Beoordelingen Plopsa Indoor Coevorden

Geldklopperij
1 11111

Bezoekdatum: Juli 2020

Datum beoordeling: 3 juli 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit heb ik niet vaak maar bij vertrek vanuit Plopsa Coevorden hadden wij echt het gevoel dat elke cent van ons is afgepakt. Woekerprijzen voor eten uit de frituurpan (ook al voor COVID tijdperk), statiegeld op frisdrankblikjes aan je gasten doorberekenen maar nergens duidelijk vermelden dat je dat als organisatie doet en ook niet duidelijk vermelden waar je de Lege blikjes kan inleveren. Volwassenen betalen een forse toegangsprijs terwijl je er maar weinig attracties zijn waar je zelf in kan. Het is ons volkomen onduidelijk dat deze hal met kermisattracties erin nog in 2020 kan blijven voortbestaan. Ik betaal liever een paar tientjes meer en ga dan naar een echt pretpark of ik betaal minder en ga dan naar een Indoor speelparadijs. Wat een verspilling van onze tijd en geld. Studio €100,- geniet maar van onze euro’s die wij bij jullie hebben uitgegeven want via dit Park krijgen jullie van deze Familie in de toekomst geen rooie cent meer.

Beoordeling gegeven door Erc.

Duur en niet de moeite waard
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30-11-2019

Datum beoordeling: 2 december 2019

Reisgezelschap: met opa en oma

We waren met de familie van 10 personen, waarvan 4 kinderen van 4 en 7 jaar maar vonden het echt niet de moeite waard. Wat wij sowieso kwijt willen is dat het behoorlijk prijzig is qua entree maar ook als je binnen bent kun je je geld met gemak kwijt. Extra kosten voor diverse activiteiten, jas ophangen en 10 euro voor het parkeren. Ook kon je op de foto met bijv Bumba maar dan komt er gelijk een fotograaf voorstaan die de foto maakt en die kun je dan ook weer kopen.

Beoordeling gegeven door Eline.

Trieste bedoeling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2-10-2019

Datum beoordeling: 3 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Nou we dachten een dagje Plopsa maar ons zoontje van 3 had het binnen 2 uur wel gezien. Het is er erg klein en belachelijk duur niet eens een broodje te vinden alleen vette zooi!!! Bakje cappuccino over de 3 euro!!! Moesten zich schamen!! Zeker geen aanrader moest niemand meer komen !!

Beoordeling gegeven door Sharona Van Lokven.

Matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 juji 2019

Datum beoordeling: 30 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

1. € 10,-- voor een parkeerkaart is belachelijk veel geld. Ik begrijp best dat de investeringen van de aanleg van de parkeerplaats terug verdient moeten worden. Ik heb nergens zoveel betaald als bij Plopsaland 2. Het restaurant biedt alleen ongezond eten en ook hier: veel te duur. flesje water over de 4,-- 3. Op weg naar een Rookvrije Generatie? Niet in Plopsaland. De asbakken staan bij de deur, zichtbaar voor kinderen. De rook waait door de geopende deur mee naar binnen waardoor je ook binnen in de rook lucht zit. De sbakken kunnen best aan de andere kant van de struik in het hoekje van het plein. Onzichtbaar en zonder overlast van de rooklucht. Hang over borden op: Op weg naar een Rookvrije Generatie. Er reclame genoeg op TV over dit onderwerp!

Beoordeling gegeven door W.M. van de Laar.

Lekker veel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 april 2019

Datum beoordeling: 17 april 2019

Reisgezelschap: gezin

Met twee kids geweest. De een vond het binnen heerlijk, want die houdt van lichtjes, muziek, achtbaan, drukte etc. De ander heeft zich buiten in het zonnetje heerlijk vermaakt bij de dansende fonteinen, maya speeltuin en kinderboerderij. Voor elk wat wils. Parkeren is wel erg duur!

Beoordeling gegeven door Marga Versteegt.

Leuk, klein en duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26_8_2018

Datum beoordeling: 26 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen ( 7 en 9 jaar) vonden het super! Wij vonden het raar dat verschillende attracties gedeeld open waren. Voor de entree die je betaald, verwacht je dat alle atracties open zijn. En neem je eigen eten mee, dit is ook erg duur!!

Beoordeling gegeven door Beekman.

Voor ons nooit meer!
1 11111

Bezoekdatum: 9 juli

Datum beoordeling: 10 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

Het park was mooi aangekleed en schoon maar dat was ook het enige. De entree voor 5 personen is het in elk geval niet waard. Parkeren ook nog eens 10 euro. En dan nog het eten.. de prijzen zijn absurd. Neem als voorbeeld 1 blikje fris. 2.89 en uit de automaat 3 euro. Een klein zakje chips of een mars 2.50 wij hebben deze uiteraard niet gekocht. Verder zijn de prijzen in het winkeltje ook zo hoog dat je daar liever weg blijft! Erg jammer voor een dagje waar de kids zich op verheugd hadden.

Beoordeling gegeven door Antonis.

Echt te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17-05-2018

Datum beoordeling: 17 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ten eerste is de entree al te duur maar voor je kinderen doe je het toch. Was erg rustig dus medewerkers stonden op twee attracties tegelijk. Was elke keer wachten en bedelen of ze aub even de attractie aanzetten. Ik schrok echt van de prijzen van het eten en drinken maar in het winkeltje schrok ik nog meer 7.- voor een kleurboekje echt belachelijk. Ik hoop dat de directie eens gaat nadenken na al die slechte recensies en normale prijzen gaan hanteren anders kunnen ze de zaak wel sluiten.

Beoordeling gegeven door Mario.

Veel te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9 mei 2018

Datum beoordeling: 9 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ziet er goed en verzorgt uit. Beperkt speelplezier, Meerdere attracties worden door 1 persoon bemand daardoor wachttijd ... te duur voor wat geboden, iedereen vanaf 1 meter lengte betaald EUR 20 en daaronder EUR 10 en dan nog EUR 10 voor parkeren. En dan de horeca ... echt ronduit belachelijk duur, flesje water EUR 4.15 ... eens maar nooit meer! Er zijn veel leukere parkeren voor veel minder.

Beoordeling gegeven door RT.

Leuk maar om te janken duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 04-01-2018

Datum beoordeling: 4 januari 2018

Reisgezelschap: gezin

Leuk indoor park, dat zeker! Zeker voor de wat jongere kindjes. 2-4 jaar. Je kan je hier prima een dagdeel vermaken. De entree is wel vrij duur, bijna 20,- euro per volwassene om je kindje een Laar uur te zien spelen? Dan komt het irritante punt aan Plopsa Coevorden: wat een dramatische prijzen zeg. Goeiedag! Bijna 15,- voor een patatje met een satestokje. Koffie drie euro? Een frikandelletje 2,50?. De combi tussen een toch wel vrij forse entree en ongekend hoge prijzen voor eten en drinken maken en een leuke dag uit met een vieze nasmaak. De tip is: neem gewoon je eigen eten en drinken mee. Dan is het wel echt een leuke dag uit zonder failliet te gaan. Bij nader inzien, Plopsa Coevorden jullie moeten je schamen dat je het durft te vragen.... ‘mensen kopen het toch wel, zijn leuk een dagje uit’ zal de redenatie wel zijn. En die klopt, maar wel eenmalig... ondanks dat het park zelf echt wel leuk is hoor! Erg leuk opgezet allemaal.

Beoordeling gegeven door Jula.

Prijzig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 05-12-2017

Datum beoordeling: 6 december 2017

Reisgezelschap: gezin

De indoorspeeltuin is leuk opgezet, maar niet voor een gehele dag. De prijzen voor eten en drinken zijn schandalig hoog. Echt een reden om hier niet meer terug te komen!

Beoordeling gegeven door Tony.

Geen aanrader
1 11111

Bezoekdatum: 30-08-2017

Datum beoordeling: 30 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor een paar uren leuk maar geen hele dag. De entree veel te duur 19.50 per persoon . En als wat je er koopt betaal je de hoofdprijs voor . Van eten tot snoep drinken ijs . Ik kom hier niet weer . Zijn veel attractieparken in de buurt die veel goedkoper zijn en mooier .

Beoordeling gegeven door Mariela.

Echt een aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 30-08-2017

Datum beoordeling: 30 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Voor 5 man gemiddelde dag weg 250 euro . Entree voor 5 man 106 euro inclusief uitrijden. Ontbijt 56 euro niet normaal. Eten allemaal koud. Zakje chips 2.50 mars of snikers 2.50 bakje koffie 3.00 euro frikadel oktober kroket 2.50 voor ons 1 keer maar nooit weer.

Beoordeling gegeven door Wesley .

Aanfluiting
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30-08-2017

Datum beoordeling: 30 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een aanfluiting is dit park. Zelfs met korting betaalden we nog 40 euro voor 2 volwassenen en een kind. Er zijn bijna geen attracties, prijs voor het eten en drinken is niet in verhouding 11.75 voor 2 cappuccino, 1 caprison en 1 kinder bueno (2.50?!)... Kluisjes huren, 5 euro... wij letten normaal nooit zo op de kosten, maar voor deze bedragen verwacht je gewoon een leuk dagje uit en niet dat je er na 1.5 uur echt wel al klaar mee bent... Wij zouden het zeker niemand aanbevelen!

Beoordeling gegeven door Tess.

Geen waar voor je geld
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25-02-2017

Datum beoordeling: 25 februari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Het is echt heel klein, bij de 25 attracties zijn de schommel en glijbaan meegerekend waarschijnlijk. De entreeprijs is daarom veel te hoog als je het vergelijkt met andere parken. Voor een kidsbox - patatje, frikandel, drinken en kleurtjes betaal je 7,50. Ze wilden ook dat we entree betaalden voor onze dreumes van nog geen 1,5 jaar, erg onvriendelijk. Met twee uur heb je echt alles gezien.

Beoordeling gegeven door Shea.

te duur, klein en onvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 4-2-2017

Datum beoordeling: 6 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

€3,- voor een bumba ijsje wat normaal €1,- kost in de normale horeca, kopje koffie dat je zelf mag tappen voor €3,- en ga zo maar door. 1 medewerker die 2 dingen moet bedienen en dus totaal geen overzicht of contrôle heeft. Het meest opvallende was nog dat er een 'baasje' uit België een rondje loopt, ziet dat er van alles aan mankeerd en gewoon geen vinger uitsteekt om te helpen. Hij zat even aan een verkeersbord te wrikken en deed voor de rest alsof hij niks zag. Na 2 uur heb je alles wel gezien. Wat een teleurstelling. Na 1 keer heb je het wel gezien en hoef je er niet meer heen.

