Beoordelingen SpaWell

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-9-2018

Datum beoordeling: 18 november 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Fijne sauna's Heerlijke geweldige aufguss Lekker buffet

Beoordeling gegeven door Anita de Vries.

Slechte service, graaiers
1 11111

Bezoekdatum: 12 Oktober 2018

Datum beoordeling: 19 oktober 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Kaart met nog 8 tegoeden bleek nog precies 1 dag geldig. En dan ben je een poos uit de relatie o.v.m.ziekte. Ik zou gebeld worden voor een oplossing. Niet gebeurd, dus er maar even langs. Nee meneer, hij is verlopen. 160 Euro het bronwater in. Schande schande schande!! Enige coulance kennen deze graaiers niet. Customer Service? Ja, als je maar betaald krijg je mooi bad ja. Maar tussen de regels eens een keer iets oplossen hebben ze hier nog nooit van gehoord. Zeer slecht dus. Nooit weer hiernaartoe

Beoordeling gegeven door HvT.

vermijden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 okt 2017

Datum beoordeling: 12 oktober 2017

Reisgezelschap: met partner

onaangekondigd 4,95 pp. weekendtoeslag in rekening brengen. onacceptabel.

Beoordeling gegeven door N.N..

ERG GESCHROKKEN, geen zuivere etherische olieën ma
1 11111

Bezoekdatum: 18 juli 1017

Datum beoordeling: 20 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Het ligt ABSOLUUT niet aan degenen die de opgietingen verzorgen, want die zijn top! Het ligt aan het nieuwe management en de bezuinigingen ten koste van veel dingen. Vraag eens de flesjes te zien die gebruikt worden met de opgietingen. Het zijn CHEMISCHE middelen en geen zuivere etherische olieën met alle nare effecten van dien!

Beoordeling gegeven door Karin vdHeijden.

Arrogante directie die nog niet eens het fatsoen h
1 11111

Bezoekdatum: 4 oktober

Datum beoordeling: 5 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

We hebben telefonisch geboekt. Verzuimd werd om ons te vertellen dat het badkleding dag was. Helemaal voor niets uit Dalen gekomen. Ruim 150 km op en neer. Wilde daar even over praten met de directie maar die was daar niet toe bereid. Het eerste wat je bij cursus klachtenafhandeling leert is om elke klacht serieus te nemen. Vindt men dus in Peize niet belangrijk.

Beoordeling gegeven door Andrea.

Prima sauna
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27-1-2015

Datum beoordeling: 28 januari 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De sauna is mooi en schoon. Het nieuwe gebouw buiten met kleuren en filmsauna is prachtig geworden! Wij hebben er het lunchbuffet genomen: voor 14.75 € een goed warm en koud buffet, (karnemelk)melk, jus 'd orange en lekkere yoghurt. Prima voor de prijs. Verder vinden wij de prijzen in het restaurant aan de hoge kant: een glas munt thee voor 2.80 is aan de prijzige kant, daar komt dan ook nog 0.25 € overheen voor de gevraagde honing, nog nooit eerder ergens apart moeten betalen.Zo is ook een glas wijn inmiddels niet meer leuk als je weet wat het kost. Jammer, lijkt me niet nodig zulke hoge prijzen te rekenen. Personeel is vriendelijk, behalve de dame bij de receptie die ons 's morgens inschreef,er kon geen vriendelijk woord van af. Of het dezelfde dame is als Anna bedoeld?

Beoordeling gegeven door Ineke.

Nooit meer
1 11111

Bezoekdatum: 11 dece,ber 2015

Datum beoordeling: 11 december 2015

Reisgezelschap: met partner

Schimmel in de sauna en afval, waaronder pleister, her en der door de sauna. Los daarvan is toegezegd dat je een all in bezoek hebt maar achteraf toch nog van alles extra moet betalen. Een echte afknapper en afrader!

Beoordeling gegeven door mr. de Jager.

