Beoordelingen Walibi Holland

Veel te druk
1 11111

Bezoekdatum: 26-10-2019

Datum beoordeling: 26 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Veel te druk. Uren in de rij om een attractie te kunnen doen. Een walgelijke regel : als je meer betaald , je als eerste naar binnen mag. Gevolg: 2 uur wachten voor mensen die dit niet kunnen betalen. Weg met deze regel en minder mensen tegelijk in het park. Wonder dat er geen ongelukken zijn gebeurd.

Beoordeling gegeven door Willy.

Te druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-10-2019

Datum beoordeling: 26 oktober 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik schrijf normaal nooit een recentie maar ik heb toch een paar dingen die me van het hart moeten. Om met het positieve te beginnen; fright night is echt de moeite waard en we hebben een leuke dag gehad. Waar ik me echter aan gestoord heb zijn de zaken die aansluiten op de vorige schrijver. Het was echt veel te druk, wachtrijen van 50 tot 110 minuten. 3x een technische storing..half uur wachten om een patatje te bestellen. De kaartjes zijn behoorlijk aan de prijs en dan mag je ook wat verwachten. Wij zijn geen geitenwollen sokken figuren maar ik erger me wel aan het feit dat met geld alles te koop is. Met al lange rijen is het frustrerend dat er hele groepen 'fast lane' gangers voor mogen. Dit is bij Disney land bijvoorbeeld anders geregeld. Daar kan eenieder een paar keer een tijdstip voor de fastlane reserveren zonder extra kosten. Het zou beter zijn als het park minder mensen toe laat of dat de mogelijkheid geboden zou worden alleen van fright night gebruik te maken. De combinatie met het park maakt het veel te druk met lange wachttijden als gevolg. Om positief af te sluiten: het reserveren van tijdstippen bij de fright night evenementen werkte goed, hier niet lang wachten.

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Niet het geld waard!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-10-2019

Datum beoordeling: 20 oktober 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Halloween Walibi nooit meer. Hele lange wachtrijen roken in de rijen , wietlucht hoe later hoe erger , Park douwen ze stampvol . Nee zijn parken voor dat geld die het wel waard zijn.

Beoordeling gegeven door Nico Roelofs.

Te lange wachttijden
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21 september 2019

Datum beoordeling: 21 september 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Er zijn 30 attracties maar wij konden er maar 4 doen Door de enorme lange wachttijden. Er waren ook een aantal storingen en dan sta je dus een uur voor niks te wachten. .. Ook voor het eten moet je veel geduld hebben.

Beoordeling gegeven door Mirella.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 augustus

Datum beoordeling: 23 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Een geweldig dagje weg....Je vermaakt je de hele dag! Daarnaast geeft het een boel spanning wat echt weer energie geeft.

Beoordeling gegeven door Roos.

Leuk voor de Jeugd!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 6 x

Datum beoordeling: 9 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Veel Thrills dat blijft ook zeer leuk!! Alleen heeft het park ook best veel nadelen. O.a: Het eten is zeer duur en lang niet altijd geweldig, weinig decoratie aan de attractie, ze draaien niet met al hun materieel daarmee bedoel ik dat ze eigenlijk nooit een tweede trein erop gooien en daardoor ontstaan lange wachtrijen.

Beoordeling gegeven door Rienk.

Vette shit!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 mei 2013

Datum beoordeling: 22 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik vind het park echt vette shit omdat het coole, mooie, leuke, interesante, geweldige, charmante attracties heeft. Het verveeld nooit en je kan er lekker eten. De reis is het waard ook al ga je te paard. Er zijn attracties voor jong en oud en als het warm is kan je afkoelen in de drie water attracties. Bij de meeste hoef je nooit langer dan een half uur in de wachtrij te staan. Ik ga binnenkort drie dagen naar wilibi village ik heb er veel zin in. Als je de kans hebt om te gaan, ga dan. Want het is het aller aller beste pretpark van de Benelux.

Beoordeling gegeven door Malou.

Leuk voor een dagje !
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-07-2013

Datum beoordeling: 12 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Walibi is naar mijn mening een leuk pretpark, maar wel voor een paar uurtjes. In het begin waren de kinderen heel enthousiast over de attracties, maar na een tijdje hadden ze alles wel gezien. Ook de extra dingetjes zoals snoep & je laten natekenen waren soms wat aan de prijzige kant. In het kort: + Veel variatie in attracties Veel shows voor de kinderen Gezellig voor het gezin - Lange wachtrijen Sommige extra's wat aan de prijzige kant

Beoordeling gegeven door N. Gerritsen.

leuke dag!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-08-2013

Datum beoordeling: 8 december 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooi groen park, vriendelijk personeel en weinig wachtrijen top dag gehad. @Viktoryia toch voortaan website van het park even beter raadplegen park is altijd dicht doordeweeks in september!

Beoordeling gegeven door Petra.

Geen greintje menselijkheid
1 11111

Bezoekdatum: 12-10-2013

Datum beoordeling: 14 oktober 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor fright nights moet je kaartjes reserveren op datum. Nu kwam er bij ons een sterfgeval tussen. Voor Walibi geen aanleiding om op één of andere manier mee te werken aan een oplossing.

Beoordeling gegeven door Esther Suijkerbuijk.

Bullshit
1 11111

Bezoekdatum: 5-9-2013

Datum beoordeling: 5 september 2013

Reisgezelschap: met partner

Staat er : elke dag geopend, heb je 3 uur gereden is het dicht !!!! Grootste bullshit

Beoordeling gegeven door Viktoryia.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-08-2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

afgelopen vrijdag naar Summernights geweest. Het park was tot 23.00 open en er was extra entertainment. rond 18.00 begonnen er allemaal verschillende avond activiteiten. Erg leuk allemaal. Er waren 's middags wat lange wachtrijen maar die waren in de loop van de middag al verdwenen. Alle attracties kunnen doen en onze dag mooi afgesloten met een prachtige vuurwerkshow. Al met al: Een leuk familie pretpark met genoeg attracties voor alle leeftijden, en erg vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Benno.