Beoordeling gegeven door Fam Nuis.

duur voor gebodene
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 05-02-2017

Datum beoordeling: 5 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park is leuk maar de prijzen staan niet tot verhouding met gebodene. Eten en drinken is extreem duur, als de prijzen normaal waren geweest dan ben je ook geneigd om meer te kopen.

Beoordeling gegeven door fam Hoeve .

Duur hoor
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21-01-2017

Datum beoordeling: 21 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Op zich een leuk park(je) . We waren er na 2 uur al uitgekeken. Gewacht op de "grote bumba show" de show was 2 liedjes zingen en vervolgens foto's maken die je later kan kopen voor 7 euro. Parkeren kan ik de kop niet bij dat je daar 6 euro voor moet betalen, schandalig. En in de k3 disco stonden wat van die hockeytafels waar je dan ook weer geld in moet gooien en het eten drinken is ook belachelijk duur. Droge gehaktbal met wat patat 10 euro kan echt niet. Al met al voor de gemiddelde Nederlander niet aan te raden, met die centen kan je veel leukere dinoen mee doen.

Beoordeling gegeven door Jan Pint.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-1-2017

Datum beoordeling: 6 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na het lezen vd recensies twijfelden we of we wel moesten gaan maar het was al beloofd. Gelukkig maar want wat hebben we een leuke dag gehad! Wel vriendelijk personeel, wel heel veel te doen voor 3-5 jaar, waar vindt je nu een achtbaan waar een meisje van 3 in mee mag? Wel schone toiletten, wel ruimte om je jas op te hangen, en ja, cadeaus ed zijn prijzig maar waar niet bij dit soort gelegenheden. Onze dochters hebben al hun helden gezien, de hand geschud en geknuffeld en daarnaast reuze leuk gespeeld, zelfs buiten met de -8 van vandaag. Minpunt? Wij vonden het water bij het vlot te toegankelijk voor kleine kindjes, een struikel partijtje en je kind ligt in het water. Hek mag dichter en/of personeel er bij.pluspunt? Onze kaarten waren eigenlijk niet meer geldig maar na een telefoontje met Plopsaland werd ons zonder enig gedoe toegezegd dat dit geen enkel probleem was!

Beoordeling gegeven door Marjolein85.

1 x maar NOOIT meer, wat een drama zeg!
1 11111

Bezoekdatum: 20-08-2016

Datum beoordeling: 20 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Jullie moeten je werkelijk doodschamen Plopsa Coevorden! Onvriendelijke mensen, alles is absurd duur, en laat ik het nog maar niet hebben over de eigenlijk maar hele kleine ruimte met wat attracties. Dit kun je echt geen pretpark noemen. En hier kun je je echt geen hele dag vermaken. Een middag was al lastig... Eten is hier niet te betalen. 3 euro voor een heel klein bakje friet, waar je nog 60 cent voor een ieniemienie zakje mayo bij moet leggen. (voor een normale portie mayo ben je toch drie zakjes á 60 cent nodig) Een muffin voor 3,50!! (en nog droge troep ook!) 3,80!!!! voor een flesje water! En op een zaterdagmiddag is er gewoon maar weinig te doen. Nou ik snap waarom: Iedereen die 1 keer geweest is, komt gewoon geen 2e keer weer terug. Daarnaast is jullie personeel niet allemaal even vriendelijk. Niet behulpzaam. Klanten in het restaurant moeten hun frikandel maar uit de muur gaan halen, helemaal aan de andere kant van de ruimte. Kom je daar, is het loket dicht, en de muur LEEG! geen enkele kroket of frikandel. (waar je overigens 2,50!! voor betaald) Voor een aantal dingen moet je gewoon extra betalen (schminken, bootjes, eendjes vangen), bovenop de entree, die normaal gesproken 18,75 is als je geen kortingsbon of kortingscode hebt. Een belachelijk hoge prijs voor wat je ervoor krijgt. + 6 euro voor je parkeerkaart + heel veel geld voor eten en drinken. Niet alle attracties zijn open, zeker aan 't eind van de dag, dan wisselen ze per 2 attracties af, zodat ze per 2 attracties maar 1 medewerker hoeven in te zetten. Echt slecht! En wat me hieronder in de reacties opvalt, er zijn hoop mensen die niet zo te spreken zijn, maar enkel de mensen die een positief iets schrijven krijgen een reactie van jullie. Nou ja, ik hoop dat ik met het schrijven van deze reactie de mensen die twijfelen om jullie te bezoeken, de twijfel kan wegnemen door te zeggen, ga niet. En als je gaat: tas mee met eten en drinken.

Beoordeling gegeven door Caroline.

Veel te duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25-10-2015

Datum beoordeling: 25 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

Entree hadden wij nog met korting maar eenmaal binnen zijn wij ons dood geschrokken van de prijzen voor het eten en drinken, 2.30 voor een simpel pakje caprisonne.. 5,- voor een kleine sluss puppy, wij waren met 4 personen waarvan 2 kinderen 110 euro kwijt (50 euro entree) echt te zot!

Beoordeling gegeven door wendy.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 juni 2015

Datum beoordeling: 5 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Gewoon een voldoende naar een klein.misverstandje over de lengte van onze oudste heeft ze zich prima vermaakt. Met veel figuren op de foto geweest.

Beoordeling gegeven door Twan.

waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19042015

Datum beoordeling: 27 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Aan buitenkant mooi nieuw gebouw van binnen ziet het er ook gelikt netjes uit. Maar dan ! vieze toiletten totaal geen speel tributen voor mijn kinderen 1 t/m 5 jaar Om de bekende figuren hoef je er niet heen te gaan want die liggen alleen voor een schrikbarende dure prijs in de toch al veel en veel te dure winkel in pluche Eten en drinken als je de prijzen hebt gezien dan heb je je buik al vol.De entree prijs had al wel een all in formule kunne zijn en dan ook dit nog. Ik stond met een medewerker te praten die zelf ook aangaf dat er wel heel veel klachten overal over waren. ( hij gaf mij zelfs een tip om met mijn kinderen naar het Kinderspeelparadijs coevorden cowboys en indianen te gaan) dit zegt waarschijnlijk al genoeg over de werksfeer, ook deze allemaal jonge medewerkers moesten het eten en drinken daar gewoon voor de volle pond kopen. Het was ons in ieder geval een hele dikke vette tegenvaller. Kinderen waren zeer teleurgesteld. 1 ding zijn we er wel mee op geschoten wij kregen via medewerker wel een geweldige tip hier zijn we 1 week later geweest. Waren wij hier nu maar direct naar toe gegaan want dit was echt in 1 woord helemaal geweldig. hier konden de kinderen tenminste veel meer zelf doen. minder dan de helft van de prijs op nog geen 3 km afstand van de huttenhuegte ergens op het industrieterrein in coevorden gebruik je verstand en laat die Belgen deze grap in eigen land uitvoeren. Onze keuze is in ieder geval voor de toekomst wel gemaakt.. Namens Fam van Dongen dank voor de tip en ons zie je helaas nooit en dan ook echt nooit meer terug.

Beoordeling gegeven door fam van dongen.

Prijzig maar wel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-02-2015

Datum beoordeling: 22 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks dat mensen het prijzig vinden en het in eerste instantie duur lijkt, vond ik het toch waar voor mijn geld. Het is wellicht daardoor niet overvol ( ik was er op een zondag in de vakantie) waardoor je heel relexad de attracties af kan gaan. Behalve voor mijn dochter ook voor mezelf wel prettig. Daardoor veel kunnen doen. Als ik ergens een hekel aan heb is in de rij staan voor een attractie. Heb ik hier niet gehad. Shows zijn wel leuk voor de kinderen, er lopen poppen rond, en het ziet er echt prachtig en verzorgd uit, dat moet gezegd worden. Wc's picobello, personeel gewoon aardig, geen problemen mee gehad. Zelf eten en drinken meenemen omdat je het duur vindt? Maken ze geen probleem van. Is in sommige parken wel anders. Kortom: leuke dag gehad, vooral voor mijn dochter van 3,5. Ze durfde niet in eleke attractie, maar er is genoeg vertier om een dagje te vermaken voor jong en oud(er).

Beoordeling gegeven door Marc van Lohuizen.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3-1-2015

Datum beoordeling: 8 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Veel te duur voor wat het is,zeer ongeïnteresseerd Personeel stonden zowat te slapen bij de attracties . Flauwe bobo show,kluisjes 5 euro,dus houden de mensen met hun jassen bankjes en stoelen bezet Geen lepeltje bij de koffie,pak maar een rietje om te roeren zeiden ze

Beoordeling gegeven door Dikkiedik.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2014

Datum beoordeling: 7 november 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuk dagje uit! Het is netjes en een overzichtelijk park! Onze kinderen van 4 en 1 jaar hebben zich prima vermaakt en de ouders ook! Ook nog wat in het winkeltje gekocht, ze verkopen niet alleen maar dure artikelen.

Beoordeling gegeven door ilse.

Best leuk maar te duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-10-2014

Datum beoordeling: 23 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kaartjes gekocht via Intertoys, dus dan valt de entree mee vergeleken met de 18 euro die ze aan de kassa per persoon vragen. Het is er niet heel groot, maar toch zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar wel wat leuke attracties. Wat ze absoluut niet goed doen, zijn de belachelijke prijzen voor eten en drinken, een kant en klaar pannekoek 4,50 of een heel klein kopje cappucino voor 3 euro zijn hier een voorbeeld van. Ook een kleinigheidje uitzoeken in de speelgoedshop, laat je wel uit je hoofd. Dan nog 6 euro voor het parkeren, en als je een foto die gemaakt is van je kind met een van de studio 100 figuren wil meenemen kost dit 10 euro. Logischerwijs zag ik dat de meeste foto’s achterbleven in Plopsaland. Nee het totaalplaatje klopt niet helemaal en dat heeft met name met de prijstelling te maken. Overigens was het er ook erg rustig voor een dag in de herfstvakantie, misschien een teken aan de wand ?

Beoordeling gegeven door Adriaan de Vries.

gaaf
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8september2014

Datum beoordeling: 28 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is er super leuk voor mijn kids. ze vonden de actraties en de activiteiten ook heel leuk. er was goed eten en drinken. ik vond zelf de veiligheid ook heel erg goed. het was ook niet duur. het mag wel wat langer open.

Beoordeling gegeven door iris.

goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-03-2014

Datum beoordeling: 13 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

te weinig voor de aller kleinste kinderen en de prijs is ook wat aan hoge kant te niet veel van kabouter plop gezien

Beoordeling gegeven door f.kapper.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 januari

Datum beoordeling: 17 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

is niet al te groot, maar je kunt je er zeker een dag vermaken en lekker overzichtelijk

Beoordeling gegeven door alice.