Heerlijke sauna!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-12-2014

Datum beoordeling: 11 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik kom hier heel regelmatig en neem vaak de all inclusive. Het is schoon, netjes en goed onderhouden en genoeg aanbod aan sauna's ondanks dat er sinds de brand vorig jaar 2 minder zijn. Bediening is vriendelijk en altijd behulpzaam. Zo ook personeel aan de receptie, op één iemand na.........Hendrika heb ik nog nooit aangenaam meegemaakt. Kortaf, boos gezicht en alle vragen lijken teveel elke keer weer......valt zo uit de toon bij alle andere dames. Erg jammer. Eten is prima. Voor mij een zalig dagje uit en ik moet zeggen de mensen die er werken dragen daar zeker aan bij. Forse prijs verhoging per 1 januari voor de all inclusive, maar liefst 5 euro duurder p.p. Hoop niet dat dit gaat doorzetten want dan wordt mijn maandelijkse dagje uit, helaas een 3 maandelijks dagje uit. Verder niets dan lof!

Beoordeling gegeven door Anna.

wordt minder
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26 december 2014

Datum beoordeling: 27 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Ga met de feestdagen er niet heen. Of alleen om de sauna in te gaan. Het eten en de bediening is zeer slecht. Gisteren er voor geweest voor 200 euro. All-in. Geen gastdame die een plaats regelt in het restaurant. Het is druk je moet even wachten. Vervolgens laten ze andere mensen gewoon toe, kijk maar of er nog plek is. Als je er wat van zegt wordt je dom aangekeken. Ook was het eten waar je 10 euro meer voor moest betalen niks bijzonders. Ik ging nog liever eten bij de Mac. Het zou een stuk beter hebben gesmaakt. Als het druk is kunnen ze het gewoon weg niet aan. Dit nu voor de derde keer mee gemaakt. Peize is nu een klant kwijt.

Beoordeling gegeven door J.R. Wortelboer.

7
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 -01-2011

Datum beoordeling: 18 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Niet op orde! Wij komen al jaren regelmatig in deze sauna.De laatste tijd niet meer zo naar de zin. Helaas nog steeds 2 sauna gesloten ivm brand van afgelopen jaar. Beetje rommelige indruk overall. Eten koud en behoorlijk duurder de laatste tiid. Jammer!

Beoordeling gegeven door Pera.

Heerlijke sauna
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-7-11

Datum beoordeling: 6 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk dagje sauna, ontvangst altijd vriendelijk behulpzaam, mooie lobby. Kleedruimtes zijn gewoon zeer goed, ruime kastjes en geen krappe , kille, moderne stal die tegenwoordig standaard is bij andere "zweet schuren". Het saunaplein heeft veel keuze aan diverse sauna's, verder een heerlijke binnen zonneligweide waar bij slecht (en mooi) weer de zon altijd schijnt in de vorm van een paar felle lampen. De panorama sauna heeft uitzicht op het buitengebeuren, eigenlijk een groot grasveld met veel ligbedden. Het buitengebeuren is eigenlijk prima, zwembad, terras, veel gras met ligbedden. Functioneel maar niet heel mooi. De Kelko sauna ligt aan de buitenzijde van het grasveld en is geweldig. Veel ruimte voor alle gasten, en nog nooit meegemaakt dat er geen plaats voor je was. De opgietingen zijn tegenwoordig in 1 één sessie, mij bevalt dat beter. Verder merken we wel dat de opgietingen 3 jaar geleden beter uitgevoerd werden, met iets meer passie. Maar het is verder prima hoor! Tja en dan het restaurant, wij vinden dat men nu echt eens moet zorgen voor beter meubilair. Leren banken waar je niet lekker op zit, oud en doorgezakt. Verder is het restaurant gedeelte wat gescheiden van het lounche gedeelte. Het restaurant ziet er uit als een grauw en lege ruimte. De keren dat wij er waren zaten er ook niet veel mensen. Maar als je een all inclusieve hebt geboekt dan moet je wel.... Gevolg is dat je in het lounche deel soms geen plek kunt krijgen. De bediening was deze keer vriendelijk, meegemaakt dat als je even de kaart van een ander tafeltje pakte dat er iemand langskwam die je vertelde dat de kaarten op de desbetreffende tafeltje moesten blijven, oef!! En dan de vliegen, helaas zijn die er altijd en in grote hoeveelheden. Hier moet men toch beter zoeken naar oplossingen. Maar het eten is prima, er is voldoende lektuur om even onderuitgezakt bij één van de haarden wat te lezen, of weg te dommelen. Resumé, sauna's zijn goed en schoon. Zwembad is prima. Tuin is functioneel maar heeft verder niets te bieden. De buitensauna's zijn ook goed, de Kelko is toch de grote publiekstrekker. Restaurant, redelijk v.w.b. zitten. Eten is goed. Wij komen zeker weer.

