Beoordelingen Parkhuys Rosarium

Zeer matig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-6-2020

Datum beoordeling: 21 juni 2020

Reisgezelschap: gezin

Mooie omgeving, vooral leuk voor kleine kinderen, vriendelijke bediening, maar: op een drukke dag (Vaderdag) kennelijk niet op de taak/het aantal geplaatste tafels en stoelen berekend: we moesten na lang wachten vragen om het opnemen van de bestelling, de bestelling werd niet doorgegeven aan de keuken ontdekten wij bij een tweede trek aan de bel, vervolgens stond het eten binnen vijf minuten op tafel... en was daardoor van slechte kwaliteit: bijna rauwe burger, smakeloze salade met een kale snee brood erbij (à raison van 2,50 euro), lauwe soep. Meermalen excuses maar ook een medewerkster die bij het afrekenen vroeg of alles naar wens was geweest. Nee dus, zonde van het geld, ondanks de gratis drankjes.

Beoordeling gegeven door J. van der Meer.

10 met een griffel
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juli 2019

Datum beoordeling: 9 juli 2019

Reisgezelschap: met een groep

Zondagmiddag 7 juli 2019 hebben wij een familie reünie met 40 personen laten verzorgen door het Rosarium, eigenaresse Koosje. Het pand is sinds 2 maanden geopend na een algehele renovatie en het resultaat is verbluffend. Mooie ruimten met veel sfeer. In onze voorbereidingen de periode daarvoor, bleek Koosje een professionele horeca vrouw die in nauw overleg en alle rust rekening hield met onze wensen. De buffet lunch was uitstekend verzorgd in een aparte grote zaal, de bediening was adequaat en prettig. De kleine deelnemers hebben zich heerlijk vermaakt op de speeltoestellen en skelterbaan buiten. Het was die dag mooi weer, dus dat was een pré. Veel positieve reacties mogen ontvangen van de deelnemers. Wat ons betreft krijgen Koosje en haar team een 10 met een griffel.

Beoordeling gegeven door Hans en Astrid Thunnissen.

Horeca drama
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9-6-19

Datum beoordeling: 11 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

De horeca is helaas erg ondermaats. Zowel de bediening als de producten. Hele lange wachttijden, geen overzicht tijdens de lunch en hele, hele, hele matige communicatie. Zowel van de eigenaar als van het personeel zelf. Erg stressbestendig zijn ze niet. Echt een afbreuk aan het mooie gebied en de leuke midgetgolf baan. Terwijl ze het aan de horeca zouden moeten verdienen, niet? Eten: Kwalitatief slecht; koude frites, droge hamburger, salade zonder dressing en zonder inhoud. Oh ja: er zat ook geen brood bij. Wachttijden: minimaal 45 minuten en na 3 keer netjes vragen kregen we een onbeschofte reactie. Niet alleen aan onze tafel. Meerdere tafels ontevreden, zonder te betalen weg willen en met verheven stem forse discussies. Totale afknapper.

Beoordeling gegeven door anoniem.

slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10 juni

Datum beoordeling: 9 juni 2019

Reisgezelschap: gezin

Eten was oke, echter duurde het heel lang. Men kwam met de bon om te laten zien dat het echt niet lang wachten was, maar 40 minuten! Een gerecht is helemaal niet gekomen. Op mijn opmerking dat er geen prik in de limonades zat ging men op een vol terras tegen mij tekeer (was eigenaar) en dat hij hier echt, maar dan ook echt niets mee ging doen. Beide eigenaren gingen volop in discussie. Meerdere tafels om ons heen klaagde over de lange wachttijd. Mooie lokatie, echter te weinig en slecht personeel om over de eigenaren nog maar te spreken. Klant is naar mijn weten altijd koning en hier ga je niet mee in discussie en bied je alternatieven aan of nieuw. Uiteindelijk weggegaan zonder te betalen, echt zo slecht!

Beoordeling gegeven door van Kats.

Super mooi geworden met prachtige terrassen en hee
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei 2019

Datum beoordeling: 5 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het wordt vast een 10 als het helemaal af is qua looppaden en rolstoel ingang èn als de bouwhekken opgeruimd zijn. Het is nu al een metamorfose. Onze kleinzoons van 5&7 vonden het er heerlijk en hebben zich geweldig vermaakt!