Tof voor de kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 augustus 2013

Datum beoordeling: 19 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Als belgen waren we verrast dat er naast Center Parks De Hutteheugte ook een Plopsaland indoor was. We zijn al eens in hasselt geweest en dat vonden de kinderen best leuk, zolang je ze laat doen. Voor ons wat het supper dat we even rust hadden. Al moesten we ze bij het verlaten van het park wel meesleuren. Het zou iets goedkoper mogen zijn maar als je vergelijkt met bijvoorbeeld cinema heb je dan wel weer uren waar voor je geld. Maar als het aan de kinderen lag ...

Beoordeling gegeven door Nico Dhaeze.

te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te duur. wij, 2 volwassenen en 2 kinderen waren € 45,- kwijt met dank aan goede kortingskaarten maar het park is het niet waard. Voor kleine kinderen (2,5 jaar) amper wat te doen en voor iets oudere kinderen laat het weinig aan de eigen fantasie over. Mijn oudste (6,5 jaar) heeft zich alleen vermaakt bij de verkeerstuin en op de hoge glijbaan met matjes. Consumpties zijn belachelijk duur; 2 kleine ijsjes (n.b. Bumba en Piet piraat) en 2 flesjes (33cl) water waren wij €10,-! kwijt. Ook de winkel waar ze de studio 100 spullen verkopen is vreselijk duur. Bijna niets te vinden onder de € 10,- en wat je dan nog vond was alleen maar prullaria! Kortom zeer teleurstellend. wij zijn de dag daarna naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest, dat is pas een leuk park! echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 8 augustus 2013

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Onze situatie. We dachten een leuk dagje uit te gaan maar kwamen al snel van een koude kermis thuis. Na drie kwartier hadden we het eigenlijk wel weer gehad met het park, ook de kinderen waren allebei teleurgesteld. Twee volwassenen betalen 17,99 euro p.p. hebben niks aan het speelpark zijn eigenlijk mee voor begeleiding. Kind van 86 cm (met schoenen aan) betaal je 9,99 euro. Tot 85 cm gratis. Geen discussie over mogelijk dat hij voor die ene centimer toch gratis naar binnen mocht. Kind van 1,04 m betaal je 17,99 euro (vol tarief dus). Tot 1 meter kost entree 9,99 euro. Kind van 86 cm mocht haast in geen enkele attractie alleen in de speeltuin, van de hoge glijbaan en in een draaicarrousel. We werden vaak geweigerd bij attracties vanwege een 3 centimeters die ons kindje tekort kwam in lengte, ook al ging je mee voor begeleiding. Kind van 1,04 m mag in een aantal attracties meer maar eigenlijk bijna elke keer alleen onder begeleiding van een volwassene. Parkeren kost 6 euro. Consumpties zijn zeer prijzig. Bijv. een ijsje kost gemiddeld 2,50 à 3,00 euro, dat tikt dus al gauw aan met ons viertjes. Kortom we waren voor net een uurtje (speelplezier) 69,96 euro kwijt (zonder consumpties). Nou je raad het al ons zien ze daar nooit weer! Owja en alle personeelsleden stonden erbij als slappe vaatdoeken.. Totaal GEEN aanrader Plopsaland Coevorden!

Beoordeling gegeven door Lilian.

schandalig slecht!!!
1 11111

Bezoekdatum: 30 juli 2013

Datum beoordeling: 30 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met mijn mindervalide man (rechterbeen verlamd) en twee jonge kinderen (4jr en 5 maanden) geweest. Bij entree werd ons direct al vertelt dat men ons de toegang 'helaas' niet kon weigeren omwille van de discriminatie wet, moesten wij verplicht een contract ondertekenen om als mindervalide alsnog gebruik te kunnen maken van de attracties, en kregen wij speciale polsbandjes alsof alleen de rolstoel niet Obvious genoeg is voor het personeel. Bij de attracties diverse malen op een zeer onvriendelijke manier aangesproken door het personeel, wat uitmondde in nog onvriendelijkere discussies wijzend naar mijn partner. Personeel denkt totaal niet mee, zo moest mijn partner verplicht blijven staan op de zeer steile helling bij de uitgang van de achtbaan omdat het perron om beleidsredenen niet toegankelijk was toen hij met onze zoon wilde instappen, en werd mij verzocht de baby ALLEEN beneden te laten staan zodat ik met mijn partner mee kon in de attractie etc.etc. DRAMA! - Zeer onvriendelijk personeel - Belachelijk dure horeca - Niemand aanwezig om te bedienen in de horecagelegenheid (10 minuten staan wachten) - Vieze uitgedroogde broodjes - Onvriendelijk/discriminerend tegen mindervalide personen. + Schoon

Beoordeling gegeven door Opmeer.

vrolijk en een leuk park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-05-2013

Datum beoordeling: 20 mei 2013

Reisgezelschap: met vrienden

vriendelijk verwelkomt door piet piraat met vrolijke muziek op de achtergrond, een schoon en kindervriendelijk park, niet al te groot en neem zelf wat te eten en drinken mee.

Beoordeling gegeven door Punter.

Wow
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2012

Datum beoordeling: 21 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Schoon! Mooi! Overzichtelijk! Veilig! Leukste uitje ooit aldus zoon van 4. Zoon van 6 heeft zich prima vermaakt en voor jongste 3 mnd waren en voldoende zitjes om te voeden en kon je prima op locatie verschonen (verzorgen) Locatie is wel wat donker, als ik dan toch een minpuntje moet noemen. Eten is duur, maar als je het meeneemt kun je dat wel gezellig nuttigen op een van de vele zitjes.

Beoordeling gegeven door Annemarije.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17 okt

Datum beoordeling: 19 oktober 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

vader, moeder, kind 2x opas en Oma's Het park is haast het zelfde als in Hasselt Belgie, wat op valt is dat het eten en drinken hier uitermate duur zijn, kleine kinderen kunnen veel beter thuis blijven.. Wat betrefd de show van Boomba, een grote afgang, de helft wordt op een televisiescherm geprojecteerd, en is een kopie van Hasselt. NOOIT MEER !!!!!!!!! hebben ruim 250 km gereden, hadden beter iets anders moeten ondernemen,. zonde van je geld!!!

Beoordeling gegeven door koster.

kleinschalig en duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 oktober 2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Entreeprijs te hoog voor hetgeen geboden wordt. Attracties leuk voor kinderen groter dan 1 meter. Wel netjes en schoon. Neem eigen eten en drinken mee, het eten en drinken is daar nogal prijzig.

Beoordeling gegeven door Paars.

Duur en 'klein'
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dure prijzen! En maar weinig attracties.. Het is wel mooi aangekleed, en de 'shows' zijn leuk, maar daar is dan ook alles mee gezegd

Beoordeling gegeven door Elzinga.

erg duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 5 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

alles erg duur jas kwijt kost 5 euro frikandel uit muur 2,50 je word er echt uitgebuit

Beoordeling gegeven door s de hoop.

superleuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-9-2012

Datum beoordeling: 4 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Een leuk dagje uit met jonge kinderen. Ons zoontje van 2 heeft zich super vermaakt. Ziet er erg mooi uit, leuk om een keer te zien. Zeker een aanrader! Overigens niet voor kinderen die een stuk ouder zijn.

Beoordeling gegeven door familie.

belachelijk duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: week 30

Datum beoordeling: 30 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Onze zoon is 1.01m en moest de volle pond betalen. Onze dochter is een tiener. Wij waren zwaar teleurgesteld toen wij binnenkwamen. Onze zoon mag overal in mits begeleid. Dit betekende dus niet dat zijn zus hem mocht begeleiden. Nee moet begeleid worden door een volwassene. Je kunt je er prima 2 uur vermaken, maar wat je er voor moet betalen en wat je ervoor krijgt...voor die 20 euro pp ga ik liever naar een dierentuin of leuk attractiepark. Oh ik heb een trouwens wel iets gevonden onder de 10 euro, een placemat! Wij gaan nooit meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

flop
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 juli

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

kinderen mogen lang niet overal al durven ze wel, eten en drinken ook schandalig duur voor wat je krijgt. atracties zijn wel mooi en personeel is ook aardig. wij komen hier waarschijnlijk niet weer

Beoordeling gegeven door m van ommen.

review van medewerker
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: velen

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik wil een eerlijke beoordeling geven. dus het is een beetje moeilijk omdat ik er werk aan de andere kant ook weer niet. Je kind kan het best een meter zijn dan kan hij/zij er met begeleiding bijna overal in. vanaf 1,30 kan hij/zij overal in zonder begeleiding vanaf 1,40 vallen de botsauto's en bumperbootjes af. wat ook wel logisch is van het formaat van de wagentjes. door de stempels die de kinderen krijgen hoeft er nauwelijks gemeten worden behalve bij de attracties waar het kind dan 1,20+ moet zijn maar meestal is dat zo gedaan met een duidelijke stok. echter moet ik wel zeggen dat er wel wordt gemiereneukt over centimeters maar houd je als medewerker er niet aan heb je direct gezeur.(misschien voor de mensen die het niet begrijpen en zo een park heeft uiteindelijk toch de verantwoordelijkheid) dus is uw kinjd kleiner dan 96 cm blijf thuis het kind heeft dan 3 attracties en een speelboom. over de prijzen kan ik niks zeggen omdat ik niet op de horeca zit. echter stoort het raam, wat ook al vaker wordt gemeld, mij ook zeer. het houdt het licht ook tegen in de zomer maar met welk gevolg.

Beoordeling gegeven door Ronald .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: week 29

Datum beoordeling: 25 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben plopsa land bijgeboekt bij ons vakantie verblijf, mijn zoontje van 2.5 is 96 cm en mocht onder begeleiding bijna overal in. het fijne is als je er met kleine kinderen bent geen uren met ze in de rij hoeft te staan.mijn dochterje van 6 mocht overal alleen in, heeft zich er prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door Sabine.

Superdag gehad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juli 2012

Datum beoordeling: 20 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben met onze 2 zoontjes (2,5 en 6 jaar) en opa en oma echt een topdag gehad! Omdat we in de zomervakantie gingen waren we erg bang voor lange rijen en extreme drukte, maar het was gezellig druk/rustig. De auto is prima te parkeren en je hoeft niet ver te lopen. De styling van de al is waanzinnig mooi, er is aan zoveel details gedacht en er is veel creativiteit gebruikt. Je stapt echt in een andere wereld. Er zijn niet veel attracties, maar voor onze kinderen was het allemaal prima. Lekker overzichtelijk allemaal. Alles is goed verzorgd en schoon (ook de toiletten en de speciale ruimtes om te verschonen). We hebben ook nog even buiten gezeten en daar hebben de kids zich pria vermaakt met de klimtoren en de fonteinen. De merchandise is idd erg prijzig en ook voor wat snoepjes oid met je diep in de buidel tasten. Al met al erg leuke dag gehad en zeker een aanrader om eens heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Familie.

te duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet gaan als je kinder korter is dan 1 meter. Tot 9 jaar is leuk. Entreeprijzen veel te duur. Hadden zelf eten en drinken mee, want consumpties erg prijzig. Het is niet groot, maar wel leuke attracties. Ik zou niet gaan als ik de volledige prijs moest betalen, dat is het niet waard.

