Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant & Speelboerderij de Deugniet

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25/7/2016

Datum beoordeling: 30 juli 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

De pannenkoeken waren redelijk, iets aan de dikke kant. Met 5 personen gegeten d.w.z. 4 pers. aten tegelijk voor 1 pers. kwam de pannenkoek, na herhaaldelijk vragen, toen de anderen 'm al op hadden. Bij afrekenen nogmaals ontevredenheid aangegeven, geen tegemoetkoming o.i.d. er was niets aan te doen. Op zoek naar een ander klantvriendelijker pannenkoeken restaurant.

Beoordeling gegeven door F. van den Berg.

Heerlijke pannekoeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-8-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Goede bediening, erg lekkere pannekoeken, fijn buiten gezeten, kortom voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Mona.

Lekkere pannenkoeken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2012

Datum beoordeling: 24 juli 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Geweest met kleindochter 8 jaar en haar papa en mama,We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten die je op een tv scherm vers ziet bakken heerlijk knapperig onze keus met spek -appel en stroop een echte aan rader,het spannende speelhol ruikt niet fris waarschijnlijk door alle( zweet}schoenen die de kinderen moeten uittrekken en bij de ingang van het speelhol staan,maar het zou wel frisser mogen ruiken, prettige bediening in leuk kostuum wij komen vast nog een keertje bij u eten ,vr Groet uit Amsterdam

Beoordeling gegeven door Oma Aty Schoute.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-6-2012

Datum beoordeling: 24 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pannenkoekenres. heeft de uitstraling van een campingkantine, pannekoeken waren te dik. Toevoegingen niet vers (champignons uit potje) , uiensoep was niet lekker. De speelhoek is voor de kinderen oke maar de muffe geur in het hok was niet fijn.

Beoordeling gegeven door J huizing.

Lekker gegeten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 8 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij vonden de pannenkoeken erg lekker bij de Deugniet. Ze waren goed van smaak en de randjes waren lekker knapperig. Ook het ijs en de slagroom smaakte erg goed. De bediening was vriendelijk en vlot.

Beoordeling gegeven door Karin.

Acht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 april 2011

Datum beoordeling: 28 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op een doordeweekse avond met echtgenote en kids hier gegeten. Hartelijk ontvangen, prettige sfeer en vlotte bediening. Allen voor pannekoeken gekozen. Goed formaat en zeer smakelijk. Ook de nagerechten zagen er prima uit en waren erg lekker. We komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Rene en Petra.

Slechte keuken - jammer!
1 11111

Bezoekdatum: 23-09-10

Datum beoordeling: 24 september 2010

Wij gaan vaak uit eten, ben ook vaak positief, maar met de beste bedoelingen kan ik dat niet zijn over dit restaurant. Potje eten voor de baby kon ik zelf opwarmen aan de compleet andere kant van de boerderij, kreeg hier geen schaaltje of lepeltje voor, moesten met een mes doorroeren. Weinig kind/ouder vriendelijk voor een 'speelboederij'. Mijn voorgerecht was uiensoep met broodje gegratineerde kaas. Er was geen ui te ontdekken in de soep en de kaas was nét aan zacht geworden maar niet zoals het hoort, beetje bruin / gegratineerd. Als hoofdgerecht had ik botervis, deze kreeg ik bijna rauw geserveerd, kreeg excuses van de kok en na 10 minuten kreeg ik een nieuwe. Helaas zat er aan 1 van de 3 bijgeserveerde gamba's een of ander dik blauw stofbolletje (!) Ik kreeg hier wel weer warme patatjes bij. Mijn man en kind waren inmiddels al klaar met eten. Er werd als groente alleen een bosje asperges geserveerd op het bord, deze waren veel te hard om te eten. Het bakje sla was gewoon droge sla met 3 blokjes feta en compleet uitgedroogde schijfjes komkommer. Dit is dus onaangeroerd gebleven. Slechte keuken en leuk lokkertje aan de buitenkant 'speelboerderij' maar weinig van te zien binnen. Jammer van onze avond en zonde van ons geld. Was na het eten nog aan de diarree ook, waarschijnlijk door de rauwe vis.

Beoordeling gegeven door Mourik.