Beoordelingen Sauna de Wadden

Lekkergenoten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Voor de sluiting

Datum beoordeling: 13 december 2021

Reisgezelschap: met partner

Zeer spijtig dat deze sauna pertinent is gesloten…vaak geweest en geen poeha

Beoordeling gegeven door N.N..

Heerlijke sauna
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-6- 2018

Datum beoordeling: 2 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijke sauna! Wel klein en basic maar je vind hier alle faciliteiten. 4 sauna’s, infrarood en stoomcabine. Het bijzondere is dat er zout water in de baden zit. Er is ook een Wellness Salon. Die geven Weleda behandelingen; echt zalig. Heerlijk dagje gehad hier; zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Odin.

Heerlijke kleinschalige sauna
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24-5-2018

Datum beoordeling: 2 juni 2018

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke kleinschalige sauna! Geen mensen massa’s met rijen voor de opgietingen. Heerlijke tuin om in te liggen met mooi weer. Zout water in de baden, heerlijke stoomcabine en infrarood. Mooie Wellness Salon met natuurlijke producten (Weleda!) Kortom fantastisch! En zeer vriendelijke eigenaren die alles zelf moeten doen ivm de spot prijzen van de massa sauna’s. Erg sneu als je ziet hoe hard sommige mensen moeten werken voor brood op de plank.

Beoordeling gegeven door Jildau.

Drama
1 11111

Bezoekdatum: 12-2016

Datum beoordeling: 6 april 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Vreselijk. Vies en oud. Koude douches. Kamers zonder handdoeken of tv, smerige oude bedden en een vieze, gedeelde douche op de gang.

Beoordeling gegeven door Laila.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 2016

Datum beoordeling: 20 december 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Vies koud armoedig. Slechte kamer met vies bed. Geen handdoeken, geen tv. Geen pin aanwezig. Karig ontbijt

Beoordeling gegeven door Liset.

Prima sauna
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Maart 2016

Datum beoordeling: 7 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Qua prijs kwaliteit een prima sauna. Vriendelijk personeel en goede massages. Daarnaast lekker eten en een familiaire sfeer, ongedwongen! Verwacht geen luxe sauna met alle puntjes op de I. Maar persoonlijk hoeft dat voor mij ook niet. Gezelligheid troef!

Beoordeling gegeven door J. Heslinga .

een aanrader !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2012

Datum beoordeling: 27 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

een sauna waar men onbezorgd kan genieten van rust, gastvriendelijkheid, schone sauna's, zwembad en bubbelbad met warm bronwater....waar men kan ontspannen, relaxen en onthaasten en je nog verwend wordt als de gast is koning! een favoriet in ons lijstje van sfeervolle sauna's!

Beoordeling gegeven door van Oorsouw.

Vreselijk!
1 11111

Bezoekdatum: 01-11-2011

Datum beoordeling: 1 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Wat een dagje relaxen zou worden na een druk jaar werd één grote teleurstelling! Vies klein gebouw, overal schimmel op de plafonds en op het hout in de sauna's, veel muggen, kluisjes vies en totaal geen fijne sfeer, erg koud en kil. Personeel is erg onvriendelijk en niet professioneel, je voelt je er niet bij op je gemak. Ze weten bij aankomst niet eens meer wat je geboekt hebt en het lijkt alsof ze maar wat doen, je krijgt geen rondleiding, je moet het zelf allemaal maar uitzoeken. Meisje achter de balie maakt ook de vieze broodjes klaar in het restaurant en doet daarna met haar stinkende uienhanden de gezichtsbehandeling. Wordt geen drinkwater aangeboden. Zoutwaterbad is vies door jodium in het water maar de trap is toch echt totaal verroest dat is geen jodiumaanslag. Denk je toch een poging te doen even rustig in de sauna te zitten, gaan ze met een drilboor bezig in de kamer erachter. Na het aangeven van deze 'verbeterpunten' werden we alleen nog maar onvriendelijker behandeld! Eigenaresse blijkt net nieuw te zijn maar staat niet open voor opmerkingen, en is heel vijandig en onaardig. Is de naam hotstones ook niet waard, nog nooit zo'n slechte hotstone massage gehad. Geen aanrader!!

Beoordeling gegeven door H.