Beoordeling gegeven door Fens.

saai
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 20 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

De kinderen waren al snel uit gekeken met het commentaar ... je kunt hier bijna niets zelf doen. Zitten en een rondje laten draaien of vliegen en dat is het dan. De achtbaan stelt niks voor. Je bent zo 100 euro kwijt en wat krijg je er voor terug? Erg weinig in onze ogen. En denk je nog 5 euro over te hebben per kind om wat in het winkeltje te kopen dan moet je wel heel erg goed zoeken want daar is vrijwel niets voor te vinden. Echt schandalig wat het allemaal kost. Het enige wat ze leuk vonden uiteindelijk was de gele glijbaan met matjes.

Beoordeling gegeven door wijers.

Teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31-05-2012

Datum beoordeling: 31 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel van gehoord, echter weinig attracties en alles veel en veel te duur. Meer geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6 dan voor de kleintjes. Voor de kleintjes een draaimolen en een ballenbak en speeltuin. Om daar nu 50 euro voor uit te geven? Volgende keer maar weer naar een gratis park. Gisteren naar kabouterland Exloo geweest.. Aanrader. Veel leuker en veel goedkoper. www. kabouterland.nl

Beoordeling gegeven door Patrick.

leuk voor kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-4-2012

Datum beoordeling: 9 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Kinderen tussen de 3 en 10 hebben hier volgens mij een hele leuke. voor ouders tja lekker in het zonnetje buiten is voor mij beter dan de hele dag slenteren van attractie naar attractie. kortom een mooie veilige aanrader voor jonge kinderen.

Beoordeling gegeven door familie van dorsten .

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 maart 2012

Datum beoordeling: 19 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Te duur voor wat je krijgt. We hadden er heel wat van verwacht. Ook de entreeprijs doet het een en ander verwachten... Maar toen we naar binnen liepen viel het gelijk tegen. Erg klein. Wel erg schoon en mooi. Maar diverse attracties waren nog niet open. (Zondag's 10.30 uur) En de consumpties waren schandalig duur. 2,50 voor een raketijsje! Na 1.5 uur hadden we het wel gezien. Als afscheid vroeg mijn zoontje nog om een ballon. Een helium gevulde Samson-ballon. 10 euro !!!! Na de ijsjes en een souvenirtje was ik al door mijn contant geld heen. Moest ik pinnen voor een ballon. Nou, echt niet!! Zelfs de dame achter de kassa vertrouwde me toe "ik zou het zelf ook niet kopen hoor". Dat was in ieder geval eerlijk. Samengevat: In verhouding tot wat je krijgt is het te duur.

Beoordeling gegeven door A.L..

Tegenvaller!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 Maart

Datum beoordeling: 18 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

HEEL klein en erg duur!!! Voor mijn dochter van 2 een erge tegenvaller wat ze mocht bijna nergens in.. Ook de horeca erg duur,weet dat het duur is op een park maar dit!!! We gaan zeker niet nog een keer!!

Beoordeling gegeven door Karin.

Vreselijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: november 2011

Datum beoordeling: 8 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Te duur voor wat je krijgt. Gedoe met lengte van kinderen en toegang tot attracties. Blauw getinte ramen waardoor er een licht naar binnen schijnt waar je hoofdpijn van krijgt en misselijk van wordt. Hoge plafonds, erg veel resonantie en lawaai (terwijl het niet eens zo druk was). Je bent er zo uitgekeken. Na twee uur zijn we weg gegaan. Het was een verademing om weer buiten te zijn. Nooit weer.

Beoordeling gegeven door fam. van Nijhuis.

Leuk!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03 maart 2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn gisteren naar Plopsaland Coevorden geweest. De laatste dag van de voorjaarsvakantie. Volgens de druktelijn (zie website Plopsaland) zou het rustig worden en dat was het ook. Wij waren met: papa, mama, dochter van bijna 6 en zoon van net 3 jaar en wij hebben ons van 11:15 tot 17:15 uitstekend vermaakt. Personeel vriendelijk, park mooi, nieuw en schoon en attracties goed en echt leuk. We hoefden nauwelijks te wachten. Zo op het eerste gezicht is het park niet groot en dat klopt. Maar wat er is is goed en leuk. Onze kids hebben met liefde 8x in de Piratenachtbaan gezeten en wij ook, want wat is die leuk! Verder favoriet: de vuurtoren en de glijbanen met de matjes. Verder hebben we nog een Bumbashow gezien. Die clown is wel een prof maar onze kids zijn gewoon geen Bumbafans, maar toch was het leuk genoeg. Dochterlief is met Mega Mindy op de foto geweest. Zij was er maar kort maar ze deed het leuk hoor. Het eten was zeer goed (!) en niet goedkoop, maar voor een versgebakken broodje en lekker koffie hebben wij ook wel wat over. Een lekkere salade hebben we ook gehad zeg, vers! Onze opinie: Kleiner dan een meter? Niet gaan, dat is gewoon zonde want dan mag je vrijwel nergens in. Maar dit park is een absolute aanrader voor kinderen van 3 t/m 6. Maar er is te weinig voor een abonnement. Gewoon 1 of 2x per jaar is leuk.

Beoordeling gegeven door Ten Lande.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-03-2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn gisteren naar Plopsaland Coevorden geweest. De laatste dag van de voorjaarsvakantie. Volgens de druktelijn (zie website Plopsaland) zou het rustig worden en dat was het ook. Wij waren met: papa, mama, dochter van bijna 6 en zoon van net 3 jaar en wij hebben ons van 11:15 tot 17:15 uitstekend vermaakt. Personeel vriendelijk, park mooi, nieuw en schoon en attracties goed en echt leuk. We hoefden nauwelijks te wachten. Zo op het eerste gezicht is het park niet groot en dat klopt. Maar wat er is is goed en leuk. Onze kids hebben met liefde 8x in de Piratenachtbaan gezeten en wij ook, want wat is die leuk! Verder favoriet: de vuurtoren en de glijbanen met de matjes. Verder hebben we nog een Bumbashow gezien. Die clown is wel een prof maar onze kids zijn gewoon geen Bumbafans, maar toch was het leuk genoeg. Dochterlief is met Mega Mindy op de foto geweest. Zij was er maar kort maar ze deed het leuk hoor. Het eten was zeer goed (!) en niet goedkoop, maar voor een versgebakken broodje en lekker koffie hebben wij ook wel wat over. Een lekkere salade hebben we ook gehad zeg, vers! Onze opinie: Kleiner dan een meter? Niet gaan, dat is gewoon zonde want dan mag je vrijwel nergens in. Maar dit park is een absolute aanrader voor kinderen van 3 t/m 6. Maar er is te weinig voor een abonnement. Gewoon 1 of 2x per jaar is leuk.

Beoordeling gegeven door Ten Lande.

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16.02.2012

Datum beoordeling: 16 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

met 2 oma's mamma en kleindochter naar plopsaland in coevorden geweest, 48,00 intree en toen, wat een tegenvaller. 2 minuten megamindy en 1 minuut plop gezien wat een vreselijke afgang, zoveel geld voor 2 uurtjes. 3 chocomel en een slush puppy 16 euro, werkelijk een aanfluiting. Met het personeel valt niet te praten. Er loopt veel personeel rond, trek er één een pak aan en laat die rond lopen, de kinderen wachten er op.

Beoordeling gegeven door p schipper.

snel gezien
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2010 en 2011

Datum beoordeling: 19 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We (4 personen) wonen dichtbij, dus kunnen op de fiets. Jassen leggen we gewoon op de kastjes. En in een rugzak gaan de kostbare spullen en eten en drinken. Drinken en eten nemen we dus ook gewoon mee. Letten ze toch niet op. Dat scheelt al gauw (als je twee keer wat drinkt met een kleinigheid erbij) 50 euro; 2,50 euro voor een raketje of een pakje sap wat in de supermarkt 25 cent kost vind ik echt absurd. Entreekaartje valt wel mee, want we krijgen 50% korting, maar na 2 uur zijn de kinderen echt wel uitgekeken en dan vind ik het best prijzig. Ze vinden alles één keer leuk en de glijbaan nog het meest, want daar kun je wat zelf doen en bij de rest is het voornamelijk in de rij wachten om vervolgens stil te moeten zitten in de attractie. Moe worden ze van het wachten, niet van de actie. We zijn nu vier keer geweest sinds de opening en voorlopig gaan we ook niet weer. De oudste van bijna 7 vindt het al niet eens zo leuk meer. De figuren zeggen hem niet zoveel meer. En wil je een kleinigheidje uit de winkel meenemen als herinnering .... succes met zoeken naar iets onder de 10 euro ... ik heb het niet kunnen vinden.

Beoordeling gegeven door Jantink.

Buitengewoon fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-12-2011

Datum beoordeling: 31 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt een bijzonder mooi park met een hoog veiligheidsgevoel. Intreeprijs viel best mee want het is eenvoudig kortingkaarten te vinden. Kinderen kunnen niet weg lopen en mocht je ze even kwijt zijn loopt het personeel met ze rond om de ouders te zoeken. Er zijn 22 attracties waarvan enkele voor kleine kinderen, die werden door ons niet gebruikt. Absoluut schoner en hygienischer is niet mogelijk. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. ondanks alles zo'n twee jaar oud is ziet het er uit als nieuw. Wij hebben ons de hele dag vermaakt en de kinderen zouden nog wel langer willen blijven maar ja er is een moment van sluiten. Er speelde ook de echte BoBo en dat viel ook in goede smaak. En ja vele mensen zeuren over de horeca prijzen, maar verse friet, echte beefburgers en een menu kost ca een tientje en gewoon restaurantkwaliteit dus dat was goed te doen. De hele snackmuur doet 2 euro. De winkel is wel duurder prijzen zijn ca 2 euro hoger dan bij de website van bart smit, maar goed dan heb je het wel direct. En parkeren, tja mooie nieuwe verlichte parking zonder rotzooi voor 6 euro per dag, ik betaalde 20 euro voor een dag in utrecht dus ach het valt wel mee. Wij hebben ons zeer goed vermaakt met drie kinderen en gaan zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door J.H. Nijboer.

Kleine kermis
1 11111

Bezoekdatum: 21 dec. 2011

Datum beoordeling: 30 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks dat het klein is hebben de kinderen vermaakt. Maar wat een prijzen! Belachelijk duur qua verhouding. En dan nog 6 eu betalen voor een parkeerplaats wat onverlicht is en een zwembad lijkt bij regen. Nee geen volgende x..

