Beoordelingen Groenhovenbad Gouda

Jammer
1 11111

Bezoekdatum: 20 juli 2018

Datum beoordeling: 23 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor het buitenbad zouden er meer ligbedden moeten zijn! Jammer voor het ontwerp maar helaas hoor ik alleen maar om me heen hoe jammer en teleurgesteld iedereen is over de indeling buitenbad. Met de prachtige ligweide hadden ze er zo iets moois van kunnen maken!!! Plus een veel groter mooier buitenbad , nu is het recht toe aan...Dan de snack/bar restaurant kun je een kilometer voor lopen had dichterbij gemoeten! Is drama anno 2018 dan nog een tip voor de ligbedjes wij maken het iedere dag mee dat er kinderen hun handdoeken op leggen ....en die zie je de hele ochtend niet meer ,met lunch/pauze 5min en ze zijn verdwenen. (Logies) Of zet er een prijs op de ligbedjes of de badmeesters moeten wel echt regels na komen. Je vraagt het en hij zegt het ...en jammer...loopt langs en doet niets en omdat er te weinig bedden zijn vind ik dit echt storend!! Wij zijn dan ook nu zo dat we eerder iets anders gaan doen.

Beoordeling gegeven door Tamara.

2
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 12/04/2017

Datum beoordeling: 5 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zwembad om daadwerkelijk alleen te zwemmen. Verder is er helemaal niks te doen. Geen glijbaan, geen wildwaterbaan, geen bubbelbad, helemaal niks. Echt een zeer grote misstap van de gemeente Gouda. Had er een subtropisch zwemparadijs aan vastgemaakt en je was een trekpleister geweest voor de regio. Maar GZC Donk had waarschijnlijk een hoop te vertellen en vandaar dat er nu een zeer saai zwemcomplex staat. De Kuil, de Sniep, de Hoorn zijn vele betere alternatieven om heen te gaan als je niet alleen heen en weer wilt zwemmen.

Beoordeling gegeven door Roy.

Koud water en kille ontvangst
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-1-2015

Datum beoordeling: 25 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Zondagochtend banen getrokken in het wedstrijdbad. Onaangename temperatuur, te koud. Bad wordt gedeeld met waterpoloers, dus rustig is anders. We wilden nog even'opwarmen' in het recreatiebad. Werden daar echter weggestuurd door een zeer strenge badmeester. Zonder kind ben je daar niet welkom om te zwemmen. Toen ik zei dat dit voor mij op zo'n manier de laatste keer was, haalde hij zijn schouders op. Typerend voor de sfeer in het zwembad, koud en kil :(

Beoordeling gegeven door Letty.

stuk beter
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 augustus 2014

Datum beoordeling: 10 september 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het Groenhovenbad heeft gelukkig iets gedaan met de klachten van haar bezoekers. Buitenbad is een stuk aantrekkelijker geworden met parasols en ligbedden rond het peuterbad. En tijdens de 6 weken vakantie allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Top!!!

Beoordeling gegeven door Sanne.

Zware tegenvaller
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: juni 2014

Datum beoordeling: 3 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Waar is het leuke, grote en mooie buitenbad in Gouda gebleven? Dit is toch te erg voor woorden; in dit kleine zwembadje kun je toch niet met alle inwoners van Gouda gaan zwemmen? Wat een aanfluilting. Vanaf de ligweide totaal geen zicht op het zwembad. Geen duikplanken. Hier kunnen kids vanaf 10 jaar zich toch geen hele dag vermaken? Wij komen niet meer en zijn uitgeweken naar zwembaden in de regio.

Beoordeling gegeven door Esther.

op de goede weg
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-5-2014

Datum beoordeling: 6 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Begin deze maand is het buitenbad voor het 2de jaar geopend. SPORT.GOUDA heeft zichtbaar haar best gedaan om een aantal zaken te verbeteren. Zo zijn er meer bassins open waardoor de druk op het buitenbad is afgenomen. Rondom het peuterbad zijn parasols en ligstoelen neergezet zodat je zicht kunt houden op de kinderen. Ook mogen de kids zonder diploma, maar met vleugeltjes in het buitenbad. Toegang tot de horeca vanuit het buitenbad is wel even zoeken.

Beoordeling gegeven door jh.

aanfluiting
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: april 2014

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het buitenbad is zeer klein en al snel vol. Als ouder heb je vanaf de ligweide géén zicht op het bad omdat de ligweide veel lager ligt dan het zwembad én omdat er een muur om het zwembad is gebouwd. Glijbaan is een aanfluiting. Er zijn geen duikplanken meer. Wel grote ligweide. Binnenbaden zijn m.n. gebouwd voor sporters (zwemlessen, waterplolo, synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen, ed.). Geen speeltoestellen voor kinderen/ jongeren. Wel speelattributen als matten en banden.

Beoordeling gegeven door jm.

Helaas nog steeds kinderziektes.....
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-11-2013

Datum beoordeling: 16 november 2013

Reisgezelschap: met partner

Zwembad een half jaar open maar nog steeds allerlei problemen. Het meest ergerlijke: 30% van de douches is kapot. De resterende douches kampen al weken met een temperatuursprobleem waardoor ze afwisselend te warm en te koud worden. Ook het zwemwater is te koud, misschien vanwege de waterpoloërs die ook het bad gebruiken? Of gewoon een bezuiniging?

Beoordeling gegeven door Buk van Dijk.