veel storingen, lange wachtrijen, bot personeel
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30-06-2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren contact opgenomen met de klantenservice van Walibi, mijn zoon die op 30-06-2013 met acht vrienden op het park was stuurde een sms dat hij om 10.00 in het park was aangekomen en dat hij bij twee grote attracties meer dan een half uur voor niks in de rij had gestaan aangezien ( de Condor een 1/2 uur, en de Speed of Sound tussen een halfuur en drie kwartier) dat er werd opgeroepen dat er een storing was, vervolgens naar de Expres daar een uur in de rij gestaan en daar kwam de attractie direct na vertrek wegens storing in de tunnel vast te zitten en hebben daar in de bloedhitte een half uur strak in de beveiligingsbeugel in het karretje vastgezeten, aangezien hij vrij langs is allerminst een pretje. Pas na een kwartier kwam er een medewerker die zij dat er een technische storing was en dat ze er mee bezig waren en na nog 10 minuten gingen de beugels open en de mededeling dat iedereen moest uitstappen. Ze zijn vervolgens nog een aantal keer langs gelopen, deze attractie heeft bijna drie uur stilgestaan wegens de storing. Ik kon me zijn frustratie voorstellen toen ik zijn sms las met de mededeling dat hij ontzettend baalde dat hij al van 10.00 tot 14.00 op het park was en alleen maar pech had gehad. (persoonlijk noem ik dit geen pech, aangezien wanneer er zich in een tijdbestek van vier uur zoveel storingen voordoen aan verschillende attracties het geen toeval meer lijkt te zijn, maar meer dat je het slachtoffer bent van door het management van het park al ingecalculeerde en intussen al schijnbaar acceptabel gevonden storingen) Het lijkt mij dat een management van een park dat het onderhoud van zijn attracties zo dramatisch slecht uitvoert, en dit schijnbaar al zo normaal te vinden dat er niets structureel aan gedaan schijnt te worden bij zichzelf te rade zou moeten gaan. Na dit sms bericht van hem besluit ik de klantenservice te bellen aangezien de entré prijzen dermate zijn dat je dan ook de verwachting mag hebben dat op een park alles goed geregeld is. Ene Linda neemt op ik leg haar de situatie uit, zij geeft aan dat haar slechts storingen bekend zijn bij enkele kleine attracties. Ik stuur mijn zoon intussen een whatsapp en hij bericht mij direct om welke attracties het gaat Ik geef dit aan haar door. Ook dat mijn zoon daar met 8 vrienden is. Vervolgens overlegd deze mevrouw en biedt twee kaartjes aan voor entré aan achterzijde dus zonder wachttijden, en geeft aan dat hij zich mag melden bij Marjoke bij de servicebalie. Allereerst denk je dan dat het park in ieder geval nog iets wil doen om de teleurstelling voor het opgelopen ongemak iets verzachten ware het niet dat mijn zoon terwijl hij zich wil melden aan de balie de drie aanwezige medewerkers bij de servicebalie hoort praten en opvangt dat ze het over het gesprek hadden dat ik met Linda had gevoerd en het aantal kaartjes voor de achteringang die waren toegezegd. Mijn zoon meld zich, legt uit waarvoor hij komt en dat zijn vader contact heeft gehad, vervolgens wordt hem doodleuk meegedeeld dat ze denken dat hij overdrijft en zijn vader aan de telefoon ook. Hij kan één kaartje krijgen en eigenlijk hoeven ze hem er geen één te geven. Hij noemt om duidelijk te maken dat hij niet liegt of overdrijft nog een keer één voor één op bij welke attracties het was fout gegaan, de medewerker geeft aan dat bij de Condor iemand zijn kunstgebit had verloren dus daar konden zij niets aandoen. Vervolgens schepen ze hem ondanks de eerder gemaakte toezegging voor twee kaartjes per persoon af met één kaartje en of dat niet erg genoeg is krijgt hij maar 8 kaartjes want zijn vader zou gezegd hebben dat ze maar met zijn achten waren (ik had gezegd mijn zoon is op het park met acht vrienden) hoe kleinzielig en kinderachtig kan je zijn. Dus uiteindelijk moet één van de vrienden ook nog noodgedwongen buiten blijven toekijken hoe de rest naar via de achterzijde naar binnen kan. Ik ben echt zo ontzettend boos over de arrogantie van de verantwoordelijk medewerkers op dit park en ben aan de éne kant blij dat en vind het aan de andere kant jammer dat ik er niet bij was want zo ga je niet met klanten om. Let wel deze jongens leggen 9 x €31,00 = €279,00 neer voor een gezellig dagje pretpark. Vervolgens heb je het gevoel dat je gewoon in de maling wordt genomen en eigenlijk gewoon voor leugenaar uitgemaakt als je je netjes komt melden. Afspraak is afspraak en als een verantwoordelijke op een park iets toezegt kan een collega daar vervolgens niet opeens op terugkomen. Waarschijnlijk is het belang van service aan de klant, klantvriendelijkheid, een klant altijd serieus te nemen en het besef van het belang hiervan nog niet doorgedrongen tot het management en enkele medewerkers van dit park. Er valt op dit terrein nog een inhaalslag te maken. Het is mij overduidelijk dat een klant die op dit park de kassa passeert veranderd in slechts een nummer.

Beoordeling gegeven door N.N..

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-10-2012

Datum beoordeling: 4 november 2012

Reisgezelschap: met partner

in 1 woord GEWELDIG! het was fright night in Walibi een hele belevenis dus. Het was een verassing van mijn vriend. Eerst de hele middag in de atracties gezeten natuurlijk en de avond gegild van angst. Natuurlijk kon ik achter mijn vriend schuilen wanneer ik weer bang was. Een dikke 10+.

Beoordeling gegeven door Tamara.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-8-2012

Datum beoordeling: 17 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig park geen lange wacht tijden en leuke attracties alleen ik vind het alleen jammer dat het park gaat over 2 bands (namen vergeten) en daarom geen leuke cadeaus of soveniers kan kopen... Verder een leuk park dikke aanrader

Beoordeling gegeven door Dirk Jansen.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

het is echt een super leuk pretpark zeker als je van wild en achtbanen houd de wachtijden valt echt reuze mee echte aan rader!!

Beoordeling gegeven door k.l. oosting.

Vreselijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-05-12

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Te weinig sfeer , chagrijnig personeel , lange wachtijden voor attracties die bij lange na niet de moeite waard zijn om voor te wachten. Dan nog niet eens te beginnen over wat voor rotzooi het in dit park is overal rotzooi op de grond , onkruid noem het allemaal maar op. Nee dit park is voor mij geen 30 euro waard dan zit ik liever voor 2 euro meer in de Efteling ! Dit park verdient niet eens meer bezoekers

Beoordeling gegeven door Bart.

super!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02/07/12

Datum beoordeling: 3 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

leuke attracties, niet lang rijden, goed eten, goede service, kortom, een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk pretpark!

Beoordeling gegeven door jeroen van der glas.

Top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei Fantasie festival

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Walibi is echt een top park! vooral voor de leeftijdsgroep 12+ leuke attracties en vriendelijk personeel. Jammer dat het voor ons een tijdje rijden is anders had ik sowieso een abonnement genomen.

