd . Niet iets voor herhaling .

Beoordeling gegeven door Jan .

Zielig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11 juli 2018

Datum beoordeling: 12 juli 2018

Reisgezelschap: met partner

Mooi opgezet, maar sommige dieren lijken zo ongelukkig. Zo lopen de bevers op beton en hebben een heel klein badje. De Oehoe was doodsbang en de papegaaien hebben een langwerpig hok, maar kunnen hun vleugels niet strekken.De dieren zien er lichamelijk gezond uit, maar geestelijk mankeert er wel wat aan. Mijn hart huilde toen ik weer wegging.

Beoordeling gegeven door Jeannette.

prachtig mooi dierenpark
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 juli 2017

Datum beoordeling: 8 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

mooi park met leuke dieren en mooi terras waar je lekker kunt zitten terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of een balletje slaan op de midgetgolf.daarbij een erg mooi gebied om met de moter te toeren.

Beoordeling gegeven door truus en wim v d pol eindhoven.

grote tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22juli 2016

Datum beoordeling: 29 juli 2016

Reisgezelschap: alleenreizend

Er zijn wel veel kooien met dieren, maar de meeste zie je niet. Veel nachtdieren. Een duur uitje wat heel erg tegenviel.

Beoordeling gegeven door Azu.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juni 2016

Datum beoordeling: 14 juni 2016

Reisgezelschap: gezin

Fantastisch park!!! Met diversiteit aan dieren. En ze zijn nog steeds aan het uitbreiden. Vrijwel allemaal nieuwe verblijven die ruim genoeg zijn waar de dieren in zitten. Heerlijk dagje uit voor ieder. Er kan een speurtocht gedaan worden voor kinderen maar ook voor de volwassenen. En je kunt er midgetgolf doen. En op het terras lekker wat drinken en of eten terwijl je kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin waarop je toezicht heb vanaf het terras. Kortom een aanrader voor een leuk daagje uit.

Beoordeling gegeven door Francien.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juli 2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Wat een prachtig park. We hebben ongelofelijk genoten. Aanrader voor iedereen!

Beoordeling gegeven door sylvia.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 - 2- 2015

Datum beoordeling: 31 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooi park. Er is hard gewerkt want er zijn een aantal nieuwe kooien/hokken bij gebouwd. En er zijn nieuwe dieren. Ik kom hier vaker en elke keer als ik kom is er iets nieuws. Bewondering voor de mensen die dit ondernemen met vrijwilligers. De speeltuin ook leuk je kon een speurtocht doen voor verschillende leeftijden en midgetgolf kan ook. Kortom een leuk dagje uit!!! Was met groep van 10 kinderen verschillende leeftijden ze hebben genoten en de volwassenen ook!

Beoordeling gegeven door chantal.

Niet kind vriendelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17 september 2014

Datum beoordeling: 17 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen waren erg enthousiast wat ook te horen was. Er werd gelijk verteld niet rennen en dat ze voorin te horen waren. Dit was niet raar want het hele park was leeg. Ipv ons als ouders aan te spreken werden de kindjes ( 4 jaar ) zeer onvriendelijk toe gesproken. Die waren gelijk v slag en men liep gewoon langs ons heen. Achteraf hoorden wij ook dat meer mensen die ervaring hebben gehad. Je bent goed voor de entree te betalen maar dan liefst snel weg wezen met kinderen of fluisteren en rustig lopen.

Beoordeling gegeven door N.N..

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-08-2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Steeds minder dieren, dieren worden meer bijzaak als hoofzaak, entree is het niet waard, was ook niet druk terwijl prachtig zonnig weer, lege verblijven en steeds meer verblijven afgebroken, uilen enz grotendeels weg, onkruid in de plantsoenen,nu nog alleen eenvoudig spul als kipjes en konijnen, drank niet goedkoop.....ik vind het ieder jaar minder worden

Beoordeling gegeven door marco.

mooiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een prachtig verzorgd dierenpark! Ook de variatie van de dieren is erg leuk. Je kunt je goed vermaken met een speurtocht, midgetgolf of iets drinken of iets eten terwijl je kind(eren) aan het spelen is in de speeltuin, waar je van het terras ze in de gaten kan houden!! Mijn complimenten voor dit park en een echte aanrader om naar toe te gaan!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

GEWELDIG
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-05-2012

Datum beoordeling: 7 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Wat een geweldig park! Vele soorten dieren en allemaal goed verzorgd, voldoende drinken, schone hokken/plaatsen. Op het terras wat gedronken en gegeten, terwijl de kinderen in de speeltuin waren, vanaf het terras, terwijl je nog wat drinkt kun je de kinderen goed in de gaten houden in de vernieuwde speeltuin. Ik raad het iedereen aan, om een kijkje te nemen in dit mooie faunapark. Entree is 3.50 pp en gratis parkeren, waar kun je dat nog???

Beoordeling gegeven door Pieter.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2012

Datum beoordeling: 2 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag op het Faunapark Flakkee geweest, wij hebben het als geweldig ervaren. Geen lege verblijven, schone verblijven en dieren zagen er erg goed uit. De speeltuin is heel erg leuk voor de kinderen evenals de midgetgolf en dat voor een entreeprijs van €2,50 en voor volwassenen €3,50 parkeren was gratis. De pannekoeken helemaal geweldig.De vrijwilligers waren erg vriendelijk.

Beoordeling gegeven door maria.

Tegenvaller!!!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-07-2011.

Datum beoordeling: 24 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel dieren waren niet aanwezig,veel bordjes met toelichting/uitleg over de dieren waren eraf,karpervijver was vies en geen karper te zien,prijs voor entree te duur in verhouding met de verwachting van het park,we waren er met een half uur doorheen gelopen.Verblijf van de uilen zag er zeer verwaarloosd uit(Onkruid etc.)Vieze bakken met water( groen uitgeslagen)Al met al is het ons ontzettend tegengevallen.

Beoordeling gegeven door johan..