Beoordelingen Sauna Grosthuizen - GESLOTEN

K. U. T
1 11111

Bezoekdatum: 17-11-2019

Datum beoordeling: 19 november 2019

Reisgezelschap: met partner

Oud, vies eten, goor sanitair, gerund door aso’s.

Beoordeling gegeven door Gertie Noord.

Geen aanrader
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Mei 2019

Datum beoordeling: 4 mei 2019

Reisgezelschap: met vrienden

De sfeer ademt dat van een camping kantine uit. Oubollige inrichting en het lijkt de eigenaar ook niet te interesseren dat de sauna misschien wat aan zijn image mag doen. De sauna faciliteiten waren oké, prima sauna's en zwembaden, en de opgieting en klankschalen sessie was prima. Echter heerst er binnen de sauna geen cultuur van rust en hoorde ik gasten aan de bar door de sessie heen lachen. We hebben er een maaltijd genuttigd maar die was rond uit vies. Een hete kip salade waarvan vooral de loempia saus de salade heet moest maken. Het was echt niet te eten. Bovendien was de bediening zeer slecht, er werd niet gevraagd of alles naar wens was en de manager reageerde chagrijnig en bazig. Al met al een rumoerige bedoening, een "ons kent ons" sfeertje van gezelligheid dat deed vermoeden alsof je in een kroeg zat ipv een sauna. Ik kan hem niet aanraden en ga er zeker niet nog eens naar toe.

Beoordeling gegeven door Patricia.

Zeer geschrokken over de KILLE en harteloze opstel
1 11111

Bezoekdatum: 5-9-2018

Datum beoordeling: 16 december 2018

Reisgezelschap: met partner

De Sauna is behoorlijk in verval geraakt, 2 maal geweest en dat was uiteindelijk zonde van mijn tijd. Toch zeer geschrokken over de KILLE en harteloze opstelling na de dood van een bezoeker. Zie de BNNVARA-ZEMBLA uitzending van 11 december 2018 Dirk Daelen

Beoordeling gegeven door Dirk Daelen.

Kwaliteit gaat achteruit
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10.11.2018

Datum beoordeling: 11 november 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Voorheen prima sauna, eenvoudig gemoedelijk, vriendelijk. Goede keuken. Momenteel sauna gedeelte is goed.op sommige plekken is het wel erg koud. Douchjes zijn te koud afgesteld, niet comfortabel. Eten is prima. Klankschalensessie en opgietingen prima. Horeca personeel zeer ongeschikt. Foute bestellingen brengen. Geen idee welke wijn er op voorraad is. Traag. Met eten door het restaurant lopen en keihard roepen: waar zit meneer de bruin?? ( bij thuiskomst bleek ook nog dat we 1 gerecht 2x betaald hebben . Als jullie in deze punten nog gaan investeren kom ik misschien nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Susan.

sauna zoals een sauna hoort te zijn.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vrijdag 30-10 en zaterdag 31-1

Datum beoordeling: 2 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Goed personeel, geolied bedrijf. veel!! om van te genieten. niet masaal maar heel gezellige warme sauna. Echt een aanrander om eens een dagje tot jezelf te komen.

Beoordeling gegeven door ronald.

heerlijk relaxen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 25 maart 2011

Gezellige sauna.Prima personeel en zeer klantvriendelijk.Geweldige massage gehad.Schoon en netjes ingericht.Eten goed en vlotte bediening.Fijne rustruimtes en lekker buitenterras.

Beoordeling gegeven door marion.