Beoordeling gegeven door Luuk.

SUPERMEGAGEWELDIGAWESOMEPARK!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zo'n 40x tussen 16-04|10-10-11

Datum beoordeling: 1 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Vorig jaar een abonnement, het verveelt echt nooit. Singleridersline echt ideaal!

Beoordeling gegeven door T. Veelvoud.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: sep

Datum beoordeling: 16 januari 2011

Wij hebben in de vakantiehuisje gezetten van de park walibi world. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt; regen regen maar daar aan tegen dan liep het water via een pijp naar binnen (keuken was knetter nat), doorgeven aan de bali komt er een man die wat purschuim inspoot en dat was het het probleem werd niet echt aangepakt, je kon zo naar buiten kijken via die pijp. Houten speeltuin stond een bordje dat kinderen daar niet mochten spelen wegens slijtage. Zwembad was niemand maar er dreef een drol in het water, er was geen opzichter aanwezig, je kon daar gewoon je gang gaan. Doordat er veel regende was het kil en wouden de verwarming aan doen en ja hoor wat blijkt de verwarming werkte niet en hadden geen warm water. Wat waren wij blij dat wij weer naar huis konden gaan, wij hebben een klacht in gedient maar werd niets mee gedaan zelf het personeel zei al tegen ons al het geld wordt in de achtbanen besteed niet in de huisjes.

Beoordeling gegeven door M.

sluit zeer vroeg ook bij drukte
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 25 oktober 2010

onvoldoende . we komen van zeeland zeker 4 uur rijden ,leuk we gaan eens naar walibi flevo veel over gehoord . leuke achtbanen als je van spanning houd zeer leuk park maar alles was gesloten om 5 uur stond bij de ingang . dan ga je het park in en om 4 uur sloten alle wilde leuke achtbanen .daar heb je dan 4 uur voor gereden en 4 uur terug . nooit meer, is zeker zijn geld niet waard heb 4 x 30 euro betaald parkeren 10 euro nou het had op zijn minst tot 5 uur open moeten zijn . ja de kindermolen atracties die bleven open . wegens bezuinigen was dat besloten van de directie . voor ons mensen is het ook bezuinigen NOOIT MEER . ik was vorige week nog in de efteling daar was het druk park zei we blijven open tot 7 uur dat is reclame .een 10 voor de efteling en parkeren kost ook minder .

Beoordeling gegeven door de vliegere.

walibi world biddinghuizen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 11 oktober 2010

Walibi is een leuk park maar voornamelijk voor oudere kinderen die hebben genoeg te doen. Kleine kinderen hebben niet zo veel er is een klein plein met attracties voor hun en dan is de prijs erg duur. Wat ik ook jammer vind is dat er nooit eens wat nieuws bij komt ze halen alleen maar attracties weg.

Beoordeling gegeven door Miranda van Gogh.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-08-2010

Datum beoordeling: 19 augustus 2010

Met veel zin op weg gegaan naar Walibi World. De laatste dag van onze vakantie wouden we naar Walibi World. Eenmaal in de buurt van Walibi komen we al snel terecht in de enorme file vanwege Lowlands.... Na het nog eens van een andere kant te hebben geprobeerd hebben we het na twee uur in de file staan maar opgegeven en omgedraaid richting de camping. Erg jammer dat Walibi dit niet heeft geprobeerd op te vangen doormiddel van een alternatieve route aan te bieden voor de bezoekers van alleen Walibi. Binnenkort proberen we het nog maar eens!

Beoordeling gegeven door B.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 15 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door helma weaver.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

mooi park met aardige werknemers. park wordt mooi schoon gehouden. ook hier wordt weer goed op de veiligheid gelet. het eten is duur maar wel erg lekker. de attracties hebben vaak een storing maar dat wordt zo weer verholpen. de feesten zoals New Years Eve en Halloween zijn echt te gek met supermooi vuurwerk en een leuke show. het is jammer dat het op rustige dagen soms niet alle attracties open zijn.

Beoordeling gegeven door Erika.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30 mei 2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Walibi in Biddinghuizen vond ik niet geschikt voor ons 40 plussers

Beoordeling gegeven door B. Gielkens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 mei 2010

Datum beoordeling: 24 mei 2010

Leuke attracties, verschillende achtbanen, spookhuis, waterbaan enz.. Ondanks de drukte vielen de wachttijden best mee. Vriendelijk personeel, wel dure consumpties en met de grijpautomaten win je nog minder mee dan bij de kermis ;)

Beoordeling gegeven door Bart.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: op pokemon day 2009

Datum beoordeling: 2 mei 2010

leuke attractie's met loopings! superrrr! het is ook leuk als er pokemon day is.

Beoordeling gegeven door Harm v E.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-10-2009

Datum beoordeling: 3 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 sept 2009

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door bakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 juni 2006

Datum beoordeling: 2 april 2010

Het was hartstikke leuk voor de kinderen maar ook voor pa en ma zelf. Nu zal het nog leuker zijn want de kinderen zijn weer wat groter.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-07-2009

Datum beoordeling: 30 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 29 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sandra Schenkel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 28 maart 2010

erg leuk park.. een 7 omdat er toen een aantal attracties kapot/niet open waren. verder een schoon en leuk park met spannende attracties

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 25 maart 2010

èrg leuke attracties, erg druk bij etenstentjes rond de middag en avond. Zeer schoon. wel veel groepen soms erg irritant aanwezig

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 april 2010

Datum beoordeling: 23 maart 2010

hele leuke uitstapjes ik ben er erg tevreden over!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Wie gek is op 8banen is gek op Walibi. Er is enig vertier omheen, maar 8banen zijn de hoofdmoot!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

gezellig dagje uit voor t gehele gezin

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23/10/2009

Datum beoordeling: 4 november 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Josette Witte.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 oktober 2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2009

Super gaaf park ,voor groot en klein. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Erg veel attrcties met wissellende wacht rijen.

Beoordeling gegeven door Elly Zantman.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-10

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Hmm dit park is hier zwaar overgewaardeerd. Het park en de attracties zien er zwaar verouderd uit. Ik kreeg er meer een verlaten park gevoel bij. Er staat ook al 3 jaar een gesloten achtbaan waar niks mee gebeurd. Heeft niemand dat gezien?! Nee een leuk park voor eens in de 2 jaar. Er is bijna geen thema te vinden en het park mist overdekte attracties want als het hier regent dan kun je amper schuilen. We konden maar een restaurant vinden met belachelijke hoge prijzen en t was nog eens niet verwarmd. Nee doe ons de Efteling maar! Geeft niet weg dat dit park wel goede achtbanen heeft maar het heeft geen sfeer, geen mooie thema's en er is niks overdekt!

