Beoordelingen Schaapskooi Zeeland

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-5-2023

Datum beoordeling: 15 mei 2023

Reisgezelschap: gezin

Pas heropend na een flinke verbouwing. Ziet er keurig uit. Nieuwe eigenaren. Een lekker biertje op een zonnig terras en een goede lunch. De kids vermaken zich op de speelplaats naast het terras met glijbaan klimrek en zandbak of kijken bij de dieren , schapen varkens , kippen , kalkoenen , alpaka , enz. Ook kan er vanaf hier een wandeltocht gemaakt wordrn over de bloemendijken waar nu de meidoorn staat te bloeien. Een prima uitje voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Kees..

Rommeltje
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27 augustus 2022

Datum beoordeling: 27 augustus 2022

Reisgezelschap: gezin

Erg onverzorgd, rommel overal. De horecagelegenheid, ernstig versleten meubilair. Het vroegere winkeltje was verdwenen. Niet welkom bij het minispeeltuintje zonder gebruik te maken van een consumptie. Enkele geiten, kippen en kuikentjes liepen wat rond. Hokken erg oud en vies. Dode kip in waterton bij ram. Varkens leken het wel naar hun in te hebben.

Beoordeling gegeven door Marian Scheele .

Fijn adres!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-4-2022

Datum beoordeling: 18 april 2022

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag met een groep een dag hier geweest, in de aparte bovenruimte met prachtig uitzicht. Prima verzorgde lunch, mooi gedekte tafel, vriendelijk personeel, leuke speelgelegenheid voor kinderen, zowel binnen als buiten, en een bezoek aan de schapen schuur is zo leuk! Net een kinderboerderij, zoveel dieren te zien! Omdat het prachtig weer was, konden we ook een aparte hoek van het terras gebruiken. Het was TOP!

Beoordeling gegeven door Frank en Rita.

Te triest voor woorden
1 11111

Bezoekdatum: 4-2-2019

Datum beoordeling: 24 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk uitje met de kids dachten wij. Wat een smerige zielige bende!! Bij aankomst kapot beeld van geit in de wei wat een erg treurig gezicht was voor onze kids. Gekomen in de schapen stal vieze smerige bende. Geen water bij de schapen die net gelammerd hadden is helemaal verschrikkelijk. Meisje /medewerkster van het restaurant kwam in vieze gore kleding de lammetjes scheiden die net geboren waren. Volgens haar was eigenaar/ baas dagje weg. Daarna stond deze mw weer keurig in het restaurant in zelfde kledij de tosti s te maken. Hoop op nieuwe eigenaar die deze super gave tent is gaan pimpen en aangenamer gaat maken.

Beoordeling gegeven door Familie beltink.

Leuk/schattig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-11-2017

Datum beoordeling: 10 november 2017

Reisgezelschap: gezin

We zagen dat er lammetjes waren op internet. Snel wezen kijken en wat een droppies! Erg leuk voor kinderen. Zowel buiten als binnen genoeg speelgoed voor de kids. Papa en mama konden lekker een bakje koffie drinken met een tosti. We komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Michelle.

Leuk!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31-08-2017

Datum beoordeling: 2 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Leuke stop voor kopje koffie en appelgebak! Leuk terras! Heerlijke koffie en appelgebak! Voor kinderen ook een leuke plek om uit te razen. Ik kom zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Mariska.

leuk uitstapje!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19 juli

Datum beoordeling: 25 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heerlijk kunnen vertoeven op het buiten terras, terwijl mijn kleinkinderen een heerlijke dag hadden. ze hebben heerlijk kunnen spelen, zowel binnen als buiten. terras zag er goed verzorgd uit. vriendelijk personeel. lekker gegeten en gedronken. ik kom zeker nog een keer terug met de kleinkinderen

Beoordeling gegeven door een tevreden oma.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: 16 juli

Datum beoordeling: 16 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Alles ziet er niet al te fris uit. Vieze tafels, vuil terras en vanaf het terras achter naar binnen kijkend, zie je vieze zooi op de vloer achter het raam liggen dat er maanden geleden ook al lag. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De (rokende) meneer van de bediening ziet er niet uit zoals je van bedienend personeel mag verwachten. Bij de dames kan dat ook stukken beter. Ik zal er beslist niet terug naartoe gaan.

Beoordeling gegeven door Annemarie.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 15-07-2017

Datum beoordeling: 16 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Vieze tafels, menukaarten smerig, peuken op terras, terras niet geveegd, asbakken met peuken op tafel, verlepte plantjes op tafel, rokende eigenaar op terras, bediening ziet er niet al te netjes uit. De jongste is wel vriendelijk. Zal er niet meer terugkomen. Geen aanrader!

Beoordeling gegeven door Pien.

Een blamage , ben blij geen fam of vrienden ermee
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5.7.2017

Datum beoordeling: 5 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Onverzorgde stal, met veel slingerend plastic en rotzooi , ook erg donker voor de schapen. Onverzorgd geheel op de boerderij, ook aankomstbord is niet inorde, letters ontbreken. Fietsenstalling niet logisch opgesteld. Smerig ongezellig terras , bloempotten leeg en planten dood. Heer van de bediening zag er super smerig uit en rookte op het terras.

Beoordeling gegeven door W. Steendijk.

Valt erg tegen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 5-6-17

Datum beoordeling: 5 juni 2017

Reisgezelschap: met partner

Terras ziet er onverzorgd uit. Tafels niet schoon. Eigenaar staat op het terras te roken en ziet er onverzorgd uit. Alle bloemperken en plantenbakken waren uitgebloeid en aan vervanging toe.

Beoordeling gegeven door Nelly.

Leuk, speeltuintje gevaarlijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 dec 2015

Datum beoordeling: 29 december 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Erg leuk, educatief, niet op drukte ingesteld, vooral restaurantje. Springtoestellen erg gevaarlijk, geen net, open veren en buizen!! Spring je ertussen, ADRZ is dan ver!

Beoordeling gegeven door Stoutjesdijk BW .