Beoordelingen Landgoed De Slotplaats

Open en hartelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-04-2017

Datum beoordeling: 7 april 2017

Reisgezelschap: met partner

Een heerlijke plek om even bij te komen van een wandeling. De hond mag mee naar binnen en krijgt ook een bak water. Lekkere gewone koffie en heerlijke thee. Gekozen voor de genieterij, met huis gemaakte producten. De eigenaar zorgt voor een huiselijke en open sfeer. Wij komen zeker terug met onze labrador die nu uitgeteld is. Hij heeft heerlijke kunnen spelen met Goofy.

Beoordeling gegeven door Stuut.

heerlijk uitpffffff
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-4-2015

Datum beoordeling: 3 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik wandel 30km en fiets 8okm en het is een genot om ECHT koffie en thee te drinken. Als ik mij inspan lust ik wel 2 of 3 kopjes, DAT KAN HIER. Ook heb je hier een voedzame boterham. Een simpele boterham, zoals thuis, maar iets rijker belegd

Beoordeling gegeven door geert wolters.

Gezellig,warm,bijzonder
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-12-2014

Datum beoordeling: 28 december 2014

Reisgezelschap: met partner

Sfeer authentiek ,alle producten zelf gemaakt !Heerlijke komkommeravocadosoep gegeten

Beoordeling gegeven door Annelet.

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23 maart 2014

Datum beoordeling: 24 maart 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Buitenkant zeer veelbelovend. Binnenkant ronduit vies: overal hondenhaar en niks oogt fris. De honden lopen/hollen vrij in en uit. Servies is allegaartje en NIET schoon. Presentatie proeverij op een plastic dienbordje??? De proeverij bestond uit supermarkt koekjes en chocola. Het kleine muffintje en halve oranjekoekstukje was lekker en wel van kwaliteit. Cappuccino " hadden ze niet, wel opgeschuimde hete melk". Huh? Dat IS toch cappuccino!? Een vreemde ervaring.

Beoordeling gegeven door Reinie Bouma.

Ontspannen en goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 januari 2014

Datum beoordeling: 14 januari 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ik kom hier geregeld om te wandelen en daarna iets te eten en/of drinken in het theehuis. In de winter bij de haard en zomers op het prachtige terras. De sfeer is bijzonder ontspannen. Prima kleine kaart. Top-plek !

Beoordeling gegeven door JK.

Heerlijk uitgebreide thee
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-07-2011

Datum beoordeling: 24 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben van het zomer heerlijk in de tuin zitten theedrinken. We hadden er natuurlijk lekkere smuldingen bij besteld en die waren stuk voor stuk heerlijk. De service vonden wij heerlijk ontspannen , niet opdringerig en klantvriendelijk. Ons kruipende zoontje is heerlijk op onderzoek uitgegaan in de tuin.

Beoordeling gegeven door The L-family.

Toptheehuis
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 mrt

Datum beoordeling: 11 maart 2011

Prima theehuis. Persoon is ietwat jong en onwetend, maar ruime keuze in theeën. Menukaart had uitgebreider gekund.

Beoordeling gegeven door Jan.