Beoordeling gegeven door Niek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-8-09

Datum beoordeling: 24 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 Augustus 2009

Datum beoordeling: 20 augustus 2009

Was een super dag. Van ons mogen er nog wel meer van die leuke achtbanen komen!!:) Is weer tijd voor een nieuwe! De wachtrijen waren te doen en de sfeer was gezellig. Het park kan hier en daar wel iets beter onderhouden worden.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: do. 13 augustus 2009

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

Walibi Belgie vorig jaar nederland, ook alleen maar narigheid, nu regen....dat is overmacht maar bij zo' duur park mag je toch verwachten dat er ook bij regen maatregelen getroffen zijn je mag er niet eens schuilen, plassenm waar je niet door heen kan lopen div evenementen dicht soms even open dan weer dicht je staat lang in de rij ben je bijna aan de beurt dan toch weer dicht, al met al was het een duur dagje ellende overal problemen, karretje kapot , zwembad geen toegang enz. enz.al met al geen aanrader.

Beoordeling gegeven door louise blokland.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 juli

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

het is een leuk schoon park leuke achtbaanen toen ik er was wijnig wachttijd en goed iformatie cwa wachttijden en als er iets defecht is word je op de hoogte gesteld

Beoordeling gegeven door arlette .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-07-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Afgelopen zaterdag hebben wij in Noorden bij Nieuwkoop een fluisterboot gehuurd. We hebben genoten van de prachtige route door de natuur en open water. Een geweldige ervaring voor jong en oud. Picknickmand mee; je hebt n.m. eilandjes waar je kan aanleggen.(ook niet onbelangrijk is, dat er toiletten op de route zijn.Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Joke Bruens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Vooral tijdens haloween is het park geheel in stijl. Dan hebben we het niet over een of twee verkleedde artiesten. Maar in het hele park lopen tientallen figuren rond uit bekende films.

Beoordeling gegeven door frans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Het park is spectaculair, ziet er goed onderhouden uit en heeft een prettige sfeer .

Beoordeling gegeven door Danielle van Hensbergen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 oktober 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

WALIBI WORLD!!!!! Geweldig... Walibi World is een geweldige ervaring. Voor iedereen, van elke leeftijd en voor wat die ook durft of niet durft, is genoeg te doen. Ik ben er met een groep vrienden heen geweest, waarvan de helft het gauw eng vond en de andere helft niet. Iedereen heeft zich vermaakt en gedaan wat hij leuk vond. Vroeger durfde ik bijvoorbeeld niks, maar toen kwam ik voor de eerste keer in walibi en toen durfde ik ineens veel meer. Dat komt natuurlijk niet doordat het walibi world was, maar het is wel de vetste plek om dingen te durven, want je kan jezelf er met de achtbanen echt uitdagen. En die achtbanen die ze hebben zijn zo leuk, want ze zijn allemaal anders en vernieuwend en lijken helemaal niet op elkaar. Je raakt er niet op uit gekeken. De laatste keer dat ik er was durfde ik echt alles en nu heb ik gemerkt hoe geweldig walibi is. Alles is er gewoon leuk. Ook vind ik het leuk dat het zo afwisselend is. Aan de ene kant heb je bijvoorbeeld de Goliath en aan de andere kant de Splash Battle. Dus je hele dag is afwisselend en voor iedereen is er wat wils. En als je nog twijfelt, gewoon gaan, want ik weet zeker dat je het leuk vindt. Bij walibi kan je niet anders dan enthousiast zijn. Ik kijk er nu alweer naar uit om weer te gaan en zodra ik de mogelijkheid heb zal ik meteen weer gaan. Walibi is Geweldig, Afwisselend, Leuk, Vet, Orgineel en weet ik veel wat nog meer. In ieder geval alleen maar positief. Ik zou zeggen: "Ga erheen!"

Beoordeling gegeven door Lonneke Holling.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

ik ben met mijn twee kinders daar naar toe geweest het was echt een super dagje uit en een hele belevenis voor de kids dikke 8 verdiend dus

Beoordeling gegeven door alida.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-01-09

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

ik ben er 1 keer geweest het was echt heel erg leuk de gene die hoogte vrees hebben moeten daar echt niet komen dit is mijn top 5 5:robin hoot 4:space shot 3:goliath 2:el condor 1:XPRESS de robin hoot staat op 5 omdat ja daar niet zoveel kriebels de space shot staat op 4 omdat ja daar heel eel kriebels in je bik krijgt en ook afsschoten wordt de goliath staat op 3 heeeeel veeel men denken dat het heeeel eng is maar dat is niet zo het valt best mee maar is ech heel leuk op twee staat de el condor. hij gaat wel 5keer om zijn kop!!!! je berijkt 80km per uur van een hoogte van maar 32meter!!!! en dan nu mijn top 1de Xpress dat was vet. je gaat in het karretje je zit in in donkere ruimte je ziet bijna niks je hoort gestoom . je gaat naar achter. en dan uit niets wordt je afgeschoten die is echt een thrill. ijngelijk is het park voor iedereen die mensen die afschoten willen worden kan dat. de mensen die heen en weer geschud willen worden kan dat. de mensen die van hun hoogte vrees wiilen af komen gaan in de goliath. de oude mensen kunnen in de kleineattracties. er zijn zelfs attracties voor kinderen onder de 6 7 jaar . er zij ook allemaal shows en nog veel meer wel meer dan 40 artracties .het park is voor jong en oud . ik hoop dat jullie ook zon geweldige tij in walibi hebben als ik giorgino

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 Juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Mijn kleinkinderen en ik als oma vonden het een geweldige dag .....een fantastische park .

Beoordeling gegeven door Truus van Dillen (oma van 6 kleinkinderen ).

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

je waant je in een andere wereld

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 Oktober 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

wij gaan altijd met halloween dat is het leukste, voor de grote kinderen 11 en 14 jaar zijn er veel leuke atraccties en voor mijn zoon van 6 is er een appart gedeelte hij vind het helemaal super. en dan nog al die verkleden mensen harstikke top.

Beoordeling gegeven door rianne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 Juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Was erg leuk, wacht tijden vielen mee, de dag dat wij er waren.

Beoordeling gegeven door Ingrid.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 juli

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Het is waanzinnig in Walibi World. Je kan in te gekke achtbanen en andere actracties. Een leuk dagje uit voor de hele familie die een beetje van snelheid houd ,gezelligheid en mensen die van actie houden. een leuke tip: Neem je familie mee naar Walibi World en geniet!

Beoordeling gegeven door anneke streng.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-06-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Jopie Wiese.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 oktober 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

omdat het een heel erg leuk pretpark is ik ga wel 7 keer per jaar heen. er is voor iedere leeftijd wel wat te doen!!!