Beoordeling gegeven door Roelof Bakker.

uitsekend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vaak

Datum beoordeling: 28 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

we zijn vaste saunabezoekers en vinden de sauna in peize wel 1 van de favorieten, vooral het all inclusiev arrangement is een aanrader. prima sauna's en de loyly is top.

Beoordeling gegeven door henk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 juni 2011

Datum beoordeling: 24 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Een dag naar de sauna in Peize gaan is voor mij een genot. Neem de laatste tijd het arrangement all inclusive, wat een weelde! Het eten is er zeer goed. Ja ik ben meer dan tevreden over Peize. Er is een grote keuze in sauna's (9). Het buiten/binnen zwembad heeft een heerlijke temperatuur en bovendien is het zowel buiten in de tuin als binnen altijd heel schoon. Het personeel is erg vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Mary Wubbolt-Hoeben.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-01-2011

Datum beoordeling: 27 januari 2011

2 keer geweest en na de laatste keer komen wij niet weer terug. Eerste keer vond ik al matig, toen was het vreselijk druk dus dat kan de mening soms beinvloeden vandaar toch nog een keer terug gekomen zijn op een doordeweekse dag. sauna's zelf zijn prettig en netjes. De gehele ruimte vind ik matig, er zijn veel ruimtes die open zijn door middel van glas. Dus in de sauna kijk je uit op het voetenbad en langslopende mensen, in het zoutwaterbad kijk je op op het sollarium, panoramasauna kijk je uit op de tuin (wel mooi) alles staat op deze manier in verbinding met elkaar maar ik vind het ook erg onrustig. Personeel is wisselend, wordt wel erg kinderachtig gedaan over gebruik mobiele telefoon. Zelfs in de kleedruimte mag je niet even een telefoontje naar huis plegen. Beide keren viel het ons op dat er heel veel ouder publiek was (65+) voor ons niet een aanrader.

Beoordeling gegeven door anoniem.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08 en 6-09-2010

Datum beoordeling: 7 september 2010

Half augustus voor het eerst naar deze sauna geweest. Heel goed bevallen. Gezellig druk. Veel en erg goede faciliteiten alleen het koudwaterbad binnen is wel errug koud. Dus begin september in de herhaling om te kijken of het echt een goede sauna is en het All-Inclusive arrangement uitgeprobeerd. We hebben de hele dag kunnen genieten van de speciale löly's, die gegeven werden door Henk en Gerard (grote klasse !!) en aangezien de weergoden zich vergisten, straaalende zon, heerlijk buiten kunnen liggen in het zonnetje. Ook de lunch en de plate-gerechten waren heerlijk, alleen jammer van al die vliegen binnen. Moet echt een oplossing voor gezocht worden. De bediening was erg plezierig. Twee maal een bestelling verkeerd uitgevoerd, maar zonder problemen opgelost. Het is dat het vanuit onze woonplaats te ver is om zomaar te gaan op een verdwaalde zondagmiddag anders zagen ze ons hier veel vaker.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-08-2010

