Beoordelingen Eurofly Paragliding

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 april 2018

Datum beoordeling: 24 april 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

fantastische ervaring. S'morgens eerst even de voicemail afgeluisterd of het wel door ging. (goed geregeld) toen met 8 mensen naar Stegeren gereden. We hebben zelf lekker wat te eten en te drinken meegenomen. Eenmaal los van de grond is een fantastisch gevoel, wat een uitzicht op deze mooie dag.

Beoordeling gegeven door mari.

Komt niet opdagen
1 11111

Bezoekdatum: 28-10-2012

Datum beoordeling: 30 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik had een vlucht gereserveerd, heb de ochtend 3x gebeld en een keer gesmst of het door ging. Na geen reactie (hij zal vast wel in de lucht zijn) zijn we uit eindhoven naar twente gereden. Er kwam niemand opdagen, we zijn gewoon opgelicht.

Beoordeling gegeven door Jan Willem.

Niet komen opdagen
1 11111

Bezoekdatum: 28-10-2012

Datum beoordeling: 30 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Ik heb een afspraak gemaakt om te paragliding. Ik ben uit eindhoven naar twente gereden, maar hij kwam gewoon niet opdagen! Een tank benzine en een dag kwijt door deze oplichter.

Beoordeling gegeven door Jan WIllem.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni 2012

Datum beoordeling: 30 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Geweldige ervaring zo vrij als een vogel daar hoog in de lucht op 900m. Enigste gemis bij het wachten op de goede wind zo'n anderhalf uur was het gemis van een beetje drinken, dat was hier niet voor handen en dat wisten we niet. Verder top kan het iedereen aanbevelen. Lucas bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

Beoordeling gegeven door Bea Ritsema.

Slecht, heel slecht
1 11111

Bezoekdatum: 13-10-2011

Datum beoordeling: 11 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Hij komt gewoon niet opdagen, je komt voor niks. Er valt niks meer uit te leggen

Beoordeling gegeven door Stijn Greben.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 30-10-2011

Datum beoordeling: 30 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Afspraak gemaakt voor paragliden aan een lier, met nog een ander stel stonden we er voor niks. Er was niet gemeld dat het niet door zou gaan maar er kwam niemand, een uur gewacht maar nog niks. Van een man uit de omgeving hoorden we dat er vaker mensen voor niks kwamen en er maar af en toe gevlogen werd. Absolute afrader dus.

Beoordeling gegeven door Sanne.