Beoordeling gegeven door shelby keizer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

we waren pas geleden in walibi world,was vet gaaf,elke keer weer.. met openbaar vervoer goed geregeld... de goliath blijft gaaf en ben er wel 10 x in geweest!!!! ik wil heel graag nog een keer dus zou wel heel graag met mee mensen gaan! ik kom ook zeker weer naar de halloween night das pas coool ne was vet eng vorig jaar in die huizen en bos!!!! hopelijk tot gauw...

Beoordeling gegeven door kim honders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-06-09

Datum beoordeling: 30 juli 2009

ik vond het een leuke dag en veel dingen en veel foto,s kunnen maken het was heel druk maar het liep gewoon lekker door het was ook nog is super gezellig en het uit zicht dat is zoo mooi het park zit ook perfect in elkaar heel mooi alles aan gegeven en alles heel netjes op geruimt nergens vind je rotzooi en dat hoort ook zo ik geef een 9 omdat ik vind dat er meer muziek in het pretpark mag zitte want je hoort bijna niks en dat is wel jammer voor de sfeer anders was het gewoon een dikke vette 10 geweest maar ik ga zeker heel vaak terug dat is een ding zeker met vriendelijke groet, Kevin van susteren

Beoordeling gegeven door Kevin van susteren.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 28 juli 2009

vorig jaar geweest met 4 kinderen het was zo ongelovelijk druk dat we nergens in konden bleken er ik weet niet hoeveel kids hier op schoolreisje te zijn!! Vindt dat ze bij de kassa meldign hadden moeten maken dat het extreem druk was vooal voor deze intreeprijzen wase cht zonde van het geld en 4 teleurgestelde kids natuurlijk

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26/07/2009

Datum beoordeling: 28 juli 2009

Voor het eerst hier geweest, het was een rustige parkdag, de wachttijden voor de attracties waren goed te doen op de natte attracties na...jammer dat we niet meer tijd hadden want we moesten ook nog eten ...eten alvast niet bij het italiaanse restaurant want men had er duidelijk geen zin in om onze bestelling op te nemen toen we stonden aan te schuiven en het was op dat moment niks druk ...dus we zijn maar door gegaan en buiten het park iets gaan zoeken om te eten...we zullen nog eens terug moeten komen om de rest van de attracties te doen...

Beoordeling gegeven door Lenaerts Linda.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-07-2009

Datum beoordeling: 27 juli 2009

mijn ervaring is goed met walibi maar niet zo goed van mijn oon die is twee meter en aardig breed dus kon bijna nergens in jammer van het geld maar des ondanks is het zeker een dagje waard maar niet als je twee meter bent

Beoordeling gegeven door suus.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2009

Datum beoordeling: 18 juli 2009

er is veel te beleven en te zien leuk gezellig dagje uit voor met de kids

Beoordeling gegeven door diana martens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 14 juli 2009

geweldig veel gelachen ,echt leuke dag voor jong en oud! Vreselijke onweer en regenbuien gehad waren toen we nog droog waren in de boomstammetjes geweest met REGENJAS omdat we bang waren nat te worden. Toen begon het vreselijk te stortregenen alle bezoekers waren tot op het hempie nat geweldig! Gaan zeker nog eens terug (met een dag zon en droog weer)

Beoordeling gegeven door Anieta olde Meierink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-05-2008

Datum beoordeling: 5 juli 2009

Het was prachtig weer, zo'n 28 graden! Geen langere wachttijden dan 30min, ideaal dus. Hartstikke mooi.!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-04-29009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Walibi is een leuk pretpark met veel leuke attracties en vriendelijk personeel. In tegenstelling wat veel mensen denken is het park niet alleen geschikt voor tieners, er zijn voldoende attractie voor de kleintjes en ook de shows zijn erg leuk, en er is veel aandacht voor de kinderen. (walibi mascottes) De horeca kan iets beter en iets sneller, het pak is schoon, maar de uitstraling kan in sommige gebieden iets beter, sommige stukjes verdienen wat extra onderhoud. Maar verder erg tevreden!!

Beoordeling gegeven door Stef.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomervakantie 2008

Datum beoordeling: 25 april 2009

Het is een heel erg leuk park alleen erg jammer, dat er drie achtbanen het niet deden en dat in het hoogseizoen!!! Vind ik niet kunnen!

Beoordeling gegeven door lida man.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-04-2009

Datum beoordeling: 19 april 2009

Een verrassend mooi en aantrekkelijk attractiepark zowel voor jong als oud. Mooie en veilige attracties begeleid door vriendelijk personeel. Verder vonden wij het een schoon attractiepark. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader dus!!!

Beoordeling gegeven door H. v.d. Vlugt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 0ktober 2008

Datum beoordeling: 17 april 2009

wij gaan met mijn broers en hun fam elk jaar een dag naar walibi world. en gaan met halloween . super leuk en heerlijk eng. van 10 tot 10 uur super gaaf zo lang.

Beoordeling gegeven door ellen hendriks.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Heel leuk voor zowel kleine kinderen als grotere. Ruimtelijk en overzichtelijk. Geen al te lange wachttijden, max: 1 uur. Veel zitplaatsen zoals bankjesbij vrijwel elke atraktie. Parkeergelegenheid ruim voldoende en goed georganiseerd. Mooi en duidelijk atraktiepark voor ieder wat wils!

Beoordeling gegeven door Miranda Osadiaye.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Erg leuk familiepark. Voor alle leeftijden is er wat te doen. Het park is erg schoon en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik hou eigenlijk niet zo van die pretparken maar naar deze wil ik wel een keer terug...

Beoordeling gegeven door Mevr. M.Schriever.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli

Datum beoordeling: 3 december 2008

Vind je de één of twee achtbanen die vaak in een pretpark zijn niet genoeg? Dan is Walibi jou ding. Voornamelijk voor echte sensatie-freaks, maar ook voor de iets mindere waaghalzen is dit een leuk dagje uit. Het eten is wel duur, dus een gevuld rugzakje kan geen kwaad.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: JULI 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Ik ben chronisch gehandicapt en het toppest in walibi is dat je een kaart kan vragen, zodat je niet overal in de rij hoeft te wachten wat voor mij écht te veel zou zijn. Dat is een dag uit al, maar geniet met volle teugen, heerlijk om je weer kind te kunnen voelen, toen ik jong was had je deze dingen niet.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-08-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Walibi World is een heel leuk pretpark. Het is er schoon, personeel erg vriendelijk en hulpvaardig. Voor alle leeftijden is er wel wat. En ze nemen geen risico's als er een mankement is o.i.d.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15 oktober 2008

Datum beoordeling: 17 oktober 2008

Aardig park. Redelijk netjes verzorgd. Er zijn wel enkele kanttekeningen. Zo waren sommige achtbanen niet open en reden er bij enkele achtbanen maar één van de twee wagens (gevolg lange rijen). Ook waren er weinig mooie attracties. Je moet van achtbanen houden, anders kun je er beter niet heen. Verder zijn de consumpties prijzig. Ik had het park na twee uurtjes al wel gezien. Pluspunt: de medewerkers zijn over het algemeen aardig.