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

Samen met mijn zus en schoonzus naar Sauna Peize en het all. incl. arrangement. Wat een super leuke dag, we (schoonzus en ik)waren voor de eerste keer in deze sauna. Wat hebben we genoten v.d all incl. formule. Je drukt op het belletje en de serveerster komt langs en neemt je bestelling op. Je kan alles v.d kaart kiezen m.u.v fles wijn en sauna keuze menu, de sauna`s waren goed en schoon en niet te druk. De bediening in het restaurant/bar was geweldig,ze namen de tijd voor ons, een praatje was hun niks te veel. Onze vaste serveerster die tot 21:00 moest werken nam nog afscheid van ons, haar diens zat erop. Dus persoonlijk contact was er. Wij bevelen Sauna Peize aan, vooral het all incl. formule. Als het volgend jaar weer is, zijn we weer v.d partij. Bedankt voor alles, we voelden ons echt prinsesjes. Groetjes van Willeke, Winny en Elly

Beoordeling gegeven door Elly Bellmann.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 Augustus 2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Wij hebben vandaag een heerlijke dag gehad in deze sauna. Het was heerljk weer en we zijn dan ook veel buiten geweest in het zwembad en op de zonneweide. We hebben, in tegenstelling tot veel mensen blijkbaar, heerlijk gegeten en gedronken. Over de vriendelijkheid van de bediening zijn we neutraal. De een was wat vriendelijker dan de ander, maar over het algemeen waren we wel tevreden. Wat ons wel heel erg tegenviel was de voetmassage die we gereserveerd hadden. Mijn man en ik wilden graag tegelijk en in dezelfde ruimte een voetmassage en dat hadden we telefoninsch besproken. De dame die ons kwam halen wist hier helemaal niet van, maar gelukkig kwam er een andere masseur die het wel wist. Alleen deze man vroeg ons om onze badjassen uit te trekken en aan het haakje te hangen. Badjassen uit??? Bij een voetmassage??? Duh...dachten het niet toch? Maar de man vertelde ons dat het niet uitmaakte welke massage hij gaf...iedereen altijd uitkleden. Dat hebben we dus niet gedaan en hij berustte erin. De massage was niet om over naar huis te schrijven. Stelde niet veel voor. De masseur en masseuze hadden samen ook niet zo'n vriendschappelijke band vernamen we, want de snerende opmerkingen vlogen over en weer. Het was de 47 euro(!!!) niet waard. Doen we dus ook niet weer. Verder een heerlijke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Oost.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 augustus 2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Afgelopen zondag. All inclusive. Van 10.00 tot 22.30. Sauna faciliteiten eigenlijk zoals altijd goed en netjes en schoon. Jammer dat het in de horeca weer eens heel erg slecht geregeld was, lange wacht tijden, echt belachelijk dat de mensen zelfs in de rij stonden om iets te bestellen. Er tot 15.00 uur geen bediening was in de tuin. Er een nieuwe medewerker liep die alles alleen moest doen op zijn eerste werkdag. En dit alles terwijl de sauna naar mijn idee nog niet eens 220 gasten had. De keuken is de laatste tijd goed maar nog niet op het pijl van vroeger. Het ergste vind ik dat je vanuit het personeel merkt dat er maar een heel klein deel happy is met zijn baan en sommige zijn niet betrokken bij hun mooie bedrijf. Personeelwisselingen zijn dagelijkse kost. Misschien moet het management zich maar eens hard achter de oren gaan krabben en ook eens te kijken waar het beter kan. Met mail en mondelinge vragen en klachten wordt nauwelijks iets gedaan. Hoop dat die 7 een 10 mag worden.

Beoordeling gegeven door Marcel en Norbert.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 april

Datum beoordeling: 10 juni 2010

Wij zijn met vrieden geweest en hebben een geweldige dag gehad. Alles was prima, personeel erg vriendelijk. We hadden all-in, nou in een woord gezegt:GEWELDIG. Zeker voor herhaling vatbaar, we kunnen niet wachten .