Beoordeling gegeven door fam.zaaijer.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: november 2011

Datum beoordeling: 6 december 2011

Reisgezelschap: gezin

inderdaad niet groot van binnen en ja ook ik vind het duur. maar wel verzorgd en mooi aangekleed. Supervriendelijk personeel. Het deed mij denken aan Disneyland in het klein.

Beoordeling gegeven door Jolijn.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: jan mrt mei aug okt

Datum beoordeling: 7 november 2011

Reisgezelschap: gezin

wij zijn dit jaar al 6 keer geweest,wij krijgen 50% korting omdat we een dierentuin kaart hebben,ik vindt de entree anders ook best pittig. Maar veder kan ik alleen maar positief zijn het is een geweldig mooi park klein ja de kinderen moeten een keer vaker in de zelfde actracties,maar de kinderen vinden dit helemaal geen probleem wij blijven ook altijd van de openingstijd tot sluitingstijd en vervelen ons geen moment over de kosten ja het is er wel duur maar slagharen is ook duur en al die andere parken oplossing wij nemen altijd alles van huis mee personeel top

Beoordeling gegeven door esther koster.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: jan mrt mei aug okt

Datum beoordeling: 7 november 2011

Reisgezelschap: gezin

wij zijn dit jaar al 6 keer geweest,wij krijgen 50% korting omdat we een dierentuin kaart hebben,ik vindt de entree anders ook best pittig. Maar veder kan ik alleen maar positief zijn het is een geweldig mooi park klein ja de kinderen moeten een keer vaker in de zelfde actracties,maar de kinderen vinden dit helemaal geen probleem wij blijven ook altijd van de openingstijd tot sluitingstijd en vervelen ons geen moment over de kosten ja het is er wel duur maar slagharen is ook duur en al die andere parken oplossing wij nemen altijd alles van huis mee personeel top

Beoordeling gegeven door esther koster.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16-11-2011

Datum beoordeling: 18 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park zelf heeft 12-15M gekost. Omzet eerste halfjaar 400.000 bezoekers x 20 euro (gem besteding) 8M, ga der maar van uit dat ze de investering eerst snel terug willen verdienen voordat ze een uitbreiding gaan doen. 17 euro voor een entree is te duur voor 5/6 attracties.

Beoordeling gegeven door Cowtje.

geldklopperij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16 oktober 2011

Datum beoordeling: 16 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Vandaag een dagje naar plopsaland coevorden geweest. We hadden een kortingsbon via dagblad tubantia en kregen 6 euro korting per kaartje. Die korting was alleen voor diegene die volle pond moesten betalen van 18 euro per kaartje. We waren er met drie volwassenen, twee kinderen (van bijna vier en bijna drie) onder 1 meter en een baby van 3 maand (gratis). Toen we het van buiten zagen leek het heel groot. Eenmaal binnen na 61 euro te hebben betaald. Schrokken we er van hoe klein het is. Het ziet er heel mooi uit maar er zijn maar een stuk of twaalf attracties waarvan een er zeker drie niet geschikt waren voor de kleinere kinderen en van de rest bijna alles onder begeleiding van ouders. rond het middaguur kregen we honger. Die kun je daar beter niet krijgen. Een kipcorn kost drie euro, een kroket etc. 2,50 een blikje cola kost 2,50 etc. Het is echt schandalig. In het winkeltje word je ook niet vrolijk van de prijskaartjes. Helaas voor de kinderen maar die kwamen er met lege handen uit. We hadden ons er op verheugd maar we hadden beter naar een ander pretpark kunnen gaan. Parkeren kost ook nog 6 euro per auto.

Beoordeling gegeven door N. Booij.

één keer was leuk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8 oktober 2011

Datum beoordeling: 9 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

met 4 volwassenen en 2 kinderen (1,20 en 1,09m) en 2 auto's op 8 oktober naar Plopsa Coevorden geweest.Wij hadden geen eten of drinken bij ons,dat doen we nergens.De kinderen mochten overal in,hetzij alleen danwel onder begeleiding van een volwassene.De bootjes zijn leuk,maar het bassin is veel te klein,ze kunnen elkaar amper passeren.Die hebben zich prima vermaakt,voor volwassenen is er minder te doen,dus verval je al snel in koffie drinken.We zijn hier geweest van 1100 uur tot 1645,als de kinderen het leuk vinden kunnen ze zich er wel vermaken.Het gebeuren is klein,en staat in geen verhouding tot de gevraagde entreeprijs.Wij hadden indertijd zegels gespaard bij de C-1000,dus kregen 5 euro korting pp.Het aanbod van het restaurant is erg beperkt en veel te duur.Een maaltijd voor 4 volwassenen en 2 kinderen kwam ons op 75 euro te staan.De souvenirwinkel,welke aan het eind van de dag ook met een bezoek is vereerd,is ca.120 euro rijker geworden.Het wegrijden van de parkeerplaats voegde ook nog eens 12 euro aan het totaal toe.Het was leuk om het eens gezien te hebben,maar wij komen hier niet weer.Verder zijn er in de gevel ramen geplaatst,die ervoor zorgen dat als je naar buiten kijkt,de lucht altijd blauw is.Nadeel is de vreemde lichtkleur die je binnen krijgt,alle gezichten worden bleek,net of is iedereen ziek.Wij werden onwel door het licht binnen,en dat is voor ons een extra reden om hier niet terug te komen.Als je hier toch met alle geweld naar toe wilt,ter indicatie,wij waren voor deze dag in totaal ongeveer 450 euro kwijt.Voor dit geld,en veel minder kun je beter eens op bezoek gaan bij Speelstad Oranje,of het pretpark Slagharen,of Drouwenerzand,enig nadeel is dat dat buiten is.

Beoordeling gegeven door S.Koopman.

schandalig
1 11111

Bezoekdatum: 07-10-2011

Datum beoordeling: 7 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Duur voor een kermis, waar kinderen beneden de 4 jaar niets te doen hebben.

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 oktober

Datum beoordeling: 2 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gingen met twee kinderen van 4 en 6 jaar. We waren er om 10:30 en om 17:30 wilde ze steeds niet naar huis! Heel schoon en netjes. Vriendelijk personeel. We gaan zeker weer!! (let erop dat je kinderen minimaal 1 m is, anders is er weinig te doen voor hun. Voor kinderen langer dan 1 meter is het een paradijs!)

Beoordeling gegeven door C.M.

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 oktober

Datum beoordeling: 2 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gingen met twee kinderen van 4 en 6 jaar. We waren er om 10:30 en om 17:30 wilde ze steeds niet naar huis! Heel schoon en netjes. Vriendelijk personeel. We gaan zeker weer!! (let erop dat je kinderen minimaal 1 m is, anders is er weinig te doen voor hun. Voor kinderen langer dan 1 meter is het een paradijs!)

Beoordeling gegeven door C.M.

te duur en te weinig te doen voor kleine kinderen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7-09-2011

Datum beoordeling: 15 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze dochter van 2 jaar mocht bijna nergens in, terwijl ze wel overal in wilde. De bumba show hadden we thuis al op DVD en er was maar 1 show per dag. De kosten waren duur en stonden totaal niet in verhouding tot wat er te doen was voor haar leeftijd. Eten en drinken was veel te duur. En met zoveel ruimte op het parkeer terrein en omgeving begreep ik totaal niet waarvoor de hoge parkeerkosten bedoeld waren.

Beoordeling gegeven door N.N..

duur maar goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 september 2011

Datum beoordeling: 10 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ja, het klopt dat Plopsaland Coevorden duur is, duurder dan andere (indoor) parken. Natuurlijk betaal je ook voor de naam, maar in PC (Plopsaland Coevorden) is alles wel heel netjes en schoon, geen aftandse afgebladderde muren, attracties etc. De muren zijn bijv. afgehangen met sterrendoek (zwarte stof met duizenden lampjes) ik weet uit mijn werkervaring (evenementenbranche) dat dit bijv. ook duur is qua aankleding, duurder dan bijv. een verfje. Maar het geeft wel dat magische sprookjes effect wat alle kinderen betoverd. Alle attracties doen het ook en draaien constant en het is er erg schoon (toiletten, vloeren, terrassen, etc.). Of je kiest voor een goedkoper park met minder aandacht voor aankleding/decor en oudere attracties die soms defect zijn of je betaald meer en krijgt daarvoor een mooier en netter attractiepark.. en nee, ik heb geen aandelen en ik werk er ook niet.

Beoordeling gegeven door Gerda.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 29 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij vonden het een leuk park. Ja, het is niet groot en eten en drinken is aan de prijs. Om niet te spreken over de prijzen in de shop. Maar je mag wel je eigen eten en drinken nuttigen en de kinderen hebben het erg leuk gehad. Ook die van mij mag nog niet overal in en durft al helemaal niks. En toch vond ie het leuk, daar gaat het om toch? En heb je een abonnement van de dierentuin Emmen, dan krijg je ook nog een 50% korting!

Beoordeling gegeven door Margreet.

Super!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 juli 2011

Datum beoordeling: 28 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Wat een geweldig park, echt super leuk voor iedereen. Zelfs de volwassenen kunnen hier zich een dagje vermaken. Het personeel is zo vriendelijk, en behulpzaam. Iedereen ziet er verzorgd uit. De hygiene is ook dik in orde, ik heb nog nooit zo'n schoon park gezien. De toiletten blinken en er ligt nergens rommel op de grond. Het eten is vers, de broodjes zijn heerlijk en de taartjes mmmmmmm........

Beoordeling gegeven door Barbara.

