Beoordelingen Alpincenter Bottrop

Super leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 januari 2018

Datum beoordeling: 25 januari 2018

Reisgezelschap: zakelijk

Onlangs met collega's een bezoek gebracht aan het alpincenter. Het all inclusive concept is ideaal. Veel geleerd tijdens de skilessen en daarnaast heel veel plezier gehad tijdens de spellen op de piste. De medewerkers waren erg aardig en behulpzaam. Ook de après-ski was erg leuk.

Beoordeling gegeven door Kim Bakker.

Vergane glorie
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-1-2017

Datum beoordeling: 22 januari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Vrij verouderd. Het zag er nog hetzelfde uit als 15 jaar geleden, vrij oubollige uitstraling. Het personeel (vooral bij uitgifte van ski's en snowboards en de kok) erg onvriendelijk, kortaf en zelfs snauwerig. Het eten was niet lekker, slecht op smaak gebracht. Wel gezellige sfeer, skibaan zelf best prima en ook het materiaal was goed. Leuk dagje gehad maar we zullen hier niet snel terugkomen.

Beoordeling gegeven door Ester van Kuppevelt.

hallo afkraken kunnen we allemaal. we zijn er
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 februari 2015

Datum beoordeling: 27 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

We zijn gisteren wezen skiën en snowboarden en het was goed te doen natuurlijk zijn er mindere dingen maar ze zijn daar zeer behulpzaam we waren met 2 volwassenen en 2 jongens van 17

Beoordeling gegeven door Jan en jelly.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 02-08-2014

Datum beoordeling: 2 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Slechte sneeuw een grote ijsbaan , gevaarlijk wordt omhoog getrokken bij beginners met touw gaat te hard val gevaar , stop niet als je valt zonder van het geld , de langste baan maar wel het slechtste baan van Europa

Beoordeling gegeven door patyn.

Gewoon prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 feburari 2014

Datum beoordeling: 15 april 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik snap niet dat er zo negatief beoordeeld wordt door sommigen. De prijs die je betaalt is vrij laag, dus dan hoef je ook geen topkwaliteit van alles te verwachten. De baan was bij ons vrij goed van kwaliteit (slechts één klein ijzig stukje in de bocht, maar als je in echte sneeuw board heb je ook wel eens een ijzig stuk). Het eten was niet bijzonder, maar wel lekker en het materiaal was prima. Het enige wat ik minder vond is dat er maar 1 kassa open was, waardoor we even moesten wachten. Ik denk ook niet dat je als gevorderde moet verwachten dat je een hele lange afdaling kunt maken. Dit was ook de reden dat ik ging snowboarden (ipv skiën wat ik normaal doe). Ik heb me goed vermaakt en ga er binnenkort nog eens heen!

Beoordeling gegeven door Marieke.

Waarschuwing:niet doen!
1 11111

Bezoekdatum: 24-8-2013

Datum beoordeling: 29 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Op willekeurige momenten gooien ze de zaak dicht ('s ochtends al!) zonder enige waarschuwing vooraf. Er is geen mogelijkheid tot reserveren, dus of er plaats is, is puur geluk. Als alternatief bieden ze voor een kaartje dat op zaterdag niet gebruik kan worden, twee weken lang alleen maandag tot vrijdag aan. Laat ik dan net aan het werk zijn. Alle reiskosten voor niet. Die willen ze ook niet vergoeden. Niet doen dus!

Beoordeling gegeven door paul westeneng.

GEEN All inclusive! Wordt wel zo verkocht!!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-01-2013

Datum beoordeling: 29 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

De All inclusive formule is er niet meer. Je kan maar 3 alcoholische drankjes pp krijgen. Fris is wel onbeperkt. Na die 3 drankjes moet je muntjes halen, a 1 euro per muntje. Biertje kost 2 muntjes, dus 2 euro EXTRA op je All inclusive kaartje. Dit was vroeger nooit! Chagrijnige barbediening (en wij zijn echt niet moeilijk, iemand hoeft heust niet overdreven vriendelijk te doen, maar deze dame......) Eten minder als voorheen (was al niet heel geweldig, gewoon simpel en te eten) Soms komen er groepen schoolkinderen. In de ochtend krijgen ze les, in de middag denken ze te kunnen skieen/snowboarden en gaan het gevorderde deel op. Maar kunnen het dan natuurlijk nog niet en gaan dus zonder te kunnen uitwijken of remmen vol de piste af. Dus je moet goed achter je blijven kijken anders word je onderuit gehaald.

Beoordeling gegeven door Patricia.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-02-29012

Datum beoordeling: 22 februari 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Gezien de prijs voor een dagkaart all inclusive; prima verhouding voor het geen wij geboden kregen.Belangrijk; we gingen doordeweeks in de voorjaarsvakantie, dus niet te duk. Eten paste bij de prijs, genoeg keuze maar niet overdadig. Materiaal was prima in orde, piste prima voor beginners, niet uitdagend voor skiers met ervaring. Al met al een prima dag gehad.