Beoordeling gegeven door Hendrie & Liessette.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30.03.2010

Datum beoordeling: 31 maart 2010

De sauna is prachtig, maar de bediening onvriendelijk en kortaf.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 jan 2010

Datum beoordeling: 8 februari 2010

jammer dat de zoutbaden niet zijn teruggekomen

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 febr 2010

Datum beoordeling: 8 februari 2010

de sauna was best genoeg,,alleen jammer dat het horecapersoneel een behoorlijke domper op de dag gegeven heeft,achter ons werd ook geklaagd. het eten was koud,,maar daar maak ik me nog niet eens zo druk over. het feit dat je zo behandeld word,terwijl je genoeg betaald. meneer misschien kunt u beter een andere baan zoeken ,waar u wel plezier in hebt. ps de schoonmaker in de sauna zelf was super aardig,,die weet hoe het hoort.

Beoordeling gegeven door ellie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-12-2009

Datum beoordeling: 6 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vaak

Datum beoordeling: 15 november 2009

heerlijk relaxen en ontspannen hier, vergeet even alles en geniet van het vele dat deze sauna u te bieden heeft. We komen hier met regelmaat of overdag of alleen s ávonds , en zowel mijn man als ik verheugen ons er altijd op. Jammer dat de keuken tegenwoordig wat minder is als voorheen, bij drukte duurt het vrij lang voor je je eten hebt , maarja waar praat je over je hebt alle tijd daar!! vandaar een 9 maar anders zeker een diike 10

Beoordeling gegeven door Ria.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart 2009 en november 2009

Datum beoordeling: 4 november 2009

ik ben tot nu toe 2x in sauna peize geweest. De eerste keer hadden we een gezichtbehandeling gedaan wat een tegenvaller. De behandeling zou een uur duur, ze waren echter in 45 minuten al klaar. Alles werd bijna op je gezicht gekwakt en je had bijna het gevoel dat het lopende band werk was. Daarnast waren ze niet echt aardig. Bij het afrekenen moesten we het dag tarief betalen. Dit terwijl we maar 4 uren in de sauna hadden gezeten ( je hebt namelijk een speciaal tarief voor 4 uren) we moesten dus extra betalen omdat we een schoonheids behandeling van een uur hadden gedaan. Wat totaal dus op 5 uur kwam. Na flink wat tegen spraak hebben we echter voor 4 uur betaald. En werd ons verteld dat je voor of na de tijd het beste een schoonheidsbehandeling kunt doen dan niet extra hoeft te betalen. Verder is de sauna super het ziet er netjes en verzorgt uit. En vooral de relax plek is top het is net of je op het strand ligt. De 2 de keer hebben we alleen een sauna bezoek gedaan wat goed is bevallen. De catering is ook erg goed

Beoordeling gegeven door stienstra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-10-20009

Datum beoordeling: 14 oktober 2009

gisteren samen met mijn zus een all incl. dag gedaan!en het was een super verwendag,wat een rijk gevoel niet te beschrijven.van 10.00u tot 22.00u onze batterij kunnen opladen en dat is zeker gelukt,we kunnen er weer tegenaan.lieve personeelsleden;BEDANKT! we hopen tot gauw

Beoordeling gegeven door riny van nus-prins.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-10-2009

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

Fijne en schone Sauna

Beoordeling gegeven door koerts.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

leuke acties vriendelijke personeel. uitstekende keuken mooi sauna>s en heel schoon. we gaan er geregelt heen het is dan net of je thuis komt ze zijn altijd blij dat ze de vaste gasten weer zien en zijn altijd in voor een grapje Daarom van mij een vette 10

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-10-09

Datum beoordeling: 11 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door s. kajuiter.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 okt 2009

Datum beoordeling: 7 oktober 2009

wij komen regelmatig in de sauna van peize, vriendelijk personeel mooie en schone sauna,s , al met al kan je er wel een hele dag vermaken. en je hebt er ook nog behandelingen uit een heleboel keuzes . nee het is echt een aanrader,

Beoordeling gegeven door sietze.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-09-2009

Datum beoordeling: 24 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 maart 2009

Datum beoordeling: 9 maart 2009

Heerlijke ontspannen sfeer in Sauna Peize. Mooie en nette sauna's, voor een ieder wat wils. Een mooie en heerlijke relaxruimte met vriendelijk personeel! Echt een dag heerlijk ontspannen en even nergens aan denken!