Waardloos
1 11111

Bezoekdatum: 10-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

geachte toekomstige bezoeker, ik wil graag even kwijt dat dit park(je) zeer mooi is aangelegd. alles is schoon en goed onderhouden, en dan begint het: tickets besteld via internet (toch een kleine korting) we zijn en blijven nederlanders. €6 bespaard maar kon ze gelijk weer inleveren bij het parkeren. 1 voordeel van online tickets, je kan gelijk doorlopen naar de toegang. Bij de toegang moest mijn zoontje gemeten worden. Helemaal eerlijk gaat het niet. Hij stond er niet goed voor en kregen een stempel. Geen idee waar ze voor stonden want de lengte die zij heeft gemeten werd niet verteld. Bij binnenkomst viel het ons gelijk op dat het erg klein is. Wel mooi aangelegd. Hoezo een plattegrond nodig voor het park? Eerst maar een rondje gelopen 5 minuten van onze tijd hadden we alles al gezien. Van ellende maar wat gaan eten, want ja mijn zoon is niet zo'n avonturier. Maar de ellende bij het eten werd nog groter bijhet afrekenen. Ontzettend duur.Ik weet niet wat de rest van Nederland verdient, maar als ik dit dagelijks doe ben ik met een maand failliet. Dan maar even naar het winkeltje voor een kleinigheidje. 20 euro voor een plopmuts en de kleinste Bumba knuffeltje 15 euro. Wel de laagste prijsgarantie. Elders goedkoper wij betalen het verschil terug. Alleen dan moet je wel weer entre betalen. Laat maar is de knuffel of de muts nog duurder.We halen dan wel wat bij de Bart Smit. Zijn we goedkoper in verhouding. Na 2 uur het grote spectakel van een Bumba Show. Dezelfde die we thuis op DVD kijken. Alleen hier in een theater vorm en een iets groter scherm. Dat was 16.50 per volwassene en 8 euro voor mijn zoon. Tip: koop een plasma en maak er thuis een leuke show van. na 2.5 uur vertrokken. Kleine van 3 geeft al aan dat Plopsa Indoor een straf is en is bang er weer naartoe te moeten. Wij gaan NIET meer. Waardeloos

Beoordeling gegeven door P. Dirks.

dikke vette 1
1 11111

Bezoekdatum: 11-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Waardeloos park,1 grote geldklopperij,en ik zal ook iedereen aanraden om nooit daarheen te gaan. wij zijn vandaag 11-08-2011 gegaan met ons zoontje,toen we binnen kwamen keken we elkaar aan,zo van dit zal toch niet alles zijn?? het is echt klein,en dan sta je in de rij bij een attractie,en dan blijkt dat hij er niet in mag,omdat volgens mevrouw aan het poortje mijn zoontje te klein is,terwijl hij 3 weken terug op het consultatieburo nog 98cm groot was ZONDER schoenen. Dus kind huilen, we zijn meteen vertrokken,want dit slaat alles,want hij mocht dus alleen in de speeltuin(als je dat een speeltuin mag noemen,hier in de tuin,staan meer speeltoestellen als daar,en hij mocht in de draaimolen. Dus naar oranjedorp gereden,en daar had hij toch nog de dag van zijn lleven.100.000x mooier/beter/goedkoper en vriendelijker personeel als in heel die toko daar in dalen. 1x geweest en NOOIT meer

Beoordeling gegeven door van schijndel.

Belachelijk duur geen waar voor je geld!!!
1 11111

Bezoekdatum: 10-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Eens maar nooit weer!!! Heb al verschillende parken gehad,en zelden slechte ervaringen. Wij hebben 3 kinderen,van 1,3 en 6. Wij zijn met de 2 oudsten hier naar toe gegaan. De aankleding van het park is mooi,niks mis mee,ook de figuren die er rond lopen leuk. De attracties erg weinig,en voor mijn 3-jarige was er bijna niks te doen,omdat ze volgens de vele metingen te klein is om ergens in te gaan,gevolg een erg verdietig klein meisje die wel wil,maar niet mag! Als er nu iets anders voor haar was,maar nee!! Buiten is een groot grasveld waar ze b.v hele leuke kleutertoestellen op zouden kunnen zetten. Erg jammer!!! En dan hoef ik het nog helemaal niet te hebben over de dure prijzen die voor b.v. koffie of een ijsje en parkeren betaalt moeten worden. Er zijn gelukkig wel leukere pretparken voor jonge kinderen,jammer omdat we er wel een hoge verwachting van hadden!

Beoordeling gegeven door Rene Homan.

fout
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7-08-2011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen zaterdag met ons dochtertje van 2 naar plopsa geweest. Drie volwassen en onze dochter plus parkeren 65 euro..kassa ! Komen we binnen en jeetje is dat alles? Onze dochterhad de dag van haar leven. maar verder is het een grote studio 100 commerciele geldklopperij. Voor de volwassenen een hele lange dag. De "grote"show in het theater bleek 5 minuten en de rest werd ingevuld door een groot tv scherm met hetzelfde wat je elke dag op tv ziet . Nee dit vind ik gewoon niet kunnen... beetje triest

Beoordeling gegeven door Christiaan Jonker.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 09-08-2011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer slechte ervaring. Onze dochter is 1.01, en wij hadden zelf gemeten en kwamen op 1 meter uit. Bij de ingang gingen ze met een rolmaatje aan de muur haar opmeten. Het moet niet maffer worden voor 1 centimeter 9 euro bijbetalen. Nee, voor deze entreeprijzen kun je veel leuker dingen doen. Volgende keer zitten wij weer in een maisdoolhof of iets dergelijks. Dure entree voor een veredelde kermisattractie. Je betaalt voor de naam en meer is het niet.

Beoordeling gegeven door broek.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 9 augustus 2011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Ik geef een 1 omdat minder niet kan... We waren er vandaag 9 augustus 2011. Bij de kikker atractie kreeg mijn zoon van 5 een uitbrander van een medewerker daar omdat hij met een voetje te dicht bij een hekje zou hebben gestaan?????? Voor de rest is het er erg duur en erg maar dat ook echt erg klein. Nee mensen wilt u werkelijk een leuke dag ga dan iets anders doen want voor de meeste kinderen die eigenlijk in de doelgroep vallen is er niets te doen!!!!!! Wij komen er nooit weer.

Beoordeling gegeven door Lentz.

geweldig!!!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 juli 2011

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is niet groot, maar super leuk opgezet. De kinderen hebben zich er prima 5 uurtjes vermaakt (en wij trouwens ook). De prijs is jammer genoeg wel wat aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door I. Eradus.

Leuk, maar zonder korting erg duur
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden al kaarten gekocht (met 5,- korting) toen ik daarna de recensies las (weet het omgekeerde volgorde) We gingen er dan ook enigszins sceptisch naar toe. Achteraf is het ons meegevallen. De entourage is echt leuk opgezet. Niet groot, maar wel overzichtelijk. Onze zoon van 5 is wel 10x in de 8baan geweest. Voor kinderen onder de 1 m. is het niet leuk, mogen bijna nergens in. Met korting en je eigen lunchpakket is het prima te doen voor een dagje uit met regenachtig weer...

Beoordeling gegeven door Fam. Kooi.

tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 juli

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

was er met drie kleinkinderen waarvan de jonste 6 jaar zij mocht bijna nergens alleen in moest overal een volwassene mee. dacht dat plopsaland voor kleine kinderen was

Beoordeling gegeven door jennie.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 9 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een prachtige dag gehad, een ontzettend leuk park. Wij waren met 3 kinderen, allemaal boven de 1m. Het is wel aan te raden pas met je kind(eren) heen te gaan als ze boven de 1 meter zijn, want dan kunnen ze bijna overal gewoon in. Volgens mij is de ideale leeftijd tussen 3 en 10 jaar. Heel erg groot is het niet, maar dat vond ik juist een voordeel, lekker overzichtelijk. De kinderen hebben zich van 10.00 tot 17.00 constant vermaakt. Bovendien is het heel erg schoon en ziet het er allemaal heel mooi uit. Ok, consumpties zijn erg duur, maar dat is prima op te lossen door zelf iets mee te nemen.

Beoordeling gegeven door Linda.

veel te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 7 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik ben vorig jaar geweest met mijn vriendin en haar kleindochter van 4 jaar het viel heel erg tegen,veel te duur in verhouding met wat we gezien hebben als je op het station aankomt is er geen bus die er heengaat en zit er niets anders op dan een taxi aan het einde van de dag is er alleen een dure taxi te krijgen schandalig wat een geld klopperij hier gaan we nooit meer na toe wilma

Beoordeling gegeven door wilma.

Schandalig
1 11111

Bezoekdatum: 02-07-2011

Datum beoordeling: 4 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Het park is "schandelig" dat is eigenlijk nog te goed ik durf best te zeggen schofterig duur! Als volwassenen moet je 17 euro betalen terwijl er voor een volwassenen helemaal niets is. kinderen die boven de 85 cm (doen ze nog zielig over ook als het erom hangt) zijn die betalen ook al 8 euro terwijl die ook niet overal in kunnen. Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo'n slecht park tegengekomen. advies WEGBLIJVEN!! besteed je geld dan aan iets anders wat wel leuk is samen met je kinderen!

Beoordeling gegeven door Geert Vosters.

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

was erg leuk, vooral ook v kinderen van 7 t/m 12 jr

Beoordeling gegeven door bosman.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 juni 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Na vele negatieve verhalen op deze site wil ik toch wel even een positief verhaal laten horen. Vandaag met mijn basisschoolgroep (3,4) naar Plopsaland Coevorden geweest. In 1 woord geweldig!! De kinderen hebben zich van half 11 tot 3 uur prima vermaakt. Geen wanklank gehoord. Niemand heeft zich verveeld. We hadden zelf een lunchpakket meegenomen. En hadden bij het arrangement een ijsje van Plopsaland. De kinderen hebben enorm genoten en wilden nog lang niet naar huis! Er zijn genoeg attracties voor deze leeftijdsgroep. Het is er heel schoon, men loopt ook vaak genoeg langs met vegers. Ook de toiletten waren fris en schoon. Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Het is inderdaad niet groot, maar ook zeker niet te klein. 14 attracties waren erg in trek bij mijn kinderen. De andere attracties waren meer voor peuters bestemd. De shows waren van Bumba en voor mijn kinderen niet interessant, omdat dit meer voor peuters/kleuters is. Ik weet niet of er op andere dagen ook andere hoofdfiguren in de shows zijn. Het assortiment in het winkeltje is erg uitgebreid, maar er waren weinig geschikte cadeautjes voor de kinderen om mee te nemen naar huis. Deze waren veel te duur. Daarom kochten ze snoep, wat helaas naar verhouding erg duur was. Voor schoolreisjes is het park erg geschikt voor groep 3,4 en eventueel 5. Dit park komt zeker in de lijst van goedgekeurde schoolreisbestemmingen en we komen zeker terug! Wij (leerkrachten en kinderen) waren heel enthousiast over dit park! Onze complimenten!

Beoordeling gegeven door juf.

duur
1 11111

Bezoekdatum: 16-04-2011

Datum beoordeling: 4 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

patat: niet te kriijgen ? frikandel, hamburger, kroket 2,50 p,p uit de muur mini lolly 1.- pop up lolly 3,- aantal atracties voor kindjes van 2 jaar ofzo voor kinjes van 4 jaar stuk of 10 en 3 voor de oudere kindjes blikje fris 2,50 t'shirt 20,- drikkbeter 6,- etc. bij de schow jawel even een rondej zier een helium baolon te verkopen nu de kids er toch allemaal zijnvoor de belachelijke schow die voornamelijk o een groot scherm bleek te zijn nee nooit weer1

Beoordeling gegeven door hielkema.

hier kun je je geld wel kwijt!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-06-2011

Datum beoordeling: 4 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

we hadden het veel groter verwacht dit is de entrre prijs lang niet waard met 2 uurtjs ben je het al meer dan zat! het is dan we op de schow wilden wachten anders waren we nog eerder weggegaan de visjes tent niet eens open de paptatkraan wer slechts gevuld met een elkele snact voor 10personen of was niet eens open je moet je duurbetaalde snack (2,50) dan ook nog eens koud uit de muur trekken schoonmaak kenn ze er niet al dat stof wat daar lig! je kind kan er wel ziek van worden! alles hartstike duur echt geldklopperij! de bumba schop is slecht een groot tv scherm wat ow za spannend moet zijn de bumba zie je er amper even snel bij de show heb je weer die tv! nee voor ons nooit weer!

