Beoordelingen Strandpaviljoen 't Zilt

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 23-08-2019

Datum beoordeling: 24 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Als een ober niet ( wil ) begrijpen dat bij een hoofdgerecht ook salade en frites/aardappels horen, tja, dan kun je beter de toko sluiten. En wanneer je de ober daarop aanspreekt en je als antwoord krijgt, ja sorry, zo is het nu eenmaal, kan kun je de toko beter helemaal gaan sluiten. En als je daarna ook nog eens als antwoord krijgt......we hebben het zo druk.....dan word je als klant heel erg boos , en dan denk je .....wat doe ik hier in vredesnaam.........

Beoordeling gegeven door p.zomer.

Heerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 april 2019

Datum beoordeling: 8 april 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen vrijdag kwamen we met een grote groep van 25 man hier eten! Er zit een nieuwe eigenaar op. Erg aardig personeel en een kok die met je meedacht! We hebben heerlijk gegeten!!

Beoordeling gegeven door Audry.

Klantonvriendelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-07-2018

Datum beoordeling: 24 juli 2018

Reisgezelschap: gezin

Samen met mijn moeder hadden we het idee om samen wat te gaan drinken bij 't zilt. Het was erg druk en er waren geen plekken meer. Aan het einde van het terras was een deel afgesloten. Waarom vraag je je af. Al helemaal omdat het zo druk is. Terwijl wij zoeken naar een plekje horen we een jongetje zeggen : " waarom is dat deel bezet?" Waarop de serveerster zegt : " omdat er binnen ook nog plekken vrij zijn". Je gaat toch niet met mooi weer binnen zitten? We lopen naar binnen om te vragen of ze het deel open willen doen. Maar nee. Volgens het personeel konden we prima binnen zitten. Ze bleven weigeren het deel open te doen en we werden verwezen naar een bankje buiten in de shaduw zonder tafel. We zijn nu voor niks vanuit leeuwarden gekomen. Erg jammer!

Beoordeling gegeven door Lisa.

1
1 11111

Bezoekdatum: 1 juni 2018

Datum beoordeling: 4 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Onlangs hier gegeten en ervaren dat de kwaliteit heel slecht is. 1 ster is nog teveel!! Tomatensoep was opgewarmde puree, hamburger was verbrand en sausjes waren uit een Calve potje. Eerste en laatste keer geweest !!

Beoordeling gegeven door willem.

moest lang wachten we zijn weggegaan
1 11111

Bezoekdatum: 5 april

Datum beoordeling: 5 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Niemand zag ons zitten onverzorgd personeel we zijn weggegaan

Beoordeling gegeven door anita.

Goed en gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-01-2015

Datum beoordeling: 26 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik heerlijke Hamburger gegeten en mijn vrouw een heerlijke Kop Snert. Een leuke bediening en kwaliteit /prijs verhouding prima. Zeker een zaak om nog eens terug te komen om te genieten van het prachtige uitzicht

Beoordeling gegeven door ed.jansen@gmail.com.

slecht eten.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3 juli 2014

Datum beoordeling: 3 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Had boeufbourgignon besteld wat meer op hutspot leek.5 stukjes vlees in het hele pannetje.de rest wortel rn uien De kok had niet goed doorgeroerd.groente was smakeloos.sla dreef in de olie vul

Beoordeling gegeven door w.salverda.

jeetje Petra, Iris Carla Cor en Leontine
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11082013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

het was vandaag super met de band jaja! heerlijke muziek, wat een sfeertje. de lekkere hapjes van de kok, ook niet te vergeten, yum,yum! Riemie, Henk en ik hebben onder het genot van goede wijn en lekker biertje een speciale fijne middag gehad, tot .??

Beoordeling gegeven door juliabouwmeester.

Heerlijke plek in de zon!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-06-2013

Datum beoordeling: 20 juni 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen weekend sinds lange tijd omdat we slechte ervaringen hier hadden bevonden weer heerlijk even op dit Strandpaviljoen gezeten. Onder het genot van heerlijk frisse huis wijn colombard-sauvignon naar de zonsondergang gekeken. Nu met een Huiselijke sfeer met leuke,spontane en oplettende bediening. Wij gaan snel eens een hapje eten hier bij het zien van het nieuwe menu en de gerechten die voorbij kwamen komen wij snel weer eens terug!

Beoordeling gegeven door Jenn.

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-05-2012

Datum beoordeling: 26 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Zeer slechte bediening! Totaal niet alert op nieuwe klanten die iets willen bestellen. Mensen die later komen eerder helpen; tafels niet schoonmaken etc. Serveerster bracht drankjes, ruimde de tafel af; pakte de overvolle asbak maar zag geen andere dus liet hem gewoon weer staan, nadat ze er even mee geschud had. Stokbrood met kruidenboter was een zeer moeilijk te maken gerecht en werd weer door serveerster afbesteld, omdat ze het te druk hadden in de keuken. Zonde van zo'n mooie plek; zou echt investeren in goede bediening met horeca-ervaring!

Beoordeling gegeven door Helen.

Jammer!
1 11111

Bezoekdatum: 01-10-2011

Datum beoordeling: 1 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Voornamelijk slechte bediening. Drie maal vriendelijk om drinken gevraagd maar is helaas uitgebleven. Bij afrekenen netjes aangegeven dat de service niet helemaal naar behoren was en kreeg als reactie: "Tsja er zijn belangrijkere dingen, anders ga je toch lekker naar Zandvoort!" Aldus klantvriendelijkheid bij 't Zilt in Harlingen. Wij gaan in geen geval meer naar deze strandtent. Er zitten genoeg leuke horecazaken in Harlingen maar daar is deze er zeker géén van.

Beoordeling gegeven door DA.

buitengewoon & adembenemend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 november 2010

Datum beoordeling: 5 november 2010

verrassend mooie locatie, formidable cuisine. zeer attente bediening, echt een aanrader voor ieder.

Beoordeling gegeven door jaap.

Niet de moeite waard
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15-09-2010

Datum beoordeling: 17 september 2010

Prijzen zijn op Randstad niveau, service op snackbar niveau en de kwaliteit daar nog iets onder. Nee, voor deze prijzen mag je iets verwachten maar er wordt geen moeite gedaan om de klant iets van kwaliteit te bieden....

Beoordeling gegeven door Hendriks.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 augustus

Datum beoordeling: 31 augustus 2010

Gezellig en lekker eten.

Beoordeling gegeven door A. Baggelaar.