Beoordeling gegeven door T. K..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

mooi park netjes schoon goede bediening

Beoordeling gegeven door j. hutten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

wij zijn naar walibi world geweest 1 volwassener en 3 kinderen wij vonden het daar erg leuk en er was voor iedereen genoeg te doen het is zeker een aanrader.wij hebben er erg genoten

Beoordeling gegeven door a meesters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-10-2008walibi world

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

het was heerlijk omdat het lekker rustig was hebben we alles lekker vaak kunnen doen, heerlijk geen uren wachten!mijn tip: ga in het voor of najaar dan geniet je van dit soort activiteiten het meest!en is het het geld nog meer waard!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Het was een hele leuke dag weg.Veel atracties en voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 september 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

En onvergetelijke dag!! We hebben een 'ouderwets' kinderfeestje georganeerd met een groep vrienden. Vroeg op staan, rugzak met broodjes mee en met een aantal auto's richting Biddinghuizen. De zon scheen, korte wachttijden en heel veel gezelligheid! Deze dag hebben we op z'n 'kinderfeestjes' afgesloten door met zn allen pannekoeken te gaan eten. En dat met jongens en meiden van rond de 25. Jammer dat de entree zo prijzig is, anders zou je dit vaker doen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-9-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Genoeg te doen maar vooral voor de leeftijd van 14 en ouder. Voor de echte kleine kinderen is hier niet zoveel te beleven. Park netjes schoon en leuk met verschillende themas en theater optredens. Kortom hoog Disney gehalte en consumpties erg duur.

Beoordeling gegeven door Walibi World.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-9-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

het is echt een super leuk park! en de babywissel bij de atractie's is helemaal geweldig! anders sta je allebij zolang daar te wachten! het is echt voor iedereen een aanrader

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 augustus 2008

Datum beoordeling: 17 september 2008

We zijn met het gezin naar Walibi geweest en de eerste indruk, het was er schoon. De atracties zijn er voor jong en oud. Overal zijn er gelegenheden om te eten dus hoef je niet terug te lopen om iets te zoeken. Er waren bijna geen wachttijden en het was er ook niet druk. Het was een goed geslaagd dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-07-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

op een zonnige maandag heerlijk achtbanen. wat een leuk park vooral voor kinderen die niet bang uitgevallen zijn ze kunnen van de ene naar de andere achtbaan. Daarnaast diverse water atracties met het hete weer een uitkomst. Kortom een super dag goeie catering en niet te lang wachten in de rijen

Beoordeling gegeven door wendy dolman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

heel vriendelijk personeel, schoon alleen horeca was wat minder..

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door sanne fontijn.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14-07-2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

Wat een aanfluiting dit park. Je komt bij de ingang, rekent vrolijk 4x27 Euro af, en bij de kassa staat al dat er 1 attractie buiten bedrijf is, ach ja, Walibi dus dat weet je van tevoren, geen probleem dus. Wel lekker rustige dag, niet al teveel bezoekers, kleine rijen, kom je tegen het geweldige feit aan te lopen dat er bij een aantal attractie's wel 7 minuten wordt gewacht of er nog meer mensen komen !!!!! welja joh, de bezoekers hebben toch al betaald !!!!! En leuke attractie's hoor die Karts, alleen moet je nog even 7 Euro bijleggen, net zoals met die vrije val/bungee-achtige ding 20(17,50 per twee) eurootjes extra, om maar te zwijgen van de 4 Euro extra voor een klimwandje. Ach er waren ook maar !!3!! achtbanen buiten gebruik. El condor, goliath, en de houten achtbaan draaide, de rest van de achtbanen stonden dus gewoon stil. Naar mijn idee toch zeker wel 5 euro p.p. teveel betaald, eten en drinken zijn ook mooi op kermis-niveau, lekker duur en slecht van kwaliteit dus, personeel is okee, maar als je leuk voor een Goliath staat te wachten en er tussendoor nog even een treintje moet worden bijgezet (+/- 20 min werk dus waarbij niemand kon instappen) hiervoor zorg je dus gewoon voordat het park open gaat. Om maar te zwijgen van de werkzaamheden die er gewoon tijdens openingstijden worden uitgevoerd, gewoon even leuk met een hoogwerkertje spelen, tuurlijk Park was wel schoon, toegegeven, maar ik vindt het zeer duur betaald en dus weinig waar voor het geld. Heb Walibi World/Walibi Flevo/Six Flags Holland wel weer gezien voor de komende 50 jaar tegen zo'n prijs. Als wij dus alle 4 alles hadden willen doen (wat het deed) hadden we "slechts" 222 eurootjes kwijt geweest. Ze zullen daar wel denken, als ze toch geld komen brengen, zuigen we ze wel eventjes goed leeg.

Beoordeling gegeven door Rob.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

geweldig voor de kinderen, goed verzorgt, goede toezichthouders en lekker ruim

Beoordeling gegeven door j.vdbremer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-6-2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door P van nieuwaal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 juli 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

was heel erg leuk maar het weer was alleen niet zo en de lange wachtrijen waren ook minder maar ach we hebben een geweldige dag gehad

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 5 juli 2008

leuke rollercoasters, verder weinig leuks te zien. Rommelig en slecht onderhouden tuinen. Voor piubers een prima uitstapje voor ouders minder leuk. Frites was slecht.

Beoordeling gegeven door Helma Robben.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05/04/2008

Datum beoordeling: 4 juli 2008

Walibi World is een park voor mensen die eens wat anders willen dan het bekende Efteling. Het park is erg kindvriendelijk en het personeel is meestal wel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ga meerdere malen naar Walibi World vanuit Brussel omdat het zeker de moeite waard is.