Beoordeling gegeven door R.Schurink.

slechte kwaliteit!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15 januari 2012

Datum beoordeling: 15 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Vandaag voor de eerste keer naar het alpinecentre in Bottrop geweest. Altijd wel een positieve beoordeling van vrienden gekregen maar wel een waarschuwing dat de sneeuwkwaliteit niet altijd even goed is. Nadat we onderaan bij de parkeerplaats aankwamen kregen we van een parkeerwacht al te horen dat we maar beter weg konden gaan en over 1 of 2 uur maar terug moesten komen op een betere kans om naar binnen te kunnen vanwege de drukte. Daarentegen gingen wij (met de auto nog beneden) te voet naar de ingang om daar te vragen of we naar binnen mochten. Dit was plots geen probleem meer en dus maar de auto weer gehaald en de skihal binnen gegaan. Eenmaal daar werd er aangegeven dat 1 van de 2 skibanden het niet deed en er hierdoor een langere wachttijd was in de hal zelf. Dit was voor ons geen probleem totdat we daarbinnen aankwamen. Voor een beginnende skier of snowboarder zijn er niet veel aanmerkingen. Maar voor iemand met enigszins sneeuwervaring was het een echte blunder. De eerste afdaling was zo voorbij, alleen papsneeuw, de skiband die het nog wel deed was constant kapot en al met al deed je er ruim 10 minuten over om 2 minuten af te dalen. Daarnaast is het verloop van de skibaan allesbehalve optimaal voor het snowboarden. Het gros is horizontaal waardoor je niet of slecht vooruit komt. Er is 1 goede afdaling maar deze eindigt te snel bij het eindpunt. Normaal gesproken zijn wij niet snel ontevreden, maar na 3 afdalingen hielden wij het voor gezien en zijn we de bar ingegaan. Kort gezecht was dit ook geen succes. Misschien hadden ze hun dag niet en is het op een andere dag beter, maar helaas voor hun zullen wij er niet meer terugkomen.

Beoordeling gegeven door Daisy.

1 11111

Bezoekdatum: 15 januari 2012

Datum beoordeling: 15 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een drama!! Alleen maar wachten, slechte sneeuw, slecht eten, lopende band continue stuk.....wachten...1 afdaling per uur mogelijk terwijl de afdaling 1 minuut duurt. Wij hadden kinderen mee 5 en 7. Ik zeg...doe dat zeker niet Logistiek drama!

Beoordeling gegeven door Michel.

super slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 3-1-2012

Datum beoordeling: 4 januari 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

echt alles was slecht... de organisatie/logistiek, de lopende band(45 minuten wachttijd), het eten(vet en slechte kwaliteit), de piste(papsneeuw), de materialen(slecht en versleten), veel vallende mensen op de lopende band met skies aan! en op de piste waar het een mierenhoop was.... echt geen aanrader. Beter een bezoek aan bijvoorbeeld Snowplanet in Spaarnwoude. Daar betaal je meer, maar krijg je ook meer!

Beoordeling gegeven door fam uit Holland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-06-10

Datum beoordeling: 23 juni 2010

goede sfeer, ontspannen, vrolijk personeel en een goede piste. Bovendien was de apersskibar goed gevuld en zeer gezellig, erg gelachen

Beoordeling gegeven door Pieter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-06-2010

Datum beoordeling: 23 juni 2010

met mijn vrouw en dochters (8 en 11) zijn we op 12 juni naar het Alpincenter in Bottrop gereden om een sporttieve dag te beleven. Mijn dochters voor de eerste skiles, mijn vrouw en ik om eens lekker te ontspannen. Het werd een heerlijke dag, je betaald in het alpincenter entree en bent daarna van alle gemakken voorzien, goed materiaal een lange en uitstekende piste en bovendien gebruik van een goed buffet en een lekker glas Krombacher. Na 2 uur gingen de dochters voor het eerst alleen van de piste en pas om etenstijd kreeg ik ze weer te zien. Ik kan iedereen van harte aanraden het alpincenter te bezoeken, erg leuk.

Beoordeling gegeven door Pieter .

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17-02-'08

Datum beoordeling: 25 februari 2008

Ik ben een paar weken geleden naar een indoorskihal geweest, met me vriend die nog niet kon skieen, het was voor hem heel erg leuk, maar voor mij niet want ik was in 10 seconden alweer beneden, en de lift duurde 10 minuten om weer boven te zijn. het is dus alleen voor beginners leuk. en niet voor alle mensen die gewoon willen skieen! daarom een 5!

Beoordeling gegeven door Nannett Ilsink.