Beoordeling gegeven door Karen ten Broeke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 januari 2009

Datum beoordeling: 8 februari 2009

fantastisch,we kwamen er voor de brand en toen was het al een prima sauna,na de brand waren we er nog niet weer geweest tot nu. maar nog steeds fantastisch,lekker licht,veel sauna faceliteiten, scrubzout,fijne douches.,buitenruimet,je kunt er heerlijk lunchen,probeer de chiabatta tomaat met ossehaas maar eens ,maar de uitsmijter is ook geweldig,de bediening is prima,wordt er mobiel gebeld,dan wordt er wel wat van gezegt en terecht.bellen kan bij de balie en dat is een prima althernatief.regels staan duidelijk en overzichtelijk aangeplakt. ben er met m,n partner geweest,maar ben nu gevraagd door een vriendin ,die ook regelmatig jullie sauna bezoekt,dus kom op korte termijn met haar bij jullie terug,verheug mer er nu al op.ga vooral zo door,maar kom ook met m,n partner zeker terug. de bediening van de kluisjes en het belletje op tafel vonden we ook een uitkomst,wij hebben een fijne verwendag gehad.

Beoordeling gegeven door eddie ,annemieke hesse..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 21 december 2008

Sauna is geweldig. Heerlijk ontspannend dagje uit. Helaas is het horecapersoneel ongepast luidruchtig. Lig je lekker te dommelen bij de open haard, presteren ze het tot drie keer toe je wakker te schrikken. Als ze niet tegen je stoel op lopen kun je wel mee genieten van hun prive gesprekken over het weekend. Ik wil best zes euro voor soep betalen, maar de ambiance mag dan wel een stuk beter. Jammer!

Beoordeling gegeven door Kista Jansen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 4 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sake Mulder.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Mooie schone sauna, behandelingen: hot-chocolade/packing & hot-stone massage perfect (alleen jammer dat behandelingen in apart gedeelte werden gegeven). Reuze genoten van opgietritueel; heel aparte ervaring! Lunch was slecht en in "kille" eetzaal; eten bij "open haard" wel goed en gezellig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3okt

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

altijd weer heerlijk ontspannend, en altijd vriendelijk ontvangen en bediend. We komen er graag

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-07-08

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Na weer een avond Sauna Peize kan ik niet nalaten hier toch iets te zeggen. met enige regelmaat komen wij in deze prachtige sauna, werkelijk alles vinden we er perfect: de aufguss, het zwembad, sinds gisteren de hamambehandeling, het eten ...maar het restaurant daar en tegen valt voor ons zo ontzettend uit de toon dathet steeds een ergenis is. Hoe is het mogelijk dat zo'n geweldig complex niet over een restaurant beschikt dat het heerlijke "Peize-gevoel"geft? Gisteravond werd ik bij binnenkomst i/h restaurant begroet..( ik keek ervan op,dit was de eerste keer dat dat gebeurde!) maar er volgde direct: üw handdoek mag niet mee in het restaurant mevrouw. Tja... De sfeer is voor ons in dat restaurant VER beneden peil, heel jammer want een avond sauna moet toch ontspannen zijn en een lekker hapje en darnkje horen daar ook bij.

Beoordeling gegeven door fam Nieborg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-04

Datum beoordeling: 3 juni 2008

heeeerlijk relaxed dagje! Mooie sauna's, groot aanbod, heel netjes, goed personeel, goede sfeer!

Beoordeling gegeven door N.N..

Datum beoordeling: 11 september 2006

Aanrader voor iedereen die even lekker wil ontspannen.

Beoordeling gegeven door Lita Ponsen.