Beoordelingen Eeterij-spelerij Vierlinden

Super horeca
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-07-12

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met de kinderen in de binnenspeelden geweest! Inderdaad een aanrader! Super leuk ook voor m'n zoon van 13 jaar, hij ging met z'n jongere broertje mee maar ook hem hebben we maar enkele keren gezien toen hij wat te drinken kwam halen! Nadien hebben we erg lekker en vooral goed gegeten! Een vernieuwde kaart zo vertelde de vriendelijke serveerster mij! Een hele uitgebreide lunchkaart met fantastische salades! Ook de biefstuk met gebakken champignons waren goed! Kortom een super verblijf in een erg mooi en fijne sfeer!

Beoordeling gegeven door Jeffrey De Jonge.

super speeltuin!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juli

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend leuke binnenspeeltuin, met leuk restaurant er aan vast. We gingen voor de speeltuin omdat het erg slecht weer was en dat is supergoed bevallen. Het is niet een hele grote speeltuin qua oppervlak, maar de ruimte die er is, is erg goed gebruikt. We hoefden maar 2,50 entree te betalen, alleen voor onze dochter van 3, onze dochter van 1 en wij mochten gratis mee. In vergelijking met andere binnenspeeltuinen met het standaard binnenklimtoestel, lijkt dit veel meer op een speeltuin met verschilllende speeltoestellen. Het is ook ontzettend leuk aangekleed en afgemaakt. Eigen eten en drinken mag niet mee naar binnen, maar met deze prijzen is het ook niet erg dat je wat drinken in het restaurant (met bediening!!!) moet bestellen. Enige nadelen: vanuit het restaurant heb je niet zo veel zicht op de speeltuin, als je je kinderen in de gaten wil houden moet je op een bankje in de speeltuin gaan zitten of meeklimmen. Ik denk ook dat de speeltuin erg leuk is voor kinderen tussen de 1 en 10 maar of 11 en 12 jarigen zicht er ook nog heel lang kunnen vermaken, vraag ik me af. In ieder geval echt een aanrader!!

Beoordeling gegeven door niki.

1 11111

Bezoekdatum: 24-04-2010

Datum beoordeling: 26 april 2010

Speeltuin is leuk, maar zoek een ander stekje om uit eten te gaan, tenzij je graag 1,5 uur wacht op snackbarvoedsel van middelmatige kwaliteit. Bedienend personeel is vriendelijk, maar de bedrijfsleider snapt er niks van. We waren iets over 18 uur binnen en kregen ons eten pas tegen 19.30 uur. Als het dan goed is, is zelfs die lange wachttijd nog te overzien, maar het was verre van goed en de bedrijfsleider wilde ons geen centimeter tegemoet komen, dus met een lege maag naar huis gegaan. Erg jammer!!

Beoordeling gegeven door Fam. Nieuwenhuizen.