Beoordelingen Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil

Rustig en mooi gelegen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 augustus 2017

Datum beoordeling: 30 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Relaxte omgeving en aanwezigheid van horeca. Goede ontvangst en duidelijke uitleg. Geen gehaast. We waren er 's morgens. Nog geen drukte. Al met al een positieve belevenis.

Beoordeling gegeven door Ida .

Ongastvrije, zelfingenomen eigenaresse
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-8-2017

Datum beoordeling: 6 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Mooie lokatie. Maar verder... Met Social Deal een high tea gereserveerd. Het bleek ONMOGELIJK eerst te midgetgolfen en daarna de high tea te doen. Toen maar 1/2 rondje midgetgolf gedaan en dan de high tea. Vertelt de eigenaresse doodleuk dat we na de zoete ronde zelf mogen aangeven wanneer we de hartige ronde willen. Na een kwartier, na een half uur, ze had zelfs mensen die hadden wel 5 uur gezeten. Dus vroegen wij nogmaals of we dan eerst de midgetgolf mochten afmaken. Maar dat mocht absoluut niet. Vanwege de mieren. Tja... We hebben de hele high tea verder laten zitten, hebben het rondje midgetgolf afgemaakt en zijn ergens anders een lekker bittergarnituurtje gaan eten. Zo flexibel als een loden deur, deze mevrouw. Totaal ongeschikt voor horeca. Jammer van de Social deal, maar dit redde onze zondagmiddag nog enigszins. Eens maar nooit meer. Afrader.

Beoordeling gegeven door Fam. Gielen.

Hollandse gezelligheid en klantvriendelijke eigena
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 april 2017

Datum beoordeling: 24 april 2017

Reisgezelschap: met partner

Ondanks het minder goede weer toch genoten op het terras vlak bij het water. We werden vertroeteld met heerlijke drankjes en hapjes. Eigenaresse had oprechte aandacht voor ons en ons hondje, dat ook nog heeft gespeeld met de honden van de eigenaresse. Erg leuk. Gezellige drukte door een gevarieerd gezelschap van surfers, wandelaars en gezinnen met kinderen. We komen zeker terug. Rob Admiraal.

Beoordeling gegeven door Rob Admiraal.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 april

Datum beoordeling: 23 april 2017

Reisgezelschap: met partner

Super gezellig gehad , heerlijk gegeten vooral de zelfgemaakte soepjes. Ondanks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt de eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Bedankt arlia en marion

Beoordeling gegeven door Marion Ruepert.

Reasonable service and inferior meals. Fast food a
1 11111

Bezoekdatum: 04-06-2016

Datum beoordeling: 13 juni 2016

Reisgezelschap: met partner

The obvious bossy owner hasn't got a clue. The food was atrocious and the mini-golf... well revision would be a good idea, very antique.

Beoordeling gegeven door F. Mac.

Chagerijnig personeel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 13-09-2014

Datum beoordeling: 14 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was een zonnige dag midden september, en het was lekker druk ( niet te). De vrouw van de ontvangst/keuken was de baas, en was constant het andere personeel aan het afblaffen. Waar wij als klanten bij stonden. Er ging van alles mis met onze bestelling. Op een compliment van ons dat het lekker druk was, blafte 'de baas' dat dat wel zo mocht wezen, maar dat de winst voor het grootste gedeelte naar groupon ging, en dat ze er niks aan verdiende. ( ze was er zelf bij toen ze die deal maakte met groupon lijkt mij). Verder waren er 2 of 3 honden, waarvan 1 een permanente ligplek IN DE KEUKEN had. Zeer onhygiënisch dus. Het midgetgolfen zelf was wel leuk, en de kinderen hebben zich vermaakt in het speeltuintje. Het springkussen is overdreven prijzig; 2 euro per kind, voor slechts een kwartier...

Beoordeling gegeven door Huygens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-8-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie omgeving, vriendelijke gastvrouw en heeeeerlijke soep. Deze accommodatie kan een negatieve beoordeling hebben maar ja......als mensen met hun eigen eten en drinken op het terras aan zitten......da s natuurlijk not done.

Beoordeling gegeven door Gerda.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juni 2013

Datum beoordeling: 29 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Wij waren hier met een groep naar toe gegaan en wij werden heel prettig ontvangen. We begonnen me mooi weer en we kregen bij aanvang wat uitleg en instructies. Dit was voor onze groep heel plezierig. De banen zijn goed onderhouden en het park ligt prachtig aan het water. Het was helder weer, en we hadden een prachtig uitzicht over het water en het Almere strand aan de overkant. Na afloop hebben we nog even gezellig koffie gedronken op het terras. Dit was ook goed verzorgd. We hebben veel plezier gehad en zullen hier zeker nog weer eens naar toe gaan. Echt een aanrader dus!

Beoordeling gegeven door Peter.

adder aan het roer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 3 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Op een mooie lente dag besloten wij bezoek te brengen aan dit bedrijf. De kinderen wilde voordat ze gingen midgetgolfen eerst op trampoline en dit plezier werd al snel verpest door uitbaatster. De kinderen zouden een kort moment met zn tweeen op de trampoline hebben gesprongen en dit was tegen de regels, zo bleek. Een waarschuwing werd niet gegeven maar onze kinderen werden op onbeschofte wijze van trampoline gehaald en moesten weg. Beduusd gingen we weg en in dorp vroegen we of we ergens wat konden eten en toen werd ons gezegd dat we wellicht naar leeuwenkuil konden. toen wij enigszins lacherig zeiden dat we daar slechte ervaring hadden zei dorpsgenoot; ooh dan had ze verkeerde pet op! Dit scheen ze heel vaak te hebben en dan kon je beter weg wezen zei ze. Kortom leeuwenkuil blijkt slangenkuil met adder aan het roer!! Ga hier niet heen, afstandse bende!!!

Beoordeling gegeven door bokhorst.