Beoordelingen Slaapzand Strandhuisjes

Bijzondere overnachtingen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 13 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn vorig jaar voor het eerst wezen slapen op het strand. Deze bijzondere overnachtingen is ons zeer goed bevallen! Je komt echt tot rust en er is altijd wel iets te zien. Het uitzicht op zee verveelt daarom nooit! Zeer afwisseld weer hebben we ook gehad en ook bij onweer is het heel gaaf. Gelukkig hadden we de volgende dag wel weer lekker weer waardoor we de voorgevel lekker open konden zetten. Dit jaar gaan we weer en zijn nu op zoek naar een plekje. Er zijn weer een hoop nieuwe bedrijven met strandhuisjes bij, dus gelukkig nog plaats. Zie ook de site van slaapstrandhuisjes Nederland (www.strandhuisjes.info)

Beoordeling gegeven door fam. .

Prachtige plek, maar duur, kindonvriendelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 19 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

voor 5 pers. veel te krap. Geen vriendelijke ontvangst. Voor kleine kinderen niet geschikt, de vide heeft een gat in de vloer, niet af te schermen, levensgevaarlijk. Stopcontacten niet afgedekt. Oncomfortabel huisje, als je geen mooi weer hebt om buiten te leven echt jammer. het terras is niet afgeschermd dus veel te koud om te zitten.

Beoordeling gegeven door avan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-7-2010

Datum beoordeling: 1 augustus 2010

Het was een geweldige ervaring, Wakker worden met het ruisen van de zee en het uitzicht wat geweldig was,Op het strand ontbijten,Sfeer was geweldig,huisje was keurig schoon, en bedden waren prima, Vriendelijke ontvangst en serviese was prima, Enige min puntje vond ik dat er geen winkeltje in de buurt was van het strand om je dagelijke boodschappen te doen,Je moest echt sjouwen sjouwen daar baalde we wel van. idee tip, een winkeltje op het strand zou een uitkomst zijn, lekker vers brood en groente , fruit en melk enz..Dat zou het helemaal optimaal maken, Blauwe strand tent was perfect, Heerlijk eten , goede bediening, vriendelijke mensen, leuke ontspanne sfeer, Super!!!!! Zeker de moeite waard om vaker te komen Vriendelijke Groet, Sylvia Peelen

Beoordeling gegeven door smf Peelen.