Beoordeling gegeven door Tim.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-6-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van den bremer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 juli

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Als je van pretparken houdt,ben je hier op de juiste plek ,voor ieder wat wils ,er is zelf een overzichtelijk parkje voor de kleintjes.Personeel is entousiast en behulpzaam,controleert goed bij twijfel of de lengte wel toelaatbaar is ,omdat je voor sommige atracties 1.40m moet zijn

Beoordeling gegeven door elly.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

ondanks dat het er niet zo heel erg druk was duurt het erg lang om aan eet of drink tentjes geholpen te worden ook om in de actracties te kommen duur de erg lang

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Heel leuk pretpark, voor jong en oud iets te beleven. Leuke attracties, bijv. splasch Battle. Hele leuke shows, vooral de goochel/dansshow en Walibi en de ijskoning. Mijn dochtertje is met alle figuren op de foto geweest, zo geweldig vondt ze het. Walibiland leuk en kleurig voor de kleinere kinderen, ook de iets oudere kinderen vonden het daar nog geweldig. Ook de wildwaterbaan was geweldig, veel spetterplezier en ach, je bent zo weer droog.

Beoordeling gegeven door Walibi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

mijn kids vonden het te gek maar ik vind dat kinderen onder de 1.20 meter er weinig tot niks hebben en daar toch nog 23 euro voor moet betalen belaggelijk

Beoordeling gegeven door jolanda van berlo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juni 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Ik ben met mijn 10 jarige zoon Nigel naar Walibi geweest. We hebben het de hele dag zo ontzettend naar ons zin gehad. We hebben in alle stoere, snelle en spannende attracties gezeten. Het was niet zo druk dus ook geen lange wachttijden. Helaas was de Spyderman dicht (kapot), volgens mijn zoon was dat de heftigste achtbaan van allemaal. Maar omdat het mooi weer was hebben we extra genoten en soms zelfs twee keer. Het mooie weer kwam zeker van pas na de wildwaterbaan want toen waren we best wel nat geworden. Zo veel plezier dus zeker de moeite waard om nog een keer te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-06-08

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Het was een leuke dag, maar ontzettend druk. Daarbij kwam nog dat er twee achtbanen (waarvan 1 weg gaat) en het schip het niet deden. De wachttijden waren te lang!! 1 tot 2 uur. Je hebt genoeg mogelijkheden om ergens te gaan zitten en het park ziet er goed verzorgd uit. Tip: Ga niet aan het eind van een schooljaar, want dan zijn er een hoop schoolreisjes.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-05-2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Drukke dag, toch nergens problemen ondervonden.

Beoordeling gegeven door Debbie de Baan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Hallo! Ik ben naar walibi world (biddinghuizen) geweest. Het is het leukste atractiepark waar ik geweest ben! Het heeft in iedergeval de leukste atracties. veel mensen met kleine kinderen denken dat het park alleen voor tieners leuk is, en mensen die van spannende thrill-rides en enge achtbanen houden. Maar dat is helemaal niet waar; voor de kleinere is een speciaal kinder-hoekje met kleine atracties, en er zijn veel atracties die erg leuk zijn, maar niet zo eng. Ik vond het wel jammer dat de cossumties in het park erg duur zijn, en de atracties best vaak kapot gaan. Ik ben op één dag, 2x vast komen te zitten in een atractie, en dat vond ik niet erg leuk! Wel een pluspunt is de ruimte in het park; Het geeft niet een ongezellig gevoel. Er zijn mooie thema's (over landen, zoals Italië, Frankrijk, het wilde westen, Mexico enz.) in het park, er zijn picknickplaatsen aangelegt, en er is een leuke kinderboerderij. De toiletten zijn er ook goed schoon. Groetjes, M koopman (15 jaar), uit Zwolle.

Beoordeling gegeven door M. Koopman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16/6/2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Maandag 16 juni naar Walibi world geweest. Ontzettend leuke dag, alleen jammer dat er twee attracties gesloten waren! Maar verder top. Ook de jongens die bij de Goliath werkten. Complimenten hoe zij met de gasten omgaan, vriendelijk en brengen echt de sfeer van deze spannende achtbaan al over als je daar staat te wachten.

Beoordeling gegeven door Diana.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 17 juni 2008

Leuk park. wel duur qua entree. maar zeer netjes. Lueke atracties voor jong en oud genoeg te doen. Wat ons opviel dat het personeel zo klantvriendelijk was. Probeerde het echt naar de zin te maken. Super, bedankt voor de leuke dag.

Beoordeling gegeven door Monique Boerema.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 mei 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Ik vind het persoonlijk een heel leuk pretpark ben niet overal in geweest ben soms nogal een scheitert vandaar maar ben wel in de supersnelle achtbaan geweest hij gaat omlaag in bijna een hoek van 90 graden dat was eigenlijk in het begin wel schrikken Maar ik vind het een pretpark die zeker de moeite waard is :D

Beoordeling gegeven door lenny tullemans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-05-2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

een geweldige dag, goed vermaakt, veel te doen eten was goed. Met moederdag, moeders gratis entree

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Omdat we een samengesteld gezin vormen met in totaal 6 kinderen hebben we Walibi World 1x per jaar op de agenda staan. De eerste keer in 2005. Wij als ouders kunnen rustig meelopen enz omdat ze heerlijke muziek laten horen en er overal zitjes zijn. De kinderen kunnen naar hartelust spannende en minder spannende dingen uitzoeken. Kortom een heerlijk dagje uit

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september-2007

Datum beoordeling: 23 mei 2008

leuk park goed te doen op een dag

Beoordeling gegeven door walibi world.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-05-2008

Datum beoordeling: 19 mei 2008

Ik was vandaag met mijn dochter van 8 in Walibi in het kader van de SP Ledendag. Ik was er nog nooit eerder geweest, en ik moet zeggen dat ik het park erg leuk vond. Goede sfeer, goede attracties, aardig personeel, goed onderhouden, schone toiletten. Als een kind een graadmeter is (mijn dochter hield niet op met praten over Walibi), dan is het park een aanrader. Overigens - ik heb overal zeer duidelijk zien staan dat je je tas in de attractie kon meenemen, en dat wanneer je dat niet deed, je dat deed op eigen verantwoordelijkheid. Ik zette mijn rugzak gewoonljk tussen mijn benen op de grond. Maar ik heb wel tassen zonder eigenaar bij attracties zien liggen...

