Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant Hooge Esch Buurse

Geen aanrader.
1 11111

Bezoekdatum: 20-07-2020

Datum beoordeling: 22 juli 2020

Reisgezelschap: met partner

Bij aanvang was de tafel niet afgeruimd van de voorganger. Het duurde een eeuwigheid voor de tegel leeggehaald werd en er gevraagd werd, of we iets wilde eten of drinken. Met het afruimen werden de glazen afgeruimd, door ze van bovenaf in de glazen beet te pakken. Tot verbazing werden onze drankjes op dezelfde manier aangeboden, door de glazen wederom aan de bovenzijde vast te pakken. Ik vind dit onbegrijpelijk, zeker in de corona tijd. Tevens was de menukaart te vies om aan te pakken. Niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Heijkamp.

Leuk familie restaurant
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 februari 2020

Datum beoordeling: 1 april 2020

Reisgezelschap: gezin

Gezellig informeel restaurant met voor de kids leuke speelgelegenheid binnen en buiten. Leuke bediening goede pannenkoeken! Eigen brouwerij en ijsmaker.. top!

Beoordeling gegeven door Remco Pit.

Heerlijk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Meerdere

Datum beoordeling: 11 augustus 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben al vaak hier gegeten, en zijn altijd erg tevreden! En aan de hoeveelheid gasten te zien, vinden dat er meer! We gaan vandaag weer, verheug me erop!

Beoordeling gegeven door Henk.

Dramatisch!!
1 11111

Bezoekdatum: 26-5-2019

Datum beoordeling: 26 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

Na een reservering, kregen we een mooie tafel vlakbij de speelruimte. Ideaal met 2 jonge kids! Na ruim een kwartier kregen we eindelijk onze bestelde drankjes. Er werd medegedeeld dat we ivm drukte 45 minuten moesten wachten op onze pannenkoeken. Na een uur waren we het flink zat. We vroegen hoe lang het zou duren en met een smoes werden we zoet gehouden dat nu onze pannenkoeken binnen een paar minuten geserveerd zouden worden. Niets bleek minder waar! Na een aantal, met pijn en moeite bestelde drankjes en de nodige ergernissen hebben we na 1,5 uur wachten en nog steeds geen eten het restaurant verlaten. Dit leek het personeel zelfs niet eens op te merken, best bijzonder! Het personeel was geërgerd, gestresst en alles behalve vriendelijk. De vorige keer hebben we ook al super lang op ons eten moeten wachten. Echter gunde ik dit restaurant het voordeel van de twijfel. Overal gebeurd wel eens wat. Maar voor ons was vandaag de maat helemaal vol. We komen hier dan ook nooit meer....

Beoordeling gegeven door Jurgen .

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-1-2019

Datum beoordeling: 22 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

goed eten, gezellig en aardige bediening. Eten was er snel en zou zeker terug komen.

Beoordeling gegeven door Jan willem.

Laatste keer geweest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28-09-2013

Datum beoordeling: 28 september 2013

Reisgezelschap: gezin

Na eerdere (ook mindere) ervaringen nogmaals restaurant geprobeerd. Ook ditmaal een deceptie. Bij binnenkomst (18.30) werd ons al medegedeeld dat om 19.30 de keuken zou sluiten ivm afhuren van het restaurant. Na overleg toch besloten te blijven eten, als we maar zouden opschieten. Drankjes waren er vrij rap, maar pannenboek was er na ruim halfuur nog steeds niet (en er was zo'n haast?). Kok leek erg rustig aan te doen. Pannenkoekkeuze was overigens beperkt en onlogisch. Een simpele spek-kaas pannenkoek heeft een speciale naam, en als je die naam niet gebruikt weet de bediening niet wat je bedoelt. Zelf een pannenkoek met shoarmavlees besteld. Merendeel van het vlees verbrand. Toen na het eten gevraagd werd of alles naar wens was geweest (eerder kwam de bediening niet navragen), doorgegeven dat de shoarma niet naar wens was, ze zou het doorgeven aan de keuken. Vraag van de keuken of ik een nieuwe wilde werd door de serveerster negatief beantwoord (was mij niets gevraagd), omdat de pannenkoek op was (jullie hadden toch haast?). Reactie van kok was toen "mooi zo"... Aparte reactie op een klacht lijkt me. Laatste keer geweest, en zeker geen aanrader.

Beoordeling gegeven door H Kortes.

tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 04-08-2013

Datum beoordeling: 5 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

geen klantvriendelijke bediening. Wij konden voor drie kleine kinderen geen klein ijsje bestellen. drie kinderijsjes besteld. Hebben hier drie kwartier op moeten wachten. div. malen gevraagd steeds werd gezegd het komt er aan. niet dus. Tot onze verbazing werden er aan andere tafel gewoon een hoorntje met één bolletje ijs geserveerd. Personeel onvriendelijk en niet behulpzaam. ijs en pannenkoeken zijn wel lekker. maar twee uur met drie kleine kinderen voor een pannenkoek en een ijsje is te lang.

Beoordeling gegeven door M de Pijper.

Heerlijkste ijs :-)
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 juli 2012

Datum beoordeling: 20 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij rijden helemaal uit Enschede noord naar deze plek voor het allerlekkerste zelfgemaakte schepijs, als ijsliefhebber kan ik het weten :-) Bovendien kun je hier als een van de weinige plekken lekker rustig zitten op het terras, met kindvriendelijke speeltuin, kortom geweldig ! En de pannekoeken smaken ook nergens beter dan hier, maar dat was al bekend....

Beoordeling gegeven door Mevr, Egberink.

Perfecte speeltuin naast terras
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: September 2011

Datum beoordeling: 15 april 2012

Reisgezelschap: gezin

De Nieuwe speeltuin naast het terras met fantastisch uitzicht van het landschap is erg rustgevend voor kids en ouders! Doordat er geen gevaarlijke of dingen zijn die geld kosten, spelen kids in alle leeftijden gezellig met elkaar terwijl je als ouder rustig kunt zitten zonder gezeur om een euro of verplicht halfuur de schommel duwen...u kent het vast. Echt over nagedacht. Top! En ook nog eens heerljke koffie met boeren appeltaart! Echt aanrader!

Beoordeling gegeven door Jelle de Jonge.