Beoordelingen Wellnessresort de Waterlelie

Prima sauna lekker eten en vriendelijk personeel.Z
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-11-2017

Datum beoordeling: 3 november 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Nette Sauna,vriendelijk personeel, lekkere opgietingen, en heerlijk eten.

Beoordeling gegeven door Alie.

Slechte service
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01.06.2017

Datum beoordeling: 2 juni 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Vriendinnen dag geboekt waar van alles bij in zat sauna, massage, schoonheidssalón ! Bij aankomst al vrij onvriendelijk ontvangen we moesten dingen zelf vragen ipv dat ze er zelf over vertelde. Ik had via de mail een bevestiging gekregen met een prijs opgave daar zijn we dus vanuit gegaan. Toen we hier over begonnen en de receptioniste duidelijk maakte dat we hier extra voor moesten bij betalen. Wouden we dit anuleren. Dit kon niet omdat ze net nee had verkocht en komt ze met een lullige korting van 7 euro . Uit eindelijk toen we weg gingen en er iemand anders zat ik de mail heb laten lezen ze ons gelijk gaf. In de actie stond rondleiding door de beleving iets leuks mee voor als je weg gaat. Rondleiding hebben we niet gehad en zelfs om het kleinigheidje moesten we nog vragen. Al met al massage super fijn schoonheidssalon ook fijn maar voor de rest zeker geen 2e keer waard

Beoordeling gegeven door N.N..

Mooie sauna maar onvriendelijk personeel en zeer m
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23 Mei

Datum beoordeling: 25 mei 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wij waren hier door slechte ervaringen, vooral qua eten, 3 jaar niet geweest en dachten Kom, we proberen het weer een keer. De sauna op zich is best leuk. Maar de bediening was niet erg vriendelijk en begonnen eind van de middag al de eerste kussens van de stoelen te halen terwijl het mooi weer was. Om 19.30 was alles opgeruimd. Wij aten voor het diner specialiteit van de kok. Dit was een grote aanfluiting en hebben we teruggestuurd. Smakeloze biefstuk vol met zenen, wat groente zo uit het water droog en zonder smaak en een bakje verlepte slabladen. Deze kok moet zich schamen. De jongen van de bediening was het met ons eens en schaamde zich ook hiervoor. Hij loste het goed op door het van de rekening te schrappen maar wij hadden liever lekker gegeten.

Beoordeling gegeven door Annagien Spijker.

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-05-2015

Datum beoordeling: 26 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Net, mooi, ontspannende sauna. Waar voor je geld. Misschien wel erg luxe. Ik zou zelf graag de prijs wat lager zien.

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

Drama
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11-12-13

Datum beoordeling: 11 december 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Voor het eerst in jaren mijn avondje sauna flink bedorven. Koud zwem water, bubbel bad koud. Bediening zeer slecht. Ober zag mij, maar weigerde enige moeite te doen om een warm kop koffie te serveren Hij vond kleedjes recht leggen belangrijker. Het was mij niet toegestaan om zelf een kop koffie mee te nemen om het hem gemakkelijk te maken. Ander personeel gaf geen assistentie. We zijn door deze ongebruikelijke service die we anders goed ervaren maar weg gegaan, want het water bleef koud.

Beoordeling gegeven door Marian.

veel ruimte
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 juni 2013

Datum beoordeling: 27 juni 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooie locatie, prima sauna's. Echter de randen van het tegelwerk baden te hoekig / scherp geen hoektegels gebruikt. Niet echt door een vakman aangelegd. Eten en bediening prima. Opgieting met verhaal was helemaal leuk, mooie geschiedenisles!

Beoordeling gegeven door Foko.

prima sauna
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari 2012

Datum beoordeling: 4 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

De entree erg mooi. De Sauna ook maar hier en daar veroudering. De ballen in het zwembad erg lastig met zwemmen. De sfeer in het restaurant was koel en ongezellig. Het eten was redelijk, niet echt vriendelijk personeel in het restaurant.

Beoordeling gegeven door Jan.