Beoordelingen Ecomare Texel

fris uitstapje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 augustus 2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Leuke middag gehad in Ecomare. Mooi museum. Prachtige duinwandeling gemaakt. Zeehonden werden gevoerd. Leuk om te zien en dat werd ook leuk gepresenteerd. In het restaurant stond een magnetron voor de babyvoeding. Heel handig. Helaas sloten ze al om 17uur, terwijl het hoogseizoen is. Om 16.50uur sloot het zeeaquarium al en om 17 uur kwam het personeel al langs om te zeggen dat we er echt uit moeten. Vond ik minder vriendelijk

Beoordeling gegeven door M Eskes.

leuke plek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 augustus 2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

het was best leuk maar om tien voor vijf was het aquarium en om vijf uur was Ecomare pas dicht

Beoordeling gegeven door eskes.

Bruinvissen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-02-2012

Datum beoordeling: 17 februari 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De verbouwing is klaar en het is heel mooi geworden, er zijn veel zeehonden in de opvang, en sinds februari 2012 zijn er ook bruinvissen te zien. Het is echt de moeite waard om weer eens te gaan kijken, zeker als je een tijdje niet bij Ecomare bent geweest.

Beoordeling gegeven door Familie dW.

Weinig te zien i.v.m. grote verbouwing
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 05-05-2011

Datum beoordeling: 11 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Er waren amper zeehonden te zien. Wel excuses maken vanwege grote verbouwing en toch volle mep aan entree vragen.

Beoordeling gegeven door dusebout.

Enorme puinhoop
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 06-05-2011

Datum beoordeling: 10 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Omdat Ecomare aan het verbouwen is is het momenteel een enorme puinhoop in het buiten park...de normale entreeprijs blijft wel gehandhaafd. €27,00 voor 3 personen!!! We hebben welgeteld 5 zeehonden gezien. Binnen is het prachtig met alle zeeaquariums maar om daar nou €27,00 entree voor te vragen is zwaar overdreven. Wij zijn een uur geweest en als ik kleine kinderen bij had gehad had ik ze buiten op het bouwterrein niet los durven laten onverantwoordelijk....dus als de verbouwingen achter de rug zijn zal het vast mooi zijn maar nu hadden ze naar mijn mening het park beter dicht kunnen laten.

Beoordeling gegeven door Marjolein van Dongen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-12-2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 22 februari 2010

De wandeling door de duinen en de vissen in de aquariums was geweldig maar het bezoekje en voedertijd van de zeehonden werd maar matig gewaardeerd door de kinderen. Daar hadden ze meer van verwacht. Bijvoorbeeld zelf een visje gooien, dat ze een aantal kinderen daarvoor uit het publiek vragen. Nog meer dieren die je kunt bekijken / voeren die bij de zee horen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-08-2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Hardstikke leuk en informatief, ook voor de kinderen. Na afloop wist mijn zoon alle namen van de zeehondjes die daar zaten!

Beoordeling gegeven door A. Hendriks.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 7 december 2008

Wij hebben een erge leuke middag gehad in Ecomare. Heel mooi om te zien wat er allemaal gedaan wordt voor de dieren en hoe de dieren in de zee leven. Het centrum is voor kinderen ook superleuk. Onze kinderen hebben zich niet verveeld. Heel veel te zien en te beleve. Het voeren van de dieren was ook erg leuk.

Beoordeling gegeven door ecomare.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 6 december 2008

Ik heb eenngoede ervaring met jullie. En bedankt voor de handige tips

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-10-08

Datum beoordeling: 20 september 2008

het is een leuk en leerzaam museum vind ik. ik ben er al een paar keer geweest omdat ik op texel woon. je leert er dingen over zeehonden en andere dieren: waar ze leven, wat ze eten. het is voor jong en oud een leuk dagje weg.

Beoordeling gegeven door l barhorst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-08

Datum beoordeling: 25 juni 2008

we zijn met het hele gezin wat bestaat uit 12 volwassenen en 5 kinderen naar ecomare geweest we hebben een rondleiding gehad omdat me vader niet lang meer te leven heeft en wij daar vroeger zijn geweest wou hij daar nog een keer heen met kinderen en kleinkinderen en we zijn daar met open armen ontvangen en we zijn blij dat we daar heen zijn geweest goede uitleg mooi om te zien wat ze voor de zeehonden doen en ook heel mooi om daarbinnen te kijken in de wereld van de vissen echt schitterend met vriendelijk groet lisette beumer

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Wij gaan ieder jaar met onze groep 8 naar Ecomare. Na een korte inleiding krijgen de kinderen een speurtocht om het museum te verkennen. Ieder jaar zijn ze weer erg enthousiast, vooral als ze vooraan staan bij het zeehonden voeren!