Beoordeling gegeven door koopmans.

Teleurgesteld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3-04-2011

Datum beoordeling: 5 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor het bestellen voor kaarten via centerparcs hebben we onze dochter van 2,5 jaar gemeten en ze is 98 cm. Bij aankomst moest ze nogmaals gemeten worden was ze 105 cm. Dit maal met schoenen aan en een knot in haar haar. Hier tegen geprotesteerd, maar de dame die bij de ingang de controle deed had hier geen boodschap aan. Klant vriendelijkheid was erg ver te zoeken. We moesten perse bij betalen tot aan het bedrag van een volwassene. (dus de volle pond voor een kind van 2,5 die eigenlijk nergens ingaat). Bij aankomst thuis weer nagemeten met waterpas op haar hoofd, netjes langs de muur en ze was nog 98 cm. Daarbij vonden wij het erg klein vergeleken de toegangsprijs. Na een 2 uur heb je het wel gezien daar. En het eten en drinken was ook erg prijzig. Het enige positieve was dat er veel verschoon ruimte aanwezig is voor de baby's. Al met al erg teleurgesteld.

Beoordeling gegeven door Angelique.

Zwaar net niet
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10 maart 2011

Datum beoordeling: 11 maart 2011

Wij zijn donderdag 10 maart met de trein vanuit Brabant naar Plopsaland Coevorden gegaan. Van tevoren wat huiswerk gedaan, dus we wisten dat het enige kilometers van zowel station Coevorden als station Dalen lag. Dat zou geen probleem mogen zijn, want er werd in een internetbericht van april 2010 melding gemaakt van een eigen halte bij Plopsaland. Die is er dus nog steeds niet. En ook zwaar slecht dat er geen pendeldienst of zo rijdt. Onze indruk is dat er snel, snel een Plopsapark ergens in Nederland is weggezet. Catering inderdaad zwaar boven de prijs, maar niemand verplicht je dit te kopen. Kortingsbon bij gratis plattegrond voor speciale actie: pannenkoek met drinken tegen gereduceerd tarief. Wij waren met twee kinderen en het meisje achter de kassa van het restaurant stond erop dat er een tweede kortingsbon bij kwam. Lekker klantvriendelijk. En uiteindelijk slaat ze het drinken ook nog eens apart aan. Als ik daarmee confronteer, geeft ze aan "deze kortingsbonnen nog nooit eerder gezien te hebben". Ja ja... Het is zeer zeker niet de moeite waard om, als je van ver moet komen, er een dagje uit van te maken. Het park is inderdaad erg klein en wij hadden alles binnen 3,5 uur wel gezien. Onze kinderen zijn 4 en 2 en hebben zich prima vermaakt. Maar het is het gewoon allemaal net niet.

Beoordeling gegeven door Rob van den Brand.

Meer van verwacht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 03-03-2011

Datum beoordeling: 4 maart 2011

We hadden grote verwachtingingen van plopsa indoor coevorden. We waren echt heel erg verbaasd dat het zo klein was. Je kunt hier een paar uur doorbrengen maar niet langer. Alles ziet er wel keurig netjes verzorgd uit. Wel super is dat je gewoon een broodje met bv kaasbeleg of ander beleg kunt kopen (vooral fijn als je kinderen geen patat lusten). Dus dit park niet de moeite waard om speciaal naar toe te reizen. In combinatie met een verblijf in de Huttenheugte een leuke afwisseling maar niet meer dan dat.

Beoordeling gegeven door Christine Arkesteijn.

prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30 oktober 2010

Datum beoordeling: 31 oktober 2010

Zaterdag 30 oktober met mijn gezin (2 volwassenen / 1 kind van 2 en 3) en kennissen (2 volwassenen / 1 kind van 2 en 3) naar Plopsaland Coevorden geweest. Om klokslag 10.30 kwamen wij aan, en lazen we direct het parkeertarief! (6 euro per auto). Tijdens het afrekenen van de tickets werd moeilijk gedaan over onze zoon van 3 jr. Zijn lengte bleek 1.01 m te zijn.... dus volle tarief afrekenen! Tegen mij werd nog even gezegd dat de jongste even gemeten moest worden..Dit hebben we dus niet gedaan! Hoezo discriminatie; een ander park gaat straks de neus meten qua lengte om de prijs te bepalen. Ik vraag me af of de Europese rechten voor de mens dit toestaat! Maar ach...een dagje uit mag wat kosten. In het park zelf bleek voor de twee oudsten zeer weinig te doen te zijn. - kikkers ( 1 keer met de oudste gedaan. Ik kon, als ouder moeilijk achter mijn zoon plaatsnemen in zo'n kikker) - ballenbak ( altijd een leuke aanvulling!) - dansen ( dit vonden de kinderen leuk om te doen!) - bootjes (veel te klein oppervlak. Daarnaast een gigantische attractie, die mijninziens veel te dicht bij de bootjes stond opgesteld) - draaimolen. Dit was ook zeer leuk voor de kinderen. - theater; een zeer hoog filmpje gehalte. De kinderen hebben dit even gezien, en toen weer naar de draaimolen gegaan. Qua horecaprijzen; te gek voor woorden. Veel te duur in relatie tot het verkregene. Zelf hadden we gelukkig drinken meegenomen. Tegen een uur of 2 vertrokken. Conclusie: Op het park en in de winkeltjes was het zeer rustig. Kan het mij voorstellen gezien de prijzen! Verder: in de omgeving van dit park, vind je meerdere (attractie)parken. Zoals: poneypark Slagharen, Speelstad Oranje, Drouwenerzand, dierentuin Emmen) etc. Indien men dit concept (Plopsa) in Coevorden niet heel snel aanpast qua prijzen en uitbreiding activiteiten, dan zal dit park heel snel buiten de boot gaan vallen. Indien u vanaf de Randstad speciaal voor dit park wilt komen, zou ik dit zeker afraden.

Beoordeling gegeven door Verweij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 12 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-09-2010

Datum beoordeling: 12 september 2010

Wij zijn vandaag naar Plopsa Indoor geweest en ik moet zeggen, het park ziet er erg leuk uit qua aankleding etc maar is niet zo heel groot. In een halve dag kun je het wel gezien hebben, voor de hele kleintjes is er een caroussel, vliegende kikkertjes en Bumba speelplaatsje, onze dochter van 6 heeft zich uitstekend vermaakt in de achtbaan, draaiende boot, vuurtoren en de anubis atrractie, het was niet heel druk waardoor we bijna nergens hoefden te wachten. De Bumba show is echt voor de kleintjes. De prijzen zijn inderdaad afgrijselijk! We hadden 6 ijsjes voor 17 euro! (dat is bijna 3 euro per ijsje) Dan patat met een kippepoot 11,50 euro, hebben we niet genomen gewoon veel te duur! De producten in de winkeltjes gaan ook 3x over de kop vergeleken bij de Bart Smit. Misschien een reden dat het niet zo druk was.... op een regenachtige zondag verwacht je toch een behoorlijke drukte maar niet dus, prima voor ons hoor maar vraag me dan af wat hier de reden voor is, wellicht de hoge prijzen. Wij vonden het al met al een leuk aangekleed park met een aantal leuke attracties alleen veel te hoge prijzen.

Beoordeling gegeven door Anja.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: in de week van 28 aug

Datum beoordeling: 4 september 2010

Wij zijn vorige week met 2 gezinnen geweest. Wij hebben beide een kindje van 2,5. Bij het meten bij de kassa's bleek mijn zoon 96 centimeter en kreeg dus een plop stempel. Het zoontje van mijn nicht was 94 centimeter en kreeg een bumba stempel. We moesten voor beide kinderen 7,50 betalen. Mijn zoontje mocht in bijna alle attracties en die van mijn nicht mocht dus zo ongeveer nergens in. Gevolg een huilend jongetje en boze ouders. Tot 85 centimter zijn kindjes gratis. Ik vond het belachelijk dat ze dezelfde prijs betaalde als ik en hij nergens in mocht en ze hadden dus zelf ook 16,50 pp moeten betalen he, dus ze waren E 40,50 kwijt voor bijna niets . Het eten was inderdaad belachelijk duur en het koste 5 euro om een kluisje te huren. uiteindelijk hebben we wel een leuke dag gehad maar ik had er van te voren veel meer van verwacht.

Beoordeling gegeven door mw.Hoek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-08-2010

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J.H. Hasselo.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28/08/2010

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

Wij zijn vandaag met 8 volwassenen en 8 kinderen naar Plopsa geweest. Gezien de ervaringen die er te lezen zijn was er vooraf wel enige twijfel. Die bleek, vandaag, niet geheel terecht. Het was erg rustig waardoor er geen wachtrijen waren. De kinderen zijn in de leefttijd van 2 tot 7 jaar. Ze hebben zich allemaal prima vermaakt. Het er erg netjes een schoon, de mensen bij de attracties erg behulpzaam. De prijzen voor eten en drinken zijn echt veel te hoog. Wij hadden daarom ook eten en drinken meegenomen. Dit werken zij zelf in de hand, je kon ook zien dat de horeca in het park het erg rustig had. Het is een aanrader voor kinderen vanaf 1 meter lengte en tot de leefdtijd van max 8 jaar. De show was allen voor de alle kleinsten leuk. Wij hebben dus toch een leuke dag gehad van 11.30 tot 16.30. In deze tijd heb je het ook wel gezien. De kinderen gaan toch steeds in hun favoriete attracties dus die kunnen er bijna geen genoeg van krijgen.

Beoordeling gegeven door Erik Meijer.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-08-2010

Datum beoordeling: 23 augustus 2010

Ik moet helaas zeggen dat ik het eens ben met de onderstaande reacties. Ook wij zijn een dagje naar Plopsaland geweest met ons gezin. De entreeprijzen waren fors voor wat je krijgt. Je kunt het meer vergelijken met een bezoek aan de kermis, alleen is het wat leuker aangekleed allemaal. Wel een pluspunt: Plopsaland is rolstoelvriendelijk. Er zijn ruime verschoningsruimtes en je kunt overal wel met de rolstoel komen. Je kunt ook een speciale kaart krijgen waardoor je eerder in attracties mag plaats nemen. Alleen in het theater hadden ze niet echt een rolstoelplaats, Meestal zijn deze plaatsen vooraan, maar hier moest je juist helemaal achteraan zitten met de rolstoel, dat vond ik weer een minpuntje.

