Beoordelingen Forteiland Pampus

Bijzonder geslaagd
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-08-2018

Datum beoordeling: 5 augustus 2018

Reisgezelschap: met een groep

Mooi weer Goed gezelschap Gratis parkeren op P2 Fijne boottocht, vriendelijk personeel. Pampus is bijzonder museum Prima gids Lekker eten Fijne bediening Nette prijzen Gratis toegang met museumkaart Wat wenst een mens nog méer? Ik ga nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Twan.

erg leuk en leerzaam, goed verzorgd museum, lekke
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 06 2016

Datum beoordeling: 12 juni 2016

Reisgezelschap: met partner

Afwisselend: eerst door mooi historisch Muiden; haven met oude en nieuwe schepen; boottocht ; prachtig en leuk goed verzorgd fort /museum ; gezellig en prima restaurant met zeer redelijk prijzen, vriendelijk personeel en prachtig uitzicht over het water. hele leuke afwisselende dag gehad. Aanrader!

Beoordeling gegeven door R.Z..

Verschrikkelijk
1 11111

Bezoekdatum: 16-10-2013

Datum beoordeling: 16 oktober 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Er is echt helemaal niets te beleven. Het is gewoon een ruine met een houten dak. Alle kamers (wapenkamer, politiekamer, gevangenkamer, buskruidkamer enz), zijn gewoon lege hokken, geen voorstelling hoe het geweest moet zijn, gewoon allemaal lege betonnen kamers. Echt totaal niet boeiend. Dit is echt de allerslechtste dagbesteding die ik ooit gedaan heb, en ik overdrijf echt niet. er worden een paar films vertoond van hoogstens 10 minuten, dat was het. Ik zag zelfs kinderen die verveeld rondliepen, ondanks een speurtocht.

Beoordeling gegeven door Jan .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zondag 29 juni

Datum beoordeling: 1 juli 2008

pampus erg leuk leuke gids leuk erg leerzaam

Beoordeling gegeven door fort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Vandaag naar het fort eiland pampus geweest. Een leerzame rondleiding die je met een gids kunt doen (dus tekst en uitleg)of in je eigen tempo zonder uitleg. Voor de kinderen is er een speurtocht. Er is ook aan de inwendige mens gedacht en het boottochtje duurt 20 minuten vanaf het muiderslot.

Beoordeling gegeven door J.Grift.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: medio april 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Leuk ontvangst, aardige en enthousiaste fortbewoners, leuk dagje met puzzeltochten voor kinderen. Ook voor de ouderen is het leuk en interessant te zien waar het fort voor bedoeld is geweest.

Beoordeling gegeven door Monique de Laat.

Datum beoordeling: 15 december 2006

Er werd door een gids van Forteiland Pampus bij een rondleiding behoorlijk onbeschoft gevloekt. Dat maakt de kindvriendelijkheid van dit uitstapje helaas een stuk minder.

Beoordeling gegeven door E. Kok.