Beoordeling gegeven door fieke roffelsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-5-2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Het voeren van zeehondjes is een leuk gezicht, alleen de geluidsinstallatie was geen topkwaliteit. Het was ook erg druk met toeristen, leuk voor Ecomare natuurlijk maar om een goed plekje te vinden om een van de baden was niet even makkelijk. Wat er omheen te zien was, was goed verzorgd, mooi om te zien.

Beoordeling gegeven door Ecomare.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Ecomare is een mooi aangelegd park. Het was een leuke ervaring om heel dicht bij een zeehond in de buurt te komen. Ook het actief kunnen deelnemen over zee gerelateerde vragen die zelfs voor de kinderen heel leerzaam zijn. Een leuke dag voor een leuke entreeprijs.

Beoordeling gegeven door hans vermeer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei ongeveer

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Ik was er heen geweest met mijn vriend als verassing. Het was er heel erg leuk en er werd goed uitgelegd per zeehond wat voor dier het was, en hoe ze daar terecht zyn gekomen. Het ene zeehondje kon zwaaien en het andere heel hard brullen wat heel erg grappig was. De man die de zeehonde voerde pakte nog een meeuw vast waardoor alle andere meeuwe schrokte en niet meer het eten van de zeehonden wouden op eten. Ook waren er echt hele mooie vissen en skelleten van dieren. En de opgezette vogels waren ook prachtig en de mamoet bij binnekomst zul je ook nooit vergeten!

Beoordeling gegeven door Amanda van het Nederend.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door fam. Groenewoud.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 april

Datum beoordeling: 14 april 2008

een vrolijk maar vooral leerzaam bezoek. Niet alleen alle info over de zeehonden maar ook de vogelgeluiden, een lust om te horen en op deze manier meer kennis op te doen.Bovendien nog de gelegenheid een heerlijke duinwandeling te maken in een prachtig gebied. Beslist voor herhaling vatbaar!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 februari 2008

Datum beoordeling: 28 maart 2008

was superleuk voor een dagje er tussen uit met de kids, de auto in Den Helder laten staan, Parkeerplaats naast de boot, op de boot leuke kleurplaat voor de kids, en met de bus naar Ecomare. Hier kan je eventueel nog een heerlijke wandeling naar het strand maken maar ook in Ecomare is ook genoeg te zien.!! Tip!! Op korting.nl vaak nog leuke kortingsbonnen voor dagje uit!

Beoordeling gegeven door san vdn Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 19 maart 2008

mooi en leerzaam

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ? ergens in de vakantie

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Het was een geweldige dag! We hebben de dieren gezien. Ook mochten wij kijken toen de dieren te eten kregen. Een prachtig gezicht! Echt leuk voor alle kinderen! Zelf nog voor volwassen! Een echte aanrader!!!!!!!!!Ik heb er echt niks negatiefs over. En ben je het zat? Dan kun je nog lekker snuffelen in de bijbehorende winkel!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ? ergens in de vakantie

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Het was een geweldige dag! We hebben de dieren gezien. Ook mochten wij kijken toen de dieren te eten kregen. Een prachtig gezicht! Echt leuk voor alle kinderen! Zelf nog voor volwassen! Een echte aanrader!!!!!!!!!Ik heb er echt niks negatiefs over. En ben je het zat? Dan kun je nog lekker snuffelen in de bijbehorende winkel!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 januari 2008

In onze vakantie op Texel vonden wij, mijn vader en ik een zeehondje (huiler)op het strand aan de kant van de waddenzee. We hebben toen ecomare gebeld en zij zijn toen gekomen. We hebben een poos gepraat en info gekregen over het zeehodje en hoe het zo'n huiler vergaat als hij wordt opgevangen in ecomare. De verzorger vroeg aan ons hoe wij heten. Jaap en Carla. vervolgens keek de verzorger of het dier een mannetje of een vrouwtje was. Het bleek een mannetje en op dat moment kreeg hij de naam Jaap. Het leuke daarna was, dat wij nog een paar keer contact hebben gehad met de verzorger en mochten ook in de opvang bij zeehond Jaap een kijkje komen nemen. Kortom zo maak je van dichtbij mee wat een opvangcentrum voor werk doet en dat is erg mooi en gaaf om te zien. Dat Ecomare nog lang en met heel veel plezier hun werk op deze manier mogen doen!

Beoordeling gegeven door Carla Snel.