Beoordeling gegeven door Hanny.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-8-2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Gelukkig hadden wij abonnementen van de dierentuin in Emmen en hierdoor viel de entree mee, maar nog vonden wij het geen waar voor ons geld. De buitenfonteinen vonden wij geen attractie, op de klimtoren hadden zelfs volwassenen moeite om erop te komen, terwijl onze zoon van 4 jaar probleemloos op die van de sprookjeshof kon komen een week eerder. De horeca vroeg belachelijk hoge prijzen, € 9,95 voor een simpele salade, € 2,00 voor 2 plakjes ham of kaas en ga zo maar door. In de souvenirwinkel waren veel producten uitverkocht, geeft weer dat ze het logistiek niet voor elkaar hebben. We hebben het gezien, maar niet weer. Gelukkig hebben de kinderen zich wel vermaakt, maar voor het geld dat we daar kwijt waren zijn er veel leukere parken voor kinderen. Ze vonden de sprookjeshof in Zuidlaren of de ijsboerderij in Ruinerwold of Oikos in Ruinen ook leuk.

Beoordeling gegeven door Jolanda.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-08-2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Entreeprijs staat niet in verhouding met wat je ervoor krijgt! Het park is leuk maar niet groot. En ook de prijzen van de versnapperingen zijn absurt hoog! 3,25 voor een patatje mayo en 2,50 voor een kroket bijvoorbeeld. Kortom: Leuk om gezien te hebben, maar wij komen voorlopig niet terug!

Beoordeling gegeven door kabouter plop.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12 juli 2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

Studio 100 is geweldig! K3, kabouter plop, mega mindy, etcetera... Allemaal fantastisch en de kinderen zijn er gek op. Dus wat kan er nog mis gaan met een attractiepark dat hierop gebaseerd is. In het kort: vrijwel alles! Laat ik beginnen met de pluspunten. Het park is erg leuk aangekleed en er zijn een paar heel erg leuke attracties (achtbaantje, boot, glijbanen). Dan de minpunten. Het park is zéér klein, onder de meter kunnen kinderen er bijna niets doen, beperkt toezicht, veel dingen gesloten (zelfs in het weekend tijdens vakantie!), weinig shows die vervolgens ook weinig de moeite zijn, veel reclame voor de studio 100 artiesten die optreden in de andere plopsaparken - maar dus nooit in Coevorden... Maar het ergste zijn wel de prijzen. De entree is erg duur (gezin met 2 kinderen komt op ruim 60 euro) en de prijzen van de horeca zijn ronduit schandalig (2,50 euro voor Capri Sonne of een raket ijsje of koffie, en ruim 3 euro voor een patatje) - en de kwaliteit van het eten en drinken is dan ook nog eens beneden peil. Ben er één keer geweest maar ga nooit weer! Afrader...

Beoordeling gegeven door Cees.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-07-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Geweldig park voor kinderen vanaf 1 meter, dit vanwege de lengte(leeftijd) eisen aan de meeste atracties in het indoor park. Het eten is prijzig en voor ons als brabanders is het best ver rijden. Eigen eten is wel toegestaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-06-2010

Datum beoordeling: 15 juni 2010

We zijn vandaag in Dalen (nabij Coevorden) geweest bij Plopsa Indoor B.V. met 4 volwassenen, een kind van bijna 4 jaar en een baby. Wij zijn een weekje op vakantie in Drenthe en om onze zoon te vermaken hebben wij gekozen om naar Dalen af te reizen. Op voorhand al gezien op internet dat de prijzen fors zijn, maar goed als je waar voor je geld krijgt dan heb ik daar minder problemen mee. De parkeervoorzieningen zijn prima, maar al direct staat duidelijk aangegeven dat parkeren EUR 6 per auto kost... Maar goed we hadden tickets met EUR 4 korting, dus over de forse parkeerprijzen op een bestraat stuk weiland in "the middle of nowhere" dachten wij vooralsnog maar niet verder na. Maar snel bleek dat wij de eerdere korting van 4 EUR pp alweer snel kwijt waren aan andere zaken. De entree tot de hal is ruim, maar als het druk is kan hier snel een lange wachtrij ontstaan door de ontzettend omslachtige manier van entree tickets innemen. Maar goed, daar hadden wij vandaag geen last van. Op een enkel schoolreisje na was het redelijk rustig. De toiletten zijn zeer schoon. Maar dan de attracties, voor een normale toegangsprijs van EUR 16,50 pp is dit een fikse tegenvaller. In hooguit 1,5 uur heb je als kind alles wel gezien. Ook volwassenen betalen dezelfde toegangsprijs als kinderen, terwijl je als ouder hier verder niet komt om te genieten van attracties. Het zou beter zijn als ouderen bijv 50% korting zouden krijgen. De Bumba show stelt ook weinig voor, en de buiten attracties zijn enkel een spuitende fontein en een klimrek waar een klein kind nooit naar boven kan klimmen. Plopsa BV zou er goed aan doen om óf zeer fors uit te breiden met behoud van de huidige entree prijs óf de entreeprijs fors te verlagen! Wij waren nu toevallig in de buurt, maar als ik echt vanuit midden Nederland naar Coevorden was gereden enkel voor bezoek aan dit park dan zou ik er flink de pest in hebben. Zonde van de tijd en nog meer zonde van het geld. De consumpties zijn werkelijk absurd hoog! Zelfs in Disneyland Parijs betaal je niet deze prijzen. Enkel voorbeelden: - Een ijsje (raket) kost EUR 2,50; - Twee plakken jonge kaas voor broodbeleg EUR 2,00; - Een simpel kuipje chocopasta voor broodbeleg EUR 1,00; - Broodje kroket EUR 4,50. Na een bezoek aan Plopsa Coevorden vandaag begrijp ik inmiddels waarom Gert Verhulst en Hans Bourlon van Studio 100 tot de meest succesvolle en rijkste ondernemers van België behoren. Want zoals wij vandaag zijn "uitgemolken" is ongekend. Nu kunt u zeggen, dat had je kunnen weten. Immers bij de Efteling of Disneyland Parijs betaal je ook fors voor toegang en consumpties (en een Belg die dit stuktje leest zou zeggen weer zo`n "zunnige Hollander" met commentaar op de prijzen). Maar in alle eerlijkheid, de Efteling of Disneyland Parijs bieden veel meer een totaal concept aan met veel en vooral een gevarieerd aanbod. De consumpties in deze parken zijn ook fors, maar niet zo pittig als in de uithoek van Nederland waar Plopsa BV is gevestigd. Waarschijnlijk omdat er in Noord Nederland thans niet een dergelijke attractie bestaat en er daarom in de 1e maand al 50.000 bezoekers zijn geweest, maar dit aantal bezoekers kan volgens mij nooit standhouden omdat ik niet denk dat veel bezoekers voor een 2e bezoek zullen terugkeren. De prijs/kwaliteit verhouding ontbreekt mijns inziens volledig bij Plopsa Indoor. Het is in mijn ogen niets meer dan enkele aardige attracties in een mooi aangelegd decor rondom een paar populaire kinderhelden. Wij hebben het fenomeen Studio 100 / Plopsa indoor vandaag mogen aanschouwen tegen een forse prijs. Het was wel meteen ook de laatste keer. Mocht u de reis willen wagen vanuit de Randstad dan bent u in ieder geval gewaarschuwd..

Beoordeling gegeven door Sandra.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 05-05-2010

Datum beoordeling: 19 mei 2010

Ontzettend lange rij bij de kassa, ontzettend traag personeel daar achter. 4 kaartjes gekocht van €16 per stuk, voor opa en oma en voor mijn man en mij. Ons zoontje is nog geen 85 cm en daarom gratis, althans zo staat het vermeld. Bij de ingang bleek anders, de mevrouw bij de poortjes ging een discussie aan omdat hij -met schoenen aan- net tegen de 85 cm. aan zit. "Zonder geldig kaartje geen toegang tot de attracties" werd ons toegesnauwd. Weer in de rij, extra kaartje gekocht en naar binnen. Daar waren 2(!!!) attracties toegangkelijk voor ons zoontje. Namelijk de carroussel en een soort kikkertjes die naar boven en beneden bewegen.Samen met € 6,- voor het parkeren waren we € 77,50 kwijt en binnen een half uurtje klaar!

Beoordeling gegeven door Fam. Huisman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-05-2010

Datum beoordeling: 14 mei 2010

Kleine tip voor mensen met abonnement op dierentuin Emmen. Op vertoon van je abonnement krijg je 50% korting!!!

Beoordeling gegeven door Irma Klasens.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 03-05-2010

Datum beoordeling: 4 mei 2010

Afgelopen zondag zijn wij heen geweest. Het is een leuk indoor gebeuren. Ik had vrijkaarten gekregen, dus het scheelde wel deze dag in de onkosten. Het is namelijk een parkje(!!) voor mensen met een dikke portemonnee! Ik vond namelijk dat entree prijs in verhouding met wat ze aanbieden veel te hoog was! Voor kinderen tot 96 cm is het niets aan!! Dan hebben ze een klimboom met ballenbak, een grote glijbaan,een kikker die rond draait en een carroussel voor hen in de aanbieding. En voor de rest mogen ze nergens in. Ik vind dat wanneer bumba de boel promoot, dat ze ook meer voor die leeftijd moeten plaatsen. Eerlijk gezegd vind ik dat ze bij speelstad oranje veel meer kunnen doen. En de prijs is ook beter! Zowel entree als het eten daar. Maar goed... We waren met 6 personen. 6 patatjes met mayo, 3 frikadellen en 3 kroketten. Ik moest € 35,- afrekenen. Een kroketje kost daar € 2,50 een broodje kroket € 4,50!!! Welke idioot wil nu voor een kadetje € 2,- afrekenen!! Een kop koffie € 3,- thee net zo!! Goedkoopste ijsje een raketje € 3,- tot 86 cm is het vrij, tot 1 m lengte € 7,50 alles wat groter is € 16,50!! Je kunt nog beter met elkaar naar Slagharen gaan dan naar plopsaland!!! Het is gewoon veel te duur. De aankleding ziet er geweldig uit hoor. Maar ik heb liever dat ze de prijzen naar beneden doen. Ik moet nog maar zien of plopsa indoor, hier in het noorden een lang leven heeft. Denk 't niet, zijn we veel te nuchter voor! Het park moet straks 400.000 bezoekers per jaar trekken. Ook dat denk ik niet..... Maar voor de mensen die wel heen willen gaan, je moet alles een keer geprobeerd hebben. Ik wens jullie veel plezier. Groeten van M.Hummel

Beoordeling gegeven door M.K. Hummel.