Beoordeling gegeven door Hendriksen.

Prima!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 april 2017

Datum beoordeling: 24 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Nav ons 45 jarig huwelijksjubileum een prima dag gehad met onze kinderen en kleinkinderen (totaal 16 personen). Heerlijk gegeten, we hadden het meest uitgebreide warm en koud buffet, met aan het slot een ijsbuffet. Tussendoor hapjes en drankjes. Heel leuk voor de kinderen (en ouderen trouwens niet minder...): trampolines, skelterbaan, midgetgolf etc. Hebben ons erg goed vermaakt. Contacten met de eigenaresse bij de voorbereidingen verliepen heel prettig. En de bediening met veel aandacht was voortreffelijk. Neem dan vooral de witte partytent die wij hadden gereserveerd. Een aanrader voor jong en oud om iets te vieren!

Beoordeling gegeven door Reint en Else Blok.

Jaarlijkse uitje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-4-17

Datum beoordeling: 27 april 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Begonnen met een heerlijke bittergarnituur, om vervolgens een ronde midgetgolf te spelen en daarna een ronde met de trapkar. Daarna nog heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, prima locatie. Kortom...zeer tevreden!

Beoordeling gegeven door Huisman.

Gisteren heerlijk gegeten !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-04-2017

Datum beoordeling: 27 april 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Gisteren heerlijk gegeten met de kinderen. Broodjes zagen er voortreffelijk uit en voor de kinderen was er genoeg keuze. Allemaal genoten en de prijs viel erg mee. Personeel was heel erg vriendelijk

Beoordeling gegeven door Carla Bouwmeester.

Topmiddag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-04-2017

Datum beoordeling: 26 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met de kids geweest ! Mooi onderhouden park en erg vriendelijk personeel. Heerlijk lunchkaart, echt een aanrader !!!

Beoordeling gegeven door Berry Klomp.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-08-2016

Datum beoordeling: 21 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

We werden ontvangen met koffie en gebak. Daarna hebben we de trapkar tocht gedaan, erg leuk. Toen we terugkwamen hebben we genoten van een geweldige lunch, aangevuld met een kroket en verse groentensoep. Er was meer dan voldoende te eten. Lekker vers brood. Omdat het weer zo heerlijk was en alle kinderen het zo naar hun zin hadden, zijn we heel lang gebleven.

Beoordeling gegeven door Marja Kriek .

Matig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 9-4-2015

Datum beoordeling: 9 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Vandaag een dagje gemidgetgolfd. Banen zagen er slech uit. Liepen bij de randen naar beneden af waardoor je balletje maar bleef rollen. Verder werden we na 1 rondje van tien minuutjes weggestuurd omdat het niet de bedoeling is om twee rondjes te doen, dit terwijl wij helemaal alleen waren.

Beoordeling gegeven door Jessica.

super leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-07-2014

Datum beoordeling: 13 juli 2014

Reisgezelschap: met een groep

Super leuke familiedag gehad! Eten, speeltuin, service en bediening geweldig!Ook is het park heel schoon en goed onderhouden! Puzzeltocht met de trapkarren ook erg leuk!

Beoordeling gegeven door l klarenbeek.

Niet 'all weather' - proof
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15-04-2012

Datum beoordeling: 15 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

Voor 24 euro per persoon hebben wij vandaag een familiedag gehouden in het Rosarium in Doorn. Voor dit geld kregen wij een welkomstdrankje en een lunch van matige kwaliteit met koude kroketten, te weinig beleg en makkelijke fabrieks - huzarensalade. Er kon wel de hele dag gebruik gemaakt worden van de vele buitenactiviteiten. In het zaaltje waar we zaten die was gereserveerd voor ons, werd opgevuld met andere mensen. Beetje vreemd. Om drie uur moesten we het zaaltje uit en was er geen plaats meer om binnen te zitten en moesten we dus de kou in, we zijn dus maar kort daarna weg gegaan. Niet echt 'all - weather'- proof dus. Met de activiteiten zit het wel goed bij Het Rosarium, echter iets van te voren boeken is niet handig want als het weer tegen zit heb je een probleem want van de horeca moeten ze het niet hebben.

Beoordeling gegeven door Mike de Groot.