Beoordeling gegeven door Johan Herrenberg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-5-08

Datum beoordeling: 15 mei 2008

@peter, Ik ben ook in Walibi geweest, echt kan Walibi er niks aan doen dat jij je tas bent verloren. Bij elke attractie staat duidelijk aangegeven dat het achterlaten van Bagage op eigen risico is, en bij verlies aanvaard Walibi World geen enkele aansprakelijkheid. Het klinkt bot, maar het is toch logisch dat medewerkers niet op tassen kunnen gaan letten, Want ze hebben hun handen vol aan de veiligheid van de attractie die toch op 1 staat! En ik ben ook mijn tas verloren, maar van de kastje naar de muur werd ik niet gestuurd, ik ben door een vriendelijke medewerker naar de infobalie gebacht, en daar kon ik een formulier invullen en klaar was het zaakje. (nouja nog zonder mijn tas) Ik vind het dus echt zeer onnodig om Walibi hier de schuld van te geven...Ze bieden zat altenratiefe en als jij daar geen gebruik van maakt, is het je eigen schuld. En met een beetje nadenken is het ook logisch dat er niet 24/7 iemand achter een tvtje zit, naar een paar tassen te loeren...En daarbij er hangt geen foto van de tas dus elke Truus kan hem mee nemen... Ik heb iniedergeval ene top dag gehad daar...En ik kom zeker terug, personeel is vrienlijk en behulpzaam en goed getraind. Er waren een aantal voorkruipers en die werden gewoon de rui uitgezet, desbetreffende medewerker kreeg allerlei ziektes naar zijn hoofd en talloose bedreigingen, maar hij bleef kalm en bij zijn standpunt...Zeker een plus punt. Leuke attracties en voor elk wat wils. Gaan dus!

Beoordeling gegeven door Patrick.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paar weken geleden

Datum beoordeling: 14 mei 2008

dagje pretpark , groot genoeg om je een hele dag te vermaken.voor ieder wat wils, schone w.c's,leuke atracties, goed onderhouden,voldoende personeel,niets moet alles mag

Beoordeling gegeven door sandra.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-4-2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Walibi World Een heel leuk pretpark, verrassend genoeg niet alleen voor grotere kinderen en volwassenen, maar ook erg leuk voor kleinere kinderen. Netjes en schoon, met genoeg rustplaatsen en voldoende bankjes om even uit te puffen, want dat vond ik het enige nadeel, je moet soms een flinke wandeling maken tussen de attracties.

Beoordeling gegeven door Joyce Bossink-Stürtz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 7 mei 2008

Niet te druk, rijen liepen goed door en geweldige attracties natuurlijk!

Beoordeling gegeven door Aletha Leidelmeijer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-3-2007

Datum beoordeling: 21 april 2008

best wel cool alleen dom dat ze nu nog niet open zijn want ik wou er morgen met een group maarja

Beoordeling gegeven door douwe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-3-2007

Datum beoordeling: 21 april 2008

cool

Beoordeling gegeven door douwe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 maart 2008

Datum beoordeling: 6 april 2008

Altijd leuk een pretpark vooral als je van achtbanen houd. Jammer dat sommige atractie's nu al defect waren.

Beoordeling gegeven door a.petersen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-03-2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

walibi was voor ons echt een super ervaring. omdat wij veel van achtbanen houden was dit voor ons ideaal. zeker de moeite waard om nog een paar keer te gaan

Beoordeling gegeven door miranda van Driel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktobeer 2007

Datum beoordeling: 12 maart 2008

wat een geweldige beleving, halloween in walibi.Voor de griezel-liefhebbers een fantastische ervaring waardoor je niet kunt wachten tot het weer oktober is. Mijn zoon van 11 vond het zo geweldig 'vet gaaf' , dat hij nu keihard werkt op school. De deal is namelijk, met een goed rapport over naar groep 8, dan gaan we dit jaar weer naar de'hounted houses". Hij heeft de dagen af zitten te tellen, want op 10 maart j.l. was er vast een nieuw gedeelte van de website open. Echt een aanrader dus, Walibi tijdens Halloween. Wees voorbereid, angsthazen kunnen beter thuisblijven!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oktober 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Ontzettend leuk park! We zijn met ons gezin naar het park geweest tijdens halloween. Overdag leuk voor de kleintjes, veel aandacht voor de kleinen die overal snoep kunnen krijgen als ze een vogelverschrikker laten schrikken. Ontzettend leuk gedaan! Maar we kwamen natuurlijk voor de attracties. Het personeel werkt hard door en is vriendelijk waardoor echt heel erg lange wachtrijen vrijwel uitbleven (natuurlijk waren ze er wel vanwege de drukte). De attracties zijn erg leuk! Van waterbaan tot Goliath, voor iedereen is er genoeg te doen, ook als je niet van achtbanen houdt! In de avond begon de Fright Night, het enge halloween. Echt supermooi gemaakt allemaal. Voor de spookhuizen moet je een kleine vergoeding betalen, maar die zijn zo heel erg gaaf dat we dat er zeker voor over hadden! De acteurs zijn supergoed in hun rol! Volgend jaar zijn we er weer hoor!

Beoordeling gegeven door Mr. Zonneveld.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 24 januari 2008

ik vond het pretparke rg leuk en alles werd voor je gedaan

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 17 november 2007

wij zijn met een groep van 9 mensen geweest met het halloween feest in walibi world. aankomst was half 12 en we zijn echt tot het einde 10 uur savonds gebleven,we hadden niet verwacht het zo lang vol te houden. zelfs de mensen die niet in de attracties durfden hadden het naar hun zin. het personeel van walibi krijgt van mij een dikke 10, ze zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam en houden van een grapje. de attracties zijn erg goed en spannend, en gevarieerd. het haloween feest van 2007 was super goed opgezet en goed gespeeld, dit moeten ze echt zo aanhouden de rest van de haloween feesten, wat aleen jammer was dat je in de avond als je ergens in wou wat speciaal voor halloween was hier weer extra voor moest betalen voor bij de kassa`s, de entree op zich van 27 euro is al genoeg dacht ik. en dat sacond`s bij sommige attracties waar overdag 2 karretjes reden om de wachttijd te verkorten maar 1 werd in gezet, we moesten bij robin hood een uur wachten dat was wel een beetje erg lang. verder hebben we vreselijk genoten en als het volgend jaar weer zo is komen we zeker weer en mischien wel met een veel grotere groep.

Beoordeling gegeven door chantal bekkers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 oktober 2007

leuk en lekker met z,n alleen plezier maken van het park

Beoordeling gegeven door van zantvliet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 21 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 6 mei 2007

Super park! vriendelijk personeel, spannende attracties, genoeg te doen voor jong en oud, lekker eten... kortom alles wat je wilt van een dagje uit. We hebben ons enorm vermaakt!

Beoordeling gegeven door Alice Kroeze.

Datum beoordeling: 21 augustus 2006

Geachte heer, mevrouw, Jullie hebben een erg leuk park. Ik ben alleen in geen tijden zulke smerige toiletten tegengekomen als in uw pretpark! Ik verwacht echt geen glimmende toiletpotten met een breeze continuutje, maar dit was echt het andere uiterste. Met vriendelijke groet, Dhr. M. Scheepbouwer

Beoordeling gegeven door Dhr. M. Scheepbouwer.