Slecht zwembad
1 11111

Bezoekdatum: 7-9-2013

Datum beoordeling: 7 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Net mijn dochtertje naar synchroonzwemles gebracht in het Groenhovenbad. Ook dat viel erg tegen. Er is te weinig ruimte om het zwembad gecreeerd om erbij te gaan zitten, maar je kunt wel in de kantine naar een beeldscherm kijken hoe je kind het doet. Nou, daar heb ik dus geen zin in! Verder hoorde ik dat het bad zo is gemaakt dat de ingebouwde luidsprekers voor de muziek onbruikbaar zijn en dat er geen goede ruimte voor een jury is aangebracht om het onderwaterzwemmen te beoordelen; m.i. een blamage voor een sportzwembad als het Groenhovenbad. Wonderlijk toch hoe dit zwembad kennelijk is gebouwd zonder een goed gebruikersonderzoek, waardoor op allerlei fronten de plank wordt misgeslagen.

Beoordeling gegeven door Synchroonzwemmer.

Ruimte niet goed benutm
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-7-2013

Datum beoordeling: 25 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Er zijn kleine buitenbaden, maar er is een heel groot grasveld met allemaal heuvels. Het zwembad was te klein en daardoor was er geen ruimte om te zwemmen. De oude tobbe had een veel beter buitenbad. Ik vind het jammer dat het gesloopt wordt en dat de snackbar zo klein is. :(

Beoordeling gegeven door Jaws.

Donker en zwemonvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-7-2013

Datum beoordeling: 24 juli 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

In binnenbad gezwommen. Zeer teleurstellende ervaring: kil, steriel zwembad zonder enige sfeer. Het had zoveel mooier kunnen zijn. Het lijkt op een grote loods met bakstenen muren en veel te kleine ramen waardoor nauwelijks daglicht te zien is. Boven zie je de golfplaten zitten. Lachwekkend lelijke deuren waar onderaan 20 cm is afgezaagd, geen gezicht. De indeling is ook erg verwarrend. Men heeft A4-tjes omgehangen met "uitgang" omdat je anders verdwaald. Plastic bankjes worden ondersteund met houten paaltjes omdat ze anders doorzakken. Architect heeft waarschijnlijk alleen maar aan het budget gedacht, en niet de gebruiker als uitgangspunt genomen. Wat een gemiste kans! Gelukkig zijn er in de regio genoeg andere zwembaden. Kijk bijv. eens in Zevenkampse Ring in Rotterdam.

Beoordeling gegeven door Dolfijn.

Kille toestand
1 11111

Bezoekdatum: 7 juli 2013

Datum beoordeling: 8 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben vandaag met mijn 2 kleintjes in het Groenhoven-buitenbad geweest en vind het maar een kille toestand. Veel te klein voor een grote stad als Gouda, het water in de kleuterbadjes vrieskoud, bijna geen stoeltjes om op te zitten, een veel te klein snackbarretje, winderig ongezellig stenen terras. Het vorige buitenbad bij de Tobbe was echt veel beter. Het Groenhovenbad is m.i. primair gebouwd om via sportevenementen geld op te brengen, en niet om de inwoners van Gouda een mooie recreatiefaciliteit te bieden.

Beoordeling gegeven door Gouwenaar.

Ondermaats
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 7 juli 2013

Datum beoordeling: 7 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Binnenbad mooi en functioneel, zei het wat saai en helaas zonder entertainment. Buitenbad klein en kil. Onwerwarmde ijskoude peuterbaden, kale omgeving met stenen terras zonder enige begroeiing, ongezellige sfeer, ondermaats snackbarretje, toegang buitenbad via smalle steeg langs het binnenbad. Het gloednieuwe buitenbad vind ik een aanfluiting bij het vroegere buitenbad van de Tobbe. Als een gemeente dan toch besluit om een bad in te richten als sportzwembad en niet als recreatiezwembad, laat het buitenbad dan gewoon weg in plaats van een stad met 80.000 inwoners van hun duur betaalde gemeentebelastingcenten een dergelijk ondermaats recreatiebad aan te smeren en alle andere zwembaden te sluiten.

Beoordeling gegeven door Zwemmer.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18-6-2013

Datum beoordeling: 20 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Binnenbaden zijn mooi en functioneel. Omdat in Gouda alle andere zwembaden gesloten worden en het buitenbad zwaar onder de maat is geef ik een onvoldoende. Voor recreatief zwemmen zal u moeten uitwijken naar een zwembad buiten Gouda omdat het veel te klein bemeten is.

Beoordeling gegeven door RoRu69.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 5 juni 2013

Datum beoordeling: 5 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Waardeloos buitenbad voor kleuters, onhandige toegang tot de buitenbaden, peuter en kleuterbad liggen op de wind boven aan een helling, geen zitgelegenheid voor ouders bij de peuterbaden, peuterbaden onverwarmd en op harde stenen omgeving. Als oud kan je op de grond gaan zitten, met je rug tegenhet muurtje zit je in de schaduw maar wel uit de wind. Als je met je kind samen wil zwemmen in het grote bad mag dat niet, verboden voor kleintjes. Ook niets aan speeltoestellen op de enorme zonneweide die ver, heel ver van de peuterbaden ligt. Echt, het enige positieve is dat het bad naast een leuke speelplaats ligt die wel leuk is voor kleintjes. Een duur nieuw bad en wat mij betreft wint het de prijs voor het meest kleuteronvriendelijke buitenbad van nederland.

Beoordeling gegeven door Annet.